|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
5.12.2008 19:24:02   
amaya
evo mene user posted image preživela...

NS v redu. Sem pa gledala malega dobrih 15 min user posted image user posted image user posted image , ker se ni hotel obrnit in nas je gledal. Kdo ve kaj si je mislil/a. Sem rekla G, da verjetno bi nam rad pokazal, kaj je user posted image , pa se ni pustil prepričati in nama ni povedal user posted image Čeprav se mi zdi, da sem videla fiškico user posted image moj pa trdi, da so bila tisto konkretna moška jajca z velikim J-jem user posted image no v glavnem sem zadovoljna.

Dobrodošle vse noveuser posted image

jaz sem si tudi barvala lase. Pušenjak je enkrat eni odgovoril, da ni to noben problem, saj ne daš otroku pit barve user posted image On ima tudi včasih take odgovore, da dol padeš user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.12.2008 19:53:45   
majana79
amaya user posted image , zdaj ste mirni user posted image

Pušenjak pa ima res včasih take da se zjokaš od smeha, ampak če smo pravični, dobi dostikrat res taka vprašanja da ne vem od kje jih jemljejo. user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.12.2008 20:07:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
amaya user posted image , zdaj ste mirni user posted image

user posted image user posted image user posted image
No, mi smo tud doma - danes imeli nuhalno, dojenček je zdrav in lepo razvit; lumpek stiskal pest, se upiral z nogicami ob mojo maternico, pokazal jeziček in ritko, stiskal nogice, tko da nam ni pustil da bi videli kaj bomo imeli.user posted image
Skratka zadovoljna, vesela. user posted image

Lep Miklavžev vikend vsem.

Aja - po nuhalni je pdp 14.06. - ajej bo še zmeda okoli pdpja. user posted image Očitno kasneje zanosila.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.12.2008 20:08:07 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.12.2008 20:13:25   
majana79
Mala princeska, tudi vam user posted image Očitno je tak dan danes, da se ni izvedelo spola. user posted image Upam da bo v torek drugače, da se bo pri nas videlo. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.12.2008 21:04:44   
Lsica
amaya in Mala_princeska, torej NS in vse je OK. Superuser posted image user posted image user posted image . Samo da so user posted image zdravi, s fiškico ali brez. Jaz mam pa pregled NS 15. decembra, še dober teden je za počakat.

Ste kaj videle Miklavža? No ja, če ne, upam, da vam je vsaj kakšno darilce pustil...

Če ne je pa še čas, celooo dooolgooo noooč. Pa pridne bodte, da ne pridejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.12.2008 21:21:16   
meti21
amaya in Mala_princeska user posted image user posted image user posted image  za NS.

Voziček imamo pa mi že od miške moje- quinny speedy trikolesnik, zelo zadovolni, mogoče bi še rajši imela quinny freestyle tudi trikolesnika, ampak zdaj ga sigurno ne bomo menjali, ker je ta k nov še. Košaro dreem sem imela pa sposojeno pa sedaj si jo bom tudi sposodila od prijateljiceuser posted image .

Lep večer, pa velik dobrot, če ste bile pridne sevedauser posted image  

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.12.2008 21:42:50   
Janci F
NS je bila danes odlično, rezultat je 1,3mm (vsaj mislim, da so mm).

Otročka se je prav dobro videlo, enkrat nama je prav pomahal, smo se prav nasmejali, saj je izgledalo kot da naju pozdravlja.
Glede spola nisva nič izvedele in tudi nisva vprašala, saj sva se odločila, da se bova pustila presenetiti.

Cel pregled je bil čudovit, tako da sva bila oba zelo ganjena.

Veliko Miklavževih dobrot vam želim.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.12.2008 22:49:33   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

jst se grem pa danes mal namakat v toplice, komaj čakam 

joj, pa veš, da se ni dobro kopat v toplicah (plavanje je ok, vendar ne v vroči vodi)??

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.12.2008 8:55:42   
Anonimen
Dobro jutro!

Čestitke vsem za uspešen NSuser posted image user posted image
no moje slabosti so se pa zgleda končno poslovile-je bil že časuser posted image . no in sedaj samo rastemo v trebuh in rito.user posted image
janci F potem nisem edina , ki nebom vprašala za spol. čeprav me mika!

lep vikend!

