|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
8.11.2008 15:06:16   
akvalina
sorry sunny se mi ne da čist nč več grem jaz tud tko k mojedva v diagonalouser posted image ,se tipkamo zvečer

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.11.2008 15:09:00   
akvalina
še to : mi smo mel eno tako mini pečico tolk veliko k mikrovalovko( v starem stanovanju), fajn zadeva če nimaš velike pečice.

pa pa

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.11.2008 15:09:27   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

brkn, ti si pa res full pridna...Zdej pa še pečeš...A mi pošleš kej sladega?user posted image  

Jst bi si pa full rada nabavla eno manjšo pečico za na pult (nimamo pečice v kuhni, sam mikrovalovko...user posted image ), pa se mi ne sanja, če to sploh prodajajo...A ve katera, če se to dobi in kje?

PIsmo a veš da mislm da sm vidla neki tazga---pa ne vem če ne v big bangu......user posted image
se pa zihr da dobit....če pa kje točno zasledim ti pa povemuser posted image

Pod tisto izbiro hrane kaj bi se pa tud jst podpišem.....user posted image user posted image mam pa zdj že ene 2 mesca blazno velik apetit na medenjake.....mmmm....user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.11.2008 15:16:07   
claud
user posted image Sm ugotovila da sem že v 28.tednu.... pa da na trakcu ni več 3 mesce pa pa....ampak 2 meseca pa........
ojoj kok gre hitr tole.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.11.2008 15:17:43   
Katjusa
akvalina mate pa tak daljinec za tv k miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy končno sma uspela še neki rešit sicer nisma ziher da je prav niti ne vema na kak način rešujete no poglej če ti kej prav pride zdle glih skeniram čez ene 10 min bo pa pr teb.....user posted image user posted image user posted image user posted image mal je čudno reževet k ne vem kaj se od va spričakuje in kalkulatorjev verjetno ne uporabljateuser posted image aja pa logaritemske enačbe nisma rešla sam mal pozabla zdej pa da grem to gruntat nazaj ti pa odkrito povem da se mi ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.11.2008 15:22:31   
sunny24
claud, a misliš da je to to al je to sam navadna mikrovalovka?  http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C35E89E1-7AE1-B28C-1C1B-C0BFE4A0F7D1&linkid=15

Oooo, bravo za 28. teden in za samo še 2 meseca in še neki zravn...Ej, full gre hitro!!!!! Bo hmali februar tuki!!! Komi čakam!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.11.2008 15:26:04   
claud

claud, a misliš da je to to al je to sam navadna mikrovalovka?  http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C35E89E1-7AE1-B28C-1C1B-C0BFE4A0F7D1&linkid=15

Oooo, bravo za 28. teden in za samo še 2 meseca in še neki zravn...Ej, full gre hitro!!!!! Bo hmali februar tuki!!! Komi čakam!user posted image

Ne tole je navadna mikro....lej mi2 sva itak vsak teden če ne skor vsak dan v btc-ju v Lj pa bom mal pogledala....se bom spomnla nate....user posted image

Ja res bo hitr...pa glede na to da vidm  da tale srečanja ne grejo....se bo treba verjetn kr z vozički dobit nekje na obali.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.11.2008 15:31:13   
sunny24
No, če se spomneš name, poglej prosim. Častim kafe al pa sok ob priliki!user posted image

S kje pa si drugače? A iz LJ?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.11.2008 15:31:20   
claud
Sunny lej ena od teh je naprimer tud ta sam ma še gor 2 grelca.....sm pa jst vidla tud tako k je sam pečica....
http://www.bof.si/category.cp2?guid=203E9B8B-4B1E-B312-1F7F-6C2D48F87987&linkid=10&sortby=TitleAsc

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.11.2008 15:34:26   
claud
Ja sm iz Ljubljane....

Ooo veš kaj mi je moj dragi zdele iz službe prnesu.....suhe fige namočene v belo čokolado!!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.11.2008 15:38:32   
sunny24
oooooooooooooooooo, hitro pošli eno!!! Sam, kako pa to zgleda? Še nism vidla....user posted image  

Matr, sam da je sladko, pa bi tudi jst, sam sanja se mi ne, kako je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, sem vidla pečko...zdej jo morm sam še najdit v srebrni barvi in brez kuhalnikov...Ku sm zakomplicirana! Ker bela nam ne paše v kuhno...Hvala lepa za pomoč, pa vseeno poglej v LJ, ko se boš kej spomnla in če boš mela čas (ni treba sam zaradi mene tja it gledat). TNX

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.11.2008 15:42:51   
claud

oooooooooooooooooo, hitro pošli eno!!! Sam, kako pa to zgleda? Še nism vidla....user posted image  

Matr, sam da je sladko, pa bi tudi jst, sam sanja se mi ne, kako je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, sem vidla pečko...zdej jo morm sam še najdit v srebrni barvi in brez kuhalnikov...Ku sm zakomplicirana! Ker bela nam ne paše v kuhno...Hvala lepa za pomoč, pa vseeno poglej v LJ, ko se boš kej spomnla in če boš mela čas (ni treba sam zaradi mene tja it gledat). TNX

Bom se zihr spomnla....ja tud mi smo na srebrnih barvah....

