lunca14
|
No,da mi vse ne uidete,bom komentirala sproti,drugače vas preberem,potem pa nobene nikjer alea....rahlo sem žalostna,ker sem se veselila,da nas boš razveselila z novičko,da si .....in potem zvem,da si samo zase pečeš piščanca,si faca ni kaj,pa si ziher,da nisi noseča,ne po mojem bo to,da je Izabela začela jest,in si se malo sprostila......super za belco,da je začela jest polma.....te čist razumem,da vsaka mami najraje sliši stavek,z vašim otrokom je vse ok,pa čeprav je kaj čisto malega narobe se zelo zasekiraš,ampak tako,kot si napisala,malo vaj pa bo,evo par pikic,da se čim prej zrihta miška 81......ja dobrodošla,med nas junijke,prav paše,da pride kaka nova in to s pupiko mojca.....kaj naj rečem,da bi te potolažla,enkrat sem ti že rekla,pa ti bom še enkrat,prej se boš spijaznila z nespečnostjo,prej ti bo ležje,verjemi,sama ne spim,že par let,pa funkcioniram,samo do tega spoznanja sem mogla pridet........kar pa se tiče službe,ja moški,bi jih čovek najraje na ,ampak,verjetno,tebe čaka,kaj boljšega,verjemi