|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
19.10.2008 16:52:11   
Anonimen
daaan....evo mene..najprej hvala vsem za voščila in lepe želje vsem,ki ste mi pošiljale maile,ZS-je.sms-se in seveda tu na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image
..bilo je zeeeloo lepo,nepozabno,prečudovito...vse kar sem sama pričakovala in še lepše...Žan je bil tudi priden,na koncu že malo tečen ker je bil zaspan,ampak je bil za prehvalituser posted image user posted image ..me je lepo presenetil...mah sploh nisem dvomila o njemuser posted image ...moj možek je bil tudi super,malo smo imeli treme pa je šlo...se pol še kaj javim..zaenkrat samo toliko,da se na hitrco zahvalim...papa
slikce bodo!!

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
19.10.2008 16:52:50   
Anonimen
aja pa oooouuuuuuuuuuujjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4102
19.10.2008 17:34:53   
alea01
komaj sfolgala do računalnika......... Skoz smo imeli obiske

nya in *Mojca*- itak sta fejst babiuser posted image user posted image in z vama je ful lepo klepetat, in mi je žal da smo mi tako hiteli. Smo se ustavili v espritu, še preden sem jo nahranila in je pol pred hranjenjem zaspala in si je mož v miru ful stvari še nabavil in je Izabela spustila en obrok, pol pa pojedla 240mLuser posted image user posted image

taanikaa- ćestitke še enkrat in valda da je Žan bil priden, o tem nobenega dvomauser posted image user posted image  in da je vse potekalo, kot sta si želela in še bolj in pozdravljena gospauser posted image

lunca14- čudovite fantiče imašuser posted image user posted image user posted image

Tina28- Anja je pa itak ful fotogenična in tudi zelo lepe slikice si naredilauser posted image user posted image

beyba- tvoje slikice bi jaz tudi rada pogledalauser posted image

ninny- je pa spet pozabila name, tako kot zadnjič in zdaj sem v depresiji, ker mislim, da nisem njena prijateljicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
19.10.2008 17:54:22   
Anonimen
Super za prekrasno poroko.user posted image user posted image user posted image

Čestitke za tinimini roj. dan Sabini.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
19.10.2008 18:08:45   
mtinca1
Sabina - vse naj, naj za mini rojstni dan - 4. meseci so tu, juhuuu!!!<user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Babysolza -  
No, da se pohvalim: sem prejle sestavla kengurujčka in zdejle s Sabino vadiva. Se ji ful dopade, ful miga v njem.

a maš tak kenguru, v katerem je user posted image  pokonci? a ga lahko že uporabljamo? mi mamo 2 izposojena, pa nisem prepričana, a ni mogoče še malo prehitro?

nya - sem čisto pozabla, da še nisi srečala mojga user posted image , ma vedno pozabim predstavit koga. sem se šelel potem spomnila, ko greva naprej, pa me vpraša: kdo pa je to bil?
aja, pa moja cimra iz porodnišnice, oziroma njen user posted image  je imel UZ kolkov že 2.oktobra. a ti si že dobila datum?

Neposredna povezava do sporočila: 4105
19.10.2008 18:45:13   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu

kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad

Ekola, to bi lohk pa tud jaz napisala! Dej povej, kako je bilo pa če je Lukata kej zanimalo.

Sam to glede kengurujčka in križa pa jamrajo čist vse, kar jih poznam. user posted image user posted image  Jo bo pa bl ati tako nosu. user posted image user posted image

Zdejle si packam za jest, potem pa še Sabinči mal nafutram pa gremo ven. Je spet tak lep sonček zuni, jupi! user posted image  user posted image  user posted image

Lukije je bilo v živalskem vrtu tako zanimivo, da je 2 uri spal v vozičku user posted image user posted image

Sabinca vse naj naj user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4106
19.10.2008 18:46:18   
Anonimen
ninny- je pa spet pozabila name, tako kot zadnjič in zdaj sem v depresiji, ker mislim, da nisem njena prijateljica

oprosti ti takoj pošljemuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
19.10.2008 18:47:40   
*Mojca*
beyba sem pogledala slikce user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
19.10.2008 19:53:51   
alea01
ninny, hvala da sem lahko tvoja prijateljica i nse priporočam še v naprejuser posted image user posted image . slike so krasne, ati in mamica tudi, Maša pa zna ful pozirat in ima prekrasno sobicouser posted image user posted image

beyba- še ena blondinkauser posted image . Krasni ste in Ela je prečudovitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
19.10.2008 20:02:26   
Anonimen
ninny in tina28 hvala za slikice ste tko vsi luštniuser posted image user posted image user posted image user posted image ..oh in sploh kak znajo otročki poziratuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
19.10.2008 20:04:28   
lunca14
user posted image user posted image user posted image jst sem pa čist v albume padla,sem danes spet mal pofotkala tamalga in že nalagam v album,mislim,da dibite vabila čez ene pet minut,pa čajček grem zdejle spit,me neki grlo daje-se očitno preveč derem na otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
19.10.2008 20:26:38   
l.daisy
dober večer....

