|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
18.10.2008 8:31:19   
stunfek
no, ste le prilezle z lukenc :)

Zala, dobro opravi na ctg-ju :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.10.2008 8:59:49   
lena35
Ojla še z moje strani,ki pa dans ni nič fajna.Že sinoč me je začelo zvijat pa na blato ne morem me tk tišči pa brez uspeha.Trebuh mi tišči od vrha dol se mi zdi da mi bojo rebra popokala pa mal imamše neki krčev skratka menda se re bliža pdp.Mbd dans še tk ne grem nikamor grema jutri na ctg.Kok pa ve občutite popadke,ker od mojih je preteklo že zelo veliko let in se glih ne spomnem.Našuser posted image pa kr veselo miga in se nič ne umiri.Se še javim kaj tekom dnevauser posted image

< Sporočilo je popravil lena35 -- 18.10.2008 9:00:34 >

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.10.2008 9:01:03   
PikicaStonoga
Ja danes je sobota, se pozna, da punce še niso prilezle iz luknjic, če pa so, se pa kje ss vojimi dragimi cartajo :) Sej prav ...najprej naj povem za včerajšnjo noč, spala sem kot top, šla sier parkart na WC, ampk zaspala nazaj do pol desetih, dokler me ni tast zbudil, ker sva mogla it ene zadeve skupi poštimat ;) No, danes je blo isto, spala kot polh, šla parkrat na wc, zaspala nazaj, no zjutraj em se pa zbudila, ko je mož šel delat, pa tašča je vstala, pol ko bo pa luči bo celem stanovanju pa cel djumbus, pol se pa predramim in je konec s spanjem! user posted image   Tolk sem vesela, d ame že nekaj dni ponoči kosti NE bolijo, sramne me bolijo malo, sko se prevračam z bojan na bom, smao ni hudega ...upam, da bom čim dlje tako ...user posted image
Kaj imate danes v planu? Jaz popolnoma NIČ in me je groza ...sem bolj kot ne deloholik in če nimam kej za počet je za pop....sem pri tašči zarad gležnja in zdej me ne spusti nikamor, morm počivat!!!!!user posted image Je pa moja nogica boljše ...po dveh dneh in dveh noček obkladkov, danes samo še tisto gležnjar, ki sem ga kupila v lekarni nosim in še enkaj dni tako in bom kot nova! Drugače sme pa poslala nečakinjo danes v knjižnico, d ami sposodi Umetnost rojevanja, upam,da bodo imeli to knjigo, da bom lahko danes vsaj brala ...in se psihično pripravljala na porod ...a kaj dosti razmiljate o porodu,s e s partnerji dosti pogfovarjate o poteku ...namača s tkao hitro mineva, da kar zmanjkuje časa ...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.10.2008 9:02:14   
PikicaStonoga
Drugače bom pa danse dosti na RR, pa lahk mal poklepetamo s tisimi, ki imate čas in nič bolj pametnega za počet ...;) DANES - RAČUNALNIK MOJ PRIJATELJ!!!!!!!! :)user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.10.2008 9:04:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

ja, kje pa ste punce danes? :) vse v porodnih sobah al kako?

user posted image user posted image Mogoče pa res, kaj pa veš.

Mi smo pa danes za spremembo malo bolje spali. Ob 6-ih kopanje, potem hranjenje, no tam do ene 8-ih je trajalo da smo ga uspavali. Potem je pa spal do pol 12. Ob pol 12 lakota, sem ga nahranila in spal do pol 4. Čeprav je bilo vmes VELIKO stokcev in jokcev ampak sem se jih naučila ignorirat, no vsaj trznem ne več na vsakega, ker itak on to vse med spanjem počne. Od pol 4 naprej je bil pa malo problem, ker ga je začelo zvijati, napenjati in se je malo matral. Tko da je šele prej zaspal, ko sem mu dala uspavanke gor. Upajmo, da se ne bo zbudil čez 5 minut user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.10.2008 9:33:30   
stunfek
jolly a si kar na formuli zdaj ali  dojis al kako?
jaz sem si za vsak slucak kar enopiksno formule kupila, da ne bom prevec obremenjena. prvic nisem imela nobene flaske iin nic pripravljeno, ker sem mislila, da bo valjda dojenje steklo...no pol pa ni...pa je sel moz po flaske in valjda ni prinesel takih kot bi jih jaz kupila user posted image zato sem sla tokrat v nabavo vseh potrebscin kar sama ze v naprej :)