(odgovor članu ronja1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.12.2008 9:10:35   
lenika
Čestitke za vse uspešno opravljene NS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.12.2008 9:29:08   
kalanteja
sej nisem pretiravala, pa tud voda se mi ni zdela prevroča

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.12.2008 9:30:43   
manna
Dobro jutro!
Čestitke za uspešne preglede!!! user posted image    Ful sem vesela da so vsi zdravi! JanciF, mislim da je zmerjeno v mm ja. No, kakorkoli, rezultat odličen!

Meni se tudi zdi da vsak dan težje zaprem hlače...
Aja, pa mene tudi zanima kako je s kopanjem v topli vodi v toplicah ... ? Mislim, kako topla je lahko voda?

Lep dan vsem!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.12.2008 9:44:01   
fragola
Čestitke vse za uspešno opravljene preglede!

Jaz sem tudi mela pregled v sredo in je blo prav lepo, ker sem vidla, kako brca, zdaj mam naslednji pregled 16.12, komaj čakam!

Lepo soboto!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.12.2008 10:15:18   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Dobro jutro!

Čestitke vsem za uspešen NSuser posted image user posted image
no moje slabosti so se pa zgleda končno poslovile-je bil že časuser posted image . no in sedaj samo rastemo v trebuh in rito.user posted image
janci F potem nisem edina , ki nebom vprašala za spol. čeprav me mika!

lep vikend!

Dobro jutro!

Mož je izrazil željo, da se pustiva presenetiti in jaz sem se strinjala, samo upam, da se ne bo kdo zagovoril na kakšen pregledu.
Jaz sem najprej imela pomisleke zaradi barve vozička in podobno, ampak sva se potem odločila da bova vse kupila v univerzalnih barvah, pa itak noben od naju ni navdušen nad roza barvo. In tudi nameravava imeti več otrok, tako da je pametno da je oprema v barvah za oba spola, saj nikoli ne veš ali bo drugi fant ali punca.
Pa če povem po pravici, se mi zdi da vsi delajo preveliko zdraho glede spola. In vsak ki me vpraša, če že veva za spol mu z veseljem odvrnem, da se bova pustila presenetiti in da itak ne bova spraševala.

Pri nas se je pokazal soncek, tako da želim vsem zelo lep dan. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.12.2008 10:41:00   
Cesarica13
Jaz sem pa imela samo redni ultrazvok na katerem mi je naredila tudi informativno NS in je baje ok. Mali je tak norel noter, da tudi mi nismo videli spola, solze so tekle v potokih, kako čarobni so ti trenutki, kako nepozanbni, kako lepi ... Jaz jih ne znam pretvorit v besede ... Ampak naš plodek v razvoju za 1 teden prehiteva. To bi lahko pomenilo, da imam sladkorno. Upam, da ne, če pa že ... bolje to kot da je kaj drugega narobe.

Vedno bolj se zavedam, da v sebi nosim malčka, odvisnega od mene, vedno bolj sem srečna, vsak trenutek bolj čutim pričakovanje ... Lepo vas je brati ... Jaz imam že taki trebuh kot sem ga pričakovala v 5. mesecu user posted image . Tudi ta naj bo :D.

Lep vikend vsem želim.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.12.2008 11:10:15   
lino
Pozdravljene.

Prav tolažilno je videti, da nisem edina "panična". Tudi jaz namreč pričakujem NS, ki jo imam 11.12., upam, da bo vse o.k.

Kaj sedaj se že vidi spol otročička??? A ni to mal zgodaj, sem namreč v 12 tednu?

Strah me je, ker še nisem bila na pregledu urina in krvi. Prvi pregled z urinom in krvjo imam 6.1.2009, takrat bom že cca. 16 tednov noseča in me je strah, kaj , če se potem kaj odkrije???user posted image

No upa, da bo vse o.k., sicer pa bom 11.12. o tem govorila z G.

Puce uživajte in prejmite en poljubček.

