Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:21:00
|
|
|
|
Kaja08
|
Tina, naš Žiga zvečer najlepš zaspi - se nafutramo, rignemo, pol ga pa kakšno minutko mal pocrklam (no, v bistvu sem bolj jaz pocrkljam ), ga dam v posteljico in to je to. Neki časa še gode in maha, ampak najkasneje v 10 minutah zaspi, sam od sebe. Imam pa probleme čez dan, ker noče zaspat sam od sebe, ampak ga morm nost naokol....mi bo križ kmal odpadu še dobr, da v večini primerov kar hitr zaspi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:21:00
|
|
|
|
RMRM
|
Polma . Midva tud še čakava na vabilo za RA. Baje prideva enkrat novembra na vrsto , je pri nas ful gužva, pa tri tedne ima fizoterapevtka seminar. Greva pa v RA zato, ker je glavico obračal nazaj, posledično pa tud z očki nazaj gledal. Zdej ga poskušam čimbolj sama popravljat, pa se mi zdi že bolš. Sem pa v ZD spraševala v zvezi s pravilnim handlingom dojenčka, če obstajajo kakšne slikce, brošurca itd, ko je tolk govora o tem, pa baje tega ni drugje kot v razvojni. Se pa strinjam s Tino28, da težave izvenijo. Sem na vsake tolk časa tud sama čist sesuta, ker se naš tud ne razvija čist po reglcih ampak bol počas,( baje je to posledica prehitrega poroda ) pa sem brala pri nedonošenčkih, s kakšnimi groznimi težavami se srečujejo starši, pri 1, 2 letih pa ni ne duha ne sluha o tem, so vse težave izvenele. Verjamem da bo tud pr vama tako.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:21:19
|
|
|
|
Kaja08
|
ooooooouuuuuuuuuujjjjjeeeeeeeaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:22:42
|
|
|
|
Tina 28
|
Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:24:03
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! Pa tud ti si lohk to rečeš...pa Alea, pa vse,ki se vam zdi, da vas otroci matrajo bolj kot bi blo treba
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je tud kar priden kar se spanja tiče - sem tko vesela, upam, da bo tko zadovoljen še naprej
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:27:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaja...pol je pa ravno obratno. Meni čez dan večinoma samo sitna rata in mal pojokca...no alpa 10 min galami...pol pa zaspi. Zvečer pa zdaj halooooo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:28:04
|
|
|
|
Tina 28
|
Babe...fovš sem vam...ker vem, kolk jo je blo fajn samo položit v postlo ob 8-ih....zdaj pa tale norišnica
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:28:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aha...po naju čez deset let čaka nov malček, ker bomo ven iz tahujšega . Moj bi bil koj za...je reku, da bi jih še ful mel....sem mu rekla, da se je tko fajn familjo špilat, da maš doma mamico, ki vse zrihta, tebe pa en kup otročkov obožuje, ker te ni velik doma . Je pa še zlo mlad in potihem si mislim, da je car, da je pri teh letih že tko zrel za družino (23...tolk sem bla jaz pri Nejcu....sam saj veste...večina moških kasnej dozori) zakaj pa ne. Lahko že prej. Je bil pa moj tud tolk star pri hčeri, jaz pa 20. Pa bi še enkrat mela tko zgodaj . Edino kar sem si skoz želela, je blo tri otročke eden za drugim, ampak nekako ni šlo, nisva hotla z glavo skoz zid. Mi je pa pred 13 leti ena "vedeževalka" iz roke šlogala, da bom mela tri otroke, zadnjega z veliko razliko, pa sem si mislila, ja pajade, velike razlike pa ziher ne bo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:29:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! Pa tud ti si lohk to rečeš...pa Alea, pa vse,ki se vam zdi, da vas otroci matrajo bolj kot bi blo treba si tko lepo napisala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:30:30
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Polma . Sem pa v ZD spraševala v zvezi s pravilnim handlingom dojenčka, če obstajajo kakšne slikce, brošurca itd, ko je tolk govora o tem, pa baje tega ni drugje kot v razvojni. Se pa strinjam s Tino28, da težave izvenijo. Sem na vsake tolk časa tud sama čist sesuta, ker se naš tud ne razvija čist po reglcih ampak bol počas,( baje je to posledica prehitrega poroda ) pa sem brala pri nedonošenčkih, s kakšnimi groznimi težavami se srečujejo starši, pri 1, 2 letih pa ni ne duha ne sluha o tem, so vse težave izvenele. Verjamem da bo tud pr vama tako. Knjižica plave barve. naslov. DOJENČEK, kako ga pestujemo in ako se ukvarjamo z njim. To pri nas v ZD dajo vsakemu. in iz tega, je rekla naj se učim. Pa še neke svoje mi je pokazala. Jaz sem mu kupila most-tak igralni center, da med previjanjem gleda naprej in je ful pomagalo. ampak po je zaradi tega redfliksa in, ker smo ga meli v luft, vse šlo v p.m. In zdaj smo na začetku.