ta mala je dobila nazaj rezultate polletnih testov in sem ful ponosna, ker jih je v bistvu zelo zelo solidno opravila..res da ima cel razpon ocen od A+ do D :) ampak najvec je A jev in B jev..samo Telugu (jezik njenega ocija) ima D kar je po mojem tko kot 2 :) Seveda tukaj vsi otroci govorijo telugu, ona pa se sele zacenja ucit. Skratka so rekli, da je brihtna kot strela in da napreduje z ogromnimi skoki...ko je prisla 2 meseca nazaj ni znala niti malo pisati ali brati v anglescini, zdaj pa ze take stavke pise da samo debelo gledas. Skratka jaz sem se bala, da bo vse pogrnila punca pa je bila cisto solidna. bravo moja miska! :)

mene ljudje na cseti ze mal tko cudno gledajo, ker izgledam res kot kit in da mi bo glih ar kej ven padlo :) upam, da bo ta glih ar cimprej :)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.10.2008 9:42:31   
PikicaStonoga
No pa sem mal popacala ... :)
Jolly, sem vesela, da se stanje umirja, hitro na les trkat!
Stumfek, ja sje otrocki so brihtni, tud tovja miska bo hitro osvojila oba jezika! Midva sva tud kupila dve flaski  za vsak slučaj, nče ne drugega bo pol za čajčeka, no formule pa čajekov pa se nisva kupovala ...če bo trbea, se bo že moj znašel :)
Kar pa se tiče trebušča, jaz mam na trenutke občutek, da je moj velik, spet drugič mi nič ni napoti inse  mmi zdi, da ni ne vem  kaj ...ta  vikend sem pri tašči, a potem grem še do svojih, tkao da ne morem nič eksperimentirat s fotoaparatom, se bom pa naslednji teden mal poslikala :) pa še naštudirat morm kako slikce v album dat ... ;)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.10.2008 9:50:59   
Lovely
Dobro jutro nosečke in mamice,

najprej ena user posted image  za vse vas :)

Jaz sem spala kar OK, budna že od 6h. Sem imela spet projekt tuša, britja, urejanja las itd in sem zdaj spet zrela za malo počivanja... Pijem kavico in vas berem. Se bolje počutim ko vidim, da nisem edina, ki se mi začenja vlečt in komaj komaj čakam, da bo že enkrat ekšn. Mene v bistvu niti ne boli več tok, kosti seveda, z boka na bok seveda, največja ovira  mi je pa pritiskanje dol, včasih kaka brca v rebra in včeraj sem ful težko dihala. Mi je ful čudno k se mi včasih zdi da je mala ful dol nizko pol me pa ful visoko brcne...no, ona že ve...
Malo več izcedka imam in danes grem po malinov čaj k mi ga je zmanjkalo (zdaj vem kam moram - hvala punce).

Danes me dragec pelje na brunch, pol pa spet NIČ. Tako da se beremo. Upam, da bo kaka lepa porodna zgodbica pa še kaka bebika danes...

Lep dan vam želim.

Štunfek, ful dobro za tvojo malo brihto :) tamali so res eni fenomenčki, pravi indigo otročki zdaj prihajajo a ne?  

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.10.2008 9:57:45   
corti
Dobro jutro punce!

Evo tudjaz sem po ne vem kolkem času spala ko angelček! Ne morem vrjet....samo 2krat šlana wc in takoj zaspala nazaj!

