Mandek
|
Pozdravljene, damice ! Midve z mojo princesko sva končno doma!!!! In stvari, da ne olepšujem...so se končno obrnile na bolje . Od dne poroda dalje sem mislila,da je moja mala štručka zelo nemirno detece, da se stvari ne bodo nikoli izboljšale in tudi sestre so mi dale to vedeti. Nobena mi namreč ni hotela razložiti, da je moja mala lačna in da od tu jok 24/7. Mislila sem,da, ker je pač pravi sesalček, tudi dobi kaj mleka...ona pa je nonstop prisesana name samo jokala in vlekla v prazno. Drugi dan sem šla do sester otročnic in prosila naj jo vzamejo samo toliko, da se grem stuširat, ker drugače ni šlo...in se je ena končo zjasnila in ugotovila,da bejbika samo joče, da je nemirna in da želi biti nonstop prisesana name.Šele takrat so rekle naj jo prinesem na tehtanje pred podojem,da vidimo na čem sem. In ni bilo ničesar. grem na pumpanje, mleka od nikjer...In noben mi ni povedal, da je pikica tako lačna že dva dni!!!Kako naj bi to vedela, če sem mislila, da imam polno mleka? Po moje še niste videle tako znerviranega otročka. Še danes se mi smili. Rekla sem jim naj ji dajo dodatek, dojenje gor ali dol, moja hči ne bo stradala, ker meni ne uspe . So rekle naj jo imam nonstop na prsih, da bo mleko že prišlo in naj ne dajem dodatka....katastrofa. So se omehčale...jaz sem dobila tablete za pospeševanje mleka, pupiko sem prisesala nase in tako ga imamo danes ohoho Včeraj sem prvič doživela, da je mala spala brez dojke...najbrž je bilo to zame večje doživetje kot samo rojstvo . In smo spali ponoči (zbudila se je samo ob 2 in ob 6.30) in spimo še sedaj,ko smo siti. Ampak občutek, da ti ne gre, da si slab v tem...sestre, ki te obtožujejo, da je tvoj otrok nervozno bitje, tečno in preveč glasno...hvala bogu za tiste sestre, ki so povsem nasprtoje od teh, ker so se res izkazale. Tako... Mala, kadar ne aja, zahteva mamico, ampak smo končno na pravih tirih in se samo cartkamo, lupčkamo in božamo . In jokamo tudi, sveda:) Hvala vsem za čestitke, o porodnih izkušnjah in tem napišem malo kasneje... Tudi brala za nazaj bom, ko bom utegnila...trenutno se učimo novih vlog roza pozdravček