July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja, vse bo v redu in tako kot mora bit. ste! Mi je ostalo v spominu, kako si je ena poskušala lajšati bolečine pri porodu - zamišljala si je, da ji vsak popadek, vsaka bolečina, ki jo je doživela, en listek na popku, ki se mora razcveteti, da bi na koncu lahko zagledala svoj najlepši dragulj. Lepo, a ne? Vse je v glavi. Lsica, itak, da bo vse v redu! Mene je mož vprašal ene leto dni po prvem porodu, kako si še sploh želim še enega otročka, pa sem mu rekla, da je vse, kar je bilo slabega in bolečega pri porodu, že zdavnaj pozabljeno! Pa spomnim se, ko je rodila moja prijateljica, pa jo pokličem v porodnišnico in mi reče: Zakaj nisi povedala, da tako zelooooooo boli. Pa sem ji rekla, počakaj še dva dni, in vse bo pozabljeno! Pa mi je otem kasneje pritdila. Zakaj bi ženske , ki grejo prič rodit, strašil. To po moje res nima smislq. Tako ali tako pa vsaka porod doživlja drugače, a ne? Želim vam lep dan, brez . pri nas je krasen sonček, ampak zelo mraz.