|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 8:33:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Oktober 2008 - 2 del
21.10.2008 8:38:43   
ZalaTM
Jutro dekleta, ... moj avion do Rima še kar kaže zamudo,...bom morala letalsko družbo malo za ušesa,... :).
Sinoči spet dobila popadke na 5min - močne, ko se že z možekom oblečeva da greva, pa je vse minilo,...potem sem zaspala in spet spala ko ubita do jutra,...tko da jaz ne vem, vse tole je en začaran krog vam povem.

Štunfek kaj so to sploh plodovi ovoji, ker sem zadnjič malo pokukala na izvi AS, pa je bilo vse super, edino plodovi ovoji, je pisalo "načeto",...sem mislila da je to kakšen mehur ali kaj podobnega, pa bila vesela, da se mi čez 5 min predre hehe,...no zdaj je že 4 dni po tistem,...pa še nič,...

lepo jutro, še lepši dan,...veliko otrok,...jaz pa grem na čajeka,....saj veste - Malinovega,...hehe,...kera fora,...

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.10.2008 8:44:27   
Lovely
Dobro jutro,

Štunfek, se vsaj kaj dogaja user posted image , bolje to kot nič.... jaz sem tudi proti invazivnim metodam če to ni res nujno potrebno. Pa me večina malo čudno gleda a se navadiš...

Jaz sem včeraj zvečer bila tok boga, noge so mi ful zatekle in sploh nisem mogla najt nobenega udobnega položaja za spat (Pikicastonoga, sem poskusila s tisto blazino pa ne gre user posted image )... Potem ko sem nekako zaspala seveda 2x wc in zjutraj sem se zbudila vsa zabuhla še v obraz. No, zdaj po tušu je bolje in danes bom res počivala in šla na en bolj izi srehod.

Upam na kako lepo porodno zgodbo, spodbudno novičko o kaki bebiki če ne bom čist dol padla...

Uživajte. Aja, pa še ena user posted image  za vse vas :)

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.10.2008 8:47:36   
Lovely
Zala TM, tale tvoj bebi vaju malo heca :) Če bi vedele kaj je fora, da se kar tako ustavi vse... mogoče pa bejbi samo preizkuša če vse dobro dela za takrat, ko se bo odločil/-a... Srečno danes, GO GO GO!!!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.10.2008 8:49:21   
corti
Dobro jutro!

Tudi pri meni vse po starem! Zdaj sem ravno pojdla...in si grem tud jaz čaj skuhat...seveda tudi malinovega!user posted image  

Mene paa je začelo malo skrbeti zaradi tega streptokoka! Ko sem svoji g omenila, da bi se dala testirat mi je to sveto odsvetovala in rekla da si zdravniki še zmeraj niso na jasnem kako in kaj! No in me je prepričala...zdaj pa mi je žaluser posted image  

Grem tudi jaz si ča skuhat in se potem počasi napravit....da se odpeljem v Železnike!

< Sporočilo je popravil corti -- 21.10.2008 9:00:30 >

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.10.2008 9:03:24   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Jaz sem pa spet dobro spala in šla samo 2x na wc al pa 3x sej niti ne vem, ker grem na wc kot zombi ...miže, sam mal pokukam, da ne falim, kam morm ;) Zbudil me je telefon, da pripeljejo zdej radiatorje na parcelo, pa še to se mi ne da od doma, sem res postala lena in nimam energije za oktrog laufat ...sem poslala tasta, da gre prevzet robo ...hvala bogu za zlatega tasta (in taščo) in starše ...vsi so super ;)
Sončnica24, jaz si tud želim, da ne bi lih 1.11, sicer pa tud če bova  a ne samo, da bodo najini sončki živi in zdravi a je tako? :) 
Glede streptorokoka valla hvala za tvojo izkušnjo, sama osebno sem vesela, da sem šla nardit to in da zdaj, kot je rekla Lovely vsaj vem in na to opozorim v P pravočasno.  Če ima še katera svojo izkušnjo, jo bom zelo vesela, me malo potolađi, ker vseeno mi pa ni ...
user posted image  na čakalni listi držim pesti in navijam za nove dojenčke!!!!
Lovely, a si za eno pijačko v četrtek? Kako si s časom? Jaz imam UZ v P ob 10.30 in bi se lahko dobili prej ali pa potem :)

Zdej pa pod tuš pol pa pokličem prjatlco, da greva na en kofi! 

