Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 8:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny - pogledala fotke - super - kdaj si pa bla? Sej najbrž si že povedala, pa sm jst mal pozabila drug teden bo 1 leto odkar sva šla-jih imam še in jih bom še dala gor Los Angeles, pa Universal Studio, samo en kup časa rabim, da jih izberem, pa pomanjšam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 8:53:34
|
|
|
|
Kaja08
|
ojoj, Mojca, tale tvoja tašča pa je No, sej jst pa tud že neki časa nisem videla svoje tašče in tasta - je moj mal užaljen, ker nama brez kakršnegakoli pametnega razloga niso pustil, da bi si tam pri njih naredila majhno garsionero medtem, ko bi iskala in potem opremljala bodočo hišo. Pa je moj mal užaljen in bolj mal tja hodimo... Pa še ful bi jih dobr nardila, ker bi potem lahko to oddajal študentom in bi lepo fino zaslužil... Imam občutek, da mislijo, da sva preveč občutljiva glede sosedov in da se zmišljujeva in da se zato hočva preselit
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
matr kaj berem. Pa me nismo več Hormončice, niti bejbe...smo kar vse skupaj RAZOČARANE GOSPODINJE!!! Pri nas je isto, ga ni cel dan doma,ima po tanovem še podaljšano službo do 17-ih, ker imajo eno uro vmes frej za kosilo. Ponoči gre, ponoči pride, dobesedno. Sploh pozimi bo tako zgledalo. Da ne govorim o podaljšanju delovnika vsak dan. In ko pride, pojest in naprej po svojih hobijih. No, ni to vsak dan, ampak včasih me to full moti, ker jaz ne morem bit z njim potem v dnevni do 1.ih ponoči, se moram spočit od celega dneva. Včasih se počutim, da sem samo še molzni stroj. Tud v trgovino ne morem, saj ga ni cel dan. Ninny, super slike. Včeraj je bla očitno nekam težka noč.Naša se je začela dret, ko je blo treba spat. In je zaspala komaj ob 22;45, predhodno itak na joški že 2x, sem jo položila, spet dretje. No, spala je do 7:30, pojedla in zaspala nazaj. (sem jo zbudila, ker me joške tiščijo). Zdej pa spet slišim, da se prebuja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja tašča je bla tud zadnjič ful prehlajena in sem jasno povedala, da nič okol tamale. Pa če mi je zamerla al pa ne. Tako je in pika. Ni blo surle do Pakistana , je bla mogoče malo krajša. *Mojca* razumem te, kako se počutiš. Moj ima same obveznosti. Gasilci, špili (glasbenik) ., po službi še milijon telefonov po celmu svetu- dobesedno. Najhuje je takrat, ko se nekaj zmeniva, se nekako razvija v pravo smer in začne njegov pozivnik za intervencijo piskat bibibibibibi Takrat mi dvigne pritisk do konca. On pa itak poln adrenalina, mora bit prvi tam pri gasilcih.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:20:47
|
|
|
|
polma
|
Babike moje !!! NIKOL NE BI HOTLA BIT DEC!!! Niti slučajno si ne želim vedet ali občutit kako razmišljajo, ker za moj okus so preluftarski ? Roko na srce-tipčki nr zmorejo iz štacune prinest vrečk, težkih kot so sami-me to znamo! Ko zbolijo, še noben človek ni bil tak revež! Ko jih prime v križu, boli glava, kolena-majo verjetno kako hujšo obliko neozdravljive bolezni! In-revčki bogi!-včasih so se spoznsli na tehniko, avte, nekateri celo na hišna popravila, danes pa še kuhajo, previjajo, obešajo perilo, crkljajo otročičke....veliki reveži so!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:25:08
|
|
|
|
polma
|
Žena naj bo doma...... čaka naj na moža...!!! Še to em pozabla-se zmeniš, da boš mela na porodniški kak hobi-da greš malo stran od . In tvoj lepi princ se absolutno strinja, seveda, njegova lubica mora met čas zase, normalno! In, kaj se zgodi, ko pride ta trenutek in z ostaneta sama dobro urco? Nikol več gsa ne bom čuval, tole ne bo šlo ...!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja točno tako. Vse znajo, ko so pa bolni, so pa najhujši reveži na svetu. Ampak moj še ni previjal . Sej ne more, če ga spljoh ni doma.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:30:17
