|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
27.11.2008 9:25:06   
lenika
July08 mene pa zanima nekaj kar nima nobene veze z nosečnostjo. Kako si si izbrala svoj nik? Ker najprej sem pomislila na junij, ko bomo rodile, potem sem vidala, da ni junij ampak julij in to ne 09 ampak 08. Upam, da nisem preveč firbčna.
Pa pozdravljena MONY25. Ja junija bo res pravi baby boom. Upam, da bo v porodnišnicah dovolj prostora.user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 27.11.2008 9:26:36 >

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.11.2008 9:50:21   
July08
Oj, Lenika. Ja, izbira mojega nicka je taka: ko sem izvedela, da sem noseča, sem mal gledala mal forume, in so odločila še jaz malo aktivno vključiti v debate, v prejšnjih user posted image  se namreč nisem. Moj prejšnji nick je bilo moje ime (čeprav nimam pojma, kdaj sem se sploh vpisala user posted image ). Ker sem imela (in še imam) občutek, da bo tokrat punčka, in ker mi je od nekdaj ful všeč ime Julija, sem se odločila za Julija - spočeta 2008 --torej July08. Evo, to je to! user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.11.2008 9:54:22   
manna
Meni je tud ful lepo ime Julija!
Mony25 dobrodošla!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.11.2008 10:15:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

poglej tukaj če najdeš kaj uporabnega:

http://www.dijaski.net/?stran=ita

Hvala, nekaj se je res našlo. user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.11.2008 10:19:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Manna čestitke za dobro opravljen pregled in upam da bo res punčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zdaj pa hitro po prvi roza pajacek. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
27.11.2008 10:23:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

I feel gooduser posted image (čeprav vem, da je tale slon namenjen za druge stvari, ampak mi tega do nadaljnjega ne smemo počet...)
Lepo se mejte  še naprej in pridno čvekajte....

user posted image user posted image user posted image A s slončki misliš na ljubljenje z možekom? Kdo je pa rekel, da je med nosečnostjo ta dejavnost prepovedana? Ok, edino če imaš težavno user posted image , potem razumem drugače pa mislim, da ni prepovedano.
Je pa res, da enim bolj paše v nosečnosti, drugim manj.....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
27.11.2008 10:24:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

jst sem bila danes na nuhalni, vse ok, mi je malo namignila, da bi fantek bil, ampak mi bo povedala po 20 tednu, drugače sem ga pa gledala pa gledala, fajn je, tudi fant je bil navdušen, je pa bejbi bil malo len, je spal, sem mogla kašlat, da sem ga zbudila, to je res nekaj neverjetno leppga

lep večer

user posted image user posted image user posted image Kalanteja. Ne izgubi upanja, da bo user posted image . user posted image Ko bi vsaj meni to rekla na pregledu, ker imam že eno punco doma. Prav želim si parček. user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
27.11.2008 10:25:49   
bačko
Mony dobrodošla in upam da bo na NS vse uredu.user posted image user posted image user posted image
Ko sem jaz pri Žani imela morfologijo in sem izvedela da bo punčka sem res šla v nabavo po roza oblačila.Moj je kar naprej norel.Jaz pa sem bila kar naprej v trgovinah in kupovala.Čeprav sem že prej čutila da bo punčka ampak vseeno sem se želela prepričati.Tokrat pa imam občutek da bo fantek in bom tudi jutri vprašala če se slučajno vidi, drugače pa bom počakala do morfologije.Potem pa v nabavo.Ker sem vsa oblačila od Žane že oddala naprej.Pač smo mislili da bova imela samo njo.Pa se je moj potem premislu.Tako da sva že kupila nov voziček.user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
27.11.2008 10:27:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

V Novem mestu, kjer bom jaz rodila je zastonj.

user posted image Jaz bom tudi v Nm rodila. Še katera junijka? Iz kje pa si Lenika drugače doma ?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
27.11.2008 10:58:01   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image A s slončki misliš na ljubljenje z možekom? Kdo je pa rekel, da je med nosečnostjo ta dejavnost prepovedana? Ok, edino če imaš težavno user posted image , potem razumem drugače pa mislim, da ni prepovedano.
Je pa res, da enim bolj paše v nosečnosti, drugim manj.....

kaj sploh pomenijo user posted image ?? Če ljubljenje, potem upajmo, da jih bo čimveč user posted image user posted image .
Pri nas to čisto normalno poteka, edino zdaj bolj zjutraj, ker jaz zvečer zaspim takrat kot otroci, ali pa celo prej user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.11.2008 11:39:23   
Anonimen
Sej nimam nic pametnega za napisat, sem vas prisla samo malo pozdravit user posted image
Pa cestitke za vse uspesno opravljene preglede in NS user posted image user posted image user posted image

Jst pa se zmeraj odstevam dneve do prvega pregleda - samo se 4x grem spat, potem pa grem na pregled ...jupiii!!! Ma, se pocutim, kot da odstevam dneve do dopusta user posted image user posted image

Mene pa ni strah poroda - bom mela spinalni CR...

