NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz če ne bi imela svoje mami, pomojem pregorim po dveh mesecih..... eh, taanikaa, saj je tudi svojevrstna sprostitev to, da lahko to komu poveš... tuki smo pa ena taka big happy family blagor vam ko mate normalne mamice ...ja edin tle se lahko izkašljaš res...sej recimo tud za tumor...sej nisem mela komu pojamrat,komu jokat...sam žana sem tiskala k seb pa jokal kot dež...komu,če ga nikol ni...eh,sej škoda besed... povejte raje kaj lepega ste danes kaj počele Tanikaa te čist razumem, res. Mene je moja mama postavila pred vrata ko nisem v prvo naredila prvega letnika faksa. Takrat sem bla nekaj ćez 20. Pa mi ni druga preostalo ko da sem v slabi urci spakirala svojih par stvari v avto in se odpeljala v Lj. Tam se še zmerom....7 let kasneje. Vsa zahvala mojemu možeku, ki me je takrat vzel k sebi in me pobiral več kot eno leto iz tiste luknje v katero sem padla. Pa ves jok in depresija nista nič pomagale. Nekako sem se pobrala....odšla nazaj na faks in se preselila. No leto dni kasneje smo dobili prvega sončka. In pol je nekako šlo....malo sem delala, bila s sončkom, se poročila.....vmes pa me je tak kot ti pišeš mama še vedno in povsod psihirala. Češ kok sem nesposobna, kok ne bom znala otrok vzgajat, kok faksa ne bom naredila,......kok je moj polbrat super in ah in oh, kak bo on šolo naredil, vse mu je k riti nosila....meni namreč nič.In to zmerom pred mojimi očmi.....In tukaj je bil moj možek tisti, ki me je zmerom pobiral.... No sedaj je pa videla, brez nje znam prav lepo živet...nič mi ne manjka, otroke tut znam vzgajat, sicer so razvajeni, ampak kater otrok dans to ni. Imam dobrega možeka, s katerim me je hotela narazen spravit, ko je ugotovila, da je dobr človk, ki bo sigurno dobro skrbel za svojo družino. Faks....pišem diplomo in imam še 3 izpite do konca.....vse imam kaj je ona napovedovala da ne bom.....za brata pa...ja ima eno čudno punco, ki je namesto 3 letnika SŠ raje imela otroka, on pa še mature ni skupaj spocal...sedaj dela kot fizički...ne uni.dipl...... tok da, ne se sekirat. Od kar sem se sama nehala za take malenkosti, mi stvari dost lažje laufajo. Če pa te kliče po telefonu...na mobitelu itak vidiš pa ne dvigneš. Na stacionarki pa tut vidiš izpis klicočega. Pa naredi kot jaz...če mi ni, ne dvignem.....pa je včasih tut po 2 meseca ne slišim...vidim jo pa še redkeje.
|