|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
4.12.2008 20:55:57   
ronja1a
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

JUtro!
Dodi ti pa si super mama.Vsaka ti čast, da ti vse uspe narediti.Resnično si super.
Na NS je bilo vse uredu.user posted image je velik 6 cm in baje naj bi bilo po legi sodeč punčka.Ampak je rekel da to ni nič 100 %.Tako da bom počakala do morfologije in bom takrat še enkrat vprašala.
Nič prebrala vsa bom pa potem ker greva zdajle z Žano jesti in se potem javim.

bačko, fino, da je vse ok, se spomnim, ko si se bala, ker še nisi imela UZ, jaz pa tudi ne takrat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.12.2008 21:04:40   
ronja1a
če
I
Tako sem se odločila: naročila sem se samoplačniško v Dravlje k dr. Reševi (eni jo hvalijo, drugi kritizirajo, jaz pa ne bom komplicirala, bom pa vesela, če jo katera od vas pozna in mi jo pohvali), kjer mi bodo za 90 eurov naredili pregled NS in dvojni hormonski test.

Jaz sem se isto odločila, kot ti, sem šla v Dravlje (Pušenjak), kjer so mi samoplačniško naredili NS in DHT (skupaj 90 evrov). Ker sem imela eno UPN, mi pripada AC ali HB, vendar se še nisem stoprocentno odločila, ali bom šla. Zdaj čakam najprej na rezultate DHT. Sicer pa sem dobila v Dravljah za darilo (zaradi praznikov) tudi cd s posnetki (slike in 3d) otročička.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.12.2008 21:06:07   
ronja1a

Anonimna(2).
No, očitno ste tukaj same mladenke, saj nobena ne gre na AC.

Smo mladenke, seveda. Jaz sem 34 :-) Za Ac se še odločam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.12.2008 8:20:17   
lenika
Dobro jutro!

No danes sem še zadnji dan na bolniški, zato se imam čas že zjutraj oglasit. Naslednji teden bo gotovo bistveno drugače. Sicer bom pa ta zadnji dan preživela kar delovno, saj nameravam naredit priprave za naslednji teden in pa odpravila se bom k frizerju, ker če ne bom šla danes, potem mislim, da po vrnitvi v službo še kar nekaj časa ne bom šla. Moram pa iti, ker nisem bila že mislim da nekje od marca.
Drugače pa mi laska, da sem pri 30-ih obravnavana kot mladenka.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.12.2008 8:35:38   
Janci F
Dobro jutro moje souser posted image .
Danes sem pa jaz na vrsti za nuhalno in moram priznati, da sem kar malo nervozna že par dni.
Čeprav sem prepričana, da bo vse ok, me pa izredno zanima koliko je naša pikica sedaj že velika.

Danes sem pričela s 15. tednom glede na zadnjo menstrucijo, čeprav imam občutek da sem noseča kak teden manj in tudi glede na pretekle uz je tudi pikica velika za kakšen teden manj.

Počasi zaključujem z bolniško in moram priznati, da sem začelo že malo gledati za vozičke.
Predvsem me zanimajo trokolesniki.

Kaj imate doma mamice, ki že imate otročke in kaj nameravate kupiti ostale?

Vem, da sem že zelo zgodaj začela, taka pač sem. user posted image

Veliko Miklavževih dobrot vam želim.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.12.2008 8:39:17   
lenika
Janci F jaz sem tudi takšna in sem imela v prvi nosečnosti do 20.tedna nosečnosti že vse velike stvari nabavljene. Mi imamo doma Quinny speedy voziček.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.12.2008 8:55:58   
bamoocham
Dobro jutro vsem skupaj.
Najprej enauser posted image  za vse vas, ki je še niste pile.

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Danes sem pa jaz na vrsti za nuhalno in moram priznati, da sem kar malo nervozna že par dni.

Nč bat, vse bo ok. Js tut komaj čakam, da bo nuhalna. 17.12. jo imam.
A gre tvoj partner zraven? Ker meni je ginekologinja rekla, da lahko gre moj zraven, če želi, in je rekel, da bo tudi šel.

