|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
28.9.2008 20:36:53   
Anonimen
taanikaa je že v reduuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
28.9.2008 20:40:17   
Anonimen
ninny a še črpaš mleko al je že usahnilo?..men je hvala bogu že čisto šlo...ker sem ga imale itak malo,pa mi je blo v breme,ker je že 2 mesca strogo na AM Žan..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
28.9.2008 20:40:40   
Anonimen
Ja, čveka sem bila, zdej pa ni spljoh časa tolk za RR, pa še prenovil so nekej, tak da se še lovim. Z albumi pa sploh. Upam, da bom lahko kej naložila na novo gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
28.9.2008 20:43:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ninny a še črpaš mleko al je že usahnilo?..men je hvala bogu že čisto šlo...ker sem ga imale itak malo,pa mi je blo v breme,ker je že 2 mesca strogo na AM Žan..

kakšne 2 dni si ga ne več, ga je bilo zmeraj manj tako da sem nehalauser posted image Žal tako je in nimam kaj za narediti, sem pa vesela vsaj to da sem Emo dojila, se potrudila kar sem se lahko. Pri Maši nama še to ni šlo in sem si skoz samo pumpala in dajala na flašo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
28.9.2008 20:45:22   
l.daisy
taanikaa, tole moraš gledat: http://www.aptamil.de/de/aktion/ec08.html

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.9.2008 20:49:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kakšne 2 dni si ga ne več, ga je bilo zmeraj manj tako da sem nehalauser posted image Žal tako je in nimam kaj za narediti, sem pa vesela vsaj to da sem Emo dojila, se potrudila kar sem se lahko. Pri Maši nama še to ni šlo in sem si skoz samo pumpala in dajala na flašo.

ja sem se spomnila ko si rekla da ga imš samo za kakšen obrok al dva še na dan..še pred kratkim ko sem si ga jst črpala si ga imela malo več še od mene..ja jst sem Žanu devala skoz samo po flaški pol je blo vodeno,pol ga je blo vedno manj...če bi po naravni poti rodila bi blo verjetno drugače...ne sekiraj se,ravno tko bodo najini sončki nzrasli gor...pa nam ni treba zarad AM it nazaj na AD3 smo lahko kr na D3 po eno kapljico,po 6.mesecu pa po 3 kapljice morem devat,sam Žan ful ven pljune te kapliceuser posted image
kako ve devate vašim otročkom kapljice?.a mislite da mu lahko dam kr v flaško v mleko to eno kaljico???ker men po žločki ven pljune...mu dam pred obrokom eno žličko malo mlekca na žlčko pa eno kapljico in pol pa hitro flaško..in pljune venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
28.9.2008 20:51:58   
Anonimen
hvala daisy..ja po 6.mesecu gremo na uvajanje GH pa bomo tud 2 takrat imeli nič prej,k sem vidla v dm-mu da po šestih mescih...al semuser posted image ..blablabla..zdej sem pa že čist zmeašanauser posted image ..vlavnem po 6.mesecu dvojka ne?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
28.9.2008 20:52:27   
Anonimen
taanikaa-jaz ji naredim flašo in dam malo mleka v cuc faše pa kapljice noter,potem ji dam da najprej to popije potem pa zaprem flašo in je naprej- upam, da si razumela kaj hočem opisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
28.9.2008 20:53:11   
Anonimen

hvala daisy..ja po 6.mesecu gremo na uvajanje GH pa bomo tud 2 takrat imeli nič prej,k sem vidla v dm-mu da po šestih mescih...al semuser posted image ..blablabla..zdej sem pa že čist zmeašanauser posted image ..vlavnem po 6.mesecu dvojka ne?user posted image

ja po novem po 6.mesecu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
28.9.2008 20:54:58   
Anonimen

taanikaa-jaz ji naredim flašo in dam malo mleka v cuc faše pa kapljice noter,potem ji dam da najprej to popije potem pa zaprem flašo in je naprej- upam, da si razumela kaj hočem opisatuser posted image

ninny al sem blonduser posted image user posted image  (blondinke ne zamerituser posted image )..kok se to nisem prej spomnila??????hvala za idejo..super ideja...bom probala....user posted image user posted image
a veš da sem že študirala da mi nebo hotel pol GH jest po žlički,se mu bo žlička tolk zamerla...k majo spomin tile tamali..uh

