Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 6:55:34
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya beyba - lušni vsi po vrsti jst bi tud slikice gledala,aja dobrojutro,mi smo danes precej zgodnji
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 6:56:16
|
|
|
|
lunca14
|
iiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee,rasturam
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 7:15:34
|
|
|
|
beyba
|
dobro jutro.... lunca maš zs za slikice, pa lepo je vedt da nismo edini ki zgodaj vstajamo....čeprav je blo dans ponoč neki čudno, se je zbudla že ob pol polnoči, pol se je pa skoz neki zbujala, pa premetavala pa ...do ene pol petih jst nisem spala skori nič....potem je pa do petnajst do sedmih zaspala tako da sem vsaj dve ur v kosu spala...sploh nisem navajena tega da ne spimo ponoči, pa sem full sesuta zdele...zeham pa zeham aja pa zeham....tamala je pa ko iz pravljice vsa nasmejana se tamle igra...sej čez eno uro jo bo pa zvil bo pa tečko....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 7:56:15
|
|
|
|
lunca14
|
beyba............. luštna je tale tvoja tamala,pa oči in mami sta tud lep parček,a napredzadnji sliki jo drži sestrica...........ja tud mi smo danes ponoč nekaj sračkal,pa še menjava fantov je bla,je prišel maj v posteljo,oči je šel pa v otroško sobo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:22:11
|
|
|
|
babysolza
|
Zdej sem vidla na seznamu, da sem edina rodila na petek 13? Ja, mislim da lonapo pa jaz sva bili kandidatki, pa sta se premislila. Nya, bravo za šoping! Beyba, še kaj pridi naokrog! Kaja, maš ZS.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:34:03
|
|
|
|
babysolza
|
Bejbe, julijke so nas spet prehitele. Ala, vse spustit z rok (razen ) in gremo čvekat!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:37:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
in jaz bi slikice beyba sicer pa smo bili včeraj pri tašči, Luka je dobil 2 nova bombažka , pred tem pa z aleo in nyo na pijači. Izabela je bila v elementu, vriskala, se smejčkala. Naš Luka pa doma spal . No pa ni panike, ker je Luka Patrik ni kaj preveč šmirglal . Sem mu bila jaz bolj zanimiva alea, nya: super lušni ste Danes pa v živalski vrt
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:43:01
|
|
|
|
babysolza
|
No, pa sem vsaj Mojco prebudila... Mojca, a v živalski vrt peljete tamalga? Ker mene je tudi že zamikalo, da bi šli, pa ne vem, če bi ji že blo kaj zanimivo. Se včasih ful splaši, in jo zna kap, če kaka žirafa kej zatuli proti njej. A katera že nuca kengurujčka? Ker živalc iz vozička najbrž niti vidla nebi, iz kengurujčka pa že. Mi smo ga nabavli, sam še nismo sprobali. Bomo zdejle na počitnicah meli cajt za naštimat vse tiste trake in pasove.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:43:49
|
|
|
|
babysolza
|
evo, moje zadnje javljanje. Sabinči odreka pokorščino in zahteva klovna. Čavči!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 8:53:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:01:37
|
|
|
|
lunca14
|
Luka je dobil 2 nova bombažka važič.............jaz sem jih zadnjič gledala v mercatorju,so mi lepi,ampak vonj-njaha,men smrdijo,preveč oster vonj majo....... pred tem pa z aleo in nyo na pijači........... jaz bi tud,jaz bi tud........se mormo spet kaj z našimi dolenjkami zment za kafe,ker pri nas selitev narodov je bolj mision imposibile
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:13:13
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... komaj čakam, da se oglasi taanikaa... jaz sem včeraj zvečer imela likalni večer... sem likala do polnoči ... jah, kaj hočemo, tako je družinsko življenje.... otroci spat, ati na fuzbal, mami pa likat... ampak je zdaj vse zlikano...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:26:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy dobro jutro... komaj čakam, da se oglasi taanikaa... jaz sem včeraj zvečer imela likalni večer... sem likala do polnoči ... jah, kaj hočemo, tako je družinsko življenje.... otroci spat, ati na fuzbal, mami pa likat... ampak je zdaj vse zlikano... ...........pridna,pridna,najbolj pridna,pridkana.... ,mene pa to čaka jutri,danes še operem,posušim,jutri pa akcija-likanje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:27:33
|
|
|
|
lunca14
|
A taanikaa ne bo šla nič na medene tedne
