|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
17.10.2008 22:14:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleopatra - se boš vrnila v slo? Pa itak, da lahko jamraš

Ce bi se lahko...nimam denarja,noce mi ga dat,brez pa niti pod razno ne grem.

Ma sranje - kaj pa kaka pravna pot??

Kdo bo pa placal?
Najvecja tezava je,da sem v Nemciji.Da sem v Slo.bi bilo ze zdavnaj konec,tu se mi pa zdi da sem zapecatena in brez izhoda.Moji punci sta mi vse,vendar vcasih pomislim...
Bo ze,se mi je zgodilo se vse kaj hujsega in vse sem prezivela,upam da bo tudi s tem enkrat konec,oz.da zazivimo same,materialno neodvisne.In psihicno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
17.10.2008 22:17:55   
Anonimen
čeruser posted image

taanika-vso srečo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas že vsi spijo, vključno z mojim vreduser posted image , jaz pa malo slikce urejam, pa en album sem še naredila-sem vam poslala vabilauser posted image .
Pa danes sem dobila user posted image in kar fajn lijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
17.10.2008 22:18:58   
Anonimen
ninny - vidla fotke - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
17.10.2008 22:19:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image mi tud že nekaj dni nismo.user posted image user posted image user posted image

Kdaj bomo kaj pospešile na 3 del???user posted image user posted image user posted image user posted image

,,dni,misliš tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je tako,glava bi,telo noče.sm kaj moški majo dve glavi in obe hočjouser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
17.10.2008 22:22:56   
Anonimen
Nene, dni.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
17.10.2008 22:23:25   
lunca14
ninny...........hvala za album,sem ga pogledala,tamali sta res carticiuser posted image user posted image ,sploh taveča,ki ti je ful podobnauser posted image ,me pa spominja name v teh letih,jaz sem bla ista,bolj drobno telo,v lička pa prava lunca-z nasmehom sončkauser posted image ...........ampak,nekaj pa pogrešam,tebe in atekauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
17.10.2008 22:24:33   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image mi tud že nekaj dni nismo.user posted image user posted image user posted image

Kdaj bomo kaj pospešile na 3 del???user posted image user posted image user posted image user posted image

,,dni,misliš tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je tako,glava bi,telo noče.sm kaj moški majo dve glavi in obe hočjouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
17.10.2008 22:24:53   
sasa.vracko
ninny - slikice so res user posted image user posted image user posted image , kaj je posrečena tale tvoja Maša. Jaz sem si tud skoooozzzz želela punčko, pa je pač štorklja drugače prinesla, pa sem se že navadila in mi je čist kul, pa bi se odločla še za enega, če bi bla res sigurna, da bo punčka... Pa bi sigurn bil spet fantek, pa moj ima že od prej 12 let starega fanta in bi bli 3 mulčki, to je pa že mal preveč user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
17.10.2008 22:25:29   
Anonimen

ninny...........hvala za album,sem ga pogledala,tamali sta res carticiuser posted image user posted image ,sploh taveča,ki ti je ful podobnauser posted image ,me pa spominja name v teh letih,jaz sem bla ista,bolj drobno telo,v lička pa prava lunca-z nasmehom sončkauser posted image ...........ampak,nekaj pa pogrešam,tebe in atekauser posted image

bom dala še eno da je moj gor, mene pa težko dobiš na kakšni slikci, ker se tako nerada slikam in ponavadi imam jaz fotoaparat v rokiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
17.10.2008 22:27:18   
Tina 28
Kleopatra...sory, sem mislila, da si se odločila še mal vztrajat. Če pa misliš it...ti želim čimprejšnjo neodvisnost.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
17.10.2008 22:28:14   
Anonimen
sem dodala še 3 slikceuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
17.10.2008 22:31:17   
Tina 28
Jaz sem mela pa prvič punčko napovedano...tko od mam in tet....kao kako nosim, pa ker mam mozolje itd. In sva mela ful bolj ime za punčko zbrano. Jaz sem pa potihem prov želela fantka, ker smo ble pri nas dve punci in potem 9 sestričen..Moj brat je mal mešal češpljev kompot....zato se mi je zdelo fanta met nekaj dobrodošlega. In je bil res. Vsi so bli tko veseli, da ni še ena lulika.user posted image

Zdaj sem si pa ful punčko želela....glih kontra občutki...in mi je uspelo...no mojmu je. Baje moraš par dni pred ovulacijo seksat, ker so ženski kromosomi vzdržlivejši in dalj počakajouser posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.10.2008 22:32:13   
lunca14
kleopatra............ti se,samo skašljej...........sej vidiš,jaz sem tud med takimi,ki kdaj pa kdaj tud kej pojamram..........ja komu pa naj povem,sej mam eno prjatelco,ampak,je ne morem klicat za vsak problem,tu pa res lahko povem,skor kar koli in kadarkoli,ena me bo že poslušala,zato mi je tu tako fajn.Ti kar povej,vse kar te matra,nič v seb tiščat,bolj,da gre počas ven,kot,da pod pritiskom ven bruhne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
17.10.2008 22:36:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image zdej,pa še atika poznamo,ampak,ti je tavelka,res tok podobna,neverjetnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
17.10.2008 22:38:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image zdej,pa še atika poznamo,ampak,ti je tavelka,res tok podobna,neverjetnouser posted image

ja, za Emo pa pravijo da je čisto po atijuuser posted image . Je bila pa Maša tud izrezan on potem se je pa pri enih 6 mesecih čisto spremenila

