|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
17.10.2008 21:30:33   
anaj22
čer

tanika uživejte jutri je vaš dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca kok maš fletne fante, Enej zgleda pravi mali pobalinuser posted image

nya mii jutri ne bomo prišli v CP ma Jaka reakcijo na pikico pa je mal tečkast pa nevm kako bo jutr bomo rajš doma. Upam da se bomo kdaj drugič vidl, pa brez zamere. Fajn "šopingerajte"

zdej grem pa možeku težit k gleda film jest bi pa rajš user posted image  upam da bo za, ker če bo reku da naj pogledava film skupi bo jest perj zaspala

nočko

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.10.2008 21:31:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, sej je lepo ime.user posted image Ampak mi je tolk smešno.user posted image

Najlepše. Kako bi pa ti dala ime otročku, če bi bil user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.10.2008 21:34:10   
anaj22
Zdej si morem pa še kej za jest pripravt, sem tolk lačnaaaaa.
Vprašanje za vse, ki dojite:
A ste tud ve tako lačne po vsakem podoju, da ne govorim o žeji? Jaz bi vola jedla.

jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa
sem k sod brez dnauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.10.2008 21:35:13   
Tina 28
didlina...jaz mam grozen apetit...sploh proti večeru...pa tud vedno ko dojim me ful zažeja. Velikokrat si pozabim prnest vodo in Nejca pošiljam, naj mi nalije. Enkrat mi je prinesel kar tri kozarce, češ, upam, da me dons ne boš več poslala zdaj maš pa dostuser posted image .

Tanika Vse lepo jutri, da bo šlo kot po maslu in da se boste dobro  počutil.

Lunca Jaz grem 2xtedensko telovadit in moj nima nič proti, ker grem šele ob 21.00, ko Anja zaspi (no, včeraj sta me izjemoma čakala). Je reku, da mu tud mal paše da grem, ker on zvečer najraj počiva ali kmal zaspi...jaz pa kot vidite sem nočni ptič in mu kao pol zvečer težim z vprašanji,...zaenkrat se ne pritožuje. Aja...me je pa zadnjič vpraša, če sigurno nimam lubčka tko mal v šaliuser posted image .
Tvojmu razlož,da bo mel svoj mir in potem dobi domov psihično razbremenjeno ženo,...saj jaz pridem zelo dobre volje domov...in a ni to velik vrednouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.10.2008 21:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nya,seveda imas prav,sem s sestro govorila,imam trenutno se oprane mozganeuser posted image user posted image user posted image ,jutri bo bolje in nadaljevanje uvajanja GH pravilnouser posted image

???

Sestra mi je predlagala,da kar koj presaltam na krompir s spinaco,da zaradi tega pa res ne bo alergij...in imam zdaj se to v glavi,jutri bo pa spet po starem.(3d korenje,3cvetaca,3krompir al pa spinaca...)
To je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.10.2008 21:35:50   
Anonimen
Kajetan.user posted image In tud bo kmal, če bo vse po sreči.
sicer ful kolebajo glede tega imena, ker je še priimek podoben Kovićuuser posted image , ampak se ne dam, ker je to ime bilo zelo všeč mojemu staremu očetu, ki je 6 dni po rojstvu Sare žal odšel nepričakovano na svet.user posted image
In glih iz tega razloga bo sinčku tako ime.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.10.2008 21:36:43   
anaj22
pridem pa stran obrnem
oooooooojjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
zdej pa res gremuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.10.2008 21:39:08   
Anonimen
No, potem nisem edina, ki sem sod brez dna.user posted image user posted image user posted image user posted image ja, tako pač je, jaz poslušam mojo mamico, ki mi je takoj ko sem se odselila s tamalo v naš nov domek, rekla, da če bom jedla in veliko pila, bo tudi mleka dovolj.user posted image Sem si to vcepila v glavo, zdej pa mam kile, ki ne gredo dol. Eh, sej be še čas.user posted image Edin mal sem se prestrašla, ko so rekle od user posted image sodelavke, ko smo bli tam na njegovi firmi ta teden, da ko bom nehala dojit, da bodo šle kile še bolj gor.user posted image user posted image user posted image user posted image Zanimivo, poznam pa par punc (tud moja sestra), ki so med dojenjem izgubile ful kil, ker so jih user posted image scuzali.

