|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
3.12.2008 17:35:43   
dodi
Dan!

Pregled uspel...ena velika pika je že v mojem trebuhu,ki pridno  skače sem in tja...najprej je spal in potem,kot da bi vedel da ga gledava se je obrnil in pomahal...  user posted image user posted image in človek se topi....
Vaginalni pregled je tudi vredu...pravi,da moj MV  drži kot da bi samo enkrat rodila....super...kri,voda,sladkor...je vse ok....tako,da imam pregled sedaj šele po Novem letu in to 7.1....dolga bo za čakat....  user posted image user posted image
Dobila sem materinsko knjižico in nasploh sem zelo zadovoljna z današnjim dnem...juhej...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.12.2008 18:56:43   
smrketa24
Živjo user posted image !
Tako, jaz sem pravkar prišla s telovadbe za nosečnice. Kot sem obljubila, bom malo poročala user posted image . Meni je bilo zelo všeč. Na začetku smo se malo ogrele in šle na stepe. Delale smo enako kot pri aerobiki, vendar brez poskokov. Na koncu smo si izmerile pulz. Odločila sem se, da bom naslednjič kar polar s sabo vzela in bo najbolj za zihr user posted image . Po stepih smo šle na orodja in naredile nekaj vaj za roke in noge (hidravlične naprave). Sledilo je še nekaj vaj za moč (za stranske trebušne, rito, noge in roke ter medenični vrat). Na koncu je sledilo raztezanje. Ena ura je hitro minila in že komaj čakam ponedeljek, ko bo ponovno user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.12.2008 19:55:24   
Mala_princeska
Jaz pa upam, da so moje slabosti minile; ker imam nenormalno željo po hrani. user posted image user posted image
Danes sem spet skuhala špagete bolognese (tokrat za vse člane v hiši - je moj rekel da sem absolutno preveč skuhala); zdajle mi je zapasal en kraški sendvič, sadni nektar iz marelic in pomaranč in chio chips paprika. Za kg se še ne sekiram user posted image user posted image user posted image , važn da se dobro počutim.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste s pregleda.

Smrketa24 user posted image  za telovadbo, le tako naprej.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.12.2008 19:56:19   
Lsica
Na pregledu vse OK, pikica pridno raste, kako lepo se je videla na UZ, velika je že tri centimetre. Toksoplazmozo sem v nekoč v preteklosti že prebolela, tako da je zdaj toliko manj nevarnosti za otročka. Tudi injekcije zaradi krvavitev ne rabim, ker sem Rh pozitivna. Na pregled NS se bom naročila jutri, ker zdravstvo glede na starost menda plača samo amniocintezo. Te pa ne bi rada šla delat zaradi tveganja za SS. Saj je moja g. rekla, da ona nobene ne pozna, ki bi se ji to zgodilo, oz. da je to zelo majhna verjetnost, ampak, zakaj bi tvegali, če ni potrebno. Se bom probala k dr. Pušenjaku  naročit na pregled, saj on dela v ZD Dravlje, a ne? Lep večer še naprej, božajte trebuščke...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.12.2008 20:15:18   
Lsica
  Mala_princeska, blagor tebi, meni pa je še kar user posted image ;  (sem v 10t 2/7). Ampak kljub temu mam pa apetit, ko postanem lačna me ne zadržiš od hrane.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.12.2008 21:13:09   
majana79
Joj jaz sem v 12t pa mi je še vedno slabo... user posted image Ravno prej sem poskušala vse živo pa noče minit. Saj ne vem kaj je boljše, da se izbruhaš ali pa si vedno na meji da boš šel ampak ne gre (tako kot je pri meni).
Še vedno se tolažim da je to dobro za user posted image . user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.12.2008 8:05:49   
lenika
Lsica a si ti  stara 35 let? Moja kolegica je bila pred tremi leti stara 35 let in prav takonoseča. Imela pa je zastonj NS in amniocintezo. Tako, da ne vem, mogoče so pa kaj spremenili.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.12.2008 8:07:56   
lenika
Majana79 bo minilo in to kar odrezano. Meni že kakšna 2 tedna ni nič slabo. Nekje od napolnjenega 12.tedna nosečnosti, nekaterim pa je slabo še kakšen teden ali dva več, a le redke so takšne, ki jim je po 15.tednu še slabo. Tako, da z novim letom bo vse bolje.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.12.2008 8:30:44   
majana79
Hvala lenika user posted image upam da bo res in da začnem uživat, ker sem kot cunja in bi itak samo spala... Bomo imeli eno lenobno dete očitno user posted image  

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.12.2008 8:34:44   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kapučino in kakav!Postrezite si!user posted image user posted image
Majana tudi meni ni več slabo.No razno če se preveč najem.user posted image user posted image user posted image Saj bo kmalu minilo.user posted image user posted image user posted image user posted image Drugeča pa se bolje počutim in komaj čakam da grem nazaj v službo da bom zopet aktivna.
Drugače pa grem danes do splošne zdravnice da mi zaključi bolniško.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.12.2008 8:36:15   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Bomo imeli eno lenobno dete očitno user posted image  

Za to boš pa še vesela, če bo res, posebej ponoči.user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 4.12.2008 8:39:02 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.12.2008 8:36:54   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Majana tudi meni ni več slabo.No razno če se preveč najem.

