Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa je že v redu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny a še črpaš mleko al je že usahnilo?..men je hvala bogu že čisto šlo...ker sem ga imale itak malo,pa mi je blo v breme,ker je že 2 mesca strogo na AM Žan..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čveka sem bila, zdej pa ni spljoh časa tolk za RR, pa še prenovil so nekej, tak da se še lovim. Z albumi pa sploh. Upam, da bom lahko kej naložila na novo gor.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny a še črpaš mleko al je že usahnilo?..men je hvala bogu že čisto šlo...ker sem ga imale itak malo,pa mi je blo v breme,ker je že 2 mesca strogo na AM Žan.. kakšne 2 dni si ga ne več, ga je bilo zmeraj manj tako da sem nehala Žal tako je in nimam kaj za narediti, sem pa vesela vsaj to da sem Emo dojila, se potrudila kar sem se lahko. Pri Maši nama še to ni šlo in sem si skoz samo pumpala in dajala na flašo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny a še črpaš mleko al je že usahnilo?..men je hvala bogu že čisto šlo...ker sem ga imale itak malo,pa mi je blo v breme,ker je že 2 mesca strogo na AM Žan.. kakšne 2 dni si ga ne več, ga je bilo zmeraj manj tako da sem nehala Žal tako je in nimam kaj za narediti, sem pa vesela vsaj to da sem Emo dojila, se potrudila kar sem se lahko. Pri Maši nama še to ni šlo in sem si skoz samo pumpala in dajala na flašo. ja sem se spomnila ko si rekla da ga imš samo za kakšen obrok al dva še na dan..še pred kratkim ko sem si ga jst črpala si ga imela malo več še od mene..ja jst sem Žanu devala skoz samo po flaški pol je blo vodeno,pol ga je blo vedno manj...če bi po naravni poti rodila bi blo verjetno drugače...ne sekiraj se,ravno tko bodo najini sončki nzrasli gor...pa nam ni treba zarad AM it nazaj na AD3 smo lahko kr na D3 po eno kapljico,po 6.mesecu pa po 3 kapljice morem devat,sam Žan ful ven pljune te kaplice kako ve devate vašim otročkom kapljice?.a mislite da mu lahko dam kr v flaško v mleko to eno kaljico???ker men po žločki ven pljune...mu dam pred obrokom eno žličko malo mlekca na žlčko pa eno kapljico in pol pa hitro flaško..in pljune ven
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala daisy..ja po 6.mesecu gremo na uvajanje GH pa bomo tud 2 takrat imeli nič prej,k sem vidla v dm-mu da po šestih mescih...al sem ..blablabla..zdej sem pa že čist zmeašana ..vlavnem po 6.mesecu dvojka ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa-jaz ji naredim flašo in dam malo mleka v cuc faše pa kapljice noter,potem ji dam da najprej to popije potem pa zaprem flašo in je naprej- upam, da si razumela kaj hočem opisat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa hvala daisy..ja po 6.mesecu gremo na uvajanje GH pa bomo tud 2 takrat imeli nič prej,k sem vidla v dm-mu da po šestih mescih...al sem ..blablabla..zdej sem pa že čist zmeašana ..vlavnem po 6.mesecu dvojka ne? ja po novem po 6.mesecu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny taanikaa-jaz ji naredim flašo in dam malo mleka v cuc faše pa kapljice noter,potem ji dam da najprej to popije potem pa zaprem flašo in je naprej- upam, da si razumela kaj hočem opisat ninny al sem blond (blondinke ne zamerit )..kok se to nisem prej spomnila??????hvala za idejo..super ideja...bom probala.... a veš da sem že študirala da mi nebo hotel pol GH jest po žlički,se mu bo žlička tolk zamerla...k majo spomin tile tamali..uh
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 28.9.2008 20:56:03 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:55:44
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny taanikaa-jaz ji naredim flašo in dam malo mleka v cuc faše pa kapljice noter,potem ji dam da najprej to popije potem pa zaprem flašo in je naprej- upam, da si razumela kaj hočem opisat hehe, najprej daš samo cucelj brez flaške... potem pa namontiraš cucelj na flaško in pije naprej...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mislim,res nevem da se nisem prej spomnla...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:57:11
|
|
|
|
l.daisy
|
kako za pa spravite kapljice ven iz tiste miniaturne flaške? mene to nervira za pop ... aja, ura je 21.00, kje mislite, da je alea?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
alea nima časa za nas ja kapljice pa tud men počasi tečejo drugače je pa to najlažji način in sigurno vse spije
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 20:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst prvo v prazno kapnem ven te kapljice tk da se nabere pol druga da jo kapnem na žličko-jutri zjutraj v cucelj alea..hm.. ,nevem če ne bo junijka 2009
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
možno je čisto vse
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Sm malo pobrskala po seznamu in pogrešane so: Eva2008 - se ni javila, odkar je rodila cv4rklic4 AnjaPH willma in najbrž še katera. Sem pa mal pogledala seznam na 9.strani. Pri nekaterih ni novih podatkov - dejte pogledat, pa men ali Kaji pošljite zs, da popravimo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ji iz srca privoščim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nya jst sem ti zs poslala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dober večer. Sm malo pobrskala po seznamu in pogrešane so: Eva2008 - se ni javila, odkar je rodila cv4rklic4 AnjaPH willma in najbrž še katera. Sem pa mal pogledala seznam na 9.strani. Pri nekaterih ni novih podatkov - dejte pogledat, pa men ali Kaji pošljite zs, da popravimo. pa beybo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, beybo tudi. Mah babe žabe nimajo časa za nas
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem no,jst bi skenslala tiste k so se sam enkrat javle...brezveze..al pa tiste k se niso pol leta javle...al pa če bi imele dva ločena seznama...za nas ko smo stalne,ta seznam vse pa pač ostane,pa ko se katera javi se jo pol doda k nam...al sem sebična???
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:15:56
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla. Upam da ste lepo preživele današnjo sončno nedeljo. Jaz sem kar nekaj prehlajena, pa grlo me ful boli. Včasih mi je angal takoj pomagal, sedaj pa nobenega učinka , sem probala tudi s propolisom, pa nič, samo še smrkat sem začela . Jutri imava pregled in dobiva prvo pikico, upam da ne bo hudega, ker zvečer gre pa prvič za eno urco v varstvo. Nas še vedno krčki matrajo, sicer je bilo sedaj dva dni bistveno bolje, bomo videli kako bo naprej, mu pa sploh ne upam dajat D3 Ja, Alea pa sigurno , je ura 21.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa uvuv tud
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 28.9.2008 21:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM nam je ptronažna in pediatrinja zatrjevala da ni možno da je imel Žan krče po AD3,pa sem ji kr lepo rekla da naj mi ne govorijo sej pa ja poznam svojga otroka in vem kak je blo prej ko ni jemal AD3 pa pol ko je jemal AD3..naj te potolažim,da po D3 nobenga krčka in vse ok...probaj z D3 sej hujše kot je bilo itk ne more bit...če ne pa probaj z Oleovit.nisem doma mam doma nek naslov al tel.kje se jih dobipa ziher katera tle gor ve,k sem tle dobla podatke..čeprav ker so D3 kapljice plivit so krči pravj tud možni,sam pr nas evo trkam na les,je blo vse ok...lunico povprašaj men je ona lepo razložila vse...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.