Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:35:21
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pupka......jaz bi umrla brez sladkega.......nej te drži po konci da to delaš zase in za in da po porodu bo veliko težav minilo......glede službe:če se jaz nebi dobro počutila v službi bi šla na bolniško pa če se vse podre ker na koncu ti ni nihče hvaležen-samo sebe matraš......sicer ne vem kakšna je pri tebi situacija ampak najprej sta ti in tvoj !!! ja oni nebi nate gledal nikoli in nikdar tak da če se slabo počutiš domov in počivat. se bodo že znašli kaj pa pol k greš na porodniško..... najprej tvoje in zdravje pol pa oni Saj ni panike.... vsaj sadje lahko- drugače pa za nardiš pač vse.... Zdaj v sredo grem nazaj h gin. in do takrat bom premislila... Mogoče še pol malo delala, naslednji pregled mam pa čez en mesec, in takrat pa.... Ne vem, glede na to, da res ne znajo cenit nobene žrtve tukaj... Ko jih....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:35:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra si uredu?? upam da.... prej ko greš domov se nam še vsaj javi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:35:56
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra si uredu?? ah ne skrbi...sem bolš...mal so zagotovo tud hormoni krivi, sam to pač pri meni useka ven parkrat v letu in očitno je spet tak čas ... hvala za skrb
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:38:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra si uredu?? ah ne skrbi...sem bolš...mal so zagotovo tud hormoni krivi, sam to pač pri meni useka ven parkrat v letu in očitno je spet tak čas ... hvala za skrb me veseli da si se malo pomirila.....hormoni gor al pa dol-če rabiš tolažbo smo tukej in tud jok pomaga!!zdej greš pa že kmal domov glej da boš tud kej počivala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:39:20
|
|
|
|
Katjusa
|
za lepši vikend si tole privoščite....(to je men včeraj možek kupu) tiste k lahko odtale pa kak dober jabuk
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:41:18
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka.........tko ti bom rekla......če se počutiš sposobna do konca hodit v službo in da imaš kaj od tega(ekstra(potem te podpiram-če pa se ti že vse upira pa se ne matraj ker samo sebi delaš škodo......konec koncev sama veš kako se počutiš-me te bomo v vsakem primeru podpirale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 14:49:00
|
|
|
|
Pupka
|
Hvala, hvala... Delam rada, ker delam to kar me veseli.... Ampak odnosi so občasno tak problem, da človek kar cvili... Malo še... Ker zdaj je pa res tik pred tem da gre čez rob.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 15:04:57
|
|
|
|
petrap
|
no bejbe, pa je pršla moja ura odhoda...saj se vam zihr še kaj javim, ker mojga spet ne bo dolgu domu, ker more it še ne vem kam delat...jaz grem pa lepo v knjižnico, pa v postlco, pa kako dobro knjigo prebrat...papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 15:18:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap no bejbe, pa je pršla moja ura odhoda...saj se vam zihr še kaj javim, ker mojga spet ne bo dolgu domu, ker more it še ne vem kam delat...jaz grem pa lepo v knjižnico, pa v postlco, pa kako dobro knjigo prebrat...papa kej dobrga preber in spočij se .........lep vikend ti želim in počas vozi domov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 15:19:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Hvala, hvala... Delam rada, ker delam to kar me veseli.... Ampak odnosi so občasno tak problem, da človek kar cvili... Malo še... Ker zdaj je pa res tik pred tem da gre čez rob. držim pesti da tine zavre in da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 15:28:09
