|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 16:24:57   
Katjusa
evo sem mal pobrskala torej se ne motim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne naprej povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image http://sl.wikipedia.org/wiki/IP-naslov

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.9.2008 16:27:24   
Katjusa
sunny čakam da se Florjan zbudi in da pride možek domov gremo tle na en kmečki turizem map poslikat da jim damo slike na net.... http://medvedovgraben.awardspace.com/home/home.html evo tuki bomo mi mel krst za našega prihajajočega člana to je tle čistu blizu nas in majo zdej na novo in jim mi2 urejama spletno stran, vizitke.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.9.2008 16:29:19   
tanci29
sunny lahko parkiraš v parkirni hiši, samo glede na to da je nedelja se da pomoje tudi kje ob cesti ker mislim da ni preveč zasedeno....tista parkirna je kar draga...moj je tam pustu avto ko sem šla rodit...sej sem mu rekla če ni mogu najdt enga parkinga tam okol, sam ni mogu niti gledat tko da se je kar ke not zapelau...user posted image user posted image ...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.9.2008 16:32:05   
Čebel@
katjuša.......sem probala s prekinitvijo ampak mi isto št. napišeuser posted image
jest grem pa jutri po bolniški listuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.9.2008 16:33:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sunny lahko parkiraš v parkirni hiši, samo glede na to da je nedelja se da pomoje tudi kje ob cesti ker mislim da ni preveč zasedeno....tista parkirna je kar draga...moj je tam pustu avto ko sem šla rodit...sej sem mu rekla če ni mogu najdt enga parkinga tam okol, sam ni mogu niti gledat tko da se je kar ke not zapelau...user posted image user posted image ...
nekje sem zasledila da je 1 evro na uro v park.hiši??

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.9.2008 16:38:53   
tanci29
ma sem že pozabila kolk je ta parkirna hiša...ko sem hodila v materinsko šolo sem zmeri tam parkirala ker med tednom ni šanse da tm okol kje dobiš parking pa še bolj komot je...pa se mi je zdel kr velik...sam če greš pa sam enkrat pa ni tolk

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.9.2008 16:39:03   
Katjusa
sem gledala tole za UZ pa piše da debelušne ne veljamouser posted image user posted image user posted image user posted image sem mu tudi to napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image pač sam napisala sem Škoda de debelušne ne veljamo;)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa dobijo tako pa ne znajo pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.9.2008 16:42:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......sem probala s prekinitvijo ampak mi isto št. napišeuser posted image
jest grem pa jutri po bolniški listuser posted image

nemogoče ja številka strežnika je ista sam št odjemalca je druga jst sem mela prej 87.119.146.79 zdej mam pa 87.119.159.250

100% je tak razn če mas statični IP sam ne verjamem..... a maš preko rutarja? pol tud mislim da ostane k v tem rpimeru se povezuje ruter in ne računalnik in pol bi mogla ruter nanovo vklopit....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.9.2008 16:44:23   
Čebel@
preko rutarja je ja ker imava t2.......a bi mogla pol rutar vsakič znova zalavfat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.9.2008 16:46:19   
mala*
a mi pošle ena link od une strani od Pušenjaka za UZ???Prosim...jst ne najdem spet....

A vsakič je treba pol ruter priklopiti in vklopiti??
ker jst če povezavo prekinem in ponovno vzpostavim je isti IPuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.9.2008 16:48:19   
Katjusa
bom možeka vprašala kak je stem tok velik pa spet ne vem

evo do pušnjaka http://med.over.net/forum5/read.php?19,4996956

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.9.2008 16:51:56   
Katjusa
pr t-2 je bojda statičn IP tak da se ne da nič pr nekaterih ponudnikih se v vsakem primeru osvežuje enkrat dnevno če gre za dinamičen IP sicer (to je v primeru da imate rutar se vam vsaj 1x dnevno spremeni)

ja nč bom pa jst večkrat glasovala.... glede IP če ne veste kakega imate vam pa more to povedat ponudnik internetnih storitev....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.9.2008 16:55:20   
Čebel@
no jest ne morem nič!!!!!sem probala s tem da sem še enkrat zalaufala rutar ampak je ista št.user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da boste druge klkale zameda v finale pridemo 3 februarčiceuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
29.9.2008 17:16:49   
cati
Pa saj to ni res grem malo v službo potem pa se ne morem prebit čez vaše posteuser posted image user posted image

