|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
7.11.2008 19:02:48   
brkn83
birdy - tud mene čakajo še predavanja do konca januarja in nato še izpiti. Upam, da mi jih uspe čimveč narediti, da bom potem lahko uživala z user posted image .

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
7.11.2008 19:06:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

birdy - tud mene čakajo še predavanja do konca januarja in nato še izpiti. Upam, da mi jih uspe čimveč narediti, da bom potem lahko uživala z user posted image .

A moraš bit nujno na predavanjih?
Eni faksi majo ful dobr zrihtan, da ni nujno bit na predavanjih, pri nas žal ni tko. Ja, ma se bo kr treba učit za izpite, kako ti kaže zaenkrat?
Men slabo, dons bi lohk ful nardila k Neli že spi pa sama sem pa se mi tok ne da!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
7.11.2008 19:40:51   
Katjusa
birdiy če so otroci bolani je že to dost težko ne pa da bi še same puščal pač kje v varstvu.... naš je zadnič mel angino pa sem mogla nekam it sem mamo vsake pol ure klicala kak je pa če ma vročino.... to se ti zmeša....

Ja res ni fino s temi predavanji in to upam da ti oz vama rata tud čim več izpitov nardit....

drgač pa ja ne vem zakaj se nismo mogle zment za srečanje kaj res ni nobena k bi prišla iz Lj in pobrala še kake punce polek..... sploh pa da ste tok odvisne od svojih sej to mamo nosečke srečanje ne pa možekiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne zamert tole zveni mal čudno sma je mišljeno na hec obrnjeno tak da ne me zdej kregatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
7.11.2008 19:48:36   
Ajvy
ečer.....
no, pa smo zboleli....včeraj je še bolj kašljala...vse je plo še na slabše...zjutraj je bila taka čudna...pa je kar vztrajala, ad ona gre pa-pa...pa sva šli....sem vzgojiteljici povedala, da je tak čudna. da naj me takoj pokliče če bo kaj narobe (sem imela tak slab feeling..ne vem zakaj ga butara nisem upoštevala)...no, pa so nas klicčali da ima vročlino...ko smo prišli po njo je mela 37,5...ko smo prišli do doma 38..in čez eno uro 39....popoldne smo imeli zdravnika....vnet ušes....dali kri in dobili antibiotik....zdej bo z menoj doma cel teden...čeprav je rekla ,da načeloma gre lahko v vrtec user posted image ...itak ,da bo z menoj doma..to bo veselica user posted image
Zdejle je zakuhala totalno...sva dala Calpol..ob desetih dobi prvi antibiotik....kako se mi smili....se mi pa pozna,da sem utrujena ( sva bili skoraj cel dan sami, ker je moj dežuren), ker mam čist trd trebuh...bom zdejle en magnezij spila...pa bo bolj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
7.11.2008 20:02:31   
cvetka13
ajvy

Pa SMO VSI BOLNI. KAko naporen zna biti dan,a.
Mi nismo spali od 2 do 6h zjutraj. Kot bi me tramvaj povozil. Mali je kuhal vso noc do 39, na 4h sem mu dajala calpol. Zju3 je prisla prijatlca in smo sli skupaj na moj G pregled...da mi je malo pomagala. Najprej v laboratoril za kri in vodo, potem mi recejo,d a moje G ne bo se uro in pol. medtem sem sla drugam v laboratorij, da so malcku veli kri....potrjena viroza-----kako da moramosamo preboleti. Danes je mil ze mnogo boljsi, vrocine skorajda ni vec in tudi zivahen je bil spet. Potem nazaj na pregled h G!! Ker mi trebuh ful otrdeva mi je po 14 dneh zopet merila mat. vrat. Slabe nocice.... v 2 tednih s eje skrajsal za 1,5cm...samo s e 2 cm ga je....gozi mi ponovni prezgodnji porod. Dobila sem ene kapsule za v noznico--progesteron in POCIVANje!! Ker sme cisto dehidrirana-v zadnjih dneh ko sme skrbela za malega bolnika sem kar pozabila nase, mi je predlagala, da me sprejme v bolnico...sem odklonila in obljubila,d a bom doma pocivala. Moram si eno pomoc zrihtat. nbom sla za dobe rteden v mamici na pocitnice, da me malo razbremeni. decembra pa malega nujno v vrtec...ce bom zdrzala do takrat...velika moznost, da rodim pred 30t. V sredo imam ponovno UZ...in dobim injekcijo za otrokova pljucka....ce res prehitro rodim. sem jokala ko dez doma, strah me je! Popoldne sem dol padla....2 uri s enisem premaknila v postelji. Torej...ne delam vec...samo s ekuham i sebe rihtam...pa malcka po ta nujnem. NAs doejncek ima 700g in je z glavo tih nad mat. vratom----2cm od nocnice.