Sem pa danes dobla odločbo od komisije, da sem do 9.1.09 na bolniški:)

Pa lep pozdravček.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.12.2008 9:51:23   
manna
Dobro jutro.
JanciF; srečno na NS! Tudi jaz sem bila ful nervozna, ampak boš videla da bo vse v redu.

lenika; samo mimogrede, ko si ravno omenila frizerja - a se misliš tudi pobarvat oziroma - kakšna mnenja imate kaj punce o barvanju las med nosečnostjo? Vem da je bilo že veliko napisanega o tem, ampak še vedno so mnenja ful različna ali je to škodljivo ali ne... kaj menite? Kaj pa barve brez amonijaka na naravni osnovi?

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.12.2008 10:03:59   
majana79

Kaj imate doma mamice, ki že imate otročke in kaj nameravate kupiti ostale?

Mi nimamo še nič, bo moral biti pa tak za off road teren, ker smo sredi ničesar in je makedam vse okoli. :) Skrbi me samo širina, ker smo v stari hiši s tistimi dvojnimi vhodnimi vrati, tako da je krilo ožje od današnjih vrat in recimo od prijateljice quinnya tavelikega trikolesnega komaj spravimo notr... Če pride na obisk parkrat že gre, vsak dan se pa ne bi rada mučila. user posted image

Si pa res hitra, midva bova po moje vse kupila na koncu. user posted image

Drugače pa moram povedat, da mi danes še ni bilo slabo. Upam da tako tudi ostane. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.12.2008 10:11:53   
lenika
Manna ne pri frizerju se ne bom barvala, ampak samo strigla, ker se mi ne da tako dolgo tam sedet. Barva me kar mož doma in sicer na vsake 3 mesece. V tej nosečnosti me še ni, a me bo kmalu po striženju. Tudi v prvi nosečnosti me je ene 2-3 krat pobarval. Pazim samo, da to ni v prvem trimesečju, ko je itak vse najbolj nevarno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.12.2008 10:41:15   
manna
Lenika; oo maš pa fajn lubija, moj je mene samo enkrat pobarval in je blo ful smešno ker je en del glave spustil, potem pa sploh nisem mogla nikoli nosit repa, ker je bilo videt prav cirkuško user posted image

Glede kupovanja stvari za user posted image   pa - jst še vsaj 2 meseca ne bom nič kupila, potem bomo pa morda začeli razmišljat o tem...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.12.2008 10:42:19   
meridaub
OJ

v prvi nosečnosti sem se sama ali pri frizerju barvala vsak mesec, pa ni bilo posledic user posted image sem se barvala s keune barvami, ki seveda imajo amoniak - dobijo se v muellerju.

sem bila zelo presenečena, da se začutila otročkove gibe že zdaj v 15 tednu. Ker v prvi nosečnosti sem jih šele v 20 tednu ali še kasneje. Pa sem prerpičana, da je to to, vem od prvič, pa še bilo je najprej na eni strani in potem čez nekaj časa še na drugi strani trebuha in to med kosilom user posted image Res je, da sem suha, pa mislim, da tudi zato, ker se mi v tej nosečnosti dogaja vse tako zelo intenzivno, od slabosti, do širjenja maternice, do velikosti trebuščka. Posebej zvečer je takoooo velik.user posted image

Glede vozičkov pa - smo se dolgo odločali ali trikolesnika ali ne, pa smo potem zbrali 4 kolesnika peg perego, cel komplet, še avtosedež in košara, se mi je zdel super, ker gre lahko v avto, zasede malo prostora, ima košaro, tako stabilno, sva ga imela na morju na plaži kar v košari, pa stabilen je in čerav nima tistih velikih koles, gre čisto brez problema po makadamu, se namreč večinoma sprehajamo po makadamu. Ogrodje peg perega je Pliko 3.Pa zelo lahek je.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.12.2008 10:48:38   
meridaub
peg perego - komplet košara, avtosedež in sedeč voziček, ki se pa tudi čisto poleže - je bil še najceneje od kompletov, ki sem jih gledala in da so mi bili všeč.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.12.2008 11:31:26   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Dobro jutro vsem skupaj.
Najprej enauser posted image  za vse vas, ki je še niste pile.