Sem pa glasovala za naše punce kaj to lahko samo 1x??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.9.2008 19:20:56   
Čebel@
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Pa saj to ni res grem malo v službo potem pa se ne morem prebit čez vaše posteuser posted image user posted image

Sem pa glasovala za naše punce kaj to lahko samo 1x??
smp čveke ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image  baje da če se odjaviš z neta in nazaj prijaviš lahko potem spet glasuješuser posted image  hvala za glas cati

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.9.2008 19:23:01   
cati
baje da če se odjaviš z neta in nazaj prijaviš lahko potem spet glasuješ hvala za glas cati

Ne gre user posted image
Pa piše da lahko samo enkrat. Mogoče bompa jutri lahko že spetuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.9.2008 19:30:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cati

baje da če se odjaviš z neta in nazaj prijaviš lahko potem spet glasuješ hvala za glas cati

Ne gre user posted image
Pa piše da lahko samo enkrat. Mogoče bompa jutri lahko že spetuser posted image
katjuša je malo višje na tej in mislim da tudi na prejšnji strani pisala kako se to dela in kdo lahko........midva imava t2 in tega ne morem delatiuser posted image
objemček bi mogu bit na koncu ne na vrhuuser posted image  sem prehitro pritisnila potrdiuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.9.2008 19:34:11   
birdy
Tanci, mi se pa lohk 19.ega mal prej dobimo pa gremo še na eno kavouser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vidla da si napisala da maš uro ob 10ih in sem zdele klicala in se zmenila za ob 10ihuser posted image user posted image user posted image
Pa se bova najdle 2 k mava približno iste stare otročke ob istem času na istem mestuuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 468
29.9.2008 19:53:27   
Šaki
uau a zdj mamo že kar drug del?

torej lahk pišemo samo smle.
ok.

kako ste?user posted image

aja še to kdo pa je zaklenu prejšnjo temo
nč fajn bodte grem kmetijo gledatuser posted image

< Sporočilo je popravil bad girl -- 29.9.2008 19:55:05 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
29.9.2008 20:11:33   
Ajvy
Večer...vidim ,da ste ble pridne.....jst sem vsak dan slabše namesto boljše....sem šla po Tarjo v vrtec, ej mogu moj po obe pridt, ker se mi je tam začelo tak vrtet....user posted image user posted image

Izidora....super imeni...bo pa kar majhna razlika med njimi...si bolj taka super mami, a ne??
Žal mi je za tvojo življenjsko izkušnjo.....user posted image user posted image  zato verjamem, da se počutiš kakor se......user posted image user posted image user posted image

Petrap...čestitke za super nakup kombinezončka user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam s teboj, kar vprašaj G, kako je z lego...šele potem se pa sekiraj....

mala*...upam, da je čajček pomagal user posted image user posted image user posted image

Katjuša...lahko rečeš tvoji mami, da pride še k meni malo rogljičkov spečtuser posted image user posted image
Pridna za pospravljanje user posted image

cita...user posted image user posted image user posted image

reckova...glede križa ti žal ne znam pomagati user posted image

Akvalina.....kak fejst dečko je tale tvoj sinčekuser posted image user posted image user posted image  je  ponosen na svojega atija, a ne??

MAjchy..a ni fino, ko se tak že pozna user posted image ....jst se skoz gledamuser posted image user posted image

TAncy....hvala za povabilo...mene bo moj peljal....sva se že zmenila, prej pa ne morem ker je on še v službici.....
Superca za pralni stroj....me veseliuser posted image user posted image user posted image

Sunny...dobr da si me spomnila za bolniški list....spet bi pozabila....

to je to....zej me pa glava boli...lumpe.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
29.9.2008 20:21:38   
Ajvy
Balonchy...kako si punca???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 471
29.9.2008 20:24:01   
akvalina
Akvalina.....kak fejst dečko je tale tvoj sinček je ponosen na svojega atija, a ne??

JAAAA! LAHKO NOČ JAZ GREM DONS KR SPAT K ME GLAVA BOLI.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
29.9.2008 20:24:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Akvalina.....kak fejst dečko je tale tvoj sinček je ponosen na svojega atija, a ne??

JAAAA! LAHKO NOČ JAZ GREM DONS KR SPAT K ME GLAVA BOLI.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.9.2008 20:32:12   
akvalina
aJVY upam da je z Balonchy vse ok k se nam nč ne jav od zjutraj ko jo je skrbelo zarad brcanjauser posted image !!!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 20:35:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?