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
17.10.2008 22:39:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

sva že frendici, a ne? user posted image

Nisem tako mislila - da nisva, sem mislila, da če te bolj zanima facebook. Pa ne da bi ga jaz kaj promovirala...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
17.10.2008 22:41:09   
sasa.vracko
ninny - tamala je pa cel ati user posted image , mata pa res vsak svojo...user posted image  moj Luka je bil tud od začetka čist atiju podoben, zdej je pa čist men user posted image , pa tud nimam velik slik, da sem js gor, ker rajš slikam... se mi zdi, da se na vsaki sliki ful butast držimuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
17.10.2008 22:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

ninny - tamala je pa cel ati user posted image , mata pa res vsak svojo...user posted image  moj Luka je bil tud od začetka čist atiju podoben, zdej je pa čist men user posted image , pa tud nimam velik slik, da sem js gor, ker rajš slikam... se mi zdi, da se na vsaki sliki ful butast držimuser posted image

jaz še nisem  našla slikce, da bi bila zadovoljna sama s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
17.10.2008 22:49:05   
mtinca1
ninny - luštne fotke - prav dobro ste se odločili, da ste še enega malčka naročili. Je kr nekaj manjkalo, ko je bila Maša sama na vsaki sliki.
ne vem kako bo kaj tole pri nas, ker jaz trenutno bolj verjamem, da bo Lana edinka, kot pa da bo dobila še bratca ali sestrico.
kleopatra - prav, da nekaj delaš za sebe. Najprej moraš imeti rada sebe!!!
lunca - pa ti user posted image  itak nimajo nikol dost user posted image ! Ti samo veselo na fitnes vsak dan, si ga res zaslužiš, po celodnevni skrbi za otroke + vse ostalo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
17.10.2008 22:50:00   
sasa.vracko
Ja, jaz sem si pa dons popoldne mal šopinga privoščila, je tašča tamalga pazila (ko je tolk problematičenuser posted image ), pa ko sem do Citicentra prispela (po dolgi vožnji, sem šla glih ob 16h, ko vsi iz službe rinejouser posted image ) sem pogruntala, da sem pa res super timing udarla, petek je, se prav vikend, pa oblačen in pust dan, ko vsi rinejo v centre, pa še plače so ble ta teden user posted image  Se prav, največja gužva! No, pa se nisem ustrašla in sem se takoj zagnala v trgovine, ker mam še cel kup darilnih bonov, ko sem jih dobila, pazi, julija za 30. roj. dan in ne vem za koga jih šparam.... Pa sem seveda najprej šibala v H&M za tamalga pogledat in nabrat, pa še v BabyCenter, nazadnje pa sem še zase mal pogledala in nisem vzela druzga, kot eno jopico, no pa ene gležnarje sem si kupla, po dolgih letih, v Massu, pa so koštal 80 eur, pa sem že hotla jih dat nazaj, pol sem pa študirala, pa mater user posted image , seb bom pa tud neki prvošla, si še letos nisem ničesar in sem si jih tud kupla...user posted image  Ker gremo pa jutr z babam ven praznovat moj rojstni dan!!! Juuupiiijeee! No, smo pa res prcajtne, ni blo prej cajta. Že komi čakam, da mal odklopim, če bom spila kak martini, bom pa verjetn tko pod mizo padla...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
17.10.2008 22:55:40   
lunca14
ne vem kako bo kaj tole pri nas, ker jaz trenutno bolj verjamem, da bo Lana edinka, kot pa da bo dobila še bratca ali sestrico.

In zakaj je tako majhna verjetnostuser posted image ,seveda če ni preveč osebna stvaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3996
17.10.2008 22:59:46   
sasa.vracko
Ej, lunca14, kako si kaj ti pogledala vsakič, ko so ti rekli, da bo fantek? A si vsakič vedela??? user posted image  

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
17.10.2008 23:01:10   
Anonimen
ninny, tavelka je izrezana ti.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
17.10.2008 23:01:54   
mtinca1
In zakaj je tako majhna verjetnost ,seveda če ni preveč osebna stvar

mam take brezvezne razloge, ki so sicer razlogi, samo ne taki, da se jih ne bi dalo odpravit, kot npr. rada hodim v službo, pa mi ni bit spet eno leto za doma, potem nisem več tako mlada, pa mamo samo dvosobno stanovanje in ni velik prostora, pa še bi se našlo..... skratka, bom pustila času čas, pa bom mogoče čez dve leti naštevala razloge za. ker bi pa ful rada, da ima lana družbo....mal sem še zmedena. 

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
17.10.2008 23:02:39   
Tina 28
Bravo Saša za nakup...jaz sem si zadnjič kupla športno jakno ( 80€), ker sem res skoz zunaj in športam, pa nič pametnega....montlčki in rekelčki nič ne pomagajo. Je kao windstoper ta hude zelene barve...no Alea ga je lohk vidla na kavici...res zaenkrat nepogrešljiv in mi ni žal.

jutri pa ga zažurej. In zdaj si mi nardila lušte po martiniju...bianko mi je ful všeč...pa ga pač še nekaj časa ne bom

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!