Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 16:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
daaan....evo mene..najprej hvala vsem za voščila in lepe želje vsem,ki ste mi pošiljale maile,ZS-je.sms-se in seveda tu na forumu ..bilo je zeeeloo lepo,nepozabno,prečudovito...vse kar sem sama pričakovala in še lepše...Žan je bil tudi priden,na koncu že malo tečen ker je bil zaspan,ampak je bil za prehvalit ..me je lepo presenetil...mah sploh nisem dvomila o njem ...moj možek je bil tudi super,malo smo imeli treme pa je šlo...se pol še kaj javim..zaenkrat samo toliko,da se na hitrco zahvalim...papa slikce bodo!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 16:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa oooouuuuuuuuuuujjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 17:34:53
|
|
|
|
alea01
|
komaj sfolgala do računalnika......... Skoz smo imeli obiske nya in *Mojca*- itak sta fejst babi in z vama je ful lepo klepetat, in mi je žal da smo mi tako hiteli. Smo se ustavili v espritu, še preden sem jo nahranila in je pol pred hranjenjem zaspala in si je mož v miru ful stvari še nabavil in je Izabela spustila en obrok, pol pa pojedla 240mL taanikaa- ćestitke še enkrat in valda da je Žan bil priden, o tem nobenega dvoma in da je vse potekalo, kot sta si želela in še bolj in pozdravljena gospa lunca14- čudovite fantiče imaš Tina28- Anja je pa itak ful fotogenična in tudi zelo lepe slikice si naredila beyba- tvoje slikice bi jaz tudi rada pogledala ninny- je pa spet pozabila name, tako kot zadnjič in zdaj sem v depresiji, ker mislim, da nisem njena prijateljica
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 17:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Super za prekrasno poroko. Čestitke za tinimini roj. dan Sabini.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 18:08:45
|
|
|
|
mtinca1
|
Sabina - vse naj, naj za mini rojstni dan - 4. meseci so tu, juhuuu!!!< Babysolza - No, da se pohvalim: sem prejle sestavla kengurujčka in zdejle s Sabino vadiva. Se ji ful dopade, ful miga v njem. a maš tak kenguru, v katerem je pokonci? a ga lahko že uporabljamo? mi mamo 2 izposojena, pa nisem prepričana, a ni mogoče še malo prehitro? nya - sem čisto pozabla, da še nisi srečala mojga , ma vedno pozabim predstavit koga. sem se šelel potem spomnila, ko greva naprej, pa me vpraša: kdo pa je to bil? aja, pa moja cimra iz porodnišnice, oziroma njen je imel UZ kolkov že 2.oktobra. a ti si že dobila datum?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 18:45:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad Ekola, to bi lohk pa tud jaz napisala! Dej povej, kako je bilo pa če je Lukata kej zanimalo. Sam to glede kengurujčka in križa pa jamrajo čist vse, kar jih poznam. Jo bo pa bl ati tako nosu. Zdejle si packam za jest, potem pa še Sabinči mal nafutram pa gremo ven. Je spet tak lep sonček zuni, jupi! Lukije je bilo v živalskem vrtu tako zanimivo, da je 2 uri spal v vozičku Sabinca vse naj naj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 18:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- je pa spet pozabila name, tako kot zadnjič in zdaj sem v depresiji, ker mislim, da nisem njena prijateljica oprosti ti takoj pošljem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 18:47:40
|
|
|
|
*Mojca*
|
beyba sem pogledala slikce
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 19:53:51
|
|
|
|
alea01
|
ninny, hvala da sem lahko tvoja prijateljica i nse priporočam še v naprej . slike so krasne, ati in mamica tudi, Maša pa zna ful pozirat in ima prekrasno sobico beyba- še ena blondinka . Krasni ste in Ela je prečudovita
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny in tina28 hvala za slikice ste tko vsi luštni ..oh in sploh kak znajo otročki pozirat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:04:28
|
|
|
|
lunca14
|
jst sem pa čist v albume padla,sem danes spet mal pofotkala tamalga in že nalagam v album,mislim,da dibite vabila čez ene pet minut,pa čajček grem zdejle spit,me neki grlo daje-se očitno preveč derem na otroke
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:26:38
|
|
|
|
l.daisy
|
dober večer.... IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim mlajši ja kok pa je mlajši,minutko pa par sekund celih pet minut..... evo, fantka spita, se mi zdi, da bomo moral tole uro za spanje prej uvest, sta ob sedmih že oba fertik in komaj pojesta..... babysolza, če imate v žlahti po ženski strani, pol fajn preračunaj generacije... didlinaa, jaz ne vem, kakšno je življenje z enim , tako da ti ne vem povedat, kako drugače je z dvema... beyba, jaz bi bla tud slikce pogledala, prosiiiiim ej, lunca, ti ki si padla v albume..... od kje kopiram link, če sem že naredila album, pa nisem takoj poslala vabil? any idea?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:31:11