Se beremo ...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.10.2008 9:07:38   
PikicaStonoga
corti, ko sem jaz vprašala svojo G, je rekla, da do zdaj še ni imela pacientke, ki bi se želela testirat in mi rekla, če bi se jaz želela, me lahko testira, naj se odločim.
Ko sem naslednjič omenila sestram, so iskale po računalniku in sploh nimajo tega v sistemu (mogoče ker niso samoplačniško) in nismo vedele, kako in kaj to izvest, kako in koliko zaračunat in nisem komplicirala in sem šla samoplačniško. Tako da moja G in sestre  so me čist podprle, samo niso vedle, kako mi naj pomagajo, da to naredim ... sem pa vesela, da sem!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.10.2008 9:17:26   
sončnica24
PikicaStonoga saj če bo 1. bo pač 1.11 saj bom takrat že več kot en teden čez rok in bom verjetno že tako ali tako popolnoma nestrpna ker me že ti zadnji dnevi malo nervozno delajo.

Je pa dobra stvar pri 1.11 ta da ti nihče en more rojstnega dneva odpovedat ker je državni praznik in je večina ljudi prostih, no razen tistih ki imajo pač takšne službe da ne morejo pritiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.10.2008 9:18:39   
corti
PikicaStonoga saj če me ginekologinja ne bi toliko prepičevala, bi tudi jaz šla drugam....ampak potem ko mi je razlagala vse sem si mislila, da pač ona že ve.....ampak zdaj mam občutek...da bi bilo vseeno bolje da bi naredila test! Ah ja! Zdaj v 42. tednu pa res pomoje ni več smislno! Ali pač?

Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.10.2008 9:24:20   
stunfek
ZalaTM, ja plodovi ovoji so dejansko tisti "mehur" v katerem je plodovnica in plod. To, da imas nacete pomeni, da je nekaj plasti ze "odprtih". Menim, da je to naraven proces dozorevanja, torej nekaj povsem obicajnega. Ce so naceti do okuzbe ne more priti, samo ce so predrti v celoti smo potem pozorni na potencilano okuzbo, saj je plod v direktnem stiku z nasim svetom (zrakom).

Jaz bom sla danes na dolg sprehod... ce je ze del cepa odletu :) mogoce bo pa mganje pomagalo. Sicer pa sem danes dobila tasco in tasta za EN MESEC domov :) Kaj naj recem. Nije tezko sto se mora! :) "Tudi to bo minilo." in tako naprej :)

Dejmo no..vsaj en dojencek danes! ceprav bi raje dva ali tri! :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.10.2008 9:41:06   
sončnica24
Glede čepa, ko je bila pri meni patronažna sestra je rekla da ko se čep odlušči da se potem nekje v 24 urah začne porod tako da mogoče pa boste šle počasi v porodne sobe, samo potem še mene zraven vzamiteuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.10.2008 10:13:18   
jerikou
čau punce. Se nekaj casa nisem že javla, kr nekak ni energije. Jutri je moj PDP mogoče mi pa uspe. Glede tega čepa bi vprašala nekaj. Namreč skozi celo nosečnost sem imela precej izcedka, danes prvič pa ko sem se na WC obrisala je bil ta izcedek rjavkast (sicer ne tako ful rjavkast, nežno) pa me zanima, če je to lahko ta čep? Me pa tudi že od včeraj tko trebuh na dol vleče in kr boli ampak ni pa tista menstrualna bolečina kot pravijo, da nekako je ko se porod začne, pa križ me boli. Sej nevem a se mi sam hoče dozdevat, ker imam počasi že vsega zadosti. Huh mogoče pa le res bo kaj....

pozdravček iz malo meglene Lj.....

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.10.2008 10:31:12   
timnala
Heja user posted image  in mamice!

