Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:22:14
|
|
|
|
Tina 28
|
Pekli smo na Pokljuki...mami je skuhala ful velik obare...vsaj pet vrst peciva, tri vrste bureka...kostanj,...Nejc je spet užival, ker je zbrav ekipo za fuzbal in ker je spet lohk na ogenj dajal. Je en mali piromanček i, če je kje ogenj, je priden ko miš in vse vejce in veje okol popuca in lepo zmečle gor
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:24:03
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...sam ti nis za luno ane...komentiraš, še preden post napišem...mislim, da sem ti že odgovorila...ja, ani huda jaknica ......ne nisem za luno,sem pred luno ,ja huda jaknca ..........si mi pa 2x poslala vabilo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:26:23
|
|
|
|
lunca14
|
joj,mi bomo mel pa spet eno pestro noč-maj kašlja za pop.........,komaj čakam,da da ven tiste mandeljne in žrelnico,ker to je res en velik ............kašlja,pa kašlja,pa ne more dihat...eh schittttttt
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:27:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Ups...a res...pol sem pa vsem...ignorirajte drugega, ker sem vmes obračala in nisem vedla...a se je stvar že zaključla in sem še enkrat poslala....odprite drugo vabilo, kjer nismo postrani. Hvala Lunca. Moram pa rečt, da je Lun čez oči in obrvi čisti ti...sam v usta pa še težko rečem, ker maš ti tak prešerno zobat nasmeh on se pa s tem še ne more postavljat . Dober center...Jaz bi tud takega...no mislim, da sem to že jamrala, pa ne bom še enkrat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:32:11
|
|
|
|
mtinca1
|
Tina28 - kul fotke s piknika; najbolj mi je všeč zadnja - tam, kjer je spredaj ogenj!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:39:04
|
|
|
|
Tina 28
|
No pri nas je pa Anja dons koj zaspala...pri dojenju...nobene galame...očitno ji je Pokluški zrak dobor del. Mtinca...men ogenj tkole v jeseni ful sede, če sam sediš okrog njega in se greješ, ga gledaš in kaj v izi pogovarjat. Sem že rekla mojmu, da bomo ponovil, zdaj, k mamo fajno skledo za ogenj. LUNCA... upam vam čimbolj mirno noč....probaj mu pomazat prsi z materino dušico (če maš kremo), alpa dat posmojeno krpo gor (na olju popečeš). Baje pohaga za dihat. Mi je pa gadno tole kašljanje. Nejc je tud velik kašljal preden je dobil pumpico...sploh ponoči in kako (kot en zelo star strasten kadilec)
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:44:03
|
|
|
|
mtinca1
|
jaz pa kr nostalgična postanem, ko se spomnim kolko piknikov smo meli vsako leto s kolegi. blo jih je toliko, da vem, da so mi takrat šli že skoraj na živce. vedno, kaj bomo počeli za vikend? - ja, piknik mamo... No, saj jih mamo še zdaj kdaj pa kdaj, samo tistih v naravi pa nič več .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:47:55
|
|
|
|
Tina 28
|
Evo pa naredte kakšnega...ko so otroci, je treba vse žure čez dan met...in zdaj je idealen čas, ko lohk tud čez dan prkuriš, da mal greješ...mala pa vitaminD na sončku dobi. Pa pečte le kostanj, ker vem, da pikniki finančno ful udarjo. Ja tud mi smo mel včasih ful piknikov...tistih žurerskih...ajej..me kar glava boli ko se spomnim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:48:29
|
|
|
|
Tina 28
|
Tuš je frej...grem dim iz las spravit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 22:58:23
|
|
|
|
mtinca1
|
upam, da bomo naslednje leto kaj bolj pridni glede pečenja... al pa še mogoče letos. pa res ni nujno, da je vsega oh in ah - je čist dost kostanj. vsaj meni je bolj pomembno prijetno druženje kot pa miljon vrst mesa ipd. zdaj pa odpeketam pod tuš in spat. nočko!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 23:07:24
|
|
|
|
polma
|
Hej lunca, pa da nisi ti mal datume pomešala-mislim, lun zgleda star 1 leto !!!! Krasen je, res pravi lepotec!!! Nič, bil je lep dan in več ali manj sem bla zunaj, skratka v .... sEm tako srečna, da imamo tako lepo jesen, ker bom nadoknadla sprehode-za svojo dušo, prej sem bla res zelo nesrečna ker nisva mogla nikamor. Zdaj pa stalno zunaj.... .... In, ker se mamo čez dan tko fino, smo fasal znameniti večerni blues . No, saj je že prej kričal po kopanju, ampak prej je bil edino v vodi pa na joški tiho in se večerno vpitje ni slišalo, ker je blo del vsakdana. Zdaj se pa čuti razlika! Mater, ga žge na previjalki -krokodilje solze mu tečejo-tkole: !!!!! no in zdaj, ko se sliše le sušilec in pralni stroj...se počasi umirja dan.....moji trije najljubši ljudje na svetu pančajo..... .....jaz pa razmišljam o hrani.... Nočko... !!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 7:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Mi mamo 1.12. uz kolkov Mi mamo pa uz kolkov 5.12,pa nam je pediatrinja rekla,da naj gremo,a narest se pa ne da nič več,če je kaj narobe Ampak to je pa mal tko igranje z otrokovim zdravjem - in pol rečejo, da vse nardijo za otročke