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim user posted image

user posted image user posted image user posted image mlajšiuser posted image user posted image user posted image ja kok pa je mlajši,minutko pa par sekunduser posted image

celih pet minut..... user posted image
evo, fantka spita, se mi zdi, da bomo moral tole uro za spanje prej uvest, sta ob sedmih že oba fertik in komaj pojesta.....

babysolza, če imate user posted image user posted image v žlahti po ženski strani, pol fajn preračunaj generacije... user posted image

didlinaa, jaz ne vem, kakšno je življenje z enim user posted image , tako da ti ne vem povedat, kako drugače je z dvema... user posted image

beyba, jaz bi bla tud slikce pogledala, prosiiiiim user posted image

ej, lunca, ti ki si padla v albume..... od kje kopiram link, če sem že naredila album, pa nisem takoj poslala vabil? any idea?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
19.10.2008 20:31:11   
l.daisy

user posted image user posted image user posted image jst sem pa čist v albume padla,sem danes spet mal pofotkala tamalga in že nalagam v album,mislim,da dibite vabila čez ene pet minut,pa čajček grem zdejle spit,me neki grlo daje-se očitno preveč derem na otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuu, sta pa imela ta prav fotosešn... user posted image user posted image user posted image
mi imamo tale igralni center, pa sta petelin in tisti viseči ptič že vsa boga, ju skoz po ustih tlačita...user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
19.10.2008 20:32:05   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo je že,je ratal en tak mali foto filmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
19.10.2008 20:34:26   
lunca14
babysolza, če imate v žlahti po ženski strani, pol fajn preračunaj generacije...

.......ej mi mamo tud po moji strani dvojčke,po moji babici,kako pa lahko to preračunam,da nas ne bo na koncu 7user posted image -sej ne bi mela nič protiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
19.10.2008 20:35:50   
lunca14
ej, lunca, ti ki si padla v albume..... od kje kopiram link, če sem že naredila album, pa nisem takoj poslala vabil? any idea?

....ko odpreš album,maš spodaj na desni strani link pošlji vabilo-prijateljemuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
19.10.2008 20:37:57   
l.daisy
lunca, a to po mamini strani?
ker menda samo tko šteje....

pa glede na sposobnosti tvojega user posted image , boš pa lahko imela skoraj celo nogometno moštvo... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
19.10.2008 20:39:07   
lunca14
lunca, a to po mamini strani?
ker menda samo tko šteje....

ne po očetovi strani-škoda

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
19.10.2008 20:39:07   
l.daisy

....ko odpreš album,maš spodaj na desni strani link pošlji vabilo-prijateljemuser posted image

lej, mene, blond... user posted image
sej mi ne bi moglo bolj v oči skakat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
19.10.2008 21:47:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - sem čisto pozabla, da še nisi srečala mojga user posted image , ma vedno pozabim predstavit koga. sem se šelel potem spomnila, ko greva naprej, pa me vpraša: kdo pa je to bil?
aja, pa moja cimra iz porodnišnice, oziroma njen user posted image  je imel UZ kolkov že 2.oktobra. a ti si že dobila datum?

K jst sm ti mojga že predstavilauser posted image  Res ne vem - če sm pozabila, se opravičujemuser posted image
Mi mamo 1.12. uz kolkov, tko da bomo vidli, kaj bo. Ne bom komplicirala, bom pa vprašala 4.11. ko mamo cepljenje, kako je s tem.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
19.10.2008 21:54:39   
lunca14
Mi mamo 1.12. uz kolkov

Mi mamo pa uz kolkov 5.12,pa nam je pediatrinja rekla,da naj gremo,a narest se pa ne da nič več,če je kaj narobeuser posted image ..................nič punce moje,jaz grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
19.10.2008 21:59:18   
l.daisy
mi smo pa imeli UZ kolkov že prejšnji teden.... so bili hvala bogu vsi štirje 1A... user posted image
kaj je pa fora, da nekje prej, nekje kasneje delajo te kontrolne UZje? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
19.10.2008 22:18:01   
lunca14
tina...........lepo ste uživali na pikniku,dobra jakna,saj to si si kupila novo,a ne?Pa lepo ti hlače stojijo na ritiuser posted image user posted image user posted image -dobra postavcauser posted image user posted image user posted image user posted image ...........in kje ste to pekli?No zdej pa res grem v mikuže,sem dala še eno rundo prat.....saj veste spanje po babje...grem spat-narediš pa še 100 stvari zdraven.......moški pa direkt v posteljouser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
19.10.2008 22:18:31   
Tina 28
Ojla...vsem en lepo nedeljski pozdrav. Danes je moja sestra mela piknik za narejeno diplomo in sta z mami ful skuhali, napekli in še kostanj smo pekli. Boli me trebuh, ko pr norcih.
Anja je ful spala, sam ko je bla pa budna, je pa spet mal protestirala, ker ni doma.....to moje malo nesocializirano deteuser posted image user posted image .
Ampak ni blo hudo, ker je resw velik spala.
Sem pa  nardila albumček, da vidte, kakšno strašno reč je moj naredu za peko kostanja...prva liga, vam rečem! Aja, pa tud zato, da vidte mojo windstoper, ko že glih hvalmo jakneuser posted image .
Sem se zjezala, da naju z Anjo pa noben ne slika in sem dons dobila par fotk.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
19.10.2008 22:20:15   
Tina 28
Lunca...sam ti nis za luno ane...komentiraš, še preden post napišem...mislim, da sem ti že odgovorila...ja, ani huda jaknicauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!