Ni se za hecat, zdaj gre zares.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
7.11.2008 20:04:54   
cvetka13
aja, pa slab izvid za kri....nenormalno vispok hemoglobin imam in hematokrit...takos me sal nazaj v laboratorij ...TSH- scitnicni hormon domo pogledali, pa elektrolite in za toxo sme dala s ezadnjic kri. G sem predlagala s ebrz na streptokoka in mi ga je seveda vzela---ceprav je samoplacnisko mi ni bilo potrebno placati.

PUNCE, drzite pesti!!

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
7.11.2008 20:06:08   
Ajvy
Večer..da vas še malo preberem ,da vidim kaj ste kaj ve doživljale danes....

CAti...jst sem si privošila sendvič.....in to kar zdejle namesto zjutraj....hvala...

Urša...to je lepo slišat..polna energije....upam, da ti je vse zastavljeno uspelo opravit....

petrap..čestitke za vstop v 28. teden user posted image user posted image user posted image
Ni za kej za poslušanje....jst sem te sicer mal pozno, ampak vseeno iz srca...user posted image
Pri nas je tako, da se moj še predobro zaveda da sem noseča, saj zaradi migren velikokrat ostane sam s tamalo...in je zelo priden....

piškot user posted image user posted image user posted image  hvala....
Držim pestke ,da vnetje zgine...si kaj zdravil dobila??
Jst sem v prvi user posted image  morala jesti antibiotike zaradi vnetja mehurja.....

Shuka,,,vas pa bebica res heca user posted image user posted image user posted image  neverjetno....
Super da je vse OK user posted image user posted image user posted image
V Ikeo Celovec nameravam iti šele čez kae 14 dni, tri tedne....v bistvu bolj v Toys R Us user posted image

Sazi....držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bo treba v P ostat.....res ne bi bilo prijetno....pa kaj v prvo si imela tudi tako visok pritisk???
Me pa izredno veseli, da se ti je uspelo malo javit....
Prosim obveščaj nas o poteku....

Super za hišicouser posted image user posted image user posted image user posted image in upam ,da bo vseljiva tako kot ti praviš...preden otroček pride

grem pogledat nadaljevank...potem pa naprej....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
7.11.2008 20:15:22   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13

ajvy

Mi nismo spali od 2 do 6h zjutraj. Kot bi me tramvaj povozil. Mali je kuhal vso noc do 39, na 4h sem mu dajala calpol. Zju3 je prisla prijatlca in smo sli skupaj na moj G pregled...da mi je malo pomagala. Najprej v laboratoril za kri in vodo, potem mi recejo,d a moje G ne bo se uro in pol. medtem sem sla drugam v laboratorij, da so malcku veli kri....potrjena viroza-----kako da moramosamo preboleti. Danes je mil ze mnogo boljsi, vrocine skorajda ni vec in tudi zivahen je bil spet. Potem nazaj na pregled h G!! Ker mi trebuh ful otrdeva mi je po 14 dneh zopet merila mat. vrat. Slabe nocice.... v 2 tednih s eje skrajsal za 1,5cm...samo s e 2 cm ga je....gozi mi ponovni prezgodnji porod. Dobila sem ene kapsule za v noznico--progesteron in POCIVANje!! Ker sme cisto dehidrirana-v zadnjih dneh ko sme skrbela za malega bolnika sem kar pozabila nase, mi je predlagala, da me sprejme v bolnico...sem odklonila in obljubila,d a bom doma pocivala. Moram si eno pomoc zrihtat. nbom sla za dobe rteden v mamici na pocitnice, da me malo razbremeni. decembra pa malega nujno v vrtec...ce bom zdrzala do takrat...velika moznost, da rodim pred 30t. V sredo imam ponovno UZ...in dobim injekcijo za otrokova pljucka....ce res prehitro rodim. sem jokala ko dez doma, strah me je! Popoldne sem dol padla....2 uri s enisem premaknila v postelji. Torej...ne delam vec...samo s ekuham i sebe rihtam...pa malcka po ta nujnem. NAs doejncek ima 700g in je z glavo tih nad mat. vratom----2cm od nocnice.