Štunfek upam, da nisi kaj zamerila,če sem firbčna! Res me zanima kako je v drugih državah glede zdravstva! 
A v šoli pa imajo pa ocene črke, ne tako kot pri nas od 1-5? Sicer pa pri nas do četrtega razreda sploh nimajo več ocen,ampak je samo besedno je opravil ali ni opravil! Moj nečak je zdaj v drugem razredu, pa vem da je v šoli še ful povdarek na igri...se pa že nekaj učijo šteti in brati!

ZalaTM držim pesti da dobro opraviš CTG in da javiš kaj lepega!

Jaz pa danes šibam domov na kosilo, mi bo mami naredila krvavice in zelje....tako da če bo brat doma, se še kaj javim, drugače pa zvečer!  

Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.10.2008 10:03:08   
PikicaStonoga
Jaz pa zdej iz dolgčasa mal gledam numerološke izračune za ime za najino pikico...ste se kaj s tem ubadale? Timnala vem, da je omemnila, da je pogledala, da je Nace numerološko boljše kot Nac! ;) Pa ostale?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.10.2008 10:06:31   
corti
Jazsem nekaj gledala na eni strani, samo se ne spomnil kateri! Baje je kar v redu tale naša Hanna! Če bo res punčka! 

Ti že veš kako bo user posted image  ime?

Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.10.2008 10:14:02   
stunfek
Corti, kaj cem pa zamerit, dej ga srackat :) saj zdaj smo ze skor k ena spletna familija :)

Pa sem ti kej povedala o zdravstvu v indiji?  user posted image Pred seboj imam celo eno debelo buklo "Healthcare in India: The road ahead" , ki jo je skupaj spravila  svetovalna hisa McKinsey. Zelo zanimivo za prebrat. Zdravstvo v Indiji je v tezavah :) Res bi ti lahko veliko napisala saj je trenuten assignement mojega moza (zaradi tega smo prisli sem) pravzaprav v zdravstvu. Velik problem v Indiji je npr.  umrljivost dojenckov (infant mortality) in pa nizka pricakovana zivljenska doba. Moj moz vodi projekt, vladni projekt, za znizanje umrljivosti dojenckov in za povisanje dosegljivosti primarne zdravstvene oskrbe ljudjem pod robom revscine. Res kulska zadeva. Trenutno imajo 500 premicnih bolnisnic, ki dosegajo nepredstavljivo stevilo ljudi, ki prej nikoli niso videli zdravnika. V projektu je zaposlenih 5000 ljudi.

Ce te profesionalno kaj zanima me vprasaj na ZS :) ce pa zelis vedeti kako zdravstvo izgleda za npr. naso druzino pa ti lahko konkretno opisem. Samo vprasaj, da ne bom klobasala vse v prek user posted image .

Zdele bom pa koslio jedla. Anuska je odpeketala v sosednji blok, ker v nasem bloku so vsi otroci odsotni :) Ona gre kar do watchmena in mu rece naj jo pelje tja in tja in to potem on stori in pride mene obvestit kam jo je oddal :) cigankica mala bi se samo naokoli pojala! user posted image

Se beremo po kosilu :)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.10.2008 10:18:48   
PikicaStonoga
Corti, NE VEM!!!!! Že skoraj devet mesecev se odločava ... hihi sva pa tolk napredovala, da imava zdaj za vsak spol pripravljeni dve imeni, in sicer za punčko TIJANA in PIJA in za fantka JAN in DAVID.

Nama je pa ime HANA ful všeč (z enim N, ampk to je stvar okusa), samo je naša triletna soseda Hana, pa ker bosta skupaj odraščali, se nama zdi neprimerno ...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.10.2008 10:25:43   
corti
Stunfek user posted image user posted image za tvojega možeka!
Saj to sem slišala, da je v Indiji zdravstvo bolj slabo,ampak si pa nisem morala predstavljati, da pa je tako! Potem pa ko si opisovala, kako in kaj je pri tebi z porodnišnjico, mi jemalo spremenilo pogled,ampak nisem vedela...ali je to samo takrat ko si samoplačnik ali je tudi tako kot pri nas ko imamo pač zdravsstvo ¨zastonj¨! In če si smo plačnik ti nudijo velikoo več in veliko hitreje! Me pa čisto tako zanima, mi je v veselje prebrat take stvari! Sploh pa tako, kot jo ima tvoj možek čez! Vidiš takih ljudi je absolutno premalo!