Pr nas je bla spet ena pestra noc..tamalga je tako sraufalo spet, pa mu das kapljice pa je boljse, ampak se ponovi..pol ga je pa ati odnesu v dnevno, da je mami spala in pol ga je mami sla iskat, da sva se najedla in je zaspanckal za ene 3 urce..zdej pa tud pancka..
Ma ti je ful hudo, ko ga gledas, ko ga zvija, ampak lahk sam cakas, da mine.. user posted image

Dans pride pa patronazna in se bomo kopali! user posted image user posted image user posted image  Juhuhu! Upam, da bo Nacek uzival!

Neki me pa zanima glede tega streptokoka..namrec, jaz se nisem dala testirat - sem razmisljala al ja al ne pa mal sprasevala okoli pa so user posted image  rekle, da se ne bodo..zdej me pa zanima, kdaj se pri user posted image  pokazejo znaki okuzbe in kaksni sploh so, ce se okuzi..a to se ze takoj pri porodu vidi, da neki ne stima al kako? Tak pac me mal zanima in bi prosila, ce mi ktera mal objasni.

Pozdravcek,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.10.2008 10:35:20   
Mandek

Zdej pa dve vprasanji za mamice: a redno podirate kupcke? Namrec pr nas je tak, da Nace pri podoju ponavadi zaspi in ga potem samo zbudim, ce hocem, da podere kupcek pa se tist ga ne nujno vsakic in potem on ne bi zaspal nazaj.. Vem pa, da ce ga ne podre, ga pa potem bolj napenja.. oz. cez kake pol urce siten postane in ga vzdignem in takrat podre kupcek..skratka, kak nasvet?
Pa se vprasanje kako dolgo se ponavadi dojite? Mi2 se na 2 - 2,5h pa sesa ponavadi 20-30 minut..dans ponoci je pa sesal 1h user posted image  in prejle popoldan tud.. Tak me malo zanima, ker ena ura mi je pa res mal prevec user posted image

Pozdravcek,
timnala
[/quote]

Povsem ista zgodba kot pri nas. No, naše malo sončece bi se dojile na eno urouser posted image , veliko poje, vendar nikoli ne podremo kupčka, kar se vneto kaše v popoldanskih urah,ko joče in je vsa boga. Na dojenju sem našla odgovre, da pomagajo kapljice proti krčem iz LJ al Koroških mlekarn. Če bo šlo tako naprej, se jih bom poslužila.
Je pa super, da nisem edina, katere malčica/malček bi se veliko dojil...Uf, sploh si misliš ne, kako potolažena semuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.10.2008 10:55:19   
PikicaStonoga
Timnala, kolkr sem jaz prebrala, sem lahko dojenček okuži samo med porodom! Kar pomeni, da je tvoj Nacek zdrav! Ponavadi niti ne pride do okužbe, če sem prav zasledila, je v SLo umrljivost otrok zarad tega  okoli 1: 2500, zato tega v SLo ne delajo med rutinskimi pregledi nosečnic. Problem nastane, da če gre pa za tvojega otroka, ki je tisti 1: 2500 pa potem nič več ne razumeš a ne ...meni pač ni dlao miru in sme se šla testirat, zdaj vem, da moram v P na to opozorit ...ti pa po mojem nimaš več kej skrbet ;) 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.10.2008 11:13:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

PikicaStonoga saj če me ginekologinja ne bi toliko prepičevala, bi tudi jaz šla drugam....ampak potem ko mi je razlagala vse sem si mislila, da pač ona že ve.....ampak zdaj mam občutek...da bi bilo vseeno bolje da bi naredila test! Ah ja! Zdaj v 42. tednu pa res pomoje ni več smislno! Ali pač?

Kr neki no...tale tvoja je res malo mimo. Moja je takoj ko sem ji omenila mi vzela bris brez problema, pa še zastonj. Je rekla da tega pa ne bom plačala user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.10.2008 11:21:05   
PikicaStonoga
corti, da ne pozabimm, hvala da si mal pobskala za link bom zdej mal prebrala ;)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.10.2008 11:38:12   
jolly123
danes sem govorila s svojo astrologinjo, jaz sem pač čist mahnjena na to. Ženska je res super, že par let hodim k njej in praktično VSE kar se mi je zgodilo, je predvidela. Še takrat ko mi je prvi UZ pokazal punčko in sme še jaz čutila d aje punčka je ona rekla da je fant user posted image In evo ga korenjaka....user posted image