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.11.2008 11:54:37   
MONY25
vem, da bom zdj ful neumna izpadla...kaj je morfologija?? ok, se že smešno počutm jah, nimaš kej...

k sm bla na prvem UZ, sm mojga deca klicala, da je vse ok in tko, on pa men: a sam eden je, al kaj?? namreč mava oba ful dvojčkov v družini in je kr nekak upal, da bosta 2...ta je bla huda...mi je šlo kr na smeh. ja no, sj ni rečen, da nista..moja tetka je šele pol 1x zvedla, da ma 2, k sta se skrivala en za drugim...jao, mene (ne vem, če bi zmogla kr 2 na enkrat)..

js tud zvečer nism za nobeno rabo, vrjele al pa ne, včer me je že ob 19-ih zmanjkal kle na sedežni, kar je pr men čudo...zadnje čase bi lahko tud v stoje zaspala.

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.11.2008 12:50:17   
smrketa24
Mony25: tudi mene hitro zvečer zmanjka :) a ni to zanimivo :) jaz pa večinoma zaspim med 20-21h. Vidim, da si tudi ti iz Ljubljane. Kdaj si že rekla, da imaš PDP? Jaz ga imam 4.6. Mislim, da sva čisto blizu glede tega :)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.11.2008 13:14:39   
lenika
July08 moja radovednost je potešena. user posted image  Je pa drugače lušno ime Julija.

Mala princeska jaz sem iz Črnomlja. Od kod si pa ti? Drugače si pa jaz želim punčko, ker imam že fantka.

Kar se tiče user posted image pa imava midva zaradi mojih kravivih izcedkov do nadaljnjega prepoved.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.11.2008 13:26:12   
Lsica
Pozdravljene drage user posted image
Mony25
dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Morfologija je temeljit UZ pregled user posted image , med 20 in 24 tednom. Pogledajo se vsi organi (srce, ledvički, mehur, želodec,...), okončine, zmerijo obseg glavice, trebuščka, stegnenice,... Kar malo posrfaj po netu, boš našla veliko informacij.
Anonimna dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . A se nam boš po prvem pregledu odkrila?
Mala_princeska in July08user posted image user posted image user posted image pomenijo točno to, najbolj zdravo telovadbo na svetu. Jaz je ne prakticiram zaradi navodila G. user posted image vse za dobro user posted image , za drugo bo še čas...

Bačko držim pesti, da bo vse OK jutri na NS.

No zdaj pa še enkrat moje vprašanje ima katera kakršnekoli izkušnje s tem, da se do poroda ni vedelo za spol otročka??? Sem zadnji romantik?

Per aspera ad astra.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.11.2008 13:45:47   
manna
Lsica; No, jaz sem za spol že vprašala. Sem preveč firbčna. Poznam pa veliko parov, ki niso hoteli vedet kaj bo. No, poznam pa tudi dva para, ki so jim napačno povedali kaj bo. Tko da - jaz ne bom kupovala nič rožnatega, čeprav so rekli da bo punčka user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.11.2008 13:46:48   
July08
Hvala, Lsica, zdaj vsaj vem, kaj točno pomeni user posted image . Še dobro, da ga nisem kdaj narobe uporabla user posted image
Lsica, nisi zadnji romantik, seveda ne. Jaz prvič nisem hotela vedeti, kaj bo. Drugič me pa preveč firbec matral.
In po moje me bo zdej tudi...user posted image  Bomo videli. To se bova dogovorila skupaj z možkom.

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.11.2008 13:59:11   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Mony25: tudi mene hitro zvečer zmanjka :) a ni to zanimivo :) jaz pa večinoma zaspim med 20-21h. Vidim, da si tudi ti iz Ljubljane. Kdaj si že rekla, da imaš PDP? Jaz ga imam 4.6. Mislim, da sva čisto blizu glede tega :)

hehe, me veseli, da je še ena taka...a ti si tud iz lj? pol se morve pa kdaj dobit na kkšmu kafetu (no ja, sokcuuser posted image )..ja, js mam pa 5.6. rok. veš, kaj je še zanimivga? na isti datum mave rojstni dan, sam s tem, da si en let mlajša od mene...

