|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
18.10.2008 11:34:41   
PikicaStonoga
Timnala imaš ZS :)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.10.2008 12:40:49   
stunfek
pri nas je spet vroce....no, saj je itak vsak dan :)
danes sem si pobarvala lase, k vem ,da si jih potem kar nekaj casa ne bom. saj tko bolj mojo naravno barvo, ker sem imela od poleja cist poblajhane od sonca...pa pramenov od ne vem kdaj :) zdaj sem bolj enakomerno rjava. da bom lepa mamica na kvadrat :)

sem zaspana, pa mi ta mala ne da dihat :) zze komaj gledam...mogoce moram probat en dan zdrzat nic pocivat ce z dan pa bom potem lahko spet normalno spala ponoci?!? Bomo videli...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.10.2008 13:30:01   
liza01
Sporočam vam da se nam je 13.10 v Postojni s pomojčjo EA rodila
čudovita punčka Luna user posted image user posted image
Porod pa je bil res eno čudovito doživetje, osebje v porodnišnici
Postojna pa fenomenalnouser posted image user posted image user posted image
Pučutim se super... brez šivov in drugih posledicuser posted image user posted image
Lunica je pa prava mala pridnica, upam da tako tudi ostaneuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.10.2008 13:36:12   
PikicaStonoga
LIZA ČESTIKE ZA LUNO!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liza01)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.10.2008 13:38:33   
PikicaStonoga
Joj kakšen dolgčas ...
na TV nič pametnega,
pred računalnikom se mi ni cel dan za sedet,
za sprehod še moj gleženj ni dobr,
možeka ni doma,  
nobene pametne knjige,
ležat se mi več ne da,
sedet tud ne,
s sestrično sem že počvelača po telefonu,
hmmmm ...kaj še ostane?
kaj predlagate, kaj počnete, ko vam je dolgčas?

Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.10.2008 13:50:54   
timnala
PikicaStonoga, mas ZS user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.10.2008 14:18:24   
stunfek
meni je tudi dolgcas...a bo zame tudi kaksen ZS? :)

Stunfek

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.10.2008 14:18:39   
mbd0411
PikicaStonoga,tudi jaz sem sama doma.Na sprehod ne morem,ker me spodaj zbada kotuser posted image ,kot bi me z nožem nekdo špikal.Popadkov še nič ni,mali brca v rebra,spodaj pa menda plava,šipa,grize al kaj počneuser posted image .Za brat nimam volje....Ma nič.

Komaj čakam spet jutri na ctg.Najraje bi imela,da me kar tam obdržijo,če seveda ne bom že prej tam.
Napiši kaj lepegauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.10.2008 14:37:34   
PikicaStonoga
Kaj lepega naj napišem? :) Zunaj sije sonček in letošnja jesen je prelepa! Kako lepo je opazovati vse te barve in listje ki odpada ...poleg vsega nas bodo pa ravno to jesen razveselili naši malčki ....kaj hočemo lepšega? Jaz komaj čakam našo bebiko user posted image  Midva z možem sva tud jesenčka in sva pred 28 in 29 leti razveselila najine starše user posted image  Zgodovina se ponavlja user posted image
Drugače sem si pa našla eno zaposlitev ...mal po netu brskam številke od pleskarjev in tistih za estrihe za najino hiško in se izobražujem, kako vse to delo sploh poteka, kaj najprej, kaj kasneje in tko ...na vse se morm spoznat hehe moja tašča je danes skuhala kosilo, ni blo treba meni, tast spi, ker je imel nočko, ap potem bil v službi še dopoldne, jaz pa komaj čakam, da prid emožek domov, ker greva zvečer do mojih na Štajersko in ostaneva do jutri. je imela mami moja RD in gor prejšnji teden, pa imamo jutri skupno kosilo! user posted image  Imamo tako lepo navado, da se zberemo za vse RD in godove na kosilu (starši in otroci z družinami), sej se tud drugače dost pogosto vidimo, samo tole s kosilom mi je pa vseen ful lepo! :) IN dolgo že nisem bila na Štajerskem in jih vse pogrešam ...sploh otročke naše, sem že 4x teta! Pa vsi so tok zlati! user posted image
Moj pikec je pa zadnje dni spet kr migajoč FAJN to ;) mogoče zato, ker jaz počivam in on miga, prej je bilo celo nosečnost ravno obratno ;) hehe

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.10.2008 14:40:48   
stunfek
Liza cestitke za Luno tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa sla na sprehod...bolj pocasi in zibajoce :) ampak bi pa sla. Ta mala nece ven, same pa valjda nemoem pustit.

