Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem nekaj napisala na Cvekanje vtri dni...ce hoce katera prebrat.Negativna energija-tema.Linka pa ne znam nastavit. Sem te našla,bom komentirala tuki,ko sem jaz slabe volje,negativna energija,leti na moje bližnje,mož,maj ,enej,do drugih nisem ,se skušam kontrolirat,pa saj vem,da je glih kontra,doma bi se mogla zadržat,pa it ven pa se stult...........imam eno res dobro frendico,pa me pokliče,pa ji rečem,da sem ful jezna in sabe volje,pa me vpraša,a ti sploh znaš bit slabe volje,ker v družbi,res nisem skor nikoli slabe volje,prav nasprotno,vedno se poskušam samo smejati.Bi me pa to kar si sama videla tud mene pogrelo,lepo prosim,to je mučenje otroka . Ja saj,jaz sem bila cist paf.Je ta zenska ze na avtobusu ful grdo komunicirala s tamali,sem se ze takrat komaj zadrzala(nazaj me je vleklo slabo znanje nemscine). Samo se mi res zdi,ko sem nesrecna,vidim in slisim vse negativno.Lahko se skregam prav z vsakim.Pa sem drugace v resnici prijazna,zabavna...ne vem,da se clovek lahko tako obrne.Take se res ne maram.
|