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 7:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa dobro jutro vsem. Mi smo dans spali od 20.45 do 5.45 . Sem se naspala tudi jaz. Pa vam skuham eno ali dve
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 7:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro . Mi smo pa danes zgodnji.Marisa se je zbudila ob 5.30,je bila lacna,ker je zvecer premalo pojedla.Je bila tako zaspana,da se ji ni dalo.Se mi pa ponoci zelo velikokrat zbudi,sploh ne vem kaj jo matra.Zaspi skoraj vedno okoli 20h,do 24h je v redu,potem se pa prebuja in to traja do zjutraj . GH nama se ni stekla,sem ji dajala 3d korencek,pa ga ne mara.Zdaj pa ne vem,ali je se prezgodaj,ali pa res ne mara korenja.Bom probala danes s cvetaco ali spinaco,ce pa se tega ne bo hotela,potem pa sadje. Ninny,Lunca,slike sem pogledala .Pa hvala. Tannikaa,cestitam in zelim ti srecen zakon .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 7:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro..kleo tudi tebi hvala za voščilo mi pa spet rekord v spanju podrli...od pol osme zvečer do 7 zjutraj... ....evo za vas.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 8:40:50
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mi smo ga pa celo noč sračkali . Na vsako uro se je zbudila in ni ji bil všeč položaj v posteljici in sem jo skoz mogla prestavljat. Ob 5 je pa začela vriskat, se režat, pogovarjat . Sem jo pol kar ignorirala in je na koncu omagala in zaspala, ura je bila pa 6 taanikaa- za vaše spanje Tina28- že zadnjič sem hotela komentirat tvojo jaknico in valda pozabila. V glavnem, ful je hudo dobra in sem že zadnjič zelo bulila v vanjo- kot tele nova vrata . Upam, da nisi opazila lunca14- Lun je pa res lunca . In izgleda bistveno več, koker je pa star *Mojca*- jutri grem v LJ, ampak bom samo v citiju, ker se dobim še z eno kolegico in če ti bozneslo, pridita z Lukijem pecat Izabelo . Tam enkrat po 12uri
< Sporočilo je popravil alea01 -- 20.10.2008 8:43:41 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa danes spali celih 12 ur. Od 8 do 8. Zdej si pa že več kot pol ure basa roko v usta. Zobek upam,da bo ta teden zunaj, ker je čez dan ful tečna že cel teden,.Včeraj sem zatipala špičko. Samo še predret mora.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Mi zadnje dva dni tud dobro spimo, prejšno noč 12 ur od 21-9zjutraj, včeraj je zaspala ob 21 in spala do 7, pojedla in sedaj še vedno spi. Vikend smo izkoristili, bili veliko zunaj na sončku, obe sta bili pridni. zdaj grem pa za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša Sara se je pa od mene nalezla. Ima zabasano vse v žrelnici in sinusih.Upam, da čimprej mine, ker ful hrčka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:16:45
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro bejbe....naše drugo cepljenje je mimo, jokal je ko dež, zdej pa spi ko ubit. Je pa P rekla, da ima preveliko glavo oz. da mu je v mesecu in pol preveč zrasla Itak sem zdej vsa panična...Pa sem jo vprašala, kaj to pomeni, ni pa nič pametnega povedala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk ma pa zdej obseg?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca, tina-pogledala slikce
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:22:18
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 *Mojca*- jutri grem v LJ, ampak bom samo v citiju, ker se dobim še z eno kolegico in če ti bozneslo, pridita z Lukijem pecat Izabelo . Tam enkrat po 12uri Prideva Ob 12h jeva, ob 12.30 pa sva lahko tam. Bo ok?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:22:25
|
|
|
|
Kaja08
|
45,5 cm - ob rojstvu je imel pa 36.5 Je rekla, da prve tri mesece naj bi rasla po 2 cm na mesec, potem pa po enega. Naš je imel pri treh mesecih 42.5 tako da mu je sedaj v mesecu in pol zrasla za 3 cm...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 9:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
To je men čist ok. Ne si vzet vsako besedo prevečk sebi, včasih so tud P mal...sej veš kaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
ime za punčkoencavesnaKatero ime vam je bolj všeč?Maša (
29%)
Lara (
49%)
Kaja (
23%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!