lunca14
|
Lunca Jaz grem 2xtedensko telovadit in moj nima nič proti, ker grem šele ob 21.00, ko Anja zaspi (no, včeraj sta me izjemoma čakala). Je reku, da mu tud mal paše da grem, ker on zvečer najraj počiva ali kmal zaspi...jaz pa kot vidite sem nočni ptič in mu kao pol zvečer težim z vprašanji,...zaenkrat se ne pritožuje. Aja...me je pa zadnjič vpraša, če sigurno nimam lubčka tko mal v šali . Tvojmu razlož,da bo mel svoj mir in potem dobi domov psihično razbremenjeno ženo,...saj jaz pridem zelo dobre volje domov...in a ni to velik vredno No saj pri nas sta tud enej in lun že v spanju,samo maja bi moral dat v posteljo,ampak ga večkrat ko ne ,dobim še v budnem stanju,ko pridem domov,tako,da dam potem še maja spat,in se moram zdraven njega vležt,ko pa zaspi,se ponavadi že lun zbudi in tako,je krog sklenjen.Al je vedno blo tako,ko sem se mal poredila,mi je začel težit,da moram nekaj zase narest in kozačnem gibat je problem,ker meni,pa tud takrat,ko sem doma tekla-no v hosti,ne štekam ga,Ker jaz sem tak tip,da ko začnem,nimam nikoli dovolj,tečem vsak dan,hodim na fitnes vsak dan in delam na polno,to me ful razbremeni.Ma bo že