Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa - imaš zs
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nya-vrnila ZS
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je dober zrnec
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kaj je dober zrnec Ja, jaz ga poznam še iz časov, ko je mel ene par kg manj, kakih 20 po moje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:43:35
|
|
|
|
RMRM
|
punce, kaj mislite, a jaz lahko vzamem aspirin +C? taanika - saj jaz sem mu prej normalno D3 dajala, pa se mi zdi da ni blo hudega, samo sedaj imam pa kar neko fiksno idejo, da ga bo še bolj zvijalo .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:44:17
|
|
|
|
RMRM
|
aja,pozabila sem napisat, da polno dojim , zato ne vem če lahko vzamem aspirin
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:45:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kaj je dober zrnec Ja, jaz ga poznam še iz časov, ko je mel ene par kg manj, kakih 20 po moje. a se ni spet frul zredil? Jaz pa njegovo Sabino poznam, je bla moja sokrajanka, preden sem se preselila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe misla sem kaj je dober-duhovit,dober imitator,animator..ne pa po videzu....jap se je zredil spet opažam...škoda..so poletne počitnice naredile svoje...ja dobr mu gre RMRM ne znam ti svetovat,pokliči v kako dežurno lekarno ki je skoz odprta in prašaj...sam raje vzemi lekadol plus c,po moje tega lahko..ko sem bla noseča sem ga jemala ko sem bla ful bolna...sam vprašaj vseeno..kaj ste vse neki bubane??uboščeki..ja tak čas je,niaš kej...vse tolk čuvamo da nam mali nebi zboleli,pa jih oblečimo,rihtamo,na sebe pa kr mal pozabimo...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:53:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja tak čas je,niaš kej...vse tolk čuvamo da nam mali nebi zboleli,pa jih oblečimo,rihtamo,na sebe pa kr mal pozabimo... ja, to je pa čisto res, se bo treba mal v roke vzet
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja po sebi vidim,ko malega oblečem zrihtam,mu dam kapico,zase pa mislim..eh sej lahko grem v sami jopci do avta,zunaj pa mrzlo,piha...se že čudim da še nisem kej fasala...jst upam da ne bom,,kaj pa naredš sploh če je mali prehlajen,razen tega da mu nosek skoz čistiš????..kr mi lahko vzamemo lekadole,aspirine,kaj pa mali???kako zdravimo prehlad pri dojenčkih??
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej, sm jst tud tko mislila taanikaa - že takrat je bil duhovit, sam pač kakih 20 kg lažji. Ja, pa spet se je zredil - je bil noseč, pa je najbrž sočustvoval z ženo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:01:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sej, sm jst tud tko mislila taanikaa - že takrat je bil duhovit, sam pač kakih 20 kg lažji. Ja, pa spet se je zredil - je bil noseč, pa je najbrž sočustvoval z ženo. a res, a pa so že rodili?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men se tud zdi da je sočustvoval z ženo....sam da je on bolj pivo pil ...a na narobe razmela...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya Sej, sm jst tud tko mislila taanikaa - že takrat je bil duhovit, sam pač kakih 20 kg lažji. Ja, pa spet se je zredil - je bil noseč, pa je najbrž sočustvoval z ženo. a res, a pa so že rodili? Jp, punčko. Čaki, kako ji je že ime. Se ne morm spomnit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Leni ji je ime.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Če me spomin ne vara imata punčko Leni
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
punce grem pod tu pa spat,je noč prekratka,splh pa nevemkdaj bo budnica ponoči....bi blo prelepo da bi spal do 6-tih zjutraj..smo mel ene 5x sam tako srečo ...lahko in mrno noč in lepe sanje..papa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nya,za par sekund si me prehitela
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa lahko noč
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa Kaja ..mislim nate..nočko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč bejbe, jst grem počasi pančkat. Lahko nočko vsem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:07:07
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Leni ji je ime. lepo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM- to sem najdla o aspirinu+c na netu Nosečnost in dojenje Preden vzamete katerokoli zdravilo, se posvetujte Z zdravnikom ali farmacevtom. Aspirina plus C ne smete jemati v zadnjih treh mesecih nosečnosti. O uporabi Aspirina plus C v prvih šestih mesecih nosečnosti ali med dojenjem se posvetujte z zdravnikom.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:16:04
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, hvala., sej točno to tud piše v navodilih,. No, jaz sem vzela, sej v bistvu tako kot piše, nobeno zdravilo ni priporočljivo oz,. vse po posvetu z zdravnikom, samo mi sam čajček ne bo pomagal, limone in medu pa tud ne smem.Bom jutri vprašala P.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 22:21:01
|
|
|
|
RMRM
|
nič, tud jazu grem, bo treba zjutraj zgodaj vstat. Lepe sanje in mirno nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.