Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:06:16
|
|
|
|
akvalina
|
sorry sunny se mi ne da čist nč več grem jaz tud tko k mojedva v diagonalo ,se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:09:00
|
|
|
|
akvalina
|
še to : mi smo mel eno tako mini pečico tolk veliko k mikrovalovko( v starem stanovanju), fajn zadeva če nimaš velike pečice. pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:09:27
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, ti si pa res full pridna...Zdej pa še pečeš...A mi pošleš kej sladega? Jst bi si pa full rada nabavla eno manjšo pečico za na pult (nimamo pečice v kuhni, sam mikrovalovko... ), pa se mi ne sanja, če to sploh prodajajo...A ve katera, če se to dobi in kje? PIsmo a veš da mislm da sm vidla neki tazga---pa ne vem če ne v big bangu...... se pa zihr da dobit....če pa kje točno zasledim ti pa povem Pod tisto izbiro hrane kaj bi se pa tud jst podpišem..... mam pa zdj že ene 2 mesca blazno velik apetit na medenjake.....mmmm....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:16:07
|
|
|
|
claud
|
Sm ugotovila da sem že v 28.tednu.... pa da na trakcu ni več 3 mesce pa pa....ampak 2 meseca pa........ ojoj kok gre hitr tole.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:17:43
|
|
|
|
Katjusa
|
akvalina mate pa tak daljinec za tv k mi majchy končno sma uspela še neki rešit sicer nisma ziher da je prav niti ne vema na kak način rešujete no poglej če ti kej prav pride zdle glih skeniram čez ene 10 min bo pa pr teb..... mal je čudno reževet k ne vem kaj se od va spričakuje in kalkulatorjev verjetno ne uporabljate aja pa logaritemske enačbe nisma rešla sam mal pozabla zdej pa da grem to gruntat nazaj ti pa odkrito povem da se mi ne da
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:26:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, a misliš da je to to al je to sam navadna mikrovalovka? http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C35E89E1-7AE1-B28C-1C1B-C0BFE4A0F7D1&linkid=15 Oooo, bravo za 28. teden in za samo še 2 meseca in še neki zravn...Ej, full gre hitro!!!!! Bo hmali februar tuki!!! Komi čakam! Ne tole je navadna mikro....lej mi2 sva itak vsak teden če ne skor vsak dan v btc-ju v Lj pa bom mal pogledala....se bom spomnla nate.... Ja res bo hitr...pa glede na to da vidm da tale srečanja ne grejo....se bo treba verjetn kr z vozički dobit nekje na obali.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:31:13
|
|
|
|
sunny24
|
No, če se spomneš name, poglej prosim. Častim kafe al pa sok ob priliki! S kje pa si drugače? A iz LJ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:34:26
|
|
|
|
claud
|
Ja sm iz Ljubljane.... Ooo veš kaj mi je moj dragi zdele iz službe prnesu.....suhe fige namočene v belo čokolado!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:38:32
|
|
|
|
sunny24
|
oooooooooooooooooo, hitro pošli eno!!! Sam, kako pa to zgleda? Še nism vidla.... Matr, sam da je sladko, pa bi tudi jst, sam sanja se mi ne, kako je... Aha, sem vidla pečko...zdej jo morm sam še najdit v srebrni barvi in brez kuhalnikov...Ku sm zakomplicirana! Ker bela nam ne paše v kuhno...Hvala lepa za pomoč, pa vseeno poglej v LJ, ko se boš kej spomnla in če boš mela čas (ni treba sam zaradi mene tja it gledat). TNX
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:42:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 oooooooooooooooooo, hitro pošli eno!!! Sam, kako pa to zgleda? Še nism vidla.... Matr, sam da je sladko, pa bi tudi jst, sam sanja se mi ne, kako je... Aha, sem vidla pečko...zdej jo morm sam še najdit v srebrni barvi in brez kuhalnikov...Ku sm zakomplicirana! Ker bela nam ne paše v kuhno...Hvala lepa za pomoč, pa vseeno poglej v LJ, ko se boš kej spomnla in če boš mela čas (ni treba sam zaradi mene tja it gledat). TNX Bom se zihr spomnla....ja tud mi smo na srebrnih barvah.... Ma figice so pa tko....obične suhe fige namočene v belo čokolado....sj mu morm rečt da mi jih skrije ker je to taka sladkorna bomba
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:48:28
|
|
|
|
claud
|
Aja še to...ne vem kok maš velko kuhinjo in pultov....sam ti povem eno idejo....ma kolegica tko narjen in mi je ful všeč.... V bistvu ma tko na pultu vgradno pečico pa ma pol okrog tko lepo z lesom narjen da res tko zgleda kot omarca.... Ne vem če si l ohk predstavljaš.... to bi mmogla vidt....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:53:40