Ma figice so pa tko....obične suhe fige namočene v belo čokolado....sj mu morm rečt da mi jih skrije ker je to taka sladkorna bombauser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.11.2008 15:48:28   
claud
Aja še to...ne vem kok maš velko kuhinjo in pultov....sam ti povem eno idejo....ma kolegica tko narjen in mi je ful všeč....
V bistvu ma tko na pultu vgradno pečico pa ma pol okrog tko lepo z lesom narjen da res tko zgleda kot omarca....
Ne vem če si l ohk predstavljaš....user posted image to bi mmogla vidt....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.11.2008 15:53:40   
sunny24
Mislim, da vem, kaj misliš. V bistvu ma isti les kot je kuhna okoli te pečice, ne? No, mojo kuhno lahko pogledaš v albumu, je pa na vsaki strani 2,2m...Neki bomo skombinirali.
Sm jzna sama nase, ko sem pred 2 leti (ko smo se selili) mojga poslušala, k je reku da pečice ne rabimo...user posted image user posted image user posted image user posted image   Meni se pa peče vsega po malem...peciva, pice, meska, krompirja.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.11.2008 15:58:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja sm iz Ljubljane....

Ooo veš kaj mi je moj dragi zdele iz službe prnesu.....suhe fige namočene v belo čokolado!!!!user posted image

jst bi pa rozine v čokoladi jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ste mel dons kej za kosilo? men se ne da nič kuhat ne vem če ne bom žla juhce skuhat z žličniki to da se vsaj mal najemo (predvsem se gre za florjana) pol gremo pa k mojmu domov si bom oblekce sem prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image komi čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.11.2008 16:00:26   
Katjusa
suuny sam res kak ti rata da te moški prepriča v nenakup pečiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.11.2008 16:02:51   
claud

Mislim, da vem, kaj misliš. V bistvu ma isti les kot je kuhna okoli te pečice, ne? No, mojo kuhno lahko pogledaš v albumu, je pa na vsaki strani 2,2m...Neki bomo skombinirali.
Sm jzna sama nase, ko sem pred 2 leti (ko smo se selili) mojga poslušala, k je reku da pečice ne rabimo...user posted image user posted image user posted image user posted image   Meni se pa peče vsega po malem...peciva, pice, meska, krompirja.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Luštna kuhinjcauser posted image user posted image je pa res da pečica vedno prav pride....tko da kakšni deci so glede tega mal čudni...tega ne rabš pa tistga ne rabš...če bi pa pekla pa tko bi bla pa to ful dobra stvar ane....k bi si gospod zaželu picouser posted image

Ja točno tko kot si predstavlaš ma ja...user posted image
Sam je pol odvisno kok ti gre za prostor oz. kok rabiš delovne površine....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.11.2008 16:04:35   
cati
suuny sam res kak ti rata da te moški prepriča v nenakup pečice

Se podpišem pod to jaz nebi mogla brez nje.
To mini pečico boš pa zelo težko našla brez grelcev.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.11.2008 16:05:18   
sunny24
Ah Katjusa, k sm smotana...user posted image user posted image user posted image   Kupli novo kuhno, vse oh in sploh, pečice pa ne nabavit za zravn...Ah ja...
Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.11.2008 16:06:59   
cati
Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega.... PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem...

To pa me je sedaj nasmejalo še naša pikica je začela brcatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.11.2008 16:07:15   
claud
katjusa- jst pa rozin ne maram, tud v potici ne......

kosilo pa dons tašča kuha...tko da bo kr golaž....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.11.2008 16:11:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega.... PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem...

To pa me je sedaj nasmejalo še naša pikica je začela brcatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra jauser posted image user posted image user posted image

No mi2 pa še nimava svoje kuhinje....si z njegovimi starši še delimo.....ampak počas bomo pršli na svoje pa bomo vse zrihtal....je pa fajn k je moj kuhar in mava za kuhinjo ful dobre ideje....bo pa pr nama tko da je kuhnja v kompletu njegova izbira...ostalo pa v večini moje....user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.11.2008 16:12:33   
sunny24
Cati, sam nevem al je to za crknt od smeha al za se zjokat zravn...user posted image user posted image user posted image

claud, v bistvu bi plac za vgradno tudi meli, sam zdej morm mojga prepričat in še mal preračunat, kolko bi pršlo, če bi še omaro za vgradno zravn kupla...

Kosilo...jst se šparam in upam, da bomo šli v Vipavo, k za kuhat nimamo nič...user posted image  Se mi ni dalo it v trgovino prej, zdej pa še manj...Če ne, bo pa pašta padla...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.11.2008 16:12:44   
claud
...no kosilo vabi....se tipkamo pol...lepo klepetajte...
ciao!!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.11.2008 16:37:09   
Maksi1
Pečica - jaz ne morem brez. Ideja za večerjo (kosilo) - naroči pico na dom.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?