|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 14:13:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Aja upsi, Milena Kodrič user posted image user posted image user posted image user posted image
imaš moj glas!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.9.2008 14:14:49   
Katjusa
Evo zdej pa lahko navijamo za naše.... za enkrat sta 2 če je še katera hitro podatke, da bomo glasovale...
pikica če dobiš moreš rečt, da ti morejo dat dvojno k maš dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml

poiščite imena: Maja Zabret
                       Milena Kodrič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.9.2008 14:15:44 >

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 402
29.9.2008 14:15:20   
petrap
no sem glasovala še zate Pikica user posted image user posted image user posted image

Pikica in majchy - obe izgledata super user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 403
29.9.2008 14:16:07   
Čebel@
mala* je tudi prijavljena samo ne vem imena!!
drugač pa res hvala da se vam da tipkati-klikatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
29.9.2008 14:19:15   
Pikica5
Hvala Majchy in Petra za vajin glas. Smo se še zgledali super, zaj sem že bolj podobna nilskemu konju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 405
29.9.2008 14:22:27   
petrap
pikica - mislim, da se nam to vsem dogaja...jaz sem sem danes zjutraj spet ugotovila, da se nimam več kaj obleč za v službo...se bom mogla res en dan odpravit, pa kaj kupit...al po službi se mi ne da...doma pa nimamo nobenih primernih trgovin za nosečke, tko da bom mogla kar mal po lj pogledat user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.9.2008 14:26:29   
orto2

[/quote]
hej punce!

ne MON-u je pušejak napisal prošnjo, da rabi nosečke med 21. in 28. tednom, za prostovoljno prisotnost na izpopolnjevanju za dr-je, kjer bi delali UZ ploda. V nedeljo 19. okt med 9-13 uro.

Če je katera zainteresirana, ima tam mobi.
Mgoče a ne bi bilo slabo, saj že tako malokrat vidimo naše sončke na uz?
Kaj pravite? [/quote]

Halo! A ste me čist spregledale?user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 407
29.9.2008 14:30:02   
Pikica5
Jaz še mam dvojne hlače, majčk pa še kar dosti pa ravno jutri grem v mb, da si kaj kupim. Sicer sem sedaj doma tako, da sem večino v trenerki, ampak v sredo pa se začnejo zopet predavanja in rabim nekaj več oblačil.
Za svoje sončke že nakopujete kaj?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.9.2008 14:31:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

hej punce!

ne MON-u je pušejak napisal prošnjo, da rabi nosečke med 21. in 28. tednom, za prostovoljno prisotnost na izpopolnjevanju za dr-je, kjer bi delali UZ ploda. V nedeljo 19. okt med 9-13 uro.

Kaj pravite?

Jst bi, jst bi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 409
29.9.2008 14:33:09   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

hej punce!

Kaj pravite?

nE NAJDEM KJE BI TO PISALOuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 410
29.9.2008 14:34:12   
petrap
orto2-nismo te spregledale user posted image ... jaz bom mal pogledala, sam mam pregled ravno mal pred tem, pa mi na pregledu vedno dela tud UZ, tko da ne vem če bi šla potem še tja, pa še nedelja je, če sem si prav zapomnila

pikica- meni pa mankajo kaki čevlji, pa kaj za gor (jakno al karkoli), pa tud kako majcko bo treba še kupit... za otročka pa bomo tud zdaj počasi začeli ja user posted image , ker imate ene že vse lepo pripravljeno, mormo še me pohitet user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 411
29.9.2008 14:38:50   
orto2
birdy

čisto gor na vrhu piše, da rabi pomoč

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 412
29.9.2008 14:41:28   
Pikica5
Petra - saj še je čas, jaz še morem en kup stvari nakupit od benjice, previjalne, še eno posteljico, pa še kaj za oblečt pa še sobo je treba preštrihat, stolčke za hranjenje, ... uhh še nas čaka. Jaz sem si ravno zadnjič kupila ene gležnarje špičake, z čisto nizko peto, super so mi pa še lepo elegantni so user posted image  

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 413
29.9.2008 14:43:58   
petrap
pikica jaz iščem neki takega...mi prosim poveš kje si kupila?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 414
29.9.2008 14:47:02   
Pikica5
Samo malo grem poiskat reklamo trgovine, ker ne znam čisto točno napisat. Bom hitra.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 415
29.9.2008 14:50:32   
Pikica5
V Deichmann-u sem jih kupila.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.9.2008 14:50:59   
sunny24
Dan!
Kako smo? Tu je en tak lep sonček...bom šla pol kej vn...