Dober tek...upaam, da imaš kaj dobrega! Se ti kdaj kaj lušta po naši domači slovenski hrani?

Ali mogoče ve katera, kje bi lahko dobila une vložke, s katerimi lahko preveriš, če ti plodovnica odteka?
Sem šla v Lekarno prašat...me je bukovo gledala...pol sem šla v Sanlabor, pa mi je rekla da jim je rok uporabe potekel in da jih nimajo več nikjeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.10.2008 10:31:03   
PikicaStonoga
Dekleta so rekla, da jih imajo v lenarni user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.10.2008 10:31:09   
corti
PikicaStonoga....saj pri nama je bilo isto! Jaz sem vedela že od osnovne šole naprej, da če bo fantek bo Žan(je bil od mojega bratranca sinček, ki je umrl pri 10 mesecih in sem bila kar fino navezana nanj), ampak ker je od user posted image  nečak že Žan sva se potem zmenila, da bo on izbral ime za fanta, jaz pa za punco! In ker vsi moji predlogi niso bili njemu všeč, sem na koncu reklada naj paa on zbere za oba! Tako sva nekaj časa imela za punnčko Hanna in Žana za fanta pa Tian ali Liam! Zdaj punčka bo Hana...če pa bo fantek ,bomo pa tam izbrali enega od teh imen! Je pa res, da bi jaz drugače izbrala,ampak naj ima to čez očka...mi je pa lep ime Hanna oz.Hana!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.10.2008 10:33:21   
corti
Ja sej tud jsz sem zasledila, da naj bi jih meli v lekarni, pa me je una samo bukavo gledala....mogoče jih nimajo samo tukaj v Domžalah. Bom v Ponedeljek pogledala še v Kranju,ko imam spet AS!user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.10.2008 10:35:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Ali mogoče ve katera, kje bi lahko dobila une vložke, s katerimi lahko preveriš, če ti plodovnica odteka?
Sem šla v Lekarno prašat...me je bukovo gledala...pol sem šla v Sanlabor, pa mi je rekla da jim je rok uporabe potekel in da jih nimajo več nikjeruser posted image user posted image user posted image

baje se jih res ne da nikjer več dobit user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.10.2008 10:45:06   
corti
Ja fajn....

Jolly kako? Upam, da nimaš mor z mojim porodom!user posted image  Poleg že tako malo spanca , ti še jaz v spanju težim! ah ja...upam, da ne bom imela nakoncu novembrčka! Ker več kot očitno noče še pridet nasvet!

Kako sta vidva z tajem? Če v ponedeljek ne ostanem notri, pridem sama v torek v Kranj, ker moj mora it delat nazaj, ker pač še nimamo user posted image ! Imaš za v torek kaj v planih tam okoli 11, ker mam CTG okoli 10!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.10.2008 11:03:30   
jolly123
Ne danes pa nisem tebe sanjala ampak eno drugo nosečko user posted image user posted image jao mi vse hodite nekaj po glavi user posted image

Ja naš mali je prava trma kaj naj rečem, še takrat ko veš da mu NIČ ne manjka on tako trma ker hoče bit na rokah in takrat takoj zaspi, čim ga odložim rata tako jezen, da prav ne moreš verjet da so taki mali sposobni take jeze in uveljavljanja svoje volje. Zdaj sem ga toliko časa odlagala nazaj, da je sedaj zaspal. Upam, da ne bo čez pol ure spet krik do nebes. user posted image

zaenkrat nimam nobenih planov za v torek. Če bo lepo vreme, se lahko še odzunaj na kavici dobimo, da grem malo ven iz stanovanja, če se seveda naš jokec ne bo jokal user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.10.2008 11:06:49   
stunfek
Mi smo tudi se zamenjal en ducat imen ampak zdaj smo vsi trije kontent z imenom AKASH. Pomeni pa v hindujscini nebo. To je bilo tudi ime, ki sva ga imela pripravljenega za prvega otrocka, ce bi bil fant. Ker pa se je rodila Anoushka bo zdaj ta Akash :) 