Ampak jaz se ne dam, mene ne bo scuzala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.10.2008 21:39:56   
Anonimen
Anaj22, zakaj si ne porihtaš profila, ki ti tako zamika? Javi administratorju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.10.2008 21:39:59   
Tina 28
Jaz bom kle gor prepovedala, da napovedujete, da gresteuser posted image . Pol se pa vse reve zasekiramo, ki jim možeki spijo alpa se nam ne da,....haha, saj gre na boljš...glava že hoče, telo pa ne obratujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image šala...nč bat, ve kar povejte če čete

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.10.2008 21:40:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image mi tud že nekaj dni nismo.user posted image user posted image user posted image

Kdaj bomo kaj pospešile na 3 del???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.10.2008 21:42:04   
Tina 28
Saj men je pa logično,da se lohk po dojenju ful zrediš. Med  dojenjem si mal razširmo želodeci n povečamo apetit...pol pa telo porabi manj kalorij, ko ne dela več mleka...pa gre na špehuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.10.2008 21:45:35   
Anonimen
user posted image Ja se je res mal logično.Sam kam naj se pa še raztegnem?user posted image Moja koža je že tako vsa v strijah,. Ajde, večino sem dobila, ko so mi po trebuhu skakali, ko so malo reševali na porodni, sam vseeno, na stegnih je pa grozaaaa.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.10.2008 21:50:59   
Tina 28
jaz jih mam sam po trebuhu...pa še to le od Nejca...od Anje nisem nič novega prdelala, samo šlauf odvečne kože (plodložene) na trebuhu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.10.2008 21:56:28   
Anonimen
Ma ,sej novga partnerja itak upam, da ne bom imela, tak da me lahko kar tako gleda.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.10.2008 21:58:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image Ja se je res mal logično.Sam kam naj se pa še raztegnem?user posted image Moja koža je že tako vsa v strijah,. Ajde, večino sem dobila, ko so mi po trebuhu skakali, ko so malo reševali na porodni, sam vseeno, na stegnih je pa grozaaaa.user posted image

Jst jih mam na notranji strani stegen fuuullll. Jih do morja sploh vidla nism - pol k sm pa malo bolj konkretno gozdarla, sm jih pa vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.10.2008 22:01:56   
Anonimen
Moram...
Saj me veseli,da se vse s svojimi partneri dobro razumete,pri meni je situacija katastrofalna,sva se spet skregala...in ravn zato nisem nekaj mesecev sodelovala na tem forumu.Ker,kako naj se vkljucim...ko gre pogovor o nasih pikicah je vse ok,potem pa pride druzinsko zivljenje,me pa samo se bolj potre.
Pa nocem jamrat,niti ne rabim socutja...mah saj ne vem zakaj to sploh pisemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.10.2008 22:03:33   
Anonimen
kleopatra - se boš vrnila v slo? Pa itak, da lahko jamraš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.10.2008 22:05:39   
Anonimen
Strij pa jaz nimam nic,zato pa polno celulita,ga je sicer nekaj ze slo,pa kg sem si spet nabralauser posted image .Mi je bilo prav vseeno kaksna sem,sem se pa danes odlocila,da moram naredit tudi nekaj zase.Zakaj le bi morala po svetu hodit kot carovnica.Ker imam s partnerjem probleme,se naj pa kar zapustim?Dieta laufa,sicer prvi dan...ampak vse je 1x prvic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.10.2008 22:06:52   
Anonimen

