|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
7.11.2008 14:35:21   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pupka......jaz bi umrla brez sladkega.......nej te drži po konci da to delaš zase in za user posted image  in da po porodu bo veliko težav minilo......glede službe:če se jaz nebi dobro počutila v službi bi šla na bolniško pa če se vse podre ker na koncu ti ni nihče hvaležen-samo sebe matraš......sicer ne vem kakšna je pri tebi situacija ampak najprej sta ti in tvoj user posted image !!!

ja oni nebi nate gledal nikoli in nikdar tak da če se slabo počutiš domov in počivat. se bodo že znašli kaj pa pol k greš na porodniško..... najprej tvoje in user posted image zdravje pol pa oni

Saj ni panike.... vsaj sadje lahko- drugače pa za user posted image  nardiš pač vse....

Zdaj v sredo grem nazaj h gin. in do takrat bom premislila... Mogoče še pol malo delala, naslednji pregled mam pa čez en mesec, in takrat pa.... Ne vem, glede na to, da res ne znajo cenit nobene žrtve tukaj... Ko jih....

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
7.11.2008 14:35:56   
Katjusa

petra si uredu??user posted image user posted image user posted image

upam da.... prej ko greš domov se nam še vsaj javi...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
7.11.2008 14:35:56   
petrap

ah ne skrbi...sem bolš...mal so zagotovo tud hormoni krivi, sam to pač pri meni useka ven parkrat v letu in očitno je spet tak čas user posted image ... hvala za skrb user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
7.11.2008 14:38:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ah ne skrbi...sem bolš...mal so zagotovo tud hormoni krivi, sam to pač pri meni useka ven parkrat v letu in očitno je spet tak čas user posted image ... hvala za skrb user posted image user posted image user posted image

me veseli da si se malo pomirila.....hormoni gor al pa dol-če rabiš tolažbo smo tukej in tud jok pomaga!!zdej greš pa že kmal domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glej da boš tud kej počivalauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
7.11.2008 14:39:20   
Katjusa
za lepši vikend si tole privoščite....(to je men včeraj možek kupu)  tiste k lahko
user posted image
odtale pa kak dober jabuk
user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
7.11.2008 14:41:18   
Čebel@
pupka.........tko ti bom rekla......če se počutiš sposobna do konca hodit v službo in da imaš kaj od tega(ekstra(potem te podpiram-če pa se ti že vse upira pa se ne matraj ker samo sebi delaš škodo......konec koncev sama veš kako se počutiš-me te bomo v vsakem primeru podpiraleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
7.11.2008 14:49:00   
Pupka
Hvala, hvala... Delam rada, ker delam to kar me veseli.... Ampak odnosi so občasno tak problem, da človek kar cvili... Malo še... Ker zdaj je pa res tik pred tem da gre čez rob.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
7.11.2008 15:04:57   
petrap
no bejbe, pa je pršla moja ura odhoda...saj se vam zihr še kaj javim, ker mojga spet ne bo dolgu domu, ker more it še ne vem kam delat...jaz grem pa lepo v knjižnico, pa v postlco, pa kako dobro knjigo prebrat...papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
7.11.2008 15:18:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

no bejbe, pa je pršla moja ura odhoda...saj se vam zihr še kaj javim, ker mojga spet ne bo dolgu domu, ker more it še ne vem kam delat...jaz grem pa lepo v knjižnico, pa v postlco, pa kako dobro knjigo prebrat...papa
kej dobrga preber in spočij se .........lep vikend ti želim in počas vozi domovuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
7.11.2008 15:19:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Hvala, hvala... Delam rada, ker delam to kar me veseli.... Ampak odnosi so občasno tak problem, da človek kar cvili... Malo še... Ker zdaj je pa res tik pred tem da gre čez rob.
držim pesti da tine zavre in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
7.11.2008 15:28:09   
Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

držim pesti da tine zavre in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

zavrelo je že dostikrat... bi LAHKO NA HEKTOLITRE KAVE SKUHALA... AMPAK VČASIH PAČ POTRPIŠ- Met službo kakršnokoloi že, je danes skoraj že luksuz...  Ampak ko moraš misliš še na koga drugega (v tem primeru nauser posted image )n pač premisliš 2krat kaj se ti splača še potrpet in kaj ne... bomo zrihtali tak da bo Ok