Ojej, zdej pa bejba res čimveč počivat!!!!!!!
Mi vsi trije držimo pesti da ti uspe zdržat vsaj do 30. tedna, najbolje pa seveda do 37. tedna. Dej res počivi no, tud kuhat ni treba, bo že tvoj. Pa le privošči si počitnice pri mami, pa da mal poskrbi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
7.11.2008 20:16:11   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ečer.....
no, pa smo zboleli....včeraj je še bolj kašljala...vse je plo še na slabše...zjutraj je bila taka čudna...pa je kar vztrajala, ad ona gre pa-pa...pa sva šli....sem vzgojiteljici povedala, da je tak čudna. da naj me takoj pokliče če bo kaj narobe (sem imela tak slab feeling..ne vem zakaj ga butara nisem upoštevala)...no, pa so nas klicčali da ima vročlino...ko smo prišli po njo je mela 37,5...ko smo prišli do doma 38..in čez eno uro 39....popoldne smo imeli zdravnika....vnet ušes....dali kri in dobili antibiotik....zdej bo z menoj doma cel teden...čeprav je rekla ,da načeloma gre lahko v vrtec user posted image ...itak ,da bo z menoj doma..to bo veselica user posted image
Zdejle je zakuhala totalno...sva dala Calpol..ob desetih dobi prvi antibiotik....kako se mi smili....se mi pa pozna,da sem utrujena ( sva bili skoraj cel dan sami, ker je moj dežuren), ker mam čist trd trebuh...bom zdejle en magnezij spila...pa bo bolj....

Ajvy, še za tvojo malčiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa da bo čimprej boljša!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
7.11.2008 20:21:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13

ajvy

pusti kuhanje in vse počivaj počivaj mogoče bi blo bolje da bi šla v bolnišnico probaj si zrihtat kakršno koli varstvo ker to se ni za igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse vredu in da zdržite 2v 1 čim dlje pazi nase in na malo žabico in počivaj počivaj nič ne dviguj nič ne dalaj.....

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
7.11.2008 20:22:57   
Katjusa

ečer.....

hitro se pozdravite in nacartajte se.....zakaj pa šele ob 10 antibiotik?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
7.11.2008 20:31:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ečer.....

Po mojih izkušnjah z antibiotikom bo mogla dajat na 8 ur. In pol gledaš tko da so neke normalne ure, npr: ob 10ih, ob 6ih, ob 2h in ponovi vzorec. Verjetn ne da prej da ne bi male naprimer ob štirih zjutri budila.
Vsaj midva sva tko naredla, ko sva Neli dajala antibiotike.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
7.11.2008 20:52:00   
Katjusa
jst sem mu dajala reje ob 3 zjutri ker je pol kr nazaj zaspal če bi mu dala ob 6 je konec spanja pa tud pol med 12 in 3 spi tak da bi ga spet mogla budit in bi blo spet konec spanja.....
pol ko smo mel pa naslednjič angino sem pa padiatrinjo vprašala kak je s tem da je otroka pač težko zbudit in ga prepričat še v pitje nekaga nevzgravžnega sirupa pa je rekla da ni treba tok na uro gledat da mu nej dml zvečer ko gre spat in zjutraj takoj ko se zbudi in potem še eno vmesno uro tak da smo ga dajal mal kasnej spat pa zjutraj sem ga kake pol ure prej zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bogi otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
7.11.2008 20:54:40   
Maksi1
Petrap - kar udari po mizi in zahtevaj razvajanje!

