|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
20.10.2008 10:31:08   
stunfek
Corti, glavo se se da premmikat pomeni, da jo ona lahko z roko cez trebuh "prime" in ponavadi potem malo pomigajo levo desno. ce je ze cisto spuscena je v bistvu ze fiksirana med medenicnimi kostmi in pol tist levo desno odpade :)

rjav izcedek...najbrz pomeni posoptno luscenje cepa...in zato je najbrz rekla, da je to dober znak...dober znak, da se bo nekaj kmalu zacelo :)

jaz imam mislim tudi v sredo prvic vaginalni pegled, me prav zanima kaj bo rekla. ce bo rekla, zaprta totalno potem vem, da bom v bistvu novemberka :)

Zala, fajn, da te niso spet matral z AS!

sej bo punce, sej bo :) v tem tednu bo veliko dojenckov, boste vidle!user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.10.2008 10:35:47   
corti
Stunfek hvala za razlago....k res tole z glavo mi ni bilo najbolj jasno!

Glede izcedka sem tud jaz pomislila, da bi bilo to lahko to, ampak ker vse pravijo da so v njem krvave nitke...no tega pri meni ni! Samo tak roza, rjav izcedek!

Pol bomo v sredo vse tri na pregledih....in držale pesti, da nam poveja kako lepo novico!

Katera ve kako je z Mbd?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.10.2008 10:38:46   
ZalaTM
Corti, rjav izcetek ali krvav je menda v redu, ker nakazuje da se zadeva pripravlja, lahko da se ti lušći čep,...pri meni še ni nič,...upam, pa ja,...da greva pred sredo,....zdaj pa bo že skrajni čas a ne,....kdo bi si mislil da je ta Rim tko daleč a?

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.10.2008 10:40:11   
ZalaTM
Ups, vidim da je vmes že Štunfek razlozila rjav izcedek,....no pa saj ne škodi če večkrat povemo,...tebi želimo da bi bilo to to in da greš čimprej v porodno,...pa ne bom nič jezna če še mene vzameš s sabo :)))

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.10.2008 10:40:17   
PikicaStonoga
Jutro, jutro, dekleta!

V soboto sem tako preganjača dolg čas, da se je že kadilo, včeraj sem se imela pa tako dobr, da tud časa nisem imela prit pogledat na net ;)
Z mojim sva bila na Štajerskem na obisku pri mojih, imeli smo skupno kosilo s starši in bratovo ins estrino familijo, se igrali z 2 nečakinjama in 2 nečakoma, šli na sprehod in je čas kar prehitro minil ...in je blo treba domov ...
danes sem pa mal urejala stvari za hiško, poklicat morm še svojo G, kdaj naj poridem na pregled, danes popoldne dam bris za streptokok, v četrtek imma UZ v P, naročit se morm še k okulistu in zobarju ...sam okol hohterjev še hodim ...;)
drugače se pa dobro počutim, spim fajn, prejšnjo noč sem špla na wc rekordnih 7x, dane sponoči pa tud rekordnih SAMO 3x hehe pa spala sem do pol devetih ko mi je zvonil telefon, sem ga pozabila dat na tiho, pa ponavadi to naredim, da se ne pustim motit ...vidim, da bo spet en lep dan ...preživite ga lepo ...v krogu najdražjih ...in da bi bilo daens čim več dojenčkov!!!!!!!!!!!
Lovely, kje si? ...Se že kaj dogaja?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.10.2008 10:42:10   
stunfek
teh variant cepov je vec..najbolj klasicen je tista sluz z nitkami o kateri govori najvec punc. potem je tu se ta tvoja varianta z rjavim izcedkom. obstaja tudi taka mal grozljiva...meni se je namrec ulila kri...tko...zelo konkretno...sem se precej ustrasla...no in oni so to poimenovali "bloody show" in show recejo cepu.

mbd je pomojem se sla pokazat kaj pa se dogaja pa bom izvedele, ko bo porocala :) upam, da bo zanjo produktiven dan :)

ja, v sredo pa upajmo na super novicke user posted image

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.10.2008 10:45:03   
PikicaStonoga
JAz bi tud recept za rodit ...to pa zato, ker se konec tedna začnejo počitnice in gre cela moževa familija na dopust mal ...njegovi starši pa obe sestri z družino ...pa moja sestra tud gre ...pol pa doma ostaneva smao še midva pa moj brat z družino pa moji starši ...zdej pa al rodim prej al pa grem res v NOV ...sam to pa tud ne bi! ;) Hmmmm Dejmo čakalna lsuta, no doječnki, kaj zdej, ta teden jih mora bit  čim več, kr danes jutri, v sredo, pol bomo pa mi mal prehitele naše PDP pa bo ...da končamo vse OKT!!!Ne bi rada klicala pol familije 500km stran rodila sem ...ker VEM, da se bodo tisit trenutek obrnili in se vrnili nazaj v SLO ...user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.10.2008 10:46:12   
corti
ZalaTm hvala....res resnično upam, da se kaj dogaja....čeprav kar ne upam mislit!
Joj najuj mi je pa to, ker se nekaterim ne da dopovedat, da pač še ni in da bo ko bo! In potem kako se lahko zmotijo g pri določanju PDPja pa take stvari....mislim pametni ko samuser posted image !
Vglavnem in jim tud razložit ne morš nič! Ah bo že!