Lsica: hvala za info...sploh nočem kej preveč po netu brskat o nosečnosti, k ful enih slabih stvari pol zvem in se pol sam sekiram...tko da sm se mal umirila glede tega...kar bo pa bo, si mislm...za kkšne take stvari pa itaq sprot zvem...

Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.11.2008 14:19:58   
bjondi
Fragola-tud jaz imam NS šele 16.12...hm kako je daleč...

Mony25-čestitke

Drugače pa za spol v 1.user posted image nismo vedeli do konca in tako bo tudi sedaj-upam,da se G ne zareče kaj user posted image ...
Kaj pa vem kako opisati bolečine ob porodu ...edino kar je ,me je neznansko bolel križ to pa je tudi vse...
tako,da o EA ne razmišljam v drugo...

Mony25-nč se sekerat kaj je morfologija,tud jz ne vem pa že enkrat rodila ,no ja takrat pred 10 leti še ni blo netov pa forumov ,kjer bi človek vse zvedel...

Lsica-hvala za pojasnilo morfologijeuser posted image

Drugače pa sem tud jaz zadnje čase že sred dneva čist utrujko pa pol tm ukol osmih me spet krivit začne,prej pa sem bila pravi ponočnjak-z lahkoto do polnoči in čez...ah vrjetn so hormončki krivi...user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.11.2008 14:38:51   
MONY25
js pa kr ne morm, ne da bi vedla, a bo fantek al punčka...preveč me firbec matra in bi me matru celo nosečnost...pa tko je fajn da veš, kaj bo-da veš, kaj kej kupt, da iščeš ime zanj/o itd.user posted image

mam pa še eno vprašanje...a morm celo nosečnost jemat to folno kislino??? a je mogoče, da mam zarad njih te slabosti itd.?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.11.2008 14:39:11   
July08
Samo toliko se oglasim, da povem veselo novico, da je moja prijateljica pred dobro uro rodila fantka Vala! user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela in zdaj, ko je za njo kar malo fouš user posted image  Nas to še čaka, a ne drage souser posted image .
Včasih se malo zamislim, kako bo spet imeti dojenčka. Spet skoz na pregledih pri pediatru, dojenje, zbujanje ponoči... to so manj lepe plati, ampak lepše bodo pa itak neprecenjlive in bojo prekašale vse manj lepe, a ne? Po eni strani komaj čakam, da bom to (zdaj še) pikico stisnila k sebi in jo polubčkala po dolgem in po čez.
Nepozabni trenutek pri drugem porodu (pri prvem ga žal ni bilo, ker so bile komplikacije) je bil, ko me babica vprašala, ali želim stisniti sinkota takoj, ko je prišel "ven". Seveda sem privolila in solze sreče so mi pritekle, ko sem ga stisnila k sebi (popkovine še niso prerezali).
evo, sem že vsa sentimentalna.... še malo, pa bojo solzice pritekle! Solzice SREČE, seveda.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.11.2008 14:42:16   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
mam pa še eno vprašanje...a morm celo nosečnost jemat to folno kislino??? a je mogoče, da mam zarad njih te slabosti itd.?

Načeloma G priporočajo jemanje folne kisline v prvem tromesečju, nič pa ne škodi, če jo jemlješ celo nosečnost. Nimam pa izkušenj s slabostjo po njej. Meni je bilo od začetka itak skoz slabo, če sem vzela Tifol, nič bolj kot sicer.

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.11.2008 14:57:29   
metimenka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Cally in Lsica; dobrodošle!

V bistvu moram rečt da tudi jaz z zelo mešanimi občutki čakam na NS. Občasno mi je celo žal da sem se naročila...
Ali je katera, ki ne misli it na NS?
LP

Jst tud ne grem na NS.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.11.2008 14:59:35   
bačko
July čestitke tvoji prijateljici.user posted image user posted image user posted image Ja res je lep občutek takoj ko rodiš pa dobiš k sebi svojega user posted image .Prav lepo je vse skupaj.Jaz pri Žani nisem dojila ker nisem imela mleka.user posted image Upam,da bo tokrat drugače.To je bilo edina moja težava.Prav sekirala sem se na začetku.V porodnišnici sem kar naprej jokala zaradi tega.Zdaj pa se ne bom obremenjavala s tem.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
27.11.2008 15:04:43   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

No zdaj pa še enkrat moje vprašanje ima katera kakršnekoli izkušnje s tem, da se do poroda ni vedelo za spol otročka??? Sem zadnji romantik?

jaz si želim, da ne bi vedela za spol, naj bo presenečenje!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?