|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
8.10.2008 22:52:15   
Anonimen
Tina - ta jok, ki ga ima vaša - kolegica je imela pri tamali tudi to, pa je minilo - tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.10.2008 22:54:15   
Tina 28
Ja...nya....meni so sodelavke itak napovedale bolj sitnega otroka, ker so vedle, da je JNejc zelo prilagodljiv. Itak, ga zdaj mal mečle tole 5-leto in sestrca doma, pri atiju pa bratec....sam je bil do sedaj zlo super otrok.
Kao, da dvakrat ne morš met te sreče. mno in zdaj mam res (sicer je supr punčka....moja lubica mala)...malega kolerika. Vse lepo in prav, če ji vse paše...če ji kaj ne....kriči (Nejc je bil veliko bolj potrpežljiv).user posted image   Mogoče sem pa bolj skrbna in odgovorna postalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.10.2008 22:54:33   
Anonimen
Aja, pa še to - baje da je ok, če je otrok proti večeru tečen - ker se bliža noč, ve da je čas za spanje. Naš se po kopanju vedno razburja, včasih bolj, včasih manj - ampak vedno je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.10.2008 22:56:38   
Anonimen
Men so sodelavke rekle, naj mam hitr še enga, da bom vidla, da ni tko lušno - kot da mi privoščijo ta drugega otroka takega, da bi ga morala met skoz na rokah. Mislim user posted image
Upam, da bomo lahko rekli, izjeme potrjujejo pravilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.10.2008 22:57:39   
Tina 28
Nya....super za ta podatek...to je že tko pametna ane....ona bi mal ponočvala, pa ne da je konec za danesuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.10.2008 23:02:12   
RMRM
nya, mislm da je od otroka do otroka odvisno. Jaz sem tud mislila, kako bo naš tamalček razvajen, sem ga tud na začetku sam nosila, pa skoz je jokcal, pa zaspal samo na joški...., zdej ga pa zvečer položim v pojstlco, zavrtim glasbo in sam zaspančka, samo pred tem se pa mora obvezno pomojčkatuser posted image . Čez dan pa tud najrajš na kavču leži, pa da se z njim pogovarjam, je včasih tud dve urce tko, vmes za ene 20 minutk zaspi, to je pa tud vse, v glavnem, sploh noče bit več po naročju. Se je res čez noč spremenil iz ene male tečke drečkeuser posted image  v ful pridnega dojenčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.10.2008 23:03:41   
Tina 28
So pametne tele prfokse aneuser posted image .

Ja sigurn da ne bi blo tko fletn, če bi te pa oba še ful rabla. Jaz sem se z Nejcem tam do 3-ega leta zelo velik ukvarjala...ker smo bli v bloku in je blo treba skupi ven, v stanovanju pa itak brez sovrstnikov. Ni mogu mal pred hišo trave pult, jaz pa bi lohk cunje obešala.

Takrat se mi je zdel, da ne morem met koj še enga, ker me Nejc rabi in mu ne privoščim, da bi bil že na stranski tir poslan.

sam zdaj vidim, da ni važn kolk je star, v vsakem primeru se mora navajat, da ni več sam!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.10.2008 23:05:05   
Tina 28
No super RMRM...moja prav, da mi bo kmal mir dalauser posted image user posted image ...sam glas trenira

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
8.10.2008 23:06:34   
Anonimen
Nč, zdej grem pa res spat - lahko noč bejbe.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
8.10.2008 23:07:44   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No super RMRM...moja prav, da mi bo kmal mir dalauser posted image user posted image ...sam glas trenira

user posted image user posted image user posted image user posted image . Si je pa ne predstavljam kot jokico, je tak cukruser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
8.10.2008 23:13:58   
Tina 28
Saj ni drgač...sam če pa ni neki po njenem...ne bo le mal positnarla...ampak bo dvignila glas ...uf pa kakšen. Najrajš zvečer.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
8.10.2008 23:16:43   
RMRM
ja, naj se ve kdo ima glavno besedo pri hiši user posted image user posted image user posted image

Nič, zdej grem pa tud jaz v mižule za eno urco, pol se bomo pa tko al tko zbudili. Ga bom probala spet mal podojit, če mi bo uspelo.