< Sporočilo je popravil polma -- 8.10.2008 22:31:09 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! A jaz pol nisem dober starš, ker mam nezahtevnega otroka
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:34:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Polma . Sem pa v ZD spraševala v zvezi s pravilnim handlingom dojenčka, če obstajajo kakšne slikce, brošurca itd, ko je tolk govora o tem, pa baje tega ni drugje kot v razvojni. Se pa strinjam s Tino28, da težave izvenijo. Sem na vsake tolk časa tud sama čist sesuta, ker se naš tud ne razvija čist po reglcih ampak bol počas,( baje je to posledica prehitrega poroda ) pa sem brala pri nedonošenčkih, s kakšnimi groznimi težavami se srečujejo starši, pri 1, 2 letih pa ni ne duha ne sluha o tem, so vse težave izvenele. Verjamem da bo tud pr vama tako. Knjižica plave barve. naslov. DOJENČEK, kako ga pestujemo in ako se ukvarjamo z njim. To pri nas v ZD dajo vsakemu. in iz tega, je rekla naj se učim. Pa še neke svoje mi je pokazala. Jaz sem mu kupila most-tak igralni center, da med previjanjem gleda naprej in je ful pomagalo. ampak po je zaradi tega redfliksa in, ker smo ga meli v luft, vse šlo v p.m. In zdaj smo na začetku. hvala,hvala, si me razsvetlila. Sem šla takoj gledat brošurce ki sem jih dobila v P, in seveda mam tud jaz to. Sam na začetku sploh nisem bla pozorna na to brošurco, pol sem pa pozabla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:35:10
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! Mah....hecno je življenje... res velika uganka in skrivnost. jaz načeloma vidim rožice in zeleno travco pa metuljčke, brez oblačka... Ampak ko me zagrabi nevihta, pa treska od obupa huje kot, če bi živela malo bolj v realnem svetu. Moj bučman tudi joka vsak večer na previjalko kot sto . zakaj? Pojma nimam .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:37:58
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Polma . Sem pa v ZD spraševala v zvezi s pravilnim handlingom dojenčka, če obstajajo kakšne slikce, brošurca itd, ko je tolk govora o tem, pa baje tega ni drugje kot v razvojni. Se pa strinjam s Tino28, da težave izvenijo. Sem na vsake tolk časa tud sama čist sesuta, ker se naš tud ne razvija čist po reglcih ampak bol počas,( baje je to posledica prehitrega poroda ) pa sem brala pri nedonošenčkih, s kakšnimi groznimi težavami se srečujejo starši, pri 1, 2 letih pa ni ne duha ne sluha o tem, so vse težave izvenele. Verjamem da bo tud pr vama tako. Knjižica plave barve. naslov. DOJENČEK, kako ga pestujemo in ako se ukvarjamo z njim. To pri nas v ZD dajo vsakemu. in iz tega, je rekla naj se učim. Pa še neke svoje mi je pokazala. Jaz sem mu kupila most-tak igralni center, da med previjanjem gleda naprej in je ful pomagalo. ampak po je zaradi tega redfliksa in, ker smo ga meli v luft, vse šlo v p.m. In zdaj smo na začetku. Za našo starost naštudiraj vse razen strani 8, 9- to pride čez 2 mesca. In na strani 10 sta ful dobri obe pozi razen tiste ko otrok sedi. To je to! Vsaj dokler ne prideš do RA. hvala,hvala, si me razsvetlila. Sem šla takoj gledat brošurce ki sem jih dobila v P, in seveda mam tud jaz to. Sam na začetku sploh nisem bla pozorna na to brošurco, pol sem pa pozabla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:39:08
|
|
|
|
polma
|
spet sem neki načarala A si našla, RMRM, kje sem napisala kaj moraš gledat?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:41:55
|
|
|
|
polma
|