Aja, pa tudi jaz že imam enega skoraj najstnika, ki je star 10 let, ko sem bila z njim noseča me ni nič skbelo, sedaj pa.......

papauser posted image

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.12.2008 13:10:34   
biba14
Pozdravček...user posted image
Čestitam vsem za dobre rezultate na NSuser posted image . Jaz jo imam 8.ega in me počasi postaja strah...user posted image
Tudi meni trebušček že raste, pa čeprav sem komaj dopolnila 12.teden...?Hlač ne morem več zapeti, nizke jeans komajda...s tem da sem dala le kilo gor...Sem upala, da bom do Božiča lahko skrivala in tako "pod smrečico" presenitila bodoče dedke in babice...
Lepo se imejteuser posted image user posted image
papa

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.12.2008 13:53:21   
princ_princeska
user posted image Čestitke vsaki posebej za dobro opravljen pregled NS, tiste , ki pa jih ta pregled še čaka, pa brez skrbi in pogumno, saj bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.12.2008 14:42:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

user posted image Čestitke vsaki posebej za dobro opravljen pregled NS, tiste , ki pa jih ta pregled še čaka, pa brez skrbi in pogumno, saj bo vse vreduuser posted image

Hvala za čestitke in se pridružujem - pogumno vsem,
ker je pa danes Miklavž vam pa vsem skupaj pošiljam enega angelčka za srečo.

user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.12.2008 19:16:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino
Strah me je, ker še nisem bila na pregledu urina in krvi. Prvi pregled z urinom in krvjo imam 6.1.2009, takrat bom že cca. 16 tednov noseča in me je strah, kaj , če se potem kaj odkrije???user posted image

No upa, da bo vse o.k., sicer pa bom 11.12. o tem govorila z G.

Lino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; prilagam ti en uporaben link, spodaj pa še kopiram vse za prvi pregled.
Menim, da bi te gin. na prvem pregledu poslati v laboratorij; ti se kar malo informiraj o pregledih v  user posted image  in zahtevaj svoje pravice. Pa srečno. user posted image
In dobrodošla med junijskimi user posted image  .

user posted image user posted image user posted image

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

PRVI PREGLED V NOSEČNOSTI (od 8. do 12. tedna)
  • Ginekološki pregled ( odvzem brisa PAP za presajanje raka na materničnem vratu, se opravi glede na vaše prejšnje rezultate PAP testa, oz. po presoji ginekologa)
  • Splošni telesni pregled: teža, krvni tlak
  • Ultrazvočni pregled: ugotovi se mesto, kjer se nahaja zarodek in njegova velikost, natančen izračun tednov nosečnosti, večplodno nosečnost, nepravilnosti maternice in zgodnjih oblik nosečnosti, vitalnost ploda.
  • Laboratorijske preiskave:

• Krvna skupina in RhD faktor
  • Posredni Coombsov test (ICT): pokaže prisotnost protiteles proti rdečim krvničkam, ki lahko okvarijo ali celo ubijejo plod. Zelo redko je pozitiven.
  • Hemogram in urin: hemogram prikaže morebitna vnetja, pomanjkanje železa in redkejše bolezni, s preiskavo urina pa se ugotavljajo okužbe sečil.
  • Test na sifilis: sifilis je redek, a lahko močno okvari plod. Preiskava je obvezna za vse nosečnice.
  • Test na povzročitelja toksoplazmoze: če je še niste preboleli, se test ponavlja še dvakrat v nosečnosti, in sicer II: po 20. tednu nosečnosti, III: po 32. tednu nosečnosti.
  • Rdečke: Test se opravi le, če niste bili cepljeni proti njim.
  • Hepatitis B ( po uradnem listu obvezen za vse nosečnice, predvidoma 35. teden nosečnosti)

• _____________________________

(odgovor članu lino)
    Neposredna povezava do sporočila: 2045
    6.12.2008 19:23:34   
    skuštrana
    Hojla!

Najprej user posted image vsem za opravljene preglede.

Mi smo super, danes je bil en ok dan, zjutraj je hodil Miklavž, pop pa smo bili na sprehodu in sva z možem po ne vem koliko časa spila kavo ob morju v miruuser posted image ker je Liza full animirala Arsena. No, končno se je obrestovalo to, da imamo 2 otroka user posted image

Vozički, mi imamo Mutsy Urban rider in sem zadovoljna. Imamo pa še Zappa, še od Lize in trenutno je ta najbolj v uporabi. Je pa tudi pri nas tako, da je bila Liza full rada v vozičku, Arsena smo pa do 6m samo nosili, ker voziča ni prenesel. Mogoče je bil v njem vse skupaj ene 4 krat, mož me je že grdo gledela kaj za user posted image smo morali kupovat nov voz. Za lIzo smo namreč imeli enega prastarega, sposojenega, težkega..Uf,.. V glavnem, poleg vozičkov imamo mi tudi cel nosni park - pouch, sling z obroči, wrap in mei tai user posted image Vsakega za svoje obdobjeuser posted image

