izidora
|
no, bom pa še enkrat. Ajvy, imam Julijo in Leona (4 in 2), prva hči pa je umrla takoj po porodu. O bodijih: verjetno misliva enako, tiste netke na levi ali desni rami, ki se spnejo. sicer sem pa jaz imela za prve mesece bodije na preklop (na vrvice)., da ne rabiš nič čez glavo vlečt. tudi jaz kupujem cenejše, šparove ipd, sem se pa že parkrat nasankala, zato zdaj bolj pazim, kaj kupim. pri dražjih firmah ne naletiš na take nepravilnosti. se mi je zgodilo, da je ravno šparov bodi št. 80 po dolžini ustrezal (od ramen do pod ritke - pod plenico), rokav je bil pa 5 cm predolg. no, zdaj malo bolj pogledam, kaj kupim. no, jaz si še nič ne pripravljam, ker me je tega groza zaradi prve slabe izkušnje. takrat sem imela vse pripravljeno, zlikano, tipi-topi, potem sem pa prišla iz porodnišnice in pospravljala in ob tem trpela. po obeh kasnejših porodih je mož vse pripravil. Vse znosil skupaj, kupil, kar je bilo potrebno, opral in zlikal in me je vse čakalo, ko sem prišla s štručko domov. tudi tokrat bo tako - upam, da pridemo do tam. sicer imam skoraj vse že doma na podstrešju, tako da ne bo takega problema. kupiti bo potrebno novo blazino za previjalno, pa še kako stvar. ampak, kot rečeno, bo to oči vse poštimal. da le srečno rodimo! no, to je moja že peta nosečnost in počasi imam občutek, da bom diplomirala. vse že vem na pamet, kdaj je kak pregled, kdaj moram dobiti injekcije, kakšne vrednosti so v redu (kri, urin), kako je s kg... je pa po počutju najbolj grozna, ker me poleg psihe daje tudi huda utrujenost, glavoboli, bruhanje, bolečine... leta, leta, se pozna, da sem malo starejša. no, da ne bom predolga, LP vsem!
|