|
|
|
|
sunny24
|
Mislim, da vem, kaj misliš. V bistvu ma isti les kot je kuhna okoli te pečice, ne? No, mojo kuhno lahko pogledaš v albumu, je pa na vsaki strani 2,2m...Neki bomo skombinirali. Sm jzna sama nase, ko sem pred 2 leti (ko smo se selili) mojga poslušala, k je reku da pečice ne rabimo... Meni se pa peče vsega po malem...peciva, pice, meska, krompirja.......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 15:58:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja sm iz Ljubljane.... Ooo veš kaj mi je moj dragi zdele iz službe prnesu.....suhe fige namočene v belo čokolado!!!! jst bi pa rozine v čokoladi jedla kaj ste mel dons kej za kosilo? men se ne da nič kuhat ne vem če ne bom žla juhce skuhat z žličniki to da se vsaj mal najemo (predvsem se gre za florjana) pol gremo pa k mojmu domov si bom oblekce sem prnesla komi čakam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:00:26
|
|
|
|
Katjusa
|
suuny sam res kak ti rata da te moški prepriča v nenakup pečice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:02:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Mislim, da vem, kaj misliš. V bistvu ma isti les kot je kuhna okoli te pečice, ne? No, mojo kuhno lahko pogledaš v albumu, je pa na vsaki strani 2,2m...Neki bomo skombinirali. Sm jzna sama nase, ko sem pred 2 leti (ko smo se selili) mojga poslušala, k je reku da pečice ne rabimo... Meni se pa peče vsega po malem...peciva, pice, meska, krompirja....... Luštna kuhinjca je pa res da pečica vedno prav pride....tko da kakšni deci so glede tega mal čudni...tega ne rabš pa tistga ne rabš...če bi pa pekla pa tko bi bla pa to ful dobra stvar ane....k bi si gospod zaželu pico Ja točno tko kot si predstavlaš ma ja... Sam je pol odvisno kok ti gre za prostor oz. kok rabiš delovne površine....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:04:35
|
|
|
|
cati
|
suuny sam res kak ti rata da te moški prepriča v nenakup pečice Se podpišem pod to jaz nebi mogla brez nje. To mini pečico boš pa zelo težko našla brez grelcev.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:05:18
|
|
|
|
sunny24
|
Ah Katjusa, k sm smotana... Kupli novo kuhno, vse oh in sploh, pečice pa ne nabavit za zravn...Ah ja... Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega.... PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:06:59
|
|
|
|
cati
|
Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega.... PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem... To pa me je sedaj nasmejalo še naša pikica je začela brcat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:07:15
|
|
|
|
claud
|
katjusa- jst pa rozin ne maram, tud v potici ne...... kosilo pa dons tašča kuha...tko da bo kr golaž....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:11:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Pazi to: pečice nimamo, mam pa vse sorte pekačev - za muffine, za torto, za kuglof, navadn pekač...To je šele višek vsega.... PA si jih lahko vse po vrsti v rit vtaknem...Druzga z njimi itak ne morem... To pa me je sedaj nasmejalo še naša pikica je začela brcat dobra ja No mi2 pa še nimava svoje kuhinje....si z njegovimi starši še delimo.....ampak počas bomo pršli na svoje pa bomo vse zrihtal....je pa fajn k je moj kuhar in mava za kuhinjo ful dobre ideje....bo pa pr nama tko da je kuhnja v kompletu njegova izbira...ostalo pa v večini moje....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:12:33
|
|
|
|
sunny24
|
Cati, sam nevem al je to za crknt od smeha al za se zjokat zravn... claud, v bistvu bi plac za vgradno tudi meli, sam zdej morm mojga prepričat in še mal preračunat, kolko bi pršlo, če bi še omaro za vgradno zravn kupla... Kosilo...jst se šparam in upam, da bomo šli v Vipavo, k za kuhat nimamo nič... Se mi ni dalo it v trgovino prej, zdej pa še manj...Če ne, bo pa pašta padla...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:12:44
|
|
|
|
claud
|
...no kosilo vabi....se tipkamo pol...lepo klepetajte... ciao!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 8.11.2008 16:37:09
|
|
|
|
Maksi1
|
Pečica - jaz ne morem brez. Ideja za večerjo (kosilo) - naroči pico na dom.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?