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
7.11.2008 15:47:36   
Vesnozaver
brkn, katjusa in ostale sobotnice, zal vas moram pustiti na cedilu jutri, mora mozek delati, pa nimam prevozauser posted image  ne bit prevec jezne na meneuser posted image

Sem pa ta teden bila na tem dolgem testiranju za cuker, oni kratki je bil 8,2 danes pa sem bila pri ginekologinji in je rekla, da je cuker ok. Potem pa me je pregledala in ugotovila, da se mi krajša maternicni vrat. tako da sem naslednjič naročena ze cez dva tedna, 21.11. 

Tako, sedaj pa vas grem brat za nazaj, kolko ste nacvekale!user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
7.11.2008 16:17:33   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

brkn, katjusa in ostale sobotnice, zal vas moram pustiti na cedilu jutri, mora mozek delati, pa nimam prevozauser posted image  ne bit prevec jezne na meneuser posted image

Ojoj sem že mislila da telepatsko pošiljam sporočila na rr...user posted image

Imam enak problem kot Vesnozaver. Moj je pred 1uro prišel domov in mi povedal slabo novico - da mora delat, tako da sem tudi jaz brez prevoza. Mi je zelo žal, ker sem vas res hotela spoznati...
Upam da niste preveč jezne....

Lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
7.11.2008 16:22:35   
Maksi1
Dan, punce.

Danes sem šele zdej prišla na RR, zato samo kratko poročilo s pregleda. Ostalo bom zapisala, ko vas preberem. Tudi danes ste precej napisale, tako da bom imela kar nekaj dela za prebrat.

Glede na moj špehec mi je morfo delala šele sedaj in vse je ok. Moj mož je bil zdraven in je bil ves vesel, ko je dr. rekla, da ima dolgo nogo po tatu. user posted image  Ma sej sem bila tudi jaz blažena, ker je bilo res dolgo odkar sem videla našega sončka na TV. Še posebej, ker smo skoraj prešteli vsa rebrca, tako lepo je bilo videt. Zadnjč sem na pregledu imela na vodi malček ketonov in potem sem jih slišala, da premalo pijem. V tem mesecu sem tako pazila, da sem dovolj popila in zdej sem bila pohvaljena, da je vse ok. Poleg tega pa še z dieto dobro nadzorujem pritisk in sem zato še dodatno vesela.

Seveda, sem si za vse te dobre rezultate privoščila šoping in mojmu otročku kupila enga cortkanega pajacka, bombažen bodi in žabice za spodaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4739
7.11.2008 16:31:28   
orto2
Ojla!

Da se še jaz javim. Danes imela pregled. Vse ok, pregledal me itak ni. Ne vem, kdaj začne kaj kontrolirat maternični vrat? V laboratoriju vse bp, poonovni pregled imam 5.12.

Je pa vreme krasno in špasnouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
7.11.2008 16:55:04   
rebeka84
meni je maternični vrat prvič pregledala 30.10.
glavno da je vse ok s tvojo pikicouser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
7.11.2008 17:08:10   
brkn83
sem vas na hitro prišla mal prebrat, pa sem kr neki časa porabila. No zdej namreč neki rihtamo za sobico, sicer seveda sama z atijem, ker je moj danes zopet dolgov v službi, tako da si z njemu ne morem kaj preveč pomagati. Še dobro, da ima ati čas, da mi lahk kdaj pomaga, ker sama pa res ne morem vsega nardit.

katjuša - vidim, da jutri res ne bo nič s srečanjem, ker sva ostali sami. Bolje, da se kdaj sami zmeniva za kavico. Punce sploh nimajo nobenega interesa za takšna srečanja. Kaj praviš?????

