|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
28.9.2008 19:38:08   
sasa.vracko
Mi smo tud danes važni, ker smo dopolnili že cele 4 mesece! user posted image user posted image user posted image  Ja, še mal pa bo že pol leta ... user posted image  Hvala nya, ko si se spomnila! Čestitam še teb l.daisy, pa pikica_30! Ej, mamo mal alarma, se gremo zdle kopat! Moram nehat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.9.2008 19:42:51   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Mene pa hoče neki grlo bolet....jutri pa operacija zoba....upam, da se ne bo razvil v kej hujšga, kakšen prehlad, ker me potem sigurno ne bo hotu operirat user posted image

To je najbrž samo psiha. A te je kej strah?

dons me ni še nič strah, mi je bolj odveč it tja. Jutri bom pa sigurno ful nervozna

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 28.9.2008 19:45:57 >

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.9.2008 19:44:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Najbrž sem tud jaz ena pogrešana dušauser posted image user posted image user posted image
Tolk mam za prebrat za nazaj, ker ste take čveke.user posted image Mislim, da sem ostala na 150 strani.user posted image

o tebe sem tudi pogrešalauser posted image - si bila pa ti včasih tudi velika čvekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
28.9.2008 19:45:32   
Kaja08
Smo pa dons pri kopanju stehtal Žigata in ima malo manj kot 8 kil user posted image  Me je skor kap zadela!! Je pa tud res, da je velik 68 cm...
Se pa morm pohvalt, da smo zmanjšal število obrokov na dan, ker smo mal povečal dozo - zdej poje okol 160 - 190 ml na obrok in jih ima samo 5 na dan user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.9.2008 19:51:41   
Anonimen
ojla...Kaja kdaj pa si povečala dozo in na koliko ur ga pa potem hraniš?,,verjetno ne na tri al?
Kaja zdej bom pa jst tko fejst pestke zate držala kot si ti zame...skuhaj si kak čajek al pa prežgan slsdkor,to je fajn  za grlo al pa žajbelj,jutri bo pa itak vse vredu..dobila boš anestezijo pa nič neboš čutila in bo vse ok.javi,ko prideš nazaj,jaz bom pa mislila nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saša in pikica pa vama tudi user posted image user posted image  za mini 4 mesece vajinima sončkomauser posted image user posted image user posted image
Kaja tvojemu pikecu pa jutri voščim...4 mesece,kaj čas hitro bežiuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
28.9.2008 20:01:53   
Kaja08
taanikaa, zdej ga hranim na 4 ure, ko smo povečal obrok...
pa hvala za pikepoke....sam upam, da bo čimprej minil, da skenslam to zadevo

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.9.2008 20:03:08   
Kaja08
a vi tud ne vidte več zvezdic????user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.9.2008 20:05:14   
Kaja08
ups, zdej jih pa vidm...kr neki..

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.9.2008 20:05:53   
Anonimen
kaja a na 4 ure...kako pa veš da je lačen?al joka?...a se po uri ravnaš?.kr moj ko je lačn tko nervozen postane,zelo redko joka...jst se kr bolj po uri ravnam..pa papamo na 3 ure...

za pikepoke ni kaj še drugičuser posted image ..te pa čisto razumem..tud jst komi čakam četrtek,da dorečemo kaj je in kaj ni,pa da že skenslam to...isto kot ti...je zoprno a ne?.sej bo vse ok...jutri bo to že vse za tabo...vrjetn boš bolj juhce jedla jutri pol bo pa vse ok...itak

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
28.9.2008 20:06:46   
l.daisy
hej hej...
hvala vsem za čestitke...
sasa.vracko in pikica_30, vse najboljše vajinima škratkoma za 4 mesece... user posted image user posted image user posted image

kaja, user posted image user posted image user posted image za jutri...

tamala sem dala danes prvič spat v spalno vrečo... in ni bilo nič protestiranja, ne morem verjet... user posted image

kako ste preživele vikend?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.9.2008 20:09:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kaja a na 4 ure...kako pa veš da je lačen?al joka?...a se po uri ravnaš?.kr moj ko je lačn tko nervozen postane,zelo redko joka...jst se kr bolj po uri ravnam..pa papamo na 3 ure...

za pikepoke ni kaj še drugičuser posted image ..te pa čisto razumem..tud jst komi čakam četrtek,da dorečemo kaj je in kaj ni,pa da že skenslam to...isto kot ti...je zoprno a ne?.sej bo vse ok...jutri bo to že vse za tabo...vrjetn boš bolj juhce jedla jutri pol bo pa vse ok...itak

taanika meni je Maša jedla na 3 urce dokler nisva šli na AM 2 potem je pa začela na 4 jesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
28.9.2008 20:10:20   
Anonimen
oo daisy..eno trapasto vprašanje-jst ne uporabljam spalne vreče je lepo s kovtrčkom pokri...a pokriješ pol tamale še povrhu in kaj jima oblečeš spodaj pod spalnima vrečama? a to imaš na rokave spalne vreče al brez rokavov?user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
28.9.2008 20:12:49   
Anonimen
ninny še eno trapasto vprašanje-do kdaj pa je AM 1? kdaj lahko grem na 2?..mi smo še na 1..pa nisem doma pa nimam škatle s sabo mam brez škatle s sabo pa ne morem prebrat...a ste že menjale  mislim že imate cucelj št.2? jst mam še kr 1..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
28.9.2008 20:19:12   
l.daisy
taanikaa, po ta novem je aptamil 2 šele od 6. meseca naprej...
cucelj imamo pa mi že en mesec tistega s tremi luknjicami... pa včeraj smo začeli piti čaj iz magičnega lončka (ustnik za 3m+)... user posted image user posted image user posted image