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.10.2008 11:07:36   
jolly123
Stunfek a pa ima tvoja hčerkica tudi slovensko ime ali izključno tega? 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.10.2008 11:11:59   
PikicaStonoga
Meni Anuška v SLO ful lepo zveni! ;)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.10.2008 11:18:43   
timnala
Jutro punce!

Mi smo pa ful pridni zdej..sej ne smem prevec hvalit, ker se lahk hitro spremeni, ampak nas skratek je pa spancka pa mal zvedavo okoli gleda, krcke je imel samo od pol 1h do 2h zjutraj.. Papamo na cca. 2 uri in pol - brez nastavkov in samo mamicino mleko, ki ga je vsak dan vec user posted image  Res..sem tak vesela!!! Pa se ucko smo skor cist porihtali - jupi!!! Pa ati je cist nor na tega nasga strukla..vceri so ga s prijatelji zapili! Da bo zdrav! user posted image

Se kaze kak nov user posted image ?

Aja, glede numerologije - sicer obstajajo 3 variante..pr nas je mamca zacela s tem in jaz tud mislim, ce lahko na ta nacin karkoli izboljsas..zakaj ne? Res pa je potrebno za sreco user posted image  ali katerekoli osebe se kaj vec kot dobra stevila v imenu..
Vam pa posiljam eno spletno stran, ki je men super za take preverbe - to je moral nas ati, ko smo ze rodili preverit na netu glede imena user posted image  Smo mal hecni, a ne? Ampak res pa je, da se nasmu atiju in mojim kolegicam ime Nace veliko bolj dopade kot Nac.

http://numerologija.hladnik.net/

Pa imas opcijo IZRAČUN, kjer samo vpises podatke in dobis rezultat.

Pozdravcek,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.10.2008 11:27:07   
stunfek
jolly...ja, njeno ime je samo Anoushka. napise se malce tuje :) ....slisi se pa zelo slovensko, a ne? Tako sva nasla ime, ki pase povsod. Njegovi so zelo ortodoksni hindujci in jim veliko pomeni, da ima otrocek hindujsko ime. Mojim vsem dol visi kaksno ime je :) vkljucno z mano. Hindujska imena so mi vsec. Itak ima ze priimek "odbit" in je vsakomur jasno zakaj ima malce nenavadno napisano ime. (Anoushka Anumanchi) Vse kar sem jaz vztrajala je, da se mora ime za deklico koncati na A in bez y, x, w ali j-ja (v indiji j namrec izgovarjajo kot dz...recimo vijaya se izgovori vidzaja). Za fantka pa mi je bilo vazno, da se ne konca na A :) imajo toliko lepih imen za fante, ki se koncajo na A samo se mi zdi potem to pri nas dvomljivo...npr. fantovska imena: agastya, aditya itn.

ce bi imela slovenskega moza bi mela Spelo in Matevza :) tko, da so mi ful vsec nasa imena samo v dani situaciji to pac ni primerno. Sem pa odklonila precej imen, ker bi bila v Sloveniji mim...npr v indiji je Krishna FUL lepo ime...pri nas pa si kar predstavljam, da bi se delali norca v smislu hare krishna pa to :) ali pa recimo tasca si je zelela, da bi bil Sidharth in mozu je ime tudi ful vsec...pri nas pa vsak najprej pomisli na sidartho :) in se mi ni zdelo v redu...pa se je takih primerov...aja, recimo ful lepo hindujsko ime za puncko je Divya...ki pa se slisi tocno tako kot divja in bi jo sigurno zbadali s tem v zivljenju.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?