petrap - vidim, da si danes imela mal čustven dan, upam da si se vsaj malo pomirila in da se ti uspe ta vikend vsaj mal spočiti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
7.11.2008 17:44:00   
Vesnozaver
brkn zlehtnoba tiuser posted image , ce ne bi imele interesa se sploh prijavile ne bi...saj se bomo se pa kdaj videle ziher, ce ne s trebuscki, pa v vozekiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
7.11.2008 18:18:26   
tanci29
hej klepetulje...

nemogoče vas je slediti...zdej sem že tako daleč da vas še prebrati nimam več cajta...pri nas je erik tko tko neki je skos tečkast in pol ni cajta za nč druzga...
spomnim se sam da ste se jutri menle za srečanje...jaz sem vam danes hortla napisat da se ga bom udeležila, ker sva bla z mojim prej zmenena da greva jutr v italijo, sam ne bova šla...ampak me je danes nas dedi oz. pradedi klical da jutri praznuje r.d. tako da gremo tja...
upam da boste uživale in se fajn načvekale...pa kako slikico prpopite zraven...

lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 4744
7.11.2008 18:37:58   
Katjusa

Sem pa ta teden bila na tem dolgem testiranju za cuker, oni kratki je bil 8,2 danes pa sem bila pri ginekologinji in je rekla, da je cuker ok. Potem pa me je pregledala in ugotovila, da se mi krajša maternicni vrat. tako da sem naslednjič naročena ze cez dva tedna, 21.11. 

Tako, sedaj pa vas grem brat za nazaj, kolko ste nacvekale!user posted image

Sam da je cuker vredu.... zdej pa čim več probaj počivat da ne bo kej prehitro ven prišlo ni še naš čas vsaj tja do  januarja zdrži user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da maternični vrat ostane primerno zaprt in dolg še nekaj časa

Neposredna povezava do sporočila: 4745
7.11.2008 18:43:18   
Katjusa
Maksi user posted image user posted image user posted image user posted image za lep pregled in dober nakup

Orto sam da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

Brkn a same sme ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no pol pa se bome tud enkrat drugič zmenle..... sam kr nej vejo v Lj tud ne bom šla če one sem nočejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fino da ti ati pomaga sej možeki pač včasih kej ne morejo sma da boste meli zrihtano do prihoda user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
7.11.2008 18:44:04   
Katjusa

brkn zlehtnoba tiuser posted image , ce ne bi imele interesa se sploh prijavile ne bi...saj se bomo se pa kdaj videle ziher, ce ne s trebuscki, pa v vozekiuser posted image

če zdej ni časa verjemite potem ga bo še manj...

Neposredna povezava do sporočila: 4747
7.11.2008 18:52:53   
birdy
Joj, Katjuša, Brkn, ne tko govort... Jst bi ful pršla, men je Celje sploh tok lepo mesto, sam z noricami pa res ne bi. Da pa sama prideva je pa mal daleč, preveč na vožnji izgubiva in ne bi rada da je Neli ful časa brez naju.
Kdaj drugič, sam jst ful težko obljubim... More bit moj doma, pa Neli more bit zdrava, kar je pa zadnje čase že kr uspehuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
7.11.2008 18:56:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

če zdej ni časa verjemite potem ga bo še manj...

Aja, pa s temle se ne strinjam čist. Nekatere majo šiht in je kr težko. In pol k pridejo iz službe jim res ni še do neke dolge vožnje.
Oh, bodte vesele, vi bote mele vsaj pravo porodniško, pa kej prej doma... Jst se že zdej sama seb smilm. Ko bote konc decembra že vse doma, bom jst januarja še na predavanja hodila. In februarja še na izpite...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
7.11.2008 19:00:54   
brkn83
katjuša - sam res, sploh nočejo priti na štajersko. Sej jim bova nekrat vrnili, a ne???

birdy - sej tebe nisem imela v mislih, itak si že prej napisala, da ne boš mogla priti, ker je Neli bolana. Tebi je oproščeno.

Sam res punce, če že zdej nimate časa za kakšno srečanje, kaj bo šele potem, ko boste imele user posted image .

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?