To je pa meni tudi, če nisem noseča.user posted image
Bačko koliko časa si pa bila na bolniški? Je bilo potrebno podaljšanje s strani komisije?

< Sporočilo je popravil lenika -- 4.12.2008 8:38:53 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.12.2008 8:37:49   
skuštrana
Hojla...

Da se malo javim user posted image

Bačko, imam oktoberčka 2007 user posted image

Drugače sem pa čisto ok, včeraj je bil en super lep dan, sonce in to, smo šli na sprehod ob morju, jaz pa sem bila cel dan full slabe volje, brez razloga user posted image Danes je pa že boljšeuser posted image

Hrana, mene vedno prime zvečer, včeraj sem ob 9 zvečer kuhala stročji fižol s kislo smetanouser posted image Pojedla pol kile user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.12.2008 8:46:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Za to boš pa še vesela, če bo res, posebej ponoči.user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa pravijo user posted image

Hvala punce za vse besede, pri vas je tako lepo pojamrat, ker vse razumete za kaj gre. user posted image

Joj, moram še povedat, da sem bila včeraj precej na nogah in sem popoldne ko sem prišla domov opazila malo rjavega izcedka, pa sem se kar malo prestrašila... Ampak potem hvala bogu ni bilo nič več. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.12.2008 8:47:59   
MONY25
Dobro jutro vsem user posted image ...

Js mam pa dons ob 14.30 spet pregled user posted image dons zvem kera krvna skupina sm, pa če je z unimi izvidi vse ok...res upam, da nau kej narobe user posted image sj ne vem, a dons mam tud gin. pregled, al bomo sam take stvari dal čez (izvide, teža itd.)??

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.12.2008 8:49:56   
bačko
Lenika bila sem 2 meseca doma.Komisija mi je podaljšala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.12.2008 9:04:59   
lenika
A ti je podaljšala na podlagi tega, ker ti je bilo tako slabo? Jaz bom sicer manj kot 4 tedne na bolniški, tako, da izkušnje nimam, je pa kolegica noseča in full bruha. Ginekologinja ji je sedaj po 1 mesecu bolniške rekla, da bo komisija full težko podaljšala, ker je baje ratalo vse skupaj veliko bolj zaostreno. Baje sploh več ne dajejo bolniške, če se nosečnica slabo počuti, ampak samo, če je potrjeno, da je plod ogrožen.user posted image  To je meni čisto noro kaj se gredo, zato te sprašujem. No in kolegica sedaj čaka, kako se bo komisija odločila.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.12.2008 9:08:20   
bačko
Lenika  meni so podaljašli na podlagi bruhanja in tudi delovnega mesta.Če bruhaš in ne moreš delati naj ta da osebna zdravnica na komisijo in boš videla kaj bo.Lahko ti podaljšajo ali pa tudi ne.Meni so tudi v prvi nosečnosti podaljšali.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.12.2008 9:09:35   
lenika
Ja saj kolegica sedaj čaka kaj bo. Mi je pa čisto noro, da jo lahko v takšnem stanju pošljejo nazaj delat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.12.2008 9:10:54   
bačko
Njih pomoje prav mal briga.Moje osebno mnenje je da bodo tvoji kolegici podaljšali.Kolikokrat na dan pa bruha?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.12.2008 9:37:00   
bamoocham
Pozdravljene. Js sem nova tukaj, in tudi mi pričakujemo junija (21.6). Zdj sem v 12 tednu, nič slabo, do zdaj le 2x, ko sem bila lačna. Nič bruhanja, le spala bi, in še enkrat spala. Sem na bolniški od 4.11, tako da bom šla zdj na komislijo in upam, da mi bojo podaljšali. Imam pa rizično zaradi bolečin v spodnjem delu in križu in zaradi močnega izcedka. Upam, da mi bojo podaljšali bolniško in da ne bojo komplicirali. Drugače delam pa na takem delovnem mestu, kjer so nosečnice zelo ogrožene (v trgovini-sadje in zelenjava) in je treba težke škatle banan-20 kg- prelagat in vreče čebule in ne vem kaj še vse ne. Tako da  je boljše it v bolniško, če nočeš škodovat sebi in svoji pikici.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.12.2008 10:02:52   
bačko
Bamoocham dobrodošla in čuvaj se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.12.2008 10:28:41   
bamoocham
Hvala za dobrodošlico!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.12.2008 10:30:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Hrana, mene vedno prime zvečer, včeraj sem ob 9 zvečer kuhala stročji fižol s kislo smetanouser posted image Pojedla pol kile user posted image user posted image

Njami, a si zame tudi kaj pustila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.12.2008 10:32:13   
Mala_princeska

Bamoocham dobrodošla in čuvaj se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz ti izrekam dobrodošllico in res se čuvam in res bolje, da si doma; če moraš res težka bremena dvigovat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?