Srečanje - lepo bi blo it v Celje, ampak, če ne gre, ne gre. Moramo pa vse priznat, da že tuki tako rade klepetamo, kaj bi blo, če bi se srečanja udeležile v polnem številu.

Sazi - tudi jaz imam visok pritisk in že 2 meseca jem hrano brez soli. Pomaga. Pa še mičkeno predlaga sprehode. Sem pa tudi na bolniški. Imam kar stresno delo in se mi zdi brezveze, da bi moje zdravje in zdravje mojega otročka zapravila za službo. Sem bila tudi na pregledu pri kardiologu in je rekel, da naj si doma redno merim in če bi prišli na 150/100, potem bi dobila zdravila. Da pa bi blo fino, da se z zdravili počaka do 6. meseca, ko je potem njihovo jemanje brez tveganja za otročka.

Cvetka - držim pesti, da bo vse ok. Ti se pa le mirkej. In upaj na najboljše. Pozitivne misli dostikrat pomagajo.

Pesti držim tudi za vse vaše bolne malčke.

Imejte lep vikend!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
7.11.2008 20:59:54   
brkn83
birdy - pri nam so predavanja obvezna, ker pač delam po bolonjskem sistemu. anmreč pri nam prisotnost prinese nekje 30% ocene izpita, pa še pri vsakem predmetu seminarska naloga ali pa tudi dve. No zaenkrat kr dobro kaže. Sem imela v četrtek predstavitev in zagovor ene seminarske naloge, pa sem dobla oceno 10, no sedaj pa pišem že drugo. Upam, da mi en izpit uspe že decembra narediti, pa enga v začetk januarja.

vsem ki ste bolne, oziroma so bolni vaši sončki želim, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
7.11.2008 21:13:37   
brkn83
vidim, da ni nikjer nobene čvekice. Tak, da bom tudi jaz kr šla. Namreč grem še hitro pod tuš, potem pa res mal počivat, ker sem kr precej utrujena. Jutri pa me čaka kr naporen dan. Bo moj doma in bova mal delala, pa popoldan bom še neki pekla  -šarkelj in kokosovo potico za nedeljo, ko imamo martinovo kosilo na vikendu.

Želim vam prijeten večer, pa ne preveč čvekat, ker bom potem jutri zjutraj imela ful velik dela, da vas preberem.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
7.11.2008 21:23:18   
Ajvy
NAdaljevanje:user posted image

Pupka...a res, kar dieto??Tolk zatekaš al kuko??
Držim pesti ,da se vse uredi user posted image user posted image user posted image
Super,da si lahko doma....kar počivčkej...

petrap...tole z igricam je pa kar mau čudno...sigurno igra World Of Warcraft..k se je ne da na pauzo dat...moj brat je tudi čist not padu.....včasih kar preveč...se mi zdi, da potem kar velik stvari zamudi....
Ne se pustit....ne glede na to kolk si jezna...ma da barva spalnico ne pa da ti revca sama vse postoriš...pol je pa še jezen.....
Se kar strinjam z Majchy...predobra si....jst sigurno ne bi....

Glede stiskanja...sva si pa na istem....moj pravi da sem radiator...in res...jst se njega samo dotaknem...on že švica....zato imamo stisnkaje omejeno na minimumuser posted image user posted image  samo meni je to tak smešno...pol pa kovter vmes podložim, da nič ne more rečt....pol pa jst znorim, k ne more bit minuto pri miruuser posted image user posted image

Kar zjokaj se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...upam, da se jutri uspešno pogovorita....

Vesnozaver...super za sladkorni test...da je vse v reduuser posted image user posted image
Zdej moraš pa najbrž orenk počivat...če se ti že krči ,a ne??

Maksi...super za pridnost user posted image user posted image user posted image  in za super pregled user posted image user posted image user posted image  in čisto pravilno ,da si se tak počastila z nakupom....

Orto....super za pregled..user posted image user posted image user posted image ...mene je nazadnje vaginalno gledal..ne vem pa kaj bo naslednjič...za maternični vrat pa ne vem....kdaj se začne gledat....mi je pa un zadnjič reku, vse je lepo zaprto...tak da je to najbrž to...kdo bi vedel....