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 28.9.2008 20:56:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
28.9.2008 20:55:44   
l.daisy

hehe, najprej daš samo cucelj brez flaške... potem pa namontiraš cucelj na flaško in pije naprej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
28.9.2008 20:57:02   
Anonimen
ja mislim,res nevem da se nisem prej spomnla...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
28.9.2008 20:57:11   
l.daisy
kako za user posted image pa spravite kapljice ven iz tiste miniaturne flaške?
mene to nervira za popuser posted image ...user posted image

aja, ura je 21.00, kje mislite, da je alea? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 263
28.9.2008 20:59:13   
Anonimen
alea nima časa za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kapljice pa tud men počasi tečejouser posted image user posted image drugače je pa to najlažji način in sigurno vse spijeuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
28.9.2008 20:59:32   
Anonimen
ja jst prvo v prazno kapnem ven te kapljice tk da se nabere pol druga da jo kapnem na žličko-jutri zjutraj v cuceljuser posted image
alea..hm..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nevem če ne bo junijka 2009user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
28.9.2008 21:01:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image možno je čisto vse

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
28.9.2008 21:03:24   
Anonimen
Dober večer.

Sm malo pobrskala po seznamu in pogrešane so:
Eva2008 - se ni javila, odkar je rodila
cv4rklic4
AnjaPH
willma
in najbrž še katera.
Sem pa mal pogledala seznam na 9.strani. Pri nekaterih ni novih podatkov - dejte pogledat, pa men ali Kaji pošljite zs, da popravimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
28.9.2008 21:03:24   
Anonimen
ji iz srca privoščimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
28.9.2008 21:09:32   
Anonimen
nya jst sem ti zs poslalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
28.9.2008 21:09:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dober večer.

Sm malo pobrskala po seznamu in pogrešane so:
Eva2008 - se ni javila, odkar je rodila
cv4rklic4
AnjaPH
willma
in najbrž še katera.
Sem pa mal pogledala seznam na 9.strani. Pri nekaterih ni novih podatkov - dejte pogledat, pa men ali Kaji pošljite zs, da popravimo.

pa beybo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
28.9.2008 21:12:54   
Anonimen
Ja, beybo tudi. Mah babe žabe nimajo časa za nasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
28.9.2008 21:13:09   
Anonimen
nevem no,jst bi skenslala tiste k so se sam enkrat javle...brezveze..al pa tiste k se niso pol leta javle...al pa če bi imele dva ločena seznama...za nas ko smo stalne,ta seznam vse pa pač ostane,pa ko se katera javi se jo pol doda k nam...al sem sebična???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
28.9.2008 21:15:56   
RMRM
Ojla. Upam da ste lepo preživele današnjo sončno nedeljo. Jaz sem kar nekaj prehlajena, pa grlo me ful boli. Včasih mi je angal takoj pomagal, sedaj pa nobenega učinkauser posted image , sem probala tudi s propolisom, pa nič, samo še smrkat sem začelauser posted image .

Jutri imava pregled in dobiva prvo pikico, upam da ne bo hudega, ker zvečer gre pa prvič za eno urco v varstvo.

Nas še vedno krčki matrajo, sicer je bilo sedaj dva dni bistveno bolje, bomo videli kako bo naprej, mu pa sploh ne upam dajat D3user posted image

Ja, Alea pa sigurno user posted image user posted image , je ura 21.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.9.2008 21:18:23   
Anonimen
Pa uvuv tud

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
28.9.2008 21:21:12   
Anonimen
RMRM nam je ptronažna in pediatrinja zatrjevala da ni možno da je imel Žan krče po AD3,pa sem ji kr lepo rekla da naj mi ne govorijo sej pa ja poznam svojga otroka in vem kak je blo prej ko ni jemal AD3 pa pol ko je jemal AD3..naj te potolažim,da po D3 nobenga krčka in vse ok...probaj z D3 sej hujše kot je bilo itk ne more bit...če ne pa probaj z Oleovit.nisem doma mam doma nek naslov al tel.kje se jih dobipa ziher katera tle gor ve,k sem tle dobla podatke..čeprav ker so D3 kapljice plivit so krči pravj tud možni,sam pr nas evo trkam na les,je blo vse ok...lunico povprašaj men je ona lepo razložila vse...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.