nočko in lepe sanje

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
8.10.2008 23:21:13   
Tina 28
No...jaz moram tud pod tuš in spat...jutr mam spet goro razvažanja in raznih dejavnosti...pa aerobiko zvečeruser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
8.10.2008 23:39:41   
nInAzWeRiNa
haha končno sem vas prebrala do konca,zdej grem pa tut jst pančkatuser posted image
lahko noč,pa vsem ki rabteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za srečo in še lepše življenje- lepo je že itak odkar smo dobile največje in najlepše darilo,sam vsakič k smo žalostne se je treba spomnt kakšno srečo mamo v resnic...
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
8.10.2008 23:41:23   
mtinca1
RMRM jaz imam cd od vzajemne - vadba za dojenčka in mamico, kjer je med drugim prikazano tudi pravilno dvigovanje, polaganje, obračanje in pestovanje dojenčka. Bi ti ga presnela, pa mi je crknu dvd writer. Lahko pa ti pošljem original in pogledaš, pa si presnameš, če se ti bo zdelo koristno.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
8.10.2008 23:47:07   
mtinca1
tina28
Mene pa resno zanima....a vam tud otroc zvečer galamjo za zaspat. Naša Anja ma kakih 10 dni histerijo pred spanje...skoz hujš...me za cel dan nazaj zmozga, če še nisem čist skurjena. Prej je lepo ob 8-ih zaspala...zdaj pa galama ta velka. Kaj ji je hudiča!!!

pri nas zvečer ni bilo nikol idealno, je pa zadnje čase vedno kasneje zaspala npr. šele ob 22, 23 al pa tud pol dvanajstih (prej pa galama). jaz bi seveda rada, da zaspi do devetih. zdaj jo pa že par dni mal bolj ornk nahranim (jo pustim na vsaki dojki tud do 20 min), in to dovolj da je "koma" in potem zaspi.
zdaj pa upam, da nam spet ne bodo na naslednjem pregledu rekli, da smo preteški in preveliki. pa kaj, če pa radi jemo!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.10.2008 7:50:52   
babysolza
jutro bejbe,

se sam mal hitr javljam, danes mam ful dela. Moj lubi ma danes rojstni dan in sem včeraj celo popoldne pekla, danes pa dobimo kup obiskov. Darila pa bo najbrž večinoma Sabina dobila, je moj tata že napovedal en cel kup stvari, ki jih ne smem kupiti do jutri. user posted image user posted image

Tako da zdaj šibam še mal pospravt stan, dokler Sabinči še spi, da greva potem malo ven. Upam, da ne bo dež. user posted image user posted image

Spanje - ja, 'dedci' so jo očarali sam za en dan, ker danes je blo že po starem - papcali smo ob 3.30 in potem ob 6.30. Je pa danes presenetljivo hitro zjutraj nazaj zaspala, že ob 7.00. Tako da - mami bi mogla pospravt, pa raje tuki gor visi. Sam zdej pa res grem. user posted image

UŽIVAJTE!

In če so dedci smotani, jebuser posted image  ga. Sej se bodo skulirali, sam da ta mali user posted image  ratajo mal bl živahni. Meni je moj tudi včasih rekel - ja pa kaj nej delam z njo, ko še ne govori, pa hodi, pa to? user posted image user posted image  Pa sem mu pol par trikov pokazala, zdej sta pa skori vsak popoldan tanartabolša frenda. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.10.2008 7:51:36   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jaz če ne bi imela svoje mami, pomojem pregorim po dveh mesecih.....

eh, taanikaa, saj je tudi svojevrstna sprostitev to, da lahko to komu poveš... tuki smo pa ena taka big happy family user posted image user posted image user posted image

blagor vam ko mate normalne mamiceuser posted image ...ja edin tle se lahko izkašljaš res...sej recimo tud za tumor...sej nisem mela komu pojamrat,komu jokat...sam žana sem tiskala k seb pa jokal kot dež...komu,če ga nikol ni...eh,sej škoda besed...
povejte raje kaj lepega ste danes kaj počele

Tanikaa te čist razumem, res. Mene je moja mama postavila pred vrata ko nisem v prvo naredila prvega letnika faksa. Takrat sem bla nekaj ćez 20. Pa mi ni druga preostalo ko da sem v slabi urci spakirala svojih par stvari v avto in se odpeljala v Lj. Tam se še zmerom....7 let kasneje. Vsa zahvala mojemu možeku, ki me je takrat vzel k sebi in me pobiral več kot eno leto iz tiste luknje v katero sem padla. Pa ves jok in depresija nista nič pomagale. Nekako sem se pobrala....odšla nazaj na faks in se preselila. No leto dni kasneje smo dobili prvega sončka. In pol je nekako šlo....malo sem delala, bila s sončkom, se poročila.....vmes pa me je tak kot ti pišeš mama še vedno in povsod psihirala. Češ kok sem nesposobna, kok ne bom znala otrok vzgajat, kok faksa ne bom naredila,......kok je moj polbrat super in ah in oh, kak bo on šolo naredil, vse mu je k riti nosila....meni namreč nič.In to zmerom pred mojimi očmi.....In tukaj je bil moj možek tisti, ki me je zmerom pobiral....
No sedaj je pa videla, brez nje znam prav lepo živet...nič mi ne manjka, otroke tut znam vzgajat, sicer so razvajeni, ampak kater otrok dans to ni. Imam dobrega možeka, s katerim me je hotela narazen spravit, ko je ugotovila, da je dobr človk, ki bo sigurno dobro skrbel za svojo družino. Faks....pišem diplomo in imam še 3 izpite do konca.....vse imam kaj je ona napovedovala da ne bom.....za brata pa...ja ima eno čudno punco, ki je namesto 3 letnika SŠ raje imela otroka, on pa še mature ni skupaj spocal...sedaj dela kot fizički...ne uni.dipl......

