|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
19.10.2008 6:55:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

beyba user posted image user posted image user posted image  - lušni vsi po vrsti

jst bi tud slikice gledala,aja dobrojutro,mi smo danes precej zgodnjiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.10.2008 6:56:16   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee,rasturamuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.10.2008 7:15:34   
beyba

dobro jutro....

lunca maš zs za slikice, pa lepo je vedt da nismo edini ki zgodaj vstajamo....čeprav je blo dans ponoč neki čudno, se je zbudla že ob pol polnoči, pol se je pa skoz neki zbujala, pa premetavala pa ...do ene pol petih jst nisem spala skori nič....potem je pa do petnajst do sedmih zaspala tako da sem vsaj dve ur v kosu spala...sploh nisem navajena tega da ne spimo ponoči, pa sem full sesuta zdele...zeham pa zeham aja pa zeham....tamala je pa ko iz pravljice vsa nasmejana se tamle igra...sej čez eno uro jo bo pa zvil bo pa tečko....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.10.2008 7:56:15   
lunca14
beyba.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luštna je tale tvoja tamala,pa oči in mami sta tud lep parček,a napredzadnji sliki jo drži sestrica...........ja tud mi smo danes ponoč nekaj sračkal,pa še menjava fantov je bla,je prišel maj v posteljo,oči je šel pa v otroško sobouser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.10.2008 8:22:11   
babysolza
Zdej sem vidla na seznamu, da sem edina rodila na petek 13?

Ja, mislim da lonapo pa jaz sva bili kandidatki, pa sta se user posted image  premislila. user posted image user posted image

Nya, bravo za šoping! user posted image user posted image user posted image

Beyba, še kaj pridi naokrog! user posted image

Kaja, maš ZS. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.10.2008 8:34:03   
babysolza
Bejbe, julijke so nas spet prehitele. user posted image
Ala, vse spustit z rok (razen user posted image ) in gremo čvekat! user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.10.2008 8:37:52   
*Mojca*
in jaz bi slikice beyba user posted image user posted image

sicer pa smo bili včeraj pri tašči, Luka je dobil 2 nova bombažka user posted image user posted image , pred tem pa z aleo in nyo na pijači. Izabela je bila v elementu, vriskala, se smejčkala. Naš Luka pa doma spal user posted image . No pa ni panike, ker je Luka Patrik ni kaj preveč šmirglal user posted image user posted image . Sem mu bila jaz bolj zanimiva user posted image user posted image
alea, nya: super lušni ste user posted image user posted image

Danes pa v živalski vrt user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.10.2008 8:43:01   
babysolza
No, pa sem vsaj Mojco prebudila... user posted image user posted image user posted image

Mojca, a v živalski vrt peljete tamalga? Ker mene je tudi že zamikalo, da bi šli, pa ne vem, če bi ji že blo kaj zanimivo. Se včasih ful splaši, in jo zna kap, če kaka žirafa kej zatuli proti njej. user posted image user posted image

A katera že nuca kengurujčka? Ker živalc iz vozička najbrž niti vidla nebi, iz kengurujčka pa že. Mi smo ga nabavli, sam še nismo sprobali. Bomo zdejle na počitnicah meli cajt za naštimat vse tiste trake in pasove. user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
19.10.2008 8:43:49   
babysolza
evo, moje zadnje javljanje. Sabinči odreka pokorščino in zahteva klovna. user posted image user posted image

Čavči! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.10.2008 8:53:52   
*Mojca*
bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu user posted image user posted image user posted image

kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.10.2008 9:01:37   
lunca14
Luka je dobil 2 nova bombažka

user posted image user posted image user posted image važič.............jaz sem jih zadnjič gledala v mercatorju,so mi lepi,ampak vonj-njaha,men smrdijo,preveč oster vonj majo.......
pred tem pa z aleo in nyo na pijači...........user posted image user posted image user posted image jaz bi tud,jaz bi tud........se mormo spet kaj z našimi dolenjkami zment za kafe,ker pri nas selitev narodov je bolj mision imposibileuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
19.10.2008 9:13:13   
l.daisy
dobro jutro... user posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da se oglasi taanikaa...user posted image

jaz sem včeraj zvečer imela likalni večer... sem likala do polnočiuser posted image ... jah, kaj hočemo, tako je družinsko življenje.... otroci spat, ati na fuzbal, mami pa likat... user posted image
ampak je zdaj vse zlikano... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.10.2008 9:26:45   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

dobro jutro... user posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da se oglasi taanikaa...user posted image

jaz sem včeraj zvečer imela likalni večer... sem likala do polnočiuser posted image ... jah, kaj hočemo, tako je družinsko življenje.... otroci spat, ati na fuzbal, mami pa likat... user posted image
ampak je zdaj vse zlikano... user posted image

...........pridna,pridna,najbolj pridna,pridkana....user posted image user posted image user posted image user posted image ,mene pa to čaka jutri,danes še operem,posušim,jutri pa akcija-likanje