|
|
|
|
polma
|
Moj mali dec ma pa dans reakcijo na cepljenje. Samo dojil bi se, bošček, pa pančal pri meni. No- spet ena razlika po spolu-hči nikol ni mela reakcije. Bit moški po horoskopu? Sem pa že rajš ogrožena živalska vrsta, kot dec!!! Tašče.... Saj sem vam povedala...nočem bit tašča...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:32:24
|
|
|
|
polma
|
Moj bo baje zdaj na veliko previjal, ker smo čez dan ukinli bombažne plenice, dokler mali ne zgrunta pravilne drže- ja, valda...zdaj bo pa kar previjal ...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:34:59
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ampak moj še ni previjal . Sej ne more, če ga spljoh ni doma. Ta je dobra!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Moj bo baje zdaj na veliko previjal, ker smo čez dan ukinli bombažne plenice, dokler mali ne zgrunta pravilne drže- ja, valda...zdaj bo pa kar previjal ... Isto je blo pri nas rečeno. Bom previl, samo da gredo plenice za široko previjanje stran. Jea, vsak dan samo čakam, kdaj jo bo previl. Ga včasih na foro, da moram nujno srat, naj jo on previje, ker je ful pokakana. Pa mi reče, lej, sej je šlo itak vse skozi, tiste 3 minute bo že počakala. Vsakič izgovor. Sem mu pa rekla glih zdej en dan, da bo pa potem previjal, ko bo konkretna klobasa. Takrat bo pa res luštno.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, me je vprašal, če bo tista klobasa šla skupaj s plenico v vrečko (zavijam pleničke v vrečke in zavežem). OMG kakšno vprašanje. Valda da ne. Konkreten kakec gre valda v školjko. Menda ja ne bomo imeli še več smeti. Čudni so ti naši deci. Zdej pa šibam . Ajd.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:47:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ampak moj še ni previjal . Sej ne more, če ga spljoh ni doma. ...moj,je tud isti,ampak,previja jih ne,ker se mu dvigne,ko vidi kakec,tako,ga je vzgojil njegov foter,ki si gre umit roke,če drži tamalga,pa se pokaka,ampak je mali oblečen kompletno v hlačkah......no coment.....kar pa se tiče igranja s tamalimi ga pa moram pohvalt,ko ima čas zanje,se jim posveča bolj kot jaz,tud z lunom se lepo špila,ampak to so trenutki,no vzame si čas zjutraj pred vrtcem in včasih zvečer pred spanjem,če je doma.Ko pa grem jaz na fitnes,pa pravi,a takole to zgleda,mož sam z otroki....seveda dva že spita,maj pa je samo za v postlo,vsi preoblečeni spucani ,nahranjeni,pa preslišim,spregledam in grem.No sedaj pa spet grem na naravni proces.....čao. Ta je dobra!!!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:56:15
|
|
|
|
polma
|
me je kar ven vrglo, ko sem se tolk norca delala in moških ! moram ga malo pocrkljat in potelovadit kar so mi naročili... baj zaenkrat!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 9:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
dobri so moram rečt. Samo jaz glede mojega res nimam pripomb,previje brez problema odkar sva prišle iz P. Samo prvi dan je rekel,da naj jo jaz, da se spomni kako to že gre in je bil zraven potem pa jo je začel brez problema previjat tako, da grem tud na wc brez problema
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:00:41
|
|
|
|
Kaja08
|
