M_mojca
|
MBD, ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU NIKA!!!! mbd je dala pa isto ime svojemu sineku, kot ga nameravava midva z dragim!!! mamice (talcy, mandek, dream, timnala, vianne, Coccinella in vse ostale,če sem katero spustila), lepo da se javljate! tako rada preberem kako ste, kako ste se vživele v novo vlogo in seveda kako so vaši dojenčki! janja, le pridno počivaj, da se pozdraviš!! tu je skodelica čajčka zate: da se hitreje pozdraviš!!! Metko bodo že počuvali, a ne, zdaj pazi nase! corti, zala, še vedno čakam in sem nestrpna z vama! Zgleda, da bodo naši bebiji škorpijončki! Se kaj dogaja pri vama? stumfek, morda se je pa tudi pri tebi kaj začelo! Na koncu me boš še prehitela hi hi hi Ja, tole kar si opisala, bi znal bit čep! Jaz mam že kar nekaj časa tak sluzast izcedek, a v malih količinah. No, jaz naj pa povem, da so me danes lepo poslali domov, ker se ne dogaja nič. ctg skoraj raven, tamali je spal in ga je sestra skoz rukala, zdravnik je pa reku da je plodovnice dovolj in da naj pridem nazaj v sredo. Tako da v sredo spet v Celje. Mogoče kaj prej (upam!) Sem vesela za mbd, ker je končno dočakala sineka, pa še isto ime je dala, kot ga bova midva!!! (da ne bo pomote, sem vesela za vse vas punce, ki sporočite, da ste le dočakale svoje ) Sem razmišljala, če sva se mogoče srečale, saj sem bila tam do nekje 11:30! Mogoče Bo povedala, ko se spet javi tule!
< Sporočilo je popravil M_mojca -- 20.10.2008 19:08:48 >