Zdaj sem pa spet sama...moj je po 14 dnevih moral iti delat, ker pač o user posted image  še ni sledu...tako , da sem za jutri zmenjena z mami, da pridem domov...potem pa me moj pride iskat tja....ker drugače bom kar umrla od dolgcajta! Sem se kar razvadla, da je bil zdaj skoz z mano teh 14 dni!

Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.10.2008 10:47:17   
corti
IZVIRNO SPOROČILO: corti

ZalaTm hvala....res resnično upam, da se kaj dogaja....čeprav kar ne upam mislit! Z vesečjem a te vzamem sabo, ker vem da tole čakanje ubija!! 
Joj najuj mi je pa to, ker se nekaterim ne da dopovedat, da pač še ni in da bo ko bo! In potem kako se lahko zmotijo g pri določanju PDPja pa take stvari....mislim pametni ko samuser posted image !
Vglavnem in jim tud razložit ne morš nič! Ah bo že!

Zdaj sem pa spet sama...moj je po 14 dnevih moral iti delat, ker pač o user posted image  še ni sledu...tako , da sem za jutri zmenjena z mami, da pridem domov...potem pa me moj pride iskat tja....ker drugače bom kar umrla od dolgcajta! Sem se kar razvadla, da je bil zdaj skoz z mano teh 14 dni!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.10.2008 10:50:09   
Lovely
Dober dan user posted image ke in mamice,

vidim, da je po vsej verjetnosti Mbd v akciji - upam, da bo danes pestvala.

Pri meni je same old, same old. Včeraj sem naredila en tak čuden gib in me v dimljah tok mišica boli, da komaj shodim, po parih korakih pa potem neha. Se mi zdi, da je zdaj tok vse razrahljano spodaj da je zgleda treba res pazit kako se premikamo... In ravno to me po moje najbolj nervira, ker sem drugače dost športo aktivna in to fuuul pogrešam.

Drugače pa edino kar je je več izcedka. Danes je 10 dni do PDP in če bi bila po moji mami b šla danes rodit. Kar nekako sem računala na to genetiko pa zgleda, da ne bo nič od tega... Morda sta se pa pikica in njen oči zmenila, da do jutri nič, ker ima eno pomembno poslovno zadevo... No ja, kakor bo bo, nimamo kaj.

Pikicastonoga, sem se spomnila včeraj ja, da si na Štajerskem, ste imeli lepega sončka user posted image .

Zdaj si grem pa malinov čaj skuhat. Ga bom na litre zdaj pila sem se odločila ;)

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.10.2008 11:07:46   
Mandek
Pozdravljene, damiceuser posted image !

Midve z mojo princesko sva končno doma!!!!
In stvari, da ne olepšujem...so se končno obrnile na boljeuser posted image . Od dne poroda dalje sem mislila,da je moja mala štručka zelo nemirno detece, da se stvari ne bodo nikoli izboljšale in tudi sestre so mi dale to vedeti. Nobena mi namreč ni hotela razložiti, da je moja mala lačna in da od tu jok 24/7. Mislila sem,da, ker je pač pravi sesalček, tudi dobi kaj mleka...ona pa je nonstop prisesana name samo jokala in vlekla v prazno. Drugi dan sem šla do sester otročnic in prosila naj jo vzamejo samo toliko, da se grem stuširat, ker drugače ni šlo...in se je ena končo zjasnila in ugotovila,da bejbika samo joče, da je nemirna in da želi biti nonstop prisesana name.Šele takrat so rekle naj jo prinesem na tehtanje pred podojem,da vidimo na čem sem. In ni bilo ničesar. grem na pumpanje, mleka od nikjer...In noben mi ni povedal, da je pikica tako lačna že dva dni!!!Kako naj bi to vedela, če sem mislila, da imam polno mleka? Po moje še niste videle tako znerviranega otročka. Še danes se mi smili. Rekla sem jim naj ji dajo dodatek, dojenje gor ali dol, moja hči ne bo stradala, ker meni ne uspeuser posted image . So rekle naj jo imam nonstop na prsih, da bo mleko že prišlo in naj ne dajem dodatka....katastrofa. user posted image So se omehčale...jaz sem dobila tablete za pospeševanje mleka, pupiko sem prisesala nase in tako ga imamo danes ohohouser posted image user posted image user posted image
Včeraj sem prvič doživela, da je mala spala brez dojke...najbrž je bilo to zame večje doživetje kot samo rojstvouser posted image . In smo spali ponoči (zbudila se je samo ob 2 in ob 6.30) in spimo še sedaj,ko smo siti. Ampak občutek, da ti ne gre, da si slab v tem...sestre, ki te obtožujejo, da je tvoj otrok nervozno bitje, tečno in preveč glasno...hvala bogu za tiste sestre, ki so povsem nasprtoje od teh, ker so se res izkazale.

