|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
17.10.2008 17:38:28   
lunca14
še eden pa bo user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.10.2008 17:39:40   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej,odprla novo stran,pa še nova zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image ................ma sem frajerkauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.10.2008 18:12:56   
mtinca1
lunca - za 4. zvezdico- juhuuuuuuu!user posted image  user posted image  user posted image

fotke - sami fanti okrog tebe - od najmlajših do malo starejših! Lep Lunov albumček - user posted image  user posted image  user posted image  !

ploščice - se mi zdi, da si prej spraševala... ko sem jaz nabavljala za kuhinjo in sem imela specifično željo: bele 10x10cm. če uporabiš potem sivo fugirno maso, pride za moj okus ful lepo. skratka, nikjer jih ni blo... in sem jih potem dobila v NM Neo dom na Kočevarjevi 2. so jih naročili. no, mislim, da imajo veliko izbiro..... glede cene imam pa občutek, da so dražji, vsaj v mojem primeru je bilo tako.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
17.10.2008 18:13:08   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

se pa zdele s tem facebookom ubadam, pa mi ni čist jasn, v čem je poanta...morš pazt, kaj pišeš, k pa lahko čist vsi preberejo user posted image

Kaja, jaz sem že nekaj časa na facebooku (ti povem svoje ime in priimek na ZS?). Ja, je res, da je treba malo pazit (brzdati svojo divjo naravo :)) - samo berejo lahko tisti, ki so potrjeni kot prijatelji od tistega, ki je tvoj prijatelj. Tako da odvisno, kako selekcijo kdo dela. Eni imajo vse mogoče za prijatelje, od Baracka Obame dalje, eni pa tudi koga zavrnejo...

sva že frendici, a ne? user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.10.2008 18:44:14   
Tina 28
no..jaz sem se pa kar sama povablauser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
17.10.2008 18:55:49   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lunca - za 4. zvezdico- juhuuuuuuu!user posted image  user posted image  user posted image

fotke - sami fanti okrog tebe - od najmlajših do malo starejših! Lep Lunov albumček - user posted image  user posted image  user posted image  !

ploščice - se mi zdi, da si prej spraševala... ko sem jaz nabavljala za kuhinjo in sem imela specifično željo: bele 10x10cm. če uporabiš potem sivo fugirno maso, pride za moj okus ful lepo. skratka, nikjer jih ni blo... in sem jih potem dobila v NM Neo dom na Kočevarjevi 2. so jih naročili. no, mislim, da imajo veliko izbiro..... glede cene imam pa občutek, da so dražji, vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Sva že bla tam,pa ni tistega kar midva iščeva,glede cene mi ni toliko pomembno,ker jih ne rabiva veliko.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
17.10.2008 18:57:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

no, naša tudi že cel dan spi. Sem jo prejle dvignila, je pojedla in med podiranjem kupčka spet šla v deželo ninananauser posted image

nya- jaz pa grem jutri v citypark,  in še v mullerja, ker je zmanjkalo plenic..... no, za danes in jutri še imamuser posted image .

alea - mi bomo dopoldne v CP, lahko gremo na kavo. Se slišimo jutri?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.10.2008 19:34:51   
*anamor*
Haj, haj,

punce sploh več nimam časa priti na rr. Groza. Prav pogrešam naše čvekanje. Mi zdaj že 2 dni nekaj sračkamo ponoči, upam, da je samo reakcija na pikeca. Če je bi danes morali že spati po starem. Ker reakcija lahko traja 48 ur.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.10.2008 19:57:51   
lunca14
Ojla,jaz sem pa jezna kouser posted image ,čez 15 min.bi morala it na fitnes,ampak moju je že dovolj,da mora on dajat maja spat in me vpraša ,a bomo kostanj pekli,pa ga gledam,on pa ,aja se bojiš,da boš fitnes zamudila.........ma ej,kolk mu gre v nos,to,da grem nekam,eno uro na dan,mi ne more privoščit,ne da bi mi jo ne prigodrnjal,v bistvu je to to,ko sem rekla,da imam manjšo krizo,ker vsakič,ko grem,mu vidim tisti izraz na obrazu,spet greš.............ma,ne vem,bi najraje šla,pa ga nekam poslala,ali pa nikoli več šla,pa ratala zagrenjena,debela ženkica.O ne ,to pa ne debela,pa ne smem bit,moram bit fit,ampak na fitnes pa hodit samo takrat,kos e njemu sprdne.In to je vse zarad tega,ker že nekaj časa niuser posted image ,meni ternutno ne potegne,ne znam več uživat,on si pa itak pomaga sam,tko,da mi potem sploh več ne diši.Ma sem smotana,na petek zvečer,dan pred tanikino poroko vam težim.Ma sej bo,sam sej veste,boljš,da se skašljam tukaj,kot da se spičva,pa še jutri mamo nek piknik,se zberemo stari frendi-geng.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.10.2008 20:10:56   
Anonimen
ojla...ti lunica se kr izkašljaj,ti bo bolje...
ja nič punce,vas zapuščam za danes,se morem it pedenat zdej ko mali pančka,pa jutri moram zgodaj ustat še šibam frizerju,pa poštimat še morem stvari,,vglavnem ful tega me še čaka...punce hvala za lepe želje in voščila,držite pesti da me ne bo taka huda trema al pa da okol ne pademuser posted image user posted image user posted image  al pa da moj ne reče NEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ko bom lahko se javim,slikice itak bodo pol ko jih sama dobim...skratka lep vikend vam želim,ne se kregat,lepo se cartajte in spomnite se kaj name jutriuser posted image ..lahko mirno nočko vsem..vsem nespečim mamikam in njihovim sončkom pa en veeelik objemček...papa

