PikicaStonoga
|
Ja danes je sobota, se pozna, da punce še niso prilezle iz luknjic, če pa so, se pa kje ss vojimi dragimi cartajo :) Sej prav ...najprej naj povem za včerajšnjo noč, spala sem kot top, šla sier parkart na WC, ampk zaspala nazaj do pol desetih, dokler me ni tast zbudil, ker sva mogla it ene zadeve skupi poštimat ;) No, danes je blo isto, spala kot polh, šla parkrat na wc, zaspala nazaj, no zjutraj em se pa zbudila, ko je mož šel delat, pa tašča je vstala, pol ko bo pa luči bo celem stanovanju pa cel djumbus, pol se pa predramim in je konec s spanjem! Tolk sem vesela, d ame že nekaj dni ponoči kosti NE bolijo, sramne me bolijo malo, sko se prevračam z bojan na bom, smao ni hudega ...upam, da bom čim dlje tako ... Kaj imate danes v planu? Jaz popolnoma NIČ in me je groza ...sem bolj kot ne deloholik in če nimam kej za počet je za pop....sem pri tašči zarad gležnja in zdej me ne spusti nikamor, morm počivat!!!!! Je pa moja nogica boljše ...po dveh dneh in dveh noček obkladkov, danes samo še tisto gležnjar, ki sem ga kupila v lekarni nosim in še enkaj dni tako in bom kot nova! Drugače sme pa poslala nečakinjo danes v knjižnico, d ami sposodi Umetnost rojevanja, upam,da bodo imeli to knjigo, da bom lahko danes vsaj brala ...in se psihično pripravljala na porod ...a kaj dosti razmiljate o porodu,s e s partnerji dosti pogfovarjate o poteku ...namača s tkao hitro mineva, da kar zmanjkuje časa ...
|