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Hvala, hvala... Delam rada, ker delam to kar me veseli.... Ampak odnosi so občasno tak problem, da človek kar cvili... Malo še... Ker zdaj je pa res tik pred tem da gre čez rob. držim pesti da tine zavre in da bo vse ok zavrelo je že dostikrat... bi LAHKO NA HEKTOLITRE KAVE SKUHALA... AMPAK VČASIH PAČ POTRPIŠ- Met službo kakršnokoloi že, je danes skoraj že luksuz... Ampak ko moraš misliš še na koga drugega (v tem primeru na )n pač premisliš 2krat kaj se ti splača še potrpet in kaj ne... bomo zrihtali tak da bo Ok
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 15:47:36
|
|
|
|
Vesnozaver
|
brkn, katjusa in ostale sobotnice, zal vas moram pustiti na cedilu jutri, mora mozek delati, pa nimam prevoza ne bit prevec jezne na mene Sem pa ta teden bila na tem dolgem testiranju za cuker, oni kratki je bil 8,2 danes pa sem bila pri ginekologinji in je rekla, da je cuker ok. Potem pa me je pregledala in ugotovila, da se mi krajša maternicni vrat. tako da sem naslednjič naročena ze cez dva tedna, 21.11. Tako, sedaj pa vas grem brat za nazaj, kolko ste nacvekale!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 16:17:33
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver brkn, katjusa in ostale sobotnice, zal vas moram pustiti na cedilu jutri, mora mozek delati, pa nimam prevoza ne bit prevec jezne na mene Ojoj sem že mislila da telepatsko pošiljam sporočila na rr... Imam enak problem kot Vesnozaver. Moj je pred 1uro prišel domov in mi povedal slabo novico - da mora delat, tako da sem tudi jaz brez prevoza. Mi je zelo žal, ker sem vas res hotela spoznati... Upam da niste preveč jezne.... Lep pozdrav
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 16:22:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Dan, punce. Danes sem šele zdej prišla na RR, zato samo kratko poročilo s pregleda. Ostalo bom zapisala, ko vas preberem. Tudi danes ste precej napisale, tako da bom imela kar nekaj dela za prebrat. Glede na moj špehec mi je morfo delala šele sedaj in vse je ok. Moj mož je bil zdraven in je bil ves vesel, ko je dr. rekla, da ima dolgo nogo po tatu. Ma sej sem bila tudi jaz blažena, ker je bilo res dolgo odkar sem videla našega sončka na TV. Še posebej, ker smo skoraj prešteli vsa rebrca, tako lepo je bilo videt. Zadnjč sem na pregledu imela na vodi malček ketonov in potem sem jih slišala, da premalo pijem. V tem mesecu sem tako pazila, da sem dovolj popila in zdej sem bila pohvaljena, da je vse ok. Poleg tega pa še z dieto dobro nadzorujem pritisk in sem zato še dodatno vesela. Seveda, sem si za vse te dobre rezultate privoščila šoping in mojmu otročku kupila enga cortkanega pajacka, bombažen bodi in žabice za spodaj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 16:31:28
|
|
|
|
orto2
|
Ojla! Da se še jaz javim. Danes imela pregled. Vse ok, pregledal me itak ni. Ne vem, kdaj začne kaj kontrolirat maternični vrat? V laboratoriju vse bp, poonovni pregled imam 5.12. Je pa vreme krasno in špasno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 16:55:04
|
|
|
|
rebeka84
|
meni je maternični vrat prvič pregledala 30.10. glavno da je vse ok s tvojo pikico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 17:08:10
|
|
|
|
brkn83
|
sem vas na hitro prišla mal prebrat, pa sem kr neki časa porabila. No zdej namreč neki rihtamo za sobico, sicer seveda sama z atijem, ker je moj danes zopet dolgov v službi, tako da si z njemu ne morem kaj preveč pomagati. Še dobro, da ima ati čas, da mi lahk kdaj pomaga, ker sama pa res ne morem vsega nardit. katjuša - vidim, da jutri res ne bo nič s srečanjem, ker sva ostali sami. Bolje, da se kdaj sami zmeniva za kavico. Punce sploh nimajo nobenega interesa za takšna srečanja. Kaj praviš????? petrap - vidim, da si danes imela mal čustven dan, upam da si se vsaj malo pomirila in da se ti uspe ta vikend vsaj mal spočiti.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 17:44:00