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.10.2008 9:27:33   
lunca14
A taanikaa ne bo šla nič na medene tedneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.10.2008 9:33:09   
l.daisy
lunca, ti si supermami, res... user posted image user posted image user posted image kako krotiš svoje nagajivčke? user posted image user posted image user posted image

nič ni rekla, da bi šla... al sem pa jaz spregledala... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.10.2008 9:44:57   
lunca14

lunca, ti si supermami, res... user posted image user posted image user posted image kako krotiš svoje nagajivčke? user posted image user posted image user posted image

nič ni rekla, da bi šla... al sem pa jaz spregledala... user posted image

Ma dej,kaka super mami,kdo mi to reče,jaz mam samo enega malega,ti pa dva.....glej trenutno stanje pri nas:oči je na parceli že od zgodaj zjutraj,maj trenutno sestavlja grad iz lesenih kock,enej je šel po dolgem času spet na obiski v spodnji štuk mami in atetu,lun pa se presenetljivo igra že enih 20 minut v igralnem centru,jaz pa sem tačas pospravla..........sedajle je idila,ki se lahko spremeni v parih sekundah,pride enej začne jokat,potem se pridruži še lun,maj pa se bo trmov,ker išče pozornost.........iz ene skrajnosti v drugo.......glavno je ,da sta prisotni obe user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.10.2008 9:48:48   
l.daisy
kaki enega, lunca, tri.... pa ta velika dva sta najbrž že v stanju živce ti razparat... user posted image  
moja dva sta pa tudi tko lepo "dopolnjujoča se"... user posted image eden tak, drugi čist kontra.... pa tudi bolj ali manj uspešno skačemo iz ene skrajnosti v drugo.... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.10.2008 9:51:43   
l.daisy
evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.10.2008 10:00:05   
lunca14

evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim user posted image

user posted image user posted image user posted image mlajšiuser posted image user posted image user posted image ja kok pa je mlajši,minutko pa par sekunduser posted image
.........ja mojadva tavelika,sta res jedca živčkov,sploh tavelik,ki ima zdejle eno tako malo krizo-mini puberteto,enej ima pa tud obdobje ljubosumja in trme....tako,da so moji živci večkrat na preiskušnji in na udaru........včasih uspešno zvozijo,včasih pa jih vrže iz tira-odvisno,kok na debelo se namažen s kremo potrpljenja

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.10.2008 10:20:59   
babysolza
bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu

kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad

Ekola, to bi lohk pa tud jaz napisala! Dej povej, kako je bilo pa če je Lukata kej zanimalo.

Sam to glede kengurujčka in križa pa jamrajo čist vse, kar jih poznam. user posted image user posted image  Jo bo pa bl ati tako nosu. user posted image user posted image

Zdejle si packam za jest, potem pa še Sabinči mal nafutram pa gremo ven. Je spet tak lep sonček zuni, jupi! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.10.2008 10:23:04   
babysolza
lunca, i.daisy, AS in ostale z več mičkenimi pamži - sam kapo dol pa user posted image user posted image user posted image .

Mene ene petkrat na dan zamika, da bi kr imela še eno user posted image , ko pa pomislim, da bi zdejle folgala z dvemi - user posted image user posted image user posted image . Al pa celo tremi, mamo en kup dvojčkov v žlahti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.10.2008 11:52:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

.

Mene ene petkrat na dan zamika, da bi kr imela še eno user posted image , ko pa pomislim, da bi zdejle folgala z dvemi - user posted image user posted image user posted image . Al pa celo tremi, mamo en kup dvojčkov v žlahti. user posted image user posted image

Mene tud sam to skrbi.user posted image Res da je sara pridna, ampak pri dveh user posted image user posted image je pa življenje res drugače.user posted image Vsaj kolikor berem tu in vidim kolegico, ki ima user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.10.2008 13:31:03   
babysolza
Ja čvekule, kam ste se pa skrile? Ste vse zunaj, na sončku?

Midve sva ravno s sprehoda, zdaj pa spet papcat. Zuni je tolk toplo, da sem čez cel Logatec delala striptiz - včeraj sem skoraj zmrznila, pa sem se danes 'mal' preveč oblekla in sem na vsaki ulici dala eno stvar dol. user posted image user posted image

Sem se oglasla, ker sem prejle pozabla napisat - moja Sabina ima pa danes mini RD - 4 mesece! Vse najboljše moji lubiki! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.10.2008 14:30:03   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sabina vse naj,naj za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
19.10.2008 15:08:07   
babysolza
joj, a danes ko bi jaz čvekala pa nobene nikjer?

No, da se pohvalim: sem prejle sestavla kengurujčka in zdejle s Sabino vadiva. Se ji ful dopade, ful miga v njem. user posted image user posted image

Midve greva še mal ven, dokler je še toplo. Čavči!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!