Dolgcas mi jepa zdele ful in najbrz posledicno sem precej tecna :)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.10.2008 14:49:22   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Pozdravljene!

Jaz sem iz karajšega sprehoda! Zala TM vidim, da mava kar enga lumpka v trebuhu, ki noče in noče ven...in naju samo heca! Pa da se malo pohecam....že zdaj je tako, da mora biti tako kot user posted image  reče, kaj šele bo ko zrasteuser posted image user posted image .

Tudi mene je včeraj kar lepi čas grabilo že na 10-7 min...ampak se je potem vse ustavilo, zdaj pa kdaj pa kdaj kakšen krč in spet mir! Mam pa občutek, da se mi je user posted image spustil precej dol, ker me direkt v mehur, kadar se premika! In mam večina časa občutek da me na WC!  Zala a je pri tebi tudi tako?

evo, zaradi iste situacije sem bila jaz včeraj pokonci od 3h do pol 5h, potem pa sem zaspala, tako da sem še vedno 2v1

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.10.2008 15:04:15   
PikicaStonoga
stumfek imas ZS!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.10.2008 15:18:08   
Lovely
Hej bejbe,

najprej čestitke Lizi za Luno! Kok mi je to lepo ime.
Jaz sem pa dopoldne pojedla ful hudo dobre palačinke na Zbilju (v Jezero kafiču al kako se temu reče). Priporočam user posted image . Zdaj pa kromprček pa chicken pa motovilec njam. Sam jedla bi. To je od dolgčasa.

Mene je pa danes začelo tudi zbadat spodaj, kot da bi me z nožem sekalo user posted image , trebuh mi non stop trdi, mala se pa skoz razteguje... ni lahko, pa ful sem hotla hodit pa ne gre. Tko da sedim na terasi in vas berem, čeprav bolj težko zarad sončka, ampak gre.

Naša bo pa Inya. Če so se pa zmotli in bo fantek (ki bo nosil Hello Kitty oblačilca ha ha) bo pa Svend Erik user posted image .

Uživajte sončka to popoldne in go go go za še kakega bejbija.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.10.2008 15:33:22   
PikicaStonoga
Jaz bi tud non stop jedla, samo potem me pa vse tišči in komaj diham!!!! Si sploh ne upam kaj težkega jest ...tako da zdaj že nekaj ur papcam sadje in se šparam s kosilom, ker vem, da me bo čist nafilalo ...
GOGOGOGOGOGOGOGOGOGO za nove dojenčke!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.10.2008 15:58:16   
stunfek
kaksen resen recept za rodit, punce? jaz sem ready. jaz bi sla zdele. hitro z recepti na plano :)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.10.2008 16:07:40   
PikicaStonoga
Uf stunfek, ne vem ...že 100x omenjena hoja ali seks ---  na sploh aktivnost ne  pa poležavanje in čakanje ...kaj pomaga?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.10.2008 16:25:49   
stunfek
 :)  saj ves da se hecam. ocitno prevec polezavam in cakam. 

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.10.2008 16:30:42   
ZalaTM
Liza čestitke za Luno user posted image user posted image user posted image ,....

jooj punce zjutraj sem bila na CTG-ju,...ravna črta da to ni res,...nobenega popadka,...sinoči pa me je grabilo ko hudič,....so rekli, da je to pač normalno, da so to občasni lažni popadki, da pač čakamo na tiste 5minutne,....ajej potem so mi pa še AS delali,...zdaj me pa spet nekaj špika,...vedno me začne popoldne,...tko da ne vem,...menda je otroček še čist preveč nemiren in da zgleda da še ne bo tko hitro prišel ven,....jaz pa tko nestrpna,...v ponedeljek zjutraj spet CTG (user posted image )in najbrz tudi AS ( user posted image ), ....ajej

res upam da se prej kaj zgodi,...tole čez rok je pa res muka,....joj pa še danes mi ena kolegica pravi da je njena sestrična 14 dni čez rok rodila 5500g in 59cm jooooj,....

tko zdaj pa kar na en sprehodek šibam,....da malo tega lumpa razmigam v meni,...aja pa joooj, telefon bom tudi kar ugasnila,....samo kaj ko kličejo vse po vrsti od moža do moje mame, če mene ne dobijo,....hehe

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.10.2008 16:31:11   
mbd0411
Stunfek!