Punce, sem glasovala za vas...user posted image user posted image user posted image

Pa to pr Pušenjaku je full mikavna varianta, sam mam UZ lih mal prej...drugače bi pa šla...Vse, sam da vidim našo pikico...user posted image  Sicer je pa danes tko aktivna, da nori po trebuhu že od zjutraj, ko sem še spala...vsakič, ko sem se prebudila, je migalo v bušiju...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.9.2008 14:51:30   
tanci29
pikica imaš tudi moj glas...pa majchy tudi še enega...

orto nismo te spregeledale-jest sem že poklicala pa je glih nek in me pokliče nazaj...drugače pa tel. št. 051-321-224

sej bi že prej napisala pa mi računalnik neki sračka in se mi skos ugaša pol pa rabim vsaj 5 min da se spet vse nazaj pržge pa kr neki...

petrap če se boš odločla mi pošlji zs da ti povem kje sem doma

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.9.2008 14:51:44   
petrap
veš da sem kar vedela, da boš to napisala, ker sem danes ravno nameravala it tja...no zdaj bom pa res šla user posted image ...hvala pikica

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.9.2008 14:56:42   
orto2
meni se zdi tole od pušenjaka super ideja, saj po morfologiji ni več uz, razen če gre kaj narobe.

pa kaj če je nedelja, saj je dopoldne, mene samo zanima kaj pomeni debelušneuser posted image , da te pol ne zavrnejo tamuser posted image ?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.9.2008 14:57:00   
sunny24
petrap...sem zadnjič v tej trgovini vidla full lepih gležnarjev in škornjev. Pa so full poceni. Jst sem si škorne kupla, pa sem dala 30 evrov. Sej če se ne bi nazaj držala in če ne bi doma mela že kar neki škornjev, bi si še kaj kupla...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.9.2008 14:57:58   
Pikica5
Petra upam, da boš našla kaj pametnega user posted image

Hvala za glasove punci, tudi jaz sem glasovala za Majo.

Jaz bi tudi šla k Pušenjaku, ker me malo strašijo, da še lahko vedno močnejši sonček poje šibkejšega pa bi ga rada vp. A bo katera šla? 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.9.2008 15:00:27   
izidora
orto, hvala za obvestilo.

sem se že prijavila, ampak sem preveč eksotična nosečnica in me bodo imeli v rezervi. tole je za učenje specializantov in rabijo take, kjer se dobro vidi. jaz imam po treh CR preveč brazgotin, ki motijo vidnost.

tiste, ki ste malo v dvomih s svojo gin. pa se le prijavite, ker pušenjak je zakon. vsaj zame. po prvi katastrofalni nosečnosti, sem na vse glavne preglede, na koncu pa na vse, hodila k njemu. vam rečem, on na UZ-ju vidi in pogleda marsikaj, kar drugi gin. v svojem rutinskem pregledu ne. npr., pri meni je opazil, da sta v popkovini le dve žili, kar moja gin. ni videla. mogoče ima slabši aparat, ali kaj. ne vem. sem pa zato imela bolj pogoste UZ-je, da smo spremljali rast otroka. pa še enih par dobrih izkušenj imam z njim. tko da, ga priporočam. je pa res, da je to v nedeljo, pa ne vem, kako je s partnerjem zraven, pa verjetno bo malo dlje trajalo.

ena me je prej spraševala, kaj se je zgodilo v prvi nosečnosti: punčka je brcnila v popkovino, ki se je pretrgala, zato je izkrvavela. CR je bil za minuto prepozen, ker je mala še brcala, ko so me pripravljali. napako se opazi na pregledu, ki ni rutinski (pretoki skozi popkovino). tega gin. več ne gledajo, znajo pa. meni je pušenjak v kasnejših nosečnostih to izmeril. Takrat, ko sta bili le dve žili (morajo biti 3), je po tem podatku ugotovil, da je ena žila toliko širša, da so pretoki zadovoljivi in je otrok dobival dovolj hrane. Kljub temu pa je bolj podrobno opazoval rast.

imajo pa nekatere tudi slabe izkušnje z njim, ampak jaz do sedaj ne. gre pa predvsem za pripombe zaradi njegovih komentarjev (ne mara bolnišk v nosečnosti, ne mara nosečnic, ki mislijo, da so center sveta...)

ne vem, no. odločite se!

LP

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.9.2008 15:01:53   
petrap
orto2 - saj bom še razmislila, sam kakor jaz vem oziroma kakor so povedale ostale nosečke, pri nas vedno ko prideš na pregled naredi UZ...tud do sedaj ga je vedno user posted image .....aja pa saj če se bom odločila je res vseeno če je nedelja, sam to je edini dan, ko se mi ni treba nekam vozit...že tako se vsak dan vozim v lj (cca 1 h), tako da bi mi med tednom veliko bolj ustrezalo, ker sem že tukaj...no pa saj je odvisno od vsake posameznice user posted image ...tiste ki se boste odločila superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.9.2008 15:11:04   
orto2
petrap, pri nas na gk, menda po morfologiji ne delajo več uz, verjetno je drugače pri manjših koncesionarjih, tle na kliniki je mogoče mal preveč pacientk, če bi še vsaki delal uz, seveda kadar ni potrebe, drugače ga delajo vedno

punce, jaz sem se prijavila k pušenjaku, naenkrat bodo delali na 5 uz, ki jih bodo posodile firme, tako da bodo dobre aparature, prisotni pa bodo slovenski ginekologi. lahko se zmenite za ob 9ih, 10ih, 11ih in 12ih.

se je še katera prijavila???????????user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?