Nč bat, vse bo ok. Js tut komaj čakam, da bo nuhalna. 17.12. jo imam.
A gre tvoj partner zraven? Ker meni je ginekologinja rekla, da lahko gre moj zraven, če želi, in je rekel, da bo tudi šel.

Sem pa danes dobla odločbo od komisije, da sem do 9.1.09 na bolniški:)

Pa lep pozdravček.

Ja, moj dragi gre z menoj, saj želiva da so to najini trenutki.
Prvi datum za nuhalno sem imela preteklo sredo, samo moj dragi je bil službeno odsoten in sem za to prosila, da mi prestavijo pregled.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.12.2008 11:48:48   
Mala_princeska

Veliko Miklavževih dobrot vam želim.

Evo smo že tri - jaz, ti in Amaya, ki imamo danes NS. user posted image Res, nič bat. Vse bo ok....user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz želim vsem veliko mandarinc, suhega sadja,....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.12.2008 11:52:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

peg perego - komplet košara, avtosedež in sedeč voziček, ki se pa tudi čisto poleže - je bil še najceneje od kompletov, ki sem jih gledala in da so mi bili všeč.

user posted image za izbiro. No jaz imam samo pliko p3, brez košare - brez lupinice in bom verjetno samo lupinico dokupila - pa bo.

Zdaj pa čakam dragega, da pride iz službe, da greva na pregled. Poročanje sledi - verjetno jutri, ko bo v službi več časa - danes morem pa za študij opraviti še vse obveznosti; pa na Miklavža gremo....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.12.2008 13:18:02   
kalanteja
jst se grem pa danes mal namakat v toplice, komaj čakam 

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.12.2008 13:43:30   
manna
Meridaub; Ja, saj sama sem tudi zasledila večinoma mnenja, da barvanje las ne škodi, tako da ne bom gojila mojega narastka še do junija user posted image

Sicer pa - dobrodošla med junijkami, če se ne motim te še nismo brali tukaj?
Pa lep pozdrav!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.12.2008 13:46:33   
lino
Pozdravljene junije 2009.

Tudi jaz se vam pridružujem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.12.2008 14:02:39   
amaya
dan....

čakam uro za NS...nestrpno čakam

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.12.2008 14:15:12   
majana79
amaya, mene bo v torek po moje do 16. čisto pobralo od živčkov. user posted image Čakamo s tabo user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.12.2008 14:18:13   
July08
Jaz imam pa v ponedeljek ob 17. Po moje se bo tudi meni vleklo, samo na srečo imam prej polno organizacije - služba - otroci - varstvo pri prijateljih - Miklavževa darila za prijatelje, tako, da bo hitro minilo... vsaj upam!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.12.2008 14:25:49   
manna
Joj, sočustvujem z vsemi ki nestrpno čakate. Jaz sem bila prav na koncu z energijo in počutjem ko sem čakala na NS...tak glavobol sem imela, da mi je bilo na koncu že vseeno ali sploh grem na pregled ali ne.  Ampak potem ko se pa tam uležeš in so prijazni do tebe, pa se kar pomiriš. Sploh pa potem ko vidiš malega na ekranu.. Saj bo vse v redu, držim pesti za vse!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.12.2008 14:50:56   
kalanteja
tudi jst držim pesti za vse, ki imate NS, drugače pa sem tudi jst slišala, da barvanje las ne škoduje, je pa res, da si jih nisem barvala od tedaj k sva rekla, da bova poskušala zanosit in do 13 tedna, bom pa barvanje tudi zelo omejila, saj sem doma 

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.12.2008 15:00:48   
meridaub
oj ne nismo se še brali tukajuser posted image sem nova. Rok imam 3. junija, doma imamo že eno detece - fantka 8 mesecev starega.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?