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jst sem pa čist v albume padla,sem danes spet mal pofotkala tamalga in že nalagam v album,mislim,da dibite vabila čez ene pet minut,pa čajček grem zdejle spit,me neki grlo daje-se očitno preveč derem na otroke uuuuuuuuu, sta pa imela ta prav fotosešn... mi imamo tale igralni center, pa sta petelin in tisti viseči ptič že vsa boga, ju skoz po ustih tlačita...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:32:05
|
|
|
|
lunca14
|
evo je že,je ratal en tak mali foto film
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:34:26
|
|
|
|
lunca14
|
babysolza, če imate v žlahti po ženski strani, pol fajn preračunaj generacije... .......ej mi mamo tud po moji strani dvojčke,po moji babici,kako pa lahko to preračunam,da nas ne bo na koncu 7 -sej ne bi mela nič proti
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:35:50
|
|
|
|
lunca14
|
ej, lunca, ti ki si padla v albume..... od kje kopiram link, če sem že naredila album, pa nisem takoj poslala vabil? any idea? ....ko odpreš album,maš spodaj na desni strani link pošlji vabilo-prijateljem
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:37:57
|
|
|
|
l.daisy
|
lunca, a to po mamini strani? ker menda samo tko šteje.... pa glede na sposobnosti tvojega , boš pa lahko imela skoraj celo nogometno moštvo...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:39:07
|
|
|
|
lunca14
|
lunca, a to po mamini strani? ker menda samo tko šteje.... ne po očetovi strani-škoda
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 20:39:07
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ej, lunca, ti ki si padla v albume..... od kje kopiram link, če sem že naredila album, pa nisem takoj poslala vabil? any idea? ....ko odpreš album,maš spodaj na desni strani link pošlji vabilo-prijateljem lej, mene, blond... sej mi ne bi moglo bolj v oči skakat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 21:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - sem čisto pozabla, da še nisi srečala mojga , ma vedno pozabim predstavit koga. sem se šelel potem spomnila, ko greva naprej, pa me vpraša: kdo pa je to bil? aja, pa moja cimra iz porodnišnice, oziroma njen je imel UZ kolkov že 2.oktobra. a ti si že dobila datum? K jst sm ti mojga že predstavila Res ne vem - če sm pozabila, se opravičujem Mi mamo 1.12. uz kolkov, tko da bomo vidli, kaj bo. Ne bom komplicirala, bom pa vprašala 4.11. ko mamo cepljenje, kako je s tem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 21:54:39
|
|
|
|
lunca14
|
Mi mamo 1.12. uz kolkov Mi mamo pa uz kolkov 5.12,pa nam je pediatrinja rekla,da naj gremo,a narest se pa ne da nič več,če je kaj narobe ..................nič punce moje,jaz grem spat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 21:59:18
|
|
|
|
l.daisy
|
mi smo pa imeli UZ kolkov že prejšnji teden.... so bili hvala bogu vsi štirje 1A... kaj je pa fora, da nekje prej, nekje kasneje delajo te kontrolne UZje?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:18:01
|
|
|
|
lunca14
|
tina...........lepo ste uživali na pikniku,dobra jakna,saj to si si kupila novo,a ne?Pa lepo ti hlače stojijo na riti -dobra postavca ...........in kje ste to pekli?No zdej pa res grem v mikuže,sem dala še eno rundo prat.....saj veste spanje po babje...grem spat-narediš pa še 100 stvari zdraven.......moški pa direkt v posteljo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:18:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...vsem en lepo nedeljski pozdrav. Danes je moja sestra mela piknik za narejeno diplomo in sta z mami ful skuhali, napekli in še kostanj smo pekli. Boli me trebuh, ko pr norcih. Anja je ful spala, sam ko je bla pa budna, je pa spet mal protestirala, ker ni doma.....to moje malo nesocializirano dete . Ampak ni blo hudo, ker je resw velik spala. Sem pa nardila albumček, da vidte, kakšno strašno reč je moj naredu za peko kostanja...prva liga, vam rečem! Aja, pa tud zato, da vidte mojo windstoper, ko že glih hvalmo jakne . Sem se zjezala, da naju z Anjo pa noben ne slika in sem dons dobila par fotk.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:20:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca...sam ti nis za luno ane...komentiraš, še preden post napišem...mislim, da sem ti že odgovorila...ja, ani huda jaknica
|
|
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
19%)
lana (
31%)
neža (
50%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!