sasa.vracko
|
Ja, jaz sem si pa dons popoldne mal šopinga privoščila, je tašča tamalga pazila (ko je tolk problematičen ), pa ko sem do Citicentra prispela (po dolgi vožnji, sem šla glih ob 16h, ko vsi iz službe rinejo ) sem pogruntala, da sem pa res super timing udarla, petek je, se prav vikend, pa oblačen in pust dan, ko vsi rinejo v centre, pa še plače so ble ta teden Se prav, največja gužva! No, pa se nisem ustrašla in sem se takoj zagnala v trgovine, ker mam še cel kup darilnih bonov, ko sem jih dobila, pazi, julija za 30. roj. dan in ne vem za koga jih šparam.... Pa sem seveda najprej šibala v H&M za tamalga pogledat in nabrat, pa še v BabyCenter, nazadnje pa sem še zase mal pogledala in nisem vzela druzga, kot eno jopico, no pa ene gležnarje sem si kupla, po dolgih letih, v Massu, pa so koštal 80 eur, pa sem že hotla jih dat nazaj, pol sem pa študirala, pa mater , seb bom pa tud neki prvošla, si še letos nisem ničesar in sem si jih tud kupla... Ker gremo pa jutr z babam ven praznovat moj rojstni dan!!! Juuupiiijeee! No, smo pa res prcajtne, ni blo prej cajta. Že komi čakam, da mal odklopim, če bom spila kak martini, bom pa verjetn tko pod mizo padla...
|