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:33:09
|
|
|
|
l.daisy
|
lunca, ti si supermami, res... kako krotiš svoje nagajivčke? nič ni rekla, da bi šla... al sem pa jaz spregledala...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:44:57
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy lunca, ti si supermami, res... kako krotiš svoje nagajivčke? nič ni rekla, da bi šla... al sem pa jaz spregledala... Ma dej,kaka super mami,kdo mi to reče,jaz mam samo enega malega,ti pa dva.....glej trenutno stanje pri nas:oči je na parceli že od zgodaj zjutraj,maj trenutno sestavlja grad iz lesenih kock,enej je šel po dolgem času spet na obiski v spodnji štuk mami in atetu,lun pa se presenetljivo igra že enih 20 minut v igralnem centru,jaz pa sem tačas pospravla..........sedajle je idila,ki se lahko spremeni v parih sekundah,pride enej začne jokat,potem se pridruži še lun,maj pa se bo trmov,ker išče pozornost.........iz ene skrajnosti v drugo.......glavno je ,da sta prisotni obe
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:48:48
|
|
|
|
l.daisy
|
kaki enega, lunca, tri.... pa ta velika dva sta najbrž že v stanju živce ti razparat... moja dva sta pa tudi tko lepo "dopolnjujoča se"... eden tak, drugi čist kontra.... pa tudi bolj ali manj uspešno skačemo iz ene skrajnosti v drugo....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 9:51:43
|
|
|
|
l.daisy
|
evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 10:00:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy evo ga, ta mlajši se je zbudil... letiiiiiiiiiiiim mlajši ja kok pa je mlajši,minutko pa par sekund .........ja mojadva tavelika,sta res jedca živčkov,sploh tavelik,ki ima zdejle eno tako malo krizo-mini puberteto,enej ima pa tud obdobje ljubosumja in trme....tako,da so moji živci večkrat na preiskušnji in na udaru........včasih uspešno zvozijo,včasih pa jih vrže iz tira-odvisno,kok na debelo se namažen s kremo potrpljenja
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 10:20:59
|
|
|
|
babysolza
|
bs: v bisvtu gre za to da gremo nekam na sončka, ne toliko zarad živalc. No, moj je rekel da bi šel, ker je bil zadnjič v 1.razredu kengurujčka uporabljamo zelo malo, mu je pa not fajn, mene pa križ za pop.... boli če ga nosim. Moj ga ima pa rad Ekola, to bi lohk pa tud jaz napisala! Dej povej, kako je bilo pa če je Lukata kej zanimalo. Sam to glede kengurujčka in križa pa jamrajo čist vse, kar jih poznam. Jo bo pa bl ati tako nosu. Zdejle si packam za jest, potem pa še Sabinči mal nafutram pa gremo ven. Je spet tak lep sonček zuni, jupi!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 10:23:04
|
|
|
|
babysolza
|
lunca, i.daisy, AS in ostale z več mičkenimi pamži - sam kapo dol pa . Mene ene petkrat na dan zamika, da bi kr imela še eno , ko pa pomislim, da bi zdejle folgala z dvemi - . Al pa celo tremi, mamo en kup dvojčkov v žlahti.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 11:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza . Mene ene petkrat na dan zamika, da bi kr imela še eno , ko pa pomislim, da bi zdejle folgala z dvemi - . Al pa celo tremi, mamo en kup dvojčkov v žlahti. Mene tud sam to skrbi. Res da je sara pridna, ampak pri dveh je pa življenje res drugače. Vsaj kolikor berem tu in vidim kolegico, ki ima .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 13:31:03
|
|
|
|
babysolza
|
Ja čvekule, kam ste se pa skrile? Ste vse zunaj, na sončku? Midve sva ravno s sprehoda, zdaj pa spet papcat. Zuni je tolk toplo, da sem čez cel Logatec delala striptiz - včeraj sem skoraj zmrznila, pa sem se danes 'mal' preveč oblekla in sem na vsaki ulici dala eno stvar dol. Sem se oglasla, ker sem prejle pozabla napisat - moja Sabina ima pa danes mini RD - 4 mesece! Vse najboljše moji lubiki!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 14:30:03
|
|
|
|
lunca14
|
sabina vse naj,naj za 4 mesece
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 19.10.2008 15:08:07
|
|
|
|
babysolza
|
joj, a danes ko bi jaz čvekala pa nobene nikjer? No, da se pohvalim: sem prejle sestavla kengurujčka in zdejle s Sabino vadiva. Se ji ful dopade, ful miga v njem. Midve greva še mal ven, dokler je še toplo. Čavči!
|
Ime za punčkoAjra RRSe ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?Tinkara (
31%)
Julija (
38%)
Sofija (
31%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!