glede spalnih vreč sem pa tudi jaz razmišljala, kaj jima oblečt... so letne spalne vreče, brez rokavčkov, oblečena sta v bodi in frotirjevo pižamco, brez nogavičk... bom videla, če bosta mrzla, ju bom še z dekco pokrila....
sem zadnjič, ko je že bilo ful mraz, privlekla ven zimske kovtrčke... pa se mi zmuvata ven, potem sta pa zjutraj oba ledena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.9.2008 20:21:12   
Kaja08
taanikaa, v bistvu se ravnam po uri in po Žigatu - približno vem, kdaj naj bi jedel, pol ga pa okol tiste ure mal bolj opazujem. Včasih že prej rata siten, pa mu dam prej jest..Žiga tudi redkokdaj joka, bolj tečen pa siten rat, ko je lačen.
A ni Aptamil 1 do 6.meseca?
Mi imamo Chiccotove flaške in smo tud še kar na cuclju 1 - čist dobr funkcionira user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.9.2008 20:22:31   
Anonimen

ninny še eno trapasto vprašanje-do kdaj pa je AM 1? kdaj lahko grem na 2?..mi smo še na 1..pa nisem doma pa nimam škatle s sabo mam brez škatle s sabo pa ne morem prebrat...a ste že menjale  mislim že imate cucelj št.2? jst mam še kr 1..user posted image user posted image user posted image

cucelj imam jaz že nekaj časa 2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
28.9.2008 20:22:57   
Kaja08

ja, bom bolj na juhicah ta teden...no, sej mogoče se bo pa kej pozitivnega izciml iz tega-bom kej shujšala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
28.9.2008 20:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

taanikaa, po ta novem je aptamil 2 šele od 6. meseca naprej...
cucelj imamo pa mi že en mesec tistega s tremi luknjicami... pa včeraj smo začeli piti čaj iz magičnega lončka (ustnik za 3m+)... user posted image user posted image user posted image

glede spalnih vreč sem pa tudi jaz razmišljala, kaj jima oblečt... so letne spalne vreče, brez rokavčkov, oblečena sta v bodi in frotirjevo pižamco, brez nogavičk... bom videla, če bosta mrzla, ju bom še z dekco pokrila....
sem zadnjič, ko je že bilo ful mraz, privlekla ven zimske kovtrčke... pa se mi zmuvata ven, potem sta pa zjutraj oba ledena...

a res?? jaz sem ravno prejšni dan ko sem bila v Mullerju gledala AM2 in piše od 4 meseca naprej, pa ponavadi je bilo tako da si po 4. mesecu začel z 2.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
28.9.2008 20:25:56   
Anonimen
aha.hvala obema za odgovore...se mi je zdelo da je AM 2 od 6,meseca naprej,pa sem bla zdej čist zmešanauser posted image ..ja za cucelj smo pa še tud na enki,se mi ne zdi da se Žan neki matra ko je...bom pa počasi tud jst na dvojko prišla,čez kak tede al dva,samo pri čaju pa nevem če nebi kr enko pustila ko m vse čez teče...mi mamo pa aventove flaške...
ja daisy bravo še za ta podvig-da ti že iz ustnika pijetauser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
28.9.2008 20:28:26   
Anonimen
ja ninny jst kupujem AM v dm-mu in sem tud vidla po 6.mesecu,pol si pa ti napisala da je Ema papa dvojko,pol sem bla pa čist zmešanauser posted image user posted image user posted image ..sej nisem več vedla al sem narobe vidla al kajuser posted image

kako pa to da že imate dvojkico?..AM mislim..

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 28.9.2008 20:29:36 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
28.9.2008 20:30:47   
l.daisy
v zadnjih škatlah nemškega aptamila 1 je en tak mini prospekt, na katerem piše, da bojo od oktobra naprej nove formule v novih pakiranjih in da bo dvojka za od šestih mesecev naprej...  zaradi nove evropske direktive so spremenili kalorično vrednost (jo znižali) in tako bolj prilagodili prehranskim potrebam otroka, ostalo pa ostaja isto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.9.2008 20:33:24   
Anonimen

ja ninny jst kupujem AM v dm-mu in sem tud vidla po 6.mesecu,pol si pa ti napisala da je Ema papa dvojko,pol sem bla pa čist zmešanauser posted image user posted image user posted image ..sej nisem več vedla al sem narobe vidla al kajuser posted image

nisem napisala da je Ema jedla dvojko, jaz sem pisala da je Maša po 4 mesecu jedla dvojkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
28.9.2008 20:34:13   
Anonimen
Sem šla gledat na nemško stran, kjer še po ta starem piše, da je od 4.meseca 2
http://www.aptamil.de/de/4-6_monate/produkte_4-6/produkte_4-6_index_1.html

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
28.9.2008 20:36:04   
Anonimen
l.daisy-prav si imelauser posted image sem šla na tisti listek gledat, sploh nisem opazila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
28.9.2008 20:36:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

nisem napisala da je Ema jedla dvojko, jaz sem pisala da je Maša po 4 mesecu jedla dvojkouser posted image

joooooj kaka opica sem jstuser posted image user posted image user posted image ...sorči..avomatsko sem imela v mislih Emouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.