tok da, ne se sekirat. Od kar sem se sama nehala za take malenkosti, mi stvari dost lažje laufajo. Če pa te kliče po telefonu...na mobitelu itak vidiš pa ne dvigneš. Na stacionarki pa tut vidiš izpis klicočega. Pa naredi kot jaz...če mi ni, ne dvignem.....pa je včasih tut po 2 meseca ne slišim...vidim jo pa še redkeje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.10.2008 8:18:32   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene.
No, pri nas je blo pa dans ponoči tkole - zbudili smo se ob 12h, pol 1h, 1h, 1.30, 2h, 2.30, ampak ni bil lačen, samo lučko sem prižgala, ga obrnila in je spal naprej. No, ob 3h se je končno odločil, da bo jedel in je potem spal do 7h. Zdej pa še razlog za tako ne-spanje. Včeraj sem oprala prevleko baby positionerja in ker zvečer še ni bla suha, sem dala Lukca v vrečo in kar tko v posteljico - nisem ga nič podlagala. Seveda je zaspal, ampak se je zbujal, dokler nisem ob treh potem ko sem ga nafotrala, zvila odejico malo iz ene, malo iz druge strani, da je bla malo podobna positionerju in je mali zaspal tkoj in spal do 7h - verjetno bi še potegnil, pa je bil pokakan. Torej point zgodbe je - baby positioner dokler se ne bom mogel sam obračat, tko zares, ne sam malo kot že zna zdej - kdaj je to??user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 9.10.2008 8:19:17 >

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.10.2008 8:25:26   
Anonimen
Jutro user posted image

pri  nas smo danes spali od 21-6,pojedla in sedaj še vedno spiuser posted image

sem naredila album od Amerike, če katero zanima

http://album.ringaraja.net/index.php?page=browse&type=1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.10.2008 8:39:54   
RMRM
ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mtinca, hvala za ponudbo. sam ne vem če se te dvd sploh da presnetiuser posted image  Bom probala po brošurci, pol pa upam da me kmal pokličejo za prvi obisk v RA, sicer je rekla P da se ne mudi, ker ni nekih velikih odstopanj, ampak jaz bi vseeno rada preventivno pravilno izvajala handling.

Danes greva pa midva spet na telovadbo, je blo zadnjič super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.10.2008 8:40:20   
*Mojca*
Jutro!

Naše spanje: ustali ob 23h, on 2h, 5h, 6h, dokončno ob 8h. Ouuuujeeeaaaaa. Kot je lunca rekla, se bom morala čimprej sprijaznit. Je b i ga...

deci: ne bom komentirala...midva partnerskega življenja nimava več. On pride okrog 15h domov, zmatran, gleda TV, se uči, potem je ura 19, se začne 24ur, pa kmetija...jaz pa grem  že spat. Po novem spi v Lukijevi sobi, ker se če ne zbuja in je neprespan in nezbran na faxu. Seks? Kaj je že to? Včeraj sem morala po opravkih, Lukija pustila z njim. To je zgledalo tako, da mu je v usta tlaču dudo in umes gledal tv. Da bi se kaj ukvarjal z njim? yeaaah right. Čeprav je rekel da sta se pogovarjala in crkljala...user posted image

še ena cvetka od tašče. V nedeljo zjutraj je rekla da pride popoldne. Jaz pa sem bila že cel teden zmenjena s cimro da grem do nje in njene 2 mesečne punčke. Pa še moj je rekel da ima v sredo izpit in nima časa. Rezultat? surla do Pakistana. Ker če ona prdne da pride bi vsi morali spremenit svoje plane in jo pedenat. Jutri greva na en žur in sva mislila prej it do nje. Ampak ker je smrkava in prehlajena sem rekla da ne. Rezultat? surla do Pakistana ampak dvakrat okrog sveta....mislim...no comment...

ninny: meni ne dela, odpre moje albume user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.10.2008 8:45:13   
Anonimen
Evo pa še ena kavica

user posted image

ninny  - pogledala fotke - super - kdaj si pa bla? Sej najbrž si že povedala, pa sm jst mal pozabilauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.10.2008 8:49:25   
*Mojca*
ninny dela user posted image user posted image super slikce user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.10.2008 8:51:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ninny dela user posted image user posted image super slikce user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?