Tanci...uživčkej user posted image user posted image user posted image

Cvetka.....joj..ti pa res strogo počivanje...pa kako varstvo si najdi....
verjamem, da te je strah....ampak res počivaj....
Bogec tvoj mali z virozo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pestke za vas vse....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
7.11.2008 21:25:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ečer.....

Po mojih izkušnjah z antibiotikom bo mogla dajat na 8 ur. In pol gledaš tko da so neke normalne ure, npr: ob 10ih, ob 6ih, ob 2h in ponovi vzorec. Verjetn ne da prej da ne bi male naprimer ob štirih zjutri budila.

točno tako.user posted image user posted image user posted image ...tako se mi zdi najbolje...22, 06. in 14...se ravno zbudi takrat....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
7.11.2008 21:29:08   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ečer.....

točno tako.user posted image user posted image user posted image ...tako se mi zdi najbolje...22, 06. in 14...se ravno zbudi takrat....

Ja, mi smo mel podobne ure. Mogče kako uro kasnej ker je takrat okol sedmih vstajala.
Katjuša, men so pa drgač rekl da more bit kr na 8 ur, največ pol ure gor ali dol, več pa ne.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
7.11.2008 21:31:44   
Čebel@
čer punce!
vse ki ste bolane ali pa vaši sončki držim pestke da se kmalu pocajtate

jaz vas za danes zapuščam....jutri bo dolg dan ker greva na sejem

pridne bodite,božite bušije in se tipkamo

nočkouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
7.11.2008 21:34:35   
jaz vas ne folgam več brat sem prišla iz službe crknjena kr za umret pa še jutri delam komu se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zanima me sedaj kaj je glede jutrišnjega srečanja je ali odpade ko sem nekaj videla da jih ni veliko samo informativno me zanima da si znam mal splanirat stvari sej delam dopoldne ampak za popoldne mislim...Prosim če mi katere napiše...

Vsem ki ste pa bolani pa seveda čim prej se pozdravite in user posted image user posted image user posted image  za vas...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
7.11.2008 21:36:38   
Ajvy
Birdy...jst sem tudi tako obveščena...pol ure gor ali dol, več pa naj ne bi....

Srečanje...mene ne bo..ker smo bolani....pa še nobena me ni vzela v avto..kljub vsej moji čistoči....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
7.11.2008 22:01:22   
Ajvy
nočko punce...lepo ajajte

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
7.11.2008 22:51:07   
cvetka13
2 uri s eze obracam v postelji, ne morem zaspati. Misel o grozecem prezgodnjem porodu mi ne da miru. pa vsake pol ure moram na wc. Utrujena! Se tole natipkam in grem nazaj v posteljo. Naporen in dolg dan, ki se vlece z eod vceraj je za mano.
Uzivajte v jutrisnjem srecanju!!

nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
7.11.2008 23:16:20   
sunny24
Čer! Sem vas cel dan sproti brala, pa vsakič, ko sem hotla kej napisat, pa je moj dragi uletel in zasedu računalnik...user posted image  

Sem vidla, da je full vaših sončkov neki bubanih...user posted image   Vsem pošiljam en kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo!!!

cvetka, ti pa počivej, da ne bo tvoj user posted image  pokukal na svet prezgodaj in da zdrži v tvojem bušiju še kak mesec oz še kaj več!!!!!! Tudi tebi pošiljma cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu! Sam res počivej!!!!!

Zjutraj sem pol bla v laboratoriju (so mi vzeli sam 1 epruvetko krvi-HB), pol sem šla pa še na obisk h frendici, popoldne sem pa bla doma in mal kuhala, pa z mojim smo se mal crtala, zdej je šel padelat v nočno do 7h...Jutri popoldne pa gremo v Vipavo k njegovi noni in nonotu, k majo kao piknik za martinovo...Baje da bo neka huda požrtija...Me že zdej trebuh boli, ko pomislim na količino hrane in kako me bojo spet pitali...Sem se odločla, da bom jutri jedla, pol pa bla v nedeljo na dieti, da ne bo v pondelk na pregledu sestre spet kap, ko bom šla na vago...user posted image

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?