|
|
|
|
Vesnozaver
|
brkn zlehtnoba ti , ce ne bi imele interesa se sploh prijavile ne bi...saj se bomo se pa kdaj videle ziher, ce ne s trebuscki, pa v vozeki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:18:26
|
|
|
|
tanci29
|
hej klepetulje... nemogoče vas je slediti...zdej sem že tako daleč da vas še prebrati nimam več cajta...pri nas je erik tko tko neki je skos tečkast in pol ni cajta za nč druzga... spomnim se sam da ste se jutri menle za srečanje...jaz sem vam danes hortla napisat da se ga bom udeležila, ker sva bla z mojim prej zmenena da greva jutr v italijo, sam ne bova šla...ampak me je danes nas dedi oz. pradedi klical da jutri praznuje r.d. tako da gremo tja... upam da boste uživale in se fajn načvekale...pa kako slikico prpopite zraven... lep večer
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:37:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver brkn, katjusa in ostale sobotnice, zal vas moram pustiti na cedilu jutri, mora mozek delati, pa nimam prevoza ne bit prevec jezne na mene Sem pa ta teden bila na tem dolgem testiranju za cuker, oni kratki je bil 8,2 danes pa sem bila pri ginekologinji in je rekla, da je cuker ok. Potem pa me je pregledala in ugotovila, da se mi krajša maternicni vrat. tako da sem naslednjič naročena ze cez dva tedna, 21.11. Tako, sedaj pa vas grem brat za nazaj, kolko ste nacvekale! Sam da je cuker vredu.... zdej pa čim več probaj počivat da ne bo kej prehitro ven prišlo ni še naš čas vsaj tja do januarja zdrži držim pesti da maternični vrat ostane primerno zaprt in dolg še nekaj časa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:43:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Maksi za lep pregled in dober nakup Orto sam da je vse OK Brkn a same sme ostale ja no pol pa se bome tud enkrat drugič zmenle..... sam kr nej vejo v Lj tud ne bom šla če one sem nočejo fino da ti ati pomaga sej možeki pač včasih kej ne morejo sma da boste meli zrihtano do prihoda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:44:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver brkn zlehtnoba ti , ce ne bi imele interesa se sploh prijavile ne bi...saj se bomo se pa kdaj videle ziher, ce ne s trebuscki, pa v vozeki če zdej ni časa verjemite potem ga bo še manj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:52:53
|
|
|
|
birdy
|
Joj, Katjuša, Brkn, ne tko govort... Jst bi ful pršla, men je Celje sploh tok lepo mesto, sam z noricami pa res ne bi. Da pa sama prideva je pa mal daleč, preveč na vožnji izgubiva in ne bi rada da je Neli ful časa brez naju. Kdaj drugič, sam jst ful težko obljubim... More bit moj doma, pa Neli more bit zdrava, kar je pa zadnje čase že kr uspeh
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 18:56:01
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver brkn zlehtnoba ti , ce ne bi imele interesa se sploh prijavile ne bi...saj se bomo se pa kdaj videle ziher, ce ne s trebuscki, pa v vozeki če zdej ni časa verjemite potem ga bo še manj... Aja, pa s temle se ne strinjam čist. Nekatere majo šiht in je kr težko. In pol k pridejo iz službe jim res ni še do neke dolge vožnje. Oh, bodte vesele, vi bote mele vsaj pravo porodniško, pa kej prej doma... Jst se že zdej sama seb smilm. Ko bote konc decembra že vse doma, bom jst januarja še na predavanja hodila. In februarja še na izpite...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 19:00:54
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - sam res, sploh nočejo priti na štajersko. Sej jim bova nekrat vrnili, a ne??? birdy - sej tebe nisem imela v mislih, itak si že prej napisala, da ne boš mogla priti, ker je Neli bolana. Tebi je oproščeno. Sam res punce, če že zdej nimate časa za kakšno srečanje, kaj bo šele potem, ko boste imele .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?