No danes mi pa reče, da mi v letu in pol vidi novo nosečnost user posted image Sem rekla, da ni možno, ker obupujem že zdaj in zaenkrat sem prepričana da drugega otroka ne bomo imeli user posted image Pa je rekla, da najine karte skupaj kažejo odlično sinastrijo, da sva usklajena in da naj me nič ne skrbi, da kaj narobe delam,ker ga isto dobro čutim. Le malo bolj nežne sorte je naš sinko in rabi veliko ujčkanja user posted image

Zdaj sem pa zadovoljna user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.10.2008 12:07:57   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

danes sem govorila s svojo astrologinjo, jaz sem pač čist mahnjena na to. Ženska je res super, že par let hodim k njej in praktično VSE kar se mi je zgodilo, je predvidela. Še takrat ko mi je prvi UZ pokazal punčko in sme še jaz čutila d aje punčka je ona rekla da je fant user posted image In evo ga korenjaka....user posted image

No danes mi pa reče, da mi v letu in pol vidi novo nosečnost user posted image Sem rekla, da ni možno, ker obupujem že zdaj in zaenkrat sem prepričana da drugega otroka ne bomo imeli user posted image Pa je rekla, da najine karte skupaj kažejo odlično sinastrijo, da sva usklajena in da naj me nič ne skrbi, da kaj narobe delam,ker ga isto dobro čutim. Le malo bolj nežne sorte je naš sinko in rabi veliko ujčkanja user posted image

Zdaj sem pa zadovoljna user posted image user posted image

Ja jolly nikoli ne reci nikoli mogoče pa res user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.10.2008 12:21:25   
PikicaStonoga
Ja fajn a ne, mal za  šalo mal za res, da maš tkole koga, ki ti "napove" prihodnost ;)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.10.2008 12:39:28   
stunfek
z sem sla samo enkrat k astrologinji par let nazaj...k uni emi kurent, ce jo katera pozna. ona ti se na kaseto vse posname :) da lahko kasneje se kdaj poslusas. no, napove veliko stvari za tudi do 3 leta naprej in meni ni "zadela" a ma nic! Nienet. Vse je bilo kr neki. :) 

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.10.2008 13:12:44   
Lovely
Čaw bejbe,

joj Štunfek jaz ju imam tudi za 1 mesec. Meni to ful ne gre. Se pa trudim, nimamo kaj ko smo se pa tako omožile a ne user posted image .

Pikicastonoga jaz bom v četrtek v P k grem danes rodit - ha ha ha... Itak da sem za kofe, jutri imam pregled tako da sem v četrtek čisto free! Se jutri zvečer dogovoriva kdaj in kje OK? Če je katera za pridružit kar dobrodošla!

Jaz sem ravnokar popapcala pire, špinačko in jajček. In seveda sladoled... MMM. zdaj grem pa malo brat na teraso k je tak lep sonček. Naša pikica pritiska na dol, se razteguje, včasih malo boksne in brcne in to je vse. Nobenega čepa, nobene vode, samo otrdevanje. Pa ne da bo tako redoljubna da hoče na PDP čakat (se tolažim, da ne bo čez - upanje mora biti...)...

Pa pa

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.10.2008 13:14:14   
Lovely
Meni je tudi en tip prerokoval, da bom mrodila do 15.10. Danes 21.10. Tok o tem...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.10.2008 13:33:37   
jolly123
hehe ja no kakor pri kom. Ne vem meni res vedno vse pove, ni to sicer vedno časovno usklajeno, ampak se pa res zgodi tako. Pomoje res odvisno kdo in na kakšen način ti dela karto. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.10.2008 13:35:25   
janja 27
LENA35 SPOROČA:

OJLA MOJE IME JE

user posted image user posted image user posted image B  L  A  Ž user posted image user posted image user posted image

SEM PRAVI VELIKAN DOLG 55 CM IN TEŽKI 3880 G

MAMI JE MAL UTRUJENA ATIJA PA MEČE OD VESELJA,

NA SVET SEM PRIVEKAL 20,10 OB 21.21 H

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?