jst sem pa prele užgala eno vzgojno - no ja, namen je bil dobr, ampak konec ni bil tak, kot sem načrtovala Namreč - kot sem že včeri omenila, se hoče čez dan naš Žiga vedno nosit, da zaspi. Pa sem si rekla - nič več! Pa je bil mali zaspan in sem ga pustila na kavču ležat, pa sem ga božala, čohala, lupčkala.....on se pa drl k jesihar....po petih minutah sem seveda obupala, ker se mi je revež smilil, sem ga vzela v naročje in je v minuti zaspal .... Očitno nimam dovolj močne volje, da bi tele vzgojne ukrepe uvajala bo mogu kr oči v akcijo stopit
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:02:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny dobri so moram rečt. Samo jaz glede mojega res nimam pripomb,previje brez problema odkar sva prišle iz P. Samo prvi dan je rekel,da naj jo jaz, da se spomni kako to že gre in je bil zraven potem pa jo je začel brez problema previjat tako, da grem tud na wc brez problema . Pri nas je tud tko ko je doma, ga jaz skor ne previjam, tko da v treh dneh kar fino nadoknadita očijevo odsotnost.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni pa še vedno spi in čakam,kdaj bo vstala No, saj se nič ne pritožujem- mi kar paše
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:02:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja jaz sem naredila isto včeraj. In se je pol ure drl kor prfuknen, potem pa zaspal Sem dala pouštr na glavo in upala da sosedi niso preveč jezni, ker je bila 23.30
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:05:12
|
|
|
|
Kaja08
|
Mojca, dobra si, da zdržiš tolk časa....men se je že po petih minutah revež smilu. Pa itak da je sam izsiljeval, ker solza ni niti ena pritekla
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:06:22
|
|
|
|
RMRM
|
lepo se mejte, mi2 šibava na telovadbo, da mami mal rito razmiga
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:08:01
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lepo se mejte, mi2 šibava na telovadbo, da mami mal rito razmiga sem ti kar fouš - midva sva jo dons spet špricala, ker še vedno mal smrkamo, pa da se ne bi tam v telovadnici še bolj prehladil Upam, da bova drug teden pa reeeeesss šla - sva namreč že prejšn teden špricala, ker sem imela zob operiran
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lepo se mejte, mi2 šibava na telovadbo, da mami mal rito razmiga a v Vital hodiš?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 10:37:35
|
|
|
|
D.anna 76
|
Hoj. Uh kako zoprn da n je danes, upam da se bo kej sonček pokazal. No pa da mal komentiram: TAŠČE - moja je super. Se res ne morem pritoževat. Živimo cca 500 m narazan, kar je super, tako da grem včasih k njim na kosilo, pa tamalga če je treba pomerkat tut brez problema pri njej pustim za kako uro, dve. Je pa res, da sem ga pri njej pustila v varstvu do sedaj 3 x, ko je bilo res nujno. Drugače malega povsod s seboj vozim: v trgovino, k frizerju, v lekarno,..... MAME - moja je o.k., pa ni blo vedno tako. Sem imela včasih stanovanje v družinski hiši ( celo nadstropje), ki sem ga sama zrihtala. Pa mi je prekipelo, tako da sem se pred slabimi dvemi leti raje preselila v podnajemniško garsonjero. Doma je bila sicer takrat cela panika, pa itak sta moja starša bila prepričana, da ne bom dolgo zdržala plačevati stroške pa najemnino,...... No sem še danes tu. MOŽJE, PARTNERJI, SLABŠE POLOVICE - kaj naj rečem, da so vsi približno podobni in da je morda razlika le v tem kaj me od njih pričakujemo. Če pričakujemo, da bodo za kratek čas prevzeli vlogo matere je to takoj razlog za razočaranje. Očetje so pač očetje in njihova večja vloga pride kasneje ko bodo naše bebike večje. Z pogovorom se pa da marsikaj rešiti. Tudi to da so vsake toliko časa sami z njimi. Samo vztrajne moramo biti! Kakršne smo si zbrale, take pa imamo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......