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.10.2008 20:18:49   
lunca14
taanikaa..............imej se super jutri,itak,da bo to drugi tvoj nasjsrečnejši dan v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........ti samo reči DA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.10.2008 20:51:45   
Anonimen
taanikaa - veliko ljubezni, jutrišnji dan bo poln tega

lunca - lušni ste kot cukri

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.10.2008 20:57:04   
*anamor*
tanikaa - lepo se imej jutri. In seveda čestitke od naju s Tajem.
Lunca - očitno se tvoj boji, da boš spet prelepa in se bo mogel spet bati zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.10.2008 20:57:27   
Anonimen
Cer
Lunca;desci so sami pruser posted image user posted image ne se sekirat,moj je pa najvecjiuser posted image ,pa se na kvadrat,na kubik....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...pa sem se izkasljala.Zdaj pa na bolj vesele temeuser posted image .

Mi smo danes prvic papal korencka z mal AM.Tamala se je tooolk pacla...skoraj je bruhala.Ji je moz dajal,da sem jaz lahko slikala in snemala.Sem seveda mogla zabeleziti ta posebni danuser posted image .Pa sem se sama tölk smejala,res je bila revcek,k sem ji dala tako,kao,packarijo oz.neuzitno papicouser posted image .

Jutri pa spet,potem ji bom pa zmesala krompir in spinacko,da bo mal boljse.Sam ravn studiram,za tisto zlicko,kolk spinace,1listekuser posted image ,pa 1/2krompircka?

Taanikaa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za jutriuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.10.2008 21:03:02   
*anamor*
Inigo sem dobila slikce. Joj kako je srčkan. Vidim, da imaš pleničke iz ikee. Jaz sem jih hotela imeti pa nisem šla nič gor, pa jih zdaj nimam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.10.2008 21:09:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jutri pa spet,potem ji bom pa zmesala krompir in spinacko,da bo mal boljse.Sam ravn studiram,za tisto zlicko,kolk spinace,1listekuser posted image ,pa 1/2krompircka?

A ni tko da bi morali dajat vsaj 4 dni sam eno zelenjavo, npr. prve 4 dni koren, pa pol krompir...da se vidi, kako otrok prenaša določeno živilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.10.2008 21:12:34   
polma
lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Kako lepi fantje.... in mamicauser posted image user posted image user posted image !!!! Oči je pa  bolj počivajoči na fotkah, a neuser posted image ...

Nč slabga nisem mislila-bolj tako, da te nasmejim.

In res, okol ust  sta si podobna tine in lun-tak moder izraz na obrazu....kaki lepi bajsek jeuser posted image user posted image user posted image !!!

Prav, mene čaka pivce za živceuser posted image !!!

P.s.jaz kot modra starejša ženska ti garantiram, da ga ni desca, ki bi bil vesel, če njegova ženka zvečer bluzi okol....ddddd....pa tut če je fitnes....žena naj bo doma, čaka naj na moža- pa kolkrat sem že to pela na RRju-grozni souser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.10.2008 21:16:21   
polma
Madona, taanikaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Na, zdej sem jo pa zamudila, šit! Mogoč pa kaj pokuka, ker od živcev ne bo mogla spat user posted image user posted image user posted image !!!!

taanikaa,
to je tvoj dan najlepših sanj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.10.2008 21:19:27   
sasa.vracko
Taanikaa -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se mej jutri in drži se!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.10.2008 21:22:06   
Anonimen
sasa.vracko - Luka je tko lušn - kot našuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.10.2008 21:22:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

A ni tko da bi morali dajat vsaj 4 dni sam eno zelenjavo, npr. prve 4 dni koren, pa pol krompir...da se vidi, kako otrok prenaša določeno živilo?

Nya,seveda imas prav,sem s sestro govorila,imam trenutno se oprane mozganeuser posted image user posted image user posted image ,jutri bo bolje in nadaljevanje uvajanja GH pravilnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.10.2008 21:23:52   
Anonimen
taanika, daj da rečeš ja jutr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj maksimalno, jutri je tvoj dan, prav poseben dan.user posted image

Naša je pa danes pojedla cca. 40ml sadne kašice in je tako hlastala, potem pa še joška in bum spanje, kot bi na dalinca pritisnil.user posted image user posted image

Tatko je itak zdej šel mal do gasilnega doma pogledat, jaz pa bluzim, ker tamala itak spi že od 20:30.user posted image

Zdej si morem pa še kej za jest pripravt, sem tolk lačnaaaaa.
Vprašanje za vse, ki dojite:
A ste tud ve tako lačne po vsakem podoju, da ne govorim o žeji?user posted image Jaz bi vola jedla.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.10.2008 21:26:47   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sasa.vracko - Luka je tko lušn - kot našuser posted image

Jasno, to so pač Lukci, a ne?! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.10.2008 21:28:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zadnjič na obisk k svaku in novi user posted image , pa vidim na sosednjih vratih nalepljeno štorkljo in listek:dobrodošel Luka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skor sem se uscala , sami Lukati.
No, sej je lepo ime.user posted image Ampak mi je tolk smešno.user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.10.2008 21:29:19   
Anonimen

Nya,seveda imas prav,sem s sestro govorila,imam trenutno se oprane mozganeuser posted image user posted image user posted image ,jutri bo bolje in nadaljevanje uvajanja GH pravilnouser posted image

???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?