Tako...
Mala, kadar ne aja, zahteva mamico, ampak smo končno na pravih tirih in se samo cartkamo, lupčkamo in božamouser posted image . In jokamo tudi, sveda:)
Hvala vsem za čestitke, o porodnih izkušnjah in tem napišem malo kasneje...

Tudi brala za nazaj bom, ko bom utegnila...trenutno se učimo novih vloguser posted image

roza pozdravček

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.10.2008 11:34:02   
coccinella
hey vse, ki ste še user posted image in vse mamice!

Po dolgem času se spet oglasim. Sedaj sem doma že skoraj en teden, pa še zmeraj okrevam po CR. Saj me rana in vse še kar zelo boli. Pa tudi ni še čas in je potrebno dalj časa z okrevanje.

TALCY: pri meni niso načrtovali CR, rodila naj bi po naravni poti. Ampak ker se mi user posted image ni hotela spustiti, kljub vsem dodanim preparatom, predrtim mehurjem, fizičnim prijemom,....se je zdravnik po 8h urah odločil, da mi mora narediti CR.

CORTY: Glede na to kar sem preživela, ko naj bi rodila naravno, ti povem, da kolikor me je bilo na začetku strah CR, sem bila potem 100% vesela, da so se tako odločili. Res, da je okrevanje daljše, ampak proti bolečini, trudu in izčrpanosti, ki sem ga preživela pri naravnemu porodu ni bilo boljše rešitve. user posted image

Res pa je, da nekako vse pozabiš, ko vidiš svojega user posted image .

Lp, pa se še kaj slišimo.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.10.2008 12:18:38   
zupancdam
Pozdravljene, ravnokar mi je mbd poslala sms, da je na oddelku, malo odprta in, da naj bi danes rodila, kdaj pa še ne ve. Toliko, da vam javim, drugače sem jaz aprilčica in prijatlca od mbd, držimo pesti, da bo vse uredu z mbd in, da končno rodi tega fanteka, ki ga vsi nestrpno pričakujemo!
Ko izvem kaj več vam javim!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.10.2008 12:42:26   
PikicaStonoga
Držimo pesti MDB GO GO GO!!!!!!
Jaz sem si pa ravno skuhala kosilce: špinačko pa krompirčka njami njami, potem grme pod tuš, pa potem mal na teren v LJ! :) Doma je tak dolgčas ...

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.10.2008 13:04:05   
stunfek
o,lepo zupancdam, da si nas obvestila kje je mbd, smo se ze sprasevale...zdaj pa seveda drzimo pesti, da bo slo vse cim hitreje super skozi :)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.10.2008 13:21:19   
ZalaTM
Mbd,...gremo, držimo pesti,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.10.2008 13:22:39   
Dream
Zdaj imam pa tudi sama eno vprašanje, pa upam, da mi boste znale odgovorit: koliko časa po porodu naj ne bi brale, gledale tv, se ukvarjale z računalnikom in podobno?
Kolegica mi je pravkar napisala, da ona ni 2 meseca počela nič od naštetega, sama sem slišala, da se ne priporoča približno teden dni, nikjer pa nisem zasledila, da bi bilo o tem kaj napisano.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.10.2008 13:24:43   
ZalaTM
Dream,  hm 2 meseca je mal huda,... jaz sem prvič po 1 tednu brala in bila za računalnikom,....pa ni bilo nič narobe. Ne vem pa uradno kako naj bi se tega držali,....

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.10.2008 13:32:01   
stunfek
dream, jaz mislim, da naceloma ni kaksnih hudih medicinskih razlogov, da naj ne bi nic bral in nic za racunalnikom visel ali gledal TV. Cisto po obcutku in kmecki logiki je po mojem od vsake posameznice odvisno koliko pocitka rabi...vecino casa pa gre zgolj za to, da po porodu ni energije in volje za kaj takega, saj je toliko dela z otrockom. Jaz se bom ozirala zgolj na lastne obcutke.