Moj trebušček tudi pridno raste, tudi jaz sem mislila povedat za Božič, pa gremo k meni domov naslednji vikend in ne vem če me ne bojo pogruntali user posted image No, če me bojo tudi ok, drugače bojo pa izvedeli za Božičuser posted image

Pušenjak je pa itak zakon user posted image

Dodi, veš kaj me zanima..Ma, smešno, ampak kako (in kaj) za vraga ti skuhaš za tako veliko družino user posted image Recimo če delaš štrudel ga moraš ja naredit eno tono, če ga že mi pojemo 2 pladnjauser posted image

Toplice in nosečnost, jaž že itak nisem neki fan toplic in bazenov, v nosečnosti je pa šproblem zaradi glivic..Poznam pa punce, ki so hodila pa je bilo vse ok. oBSTAJAJO NEKI TAMPONI, PA NEKE VAGINALETE NAREJENE PRAV ZA NOSEČNICE IN KOŠPANJE. nE ME SPRAŠEVAT KJE SE DOBIJO, NIMAM POJMA..user posted image

Dobrodošle vse nove junijke user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu amaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 2046
    6.12.2008 21:28:18   
    lenika
    Skuštrana full lepo, da se otroka tako razumeta in zaigrata med seboj. Koliko sta pa stara?

(odgovor članu skuštrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 2047
    6.12.2008 22:00:58   
    skuštrana
    Lenika, Liza bo januarja 4, Ars pa bo čez dober teden 14m. Razlike med njima je 2l in 9m. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lenika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2048
    7.12.2008 10:14:54   
    biba14
    Jutrčekuser posted image , no ja,zdaj je že bolj danček, ampak zadnje dni sem nenormalno zaspana in zjutraj vedno dlje spimuser posted image ...namesto da bi se učila,ha ha( sem še študentka). Zanima me, če je imela morda še katera na pregledu prenizek sladkor?Moj je kar precej pod mejo, pa sem imela pred user posted image vedno normalnega? Res je, da ne pojem toliko sladkarije kot sem jo prej ( med konkretnim učenjem sem zmazala tudi veliko milko na danuser posted image ), sedaj pa imam malo zaceliteden, enostavno mi sladko ne gre dol...no,saj mi gre pa vse ostalo toliko boljuser posted image user posted image . Sajvem, da količina zaužitega sladkorja ne vpliva na sladkor ampak je vse odv.od normalnega delovanja metabolizma....sam pri meni se je zgleda nekaj porušilo...
    Pozdravček, lepo nedeljo vam želimuser posted image user posted image , moja bo malcev pričakovnju jutrišnje NS....
    papa

(odgovor članu skuštrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 2049
    7.12.2008 10:40:04   
    bačko
    Dan!
    Mala princeska sladko moram jesti malo zato, ker sem v prvi nosečnosti pojedlo ogromno sladkega in mogoče je bilo tudi zato Žana tako težka.Saj mi kar gre zaenkrat.Bom pa imela kontrolo sladkorja okoli 20-24 tedna.
    Vsem novim nosečkam želim veselo dobrodošlico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Mi smo tudi kupili nov voziček.Chiccota.Zraven pride še lupinica, košara, športni del in torba ter dežna prevleka.Kupila sem ga v Rutarju.Od Žane voziček je bil pretežek.Prej ko smo bili v Jaršah smo imeli dvigalo ni bilo problema, zdaj pa nimamo dvigala in bi ga težko nosila vsaki dan gor in dol.Bom potem dodala sliko.Ostalo pa še vse imamo od Žane.Edino še novo banjco bomo kupili, ker je Žanina počla.
    Za vse ki ste dobro opravile NS vam čestitam.Samo da so zdravi vaši otročki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    No jutri pa v službo.
    Včeraj smo bili na Pokljuki in je bil tako lep sonček in kok snega je gor.Žana se je sankala in sprehajala po snegu.Prav uživala je!Danes pa gremo k moji mami in k moji babici na obisk.Najprej k eni potem pa k drugi.No lepo se imejte!

(odgovor članu Mala_princeska)
    Neposredna povezava do sporočila: 2050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?