[/quote] Za našo starost naštudiraj vse razen strani 8, 9- to pride čez 2 mesca. In na strani 10 sta ful dobri obe pozi razen tiste ko otrok sedi. To je to! Vsaj dokler ne prideš do RA. [/quote] [/quote] tkole!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:43:02
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! A jaz pol nisem dober starš, ker mam nezahtevnega otroka KAKE FACE STE VSE!!!! LAHKO NOČ!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:44:16
|
|
|
|
RMRM
|
sem Polma, hvala. Sem kar mal jezna na sestre v P, to bi mogle one pokazat. Pred leti je blo vse popolnoma drugač, mi je blo ful hecno otroka previjat tako, da mu eno nogico primeš za stegno, jaz sem oba za stopala gor vlekla , zdej pa avtomatsko previjam pravilno, z dvigom stegenčka. Edino dvigovanje iz boka mi je mal težko, tega pa še ne obvladam ampak se bom potrudila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Veš s čim se je moja svakinja tolažla. Da bog točno ve, komu bo namenil otročka, ki je na vrsti. Če je to otrok, ki več potrebuje, bo dobil bolj skrbne in odgovorne starše. In tako si je dvignila samozavest, ker si je priznala, da zanjo veliko naredi in da verjetno kar nekaj sttaršev, ki jih pozna...tega ne bi tko dobr speljala kot onadva. In prav ima....super starša sta ji!!! A jaz pol nisem dober starš, ker mam nezahtevnega otroka KAKE FACE STE VSE!!!! LAHKO NOČ!!!! Tudi od mene, lahko noč - zdej sem šla k sončku, ga polubčkala in mu povedala, da ga ma mami ful rada.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:46:41
|
|
|
|
Tina 28
|
nya...solit se pojdi ....si ja...drugače jaz tudi nisem, pa še en kup tu nas ni. Pravim, da če se ti zdi, da je otrok prezahteven, si tako zvišaš samozavest in si bloj močan. Je pa itak nekaj na tem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 nya...solit se pojdi ....si ja...drugače jaz tudi nisem, pa še en kup tu nas ni. Pravim, da če se ti zdi, da je otrok prezahteven, si tako zvišaš samozavest in si bloj močan. Je pa itak nekaj na tem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom! Tina - sej vem, sm samo hotla vidt, če si še tuki ali si šla spat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm neki časa vstajala vsake dve uri, pa sm si mislila, da ne bo nikoli bolje - no, pa je, pa mislim, da ima vsak otroke svoje slabe momente, dni, tedne, mesece. Upamo lahko samo, vsaka pri sebi, da bodo naši sončki ta čas skrajšali na minimum - torej ene so dale probleme skozi, ene jih dajejo sedaj, nekatere nas pa še po moje čaka - je pa res, da se vsaka stvar zgodi z namenom - se popolnoma strinjam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:50:22
|
|
|
|
Tina 28
|
Aha...se je men zdel, da me hecaš....to bi blo dobr....da bi mogle zdaj mamice s super pridnimi dojenčki tolažit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 22:51:24
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa mojči ..da se kmalu normalizira stanje.. daisy sej pr men je tud fuzbal...vikende pa ko mislim se bom lahko malo oddahnila sem pa spet sama kr je fuzbal,pa gre v trgovino pa ga 2 uri ni...vedno je neki..še ko pride med tednom domov pa kr išče kam bi še lahko šel,sam da ga ni doma...evo in zdej je prišel domov in ta prvo kaj-kreganje,kr vedno znorim,pa itak nič ne dosežem s tem..pol pa naj mi še kdaj kak ..ja to bo ja...kot da bi s tujcem,pa niti mi ni,ker se mi zdi kot da namerno dela to...ja fajn smo začel ni kaj ja moj je isti večino dneva dela k pa dam pride je pa povsod drugje in skos išče kam lahko gre, s tamalo je v povprečju 10 min na dan,u glavnem še takrt k ma cajt ga posveča drugim
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?