Ce bi se lahko...nimam denarja,noce mi ga dat,brez pa niti pod razno ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
17.10.2008 22:08:22   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Zdej si morem pa še kej za jest pripravt, sem tolk lačnaaaaa.
Vprašanje za vse, ki dojite:
A ste tud ve tako lačne po vsakem podoju, da ne govorim o žeji? Jaz bi vola jedla.

jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa
sem k sod brez dnauser posted image

jaz tud po vsakem dojenju obvezno zavijem v kuhinjo. še najrajši pa jem pozno zvečer. sicer se mi ne pozna, razen na trebuhu; to pa itak skrijem pod pulover user posted image  in je spet vse v najlepšem redu!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.10.2008 22:08:42   
Tina 28
Oh Kleopatra...pa saj tu ne hvalimo skoz naših partnerjev...jaz se ponavad le izkašljam ko me jezi...in nekaj ostalih tudi...pa se pridruži še ti, če moraš ven iz sebe dat. Če se pa nočeš o tem pogovarjat, pa tudi prav.

Samo ne si risat slike...sosedova trava je bolj zelena...vsi majo kakšen hakelček...eni večje drugi manjše, nekateri malenkostne ali komaj znatne. Mi se tud kregamo in sitnost otrešamo, pa so boljši in slabši dnevi. Pa ga pogrešam, ko ves čas dela, da od tistih popoldnevov ki je doma preveč pričakujem on bi se pa spočil...vedno je kaj.

Stopi korak naprej in ne glej nazaj...skušaj situacijo gledat iz tega kota, kjer sta zdaj. Vem da je težko...vsaj meni bi blo...ampak mogoče bo boljše.

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 17.10.2008 22:10:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.10.2008 22:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ce bi se lahko...nimam denarja,noce mi ga dat,brez pa niti pod razno ne grem.

Ma sranje - kaj pa kaka pravna pot??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.10.2008 22:10:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar jamraj, kolk je blo še hujših zgodb tu na RR.user posted image

Vse se bo uredilo, predvsem pa delaj na sebi, da mu daš vedeti. ne se pustit in mu dat nek občutek, da brez njega ne moreš.user posted image Ker to je največja napaka vseh žensk, da mu dajo občutek, da brez njega ni za živet. Phaa, pa kaj še.

Upam, da boš kmalu odpeketala domov v Slo, ker tako življenje je nikakvo, sploh za otroke. Dolgoročno pa sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.10.2008 22:12:38   
lunca14
Lunca Jaz grem 2xtedensko telovadit in moj nima nič proti, ker grem šele ob 21.00, ko Anja zaspi (no, včeraj sta me izjemoma čakala). Je reku, da mu tud mal paše da grem, ker on zvečer najraj počiva ali kmal zaspi...jaz pa kot vidite sem nočni ptič in mu kao pol zvečer težim z vprašanji,...zaenkrat se ne pritožuje. Aja...me je pa zadnjič vpraša, če sigurno nimam lubčka tko mal v šali .
Tvojmu razlož,da bo mel svoj mir in potem dobi domov psihično razbremenjeno ženo,...saj jaz pridem zelo dobre volje domov...in a ni to velik vredno

No saj pri nas sta tud enej in lun že v spanju,samo maja bi moral dat v posteljo,ampak ga večkrat ko ne ,dobim še v budnem stanju,ko pridem domov,tako,da dam potem še maja spat,in se moram zdraven njega vležt,ko pa zaspi,se ponavadi že lun zbudi in tako,je krog sklenjen.Al je vedno blo tako,ko sem se mal poredila,mi je začel težit,da moram nekaj zase narest in kozačnem gibat je problem,ker meni,pa tud takrat,ko sem doma tekla-no v hosti,ne štekam ga,Ker jaz sem tak tip,da ko začnem,nimam nikoli dovolj,tečem vsak dan,hodim na fitnes vsak dan in delam na polno,to me ful razbremeni.Ma bo žeuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?