A recept??
Ha,ha,ha...Mislim,da nisem pravi naslovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.10.2008 16:45:10   
stunfek
hahaha...punce na cakalni, ja res niste kandidatke za recepte dajat. Tiste, ki so rodile pred rokom bi se morale oglasit in povedat ce je kaksna formula user posted image

no, ja ne splepimo se. rojstvo je prvi korak, kjer nam nasi otroci pokazejo kdo odloca...hihihi. in nimamo kaj kot biti potrpezljivi in cakati, da se princeske in princi odlocijo pokukati na svet.  statru pokazejo kdo je sef :)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.10.2008 17:39:37   
ZalaTM
He, se čisto strinjam s teboj Stunfek,....bo res kar držalo,....upam, da se moj šef kmalu odloči, da pride pogledat malo naokoli,...

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.10.2008 17:53:01   
corti
Evo mene! Smo že nazaj doma....ampak je bilo pa lepo....dokler je bil sonček je bilo že kar vroče...bi bila lahko v kratkih rokavih! Je pa zanimivo...od moj brat in družinica pričakujejo novega člana! In njegova žena ima rok 15 dni za mano in vam moram reči, da jo je več kot polovica manj kot mene! Sva se danes zajebavali, da bova na koncu skupaj v porodnišnici in bova kar zahtevale da naju dajo v isto sobo!user posted image  Smo se pa malo slikali, tako da Štunfek ti bom poslala na ZS moj trebušček! No ja..kar konkreten trebuh!

Tudi mene je prej popoldne spet špikalo,ampak zdaj spet kod da ni nič....edino user posted image  se tako preteguje, da imam čisto trd trebuh! In že prav pošteno boli!

Joj joj ZalaTM tale dojenček pa je bil konkreten....boga tale punca!

Recept???Joj če bi ga vedela....bi bila sama že tam in bi mela user posted image  sigurno že v rokah! Vem da ne pomagajo stopnice, ne dolgi sprehodi, seks...luna....ma ne vem , al pa je samo moj dojenček tako odporen in tako močno usidran!user posted image  

Sva se danes z mojim pogovarjala, ko sva se vozila, da prve tri mesece smo trepetali ali se bo obdržaluser posted image , bo vse v redu.....no zdaj pa smo že čez rok!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.10.2008 18:07:20   
PikicaStonoga
MOj srček je KONČNO prišel domov JUPIIIIIIIIIII user posted image  zdaj mu pa pogrejem kosilce pol pa hopla na Štajersko! KONČNO VIKEND!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.10.2008 18:11:35   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Liza01 čestitke za Luno! user posted image user posted image user posted image

Drage moje, res, da sem rodila pred rokom, pa vam moram povedati, da recepta ni. Sem bila ves čas prepričana, da bom rodila kasneje, pa me je za 3 dni prehitelo. K sreči sem imela vse pripravljeno, ker sem prej kar precej odlašala z vsemi stvarmi. No, mogoče me je presenetilo v tolikop, da si nisem uspela zdepilirat nog in uredit nohtov. Pa še to sem imela namen narediti na torek dopoldne, ko naj bi imela v istem dnevu popoldne CTG - pa sem v rokah pred uro CTG že kar nekaj časa držača našo štručko.

Naši pod hišo pravkar pečejo kostanj, jaz pa sem si raje privoščila lepoten spanec, ker se mi res ne da zmrzovat zunaj, do kostanja pa mi tudi nekako ni - vprašanje, kaj bi delalo z ritko našega Matica, če bi moral piti mleko s kostanjem... user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.10.2008 18:28:59   
lena35
user posted image user posted image user posted image Liza čestitke za Lunouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?