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.10.2008 13:40:11   
janja 27
ojla bejbe

da se vam na hitro javim...kot je že štufek povedala sem zbolelauser posted image user posted image user posted image v petek zvečer sem šla v posteljo in me je začelo full zebst sem se pokrila še z deko in mal zaspala potem so me začele noge bolet v glavnem celo noč kalabocije zjutraj si zmerim vročino sem jo mela 39,5 sem klicala patronažno da kaj naj naredim..mi je rekla da za vročino lahko vzamem lekadol, če me pa boli grlo naj grem k dežurnemu zdravniku in mene je bolel vrat in grlo vse tko da sem šla k zdrvanici mi je dala ospen in naj vzamem lekadol za vročino sem bolj kot zame delala paniko za metko...patronažna mi je rekla da naj kr dojim....tko da v soboto sem bla čisto out sem sam ležala in dojila ( mela masko na ustih - jo mam še vedno ) z metko pa se je ukvarjal mož pa mal moja mama....včeri mi vročina še ni padla tko da sem bla tud v ležečem stanju..tud jedla sem bolj malo le pila vroč čaj....no danes pa je boljš....vročine nimam več tudi grlo je boljše saj slino lahko požiram....metka pridno jej in spi verjetno  je po antibiotikih še mal zadetauser posted image user posted image user posted image no sem bolj v skrbeh če mi bo zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image zaenkrat je ok..mal ima mazoljčke po obrazu predvidevam da je od tablet..tolk da sem vam javim....če bom popoldan mal boljša priedm dat seznamčke gor če ne  jutri...

.mbd jaz tud držim pesti zate....GO GO GO

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.10.2008 13:54:49   
sonček85
no drage moje sporočam vam da je naša mbd šla pravkar v porodno in da sedaj gre pa seveda za res.Potiskamo s tabo in še malo pa boš držala svoj zakladek v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zupancdam in jaz (aprilčice)

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.10.2008 13:55:52 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.10.2008 13:59:19   
timnala
Heja!

Nisem imela casa brat za nazaj, ker se danes kr naprej nekaj dogaja..bla tasca mal na obisku in potem smo sli prvic veeeeeeen..juhuhu!!! user posted image spal kot top in se zdaj spi user posted image  - smo sli mojo mamco v solo obiskat.
Aja, pa vozicek morm tud pohvalit..super za vozit! user posted image

Pisem vam pa zato, ker tiste, ki ste rodile med 6.10. in 12.10. - to je bil teden otroka in majo v mercatorju akcijo za plenicke.
Vam bom prilepla link - posljete kopijo rojstnega lista in dobite plenicke in darilo..lustno, a ne? user posted image

http://www.mercator.si/aktualno_v_mercatorju/nagradne_igre/aktualne_nagradne_igre/clanek?aid=3608

Drzim pa pesti za mbd, naj bo hitro in doziveto.

Papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.10.2008 14:07:01   
ZalaTM
Janja - ja boga no, da si staknila to zdaj ko je tak lep sonček zunaj in prijetno za sprehode,...kar pridno počivaj, pa pozdravi se hitro, ker te mala Metka rabi.

MBD-  juhuuuu gremo,....ena mora začeti sproščat čakalno listo,...da se bo še nam kaj premaknilo naprej,....
Corti  potem pa sva že mi2 na vrsti a ne,....pa M_mojca  bi tudi že morala kaj sporočit,...

jao jaz vsak dan rečem, danes pa bo,...he po moje me sploh nihče več resno ne jemlje.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.10.2008 14:31:55   
stunfek
mbd...tudi v Indiji se drzijo pesti zate! drzi se!user posted image user posted image user posted image se en dojencek, se eno bitjece je na poti :) juhuhu!

janja, pozabi na sezname...saj niso tako vazni, da bi se morala zdaj matrat zaradi tega...ti se fejst pozdravi. pa mislim, da ne skrbi za Metko..kaj ne dobijo dojencki pri mamica vsa protitelesa? ne bi smela zbolet. ti bos pa tudi zdaj hitro bolje, ko je antibiotik prijel.

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.10.2008 14:41:44   
janja 27
mbd  tud jaz držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image
stunfek ja res je antibiotik je zgrabu in sem mal boljša no sicer tud vročine ni....user posted image user posted image ja res je metka jezaščitena saj jo dojim....
ma ja sej veste kaka semuser posted image user posted image user posted image glede seznama....no v glavnem da sem boljš pa da začnem nazaj pridno jest ker se mi zdi da k bom začela nazaj jest ne bom nehala tri dni ker v soboto nisem skoraj nič v usta dala....včeraj nekaj malega no danes je mal boljš...jutri bo še boljšuser posted image user posted image

ale bejbe s čakalne liste dejmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zala čakaš škrpijončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa corti mende tuduser posted image user posted image user posted image sej smo fajn ljudjeuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?