|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 12:09:16   
akvalina
se slišmo jutr jaz moram kuhat, da ne bomo lačniiiiiiiuser posted image .Se slišmo prot večeru.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.9.2008 12:29:39   
petrap
akvalina - dobro kuhaj, pa ne se preveč naprezat, če morš počivat, je pač treba počivat...bomo zihr slikale, jaz bom no, pa bomo pol mal slikce gor prleple, da boste še ostale vidle user posted image

aja...vam morm povedat, da mi je moja tetka rekla, da mam bolj nizko lego in da se morm pazit, da ne bom prej rodila...user posted image pol sem pa mami omenila to, pa je rekla, da je imela on ravno tako lego pr men in sem bla rojena 2 dni čez rok, tko da mi ni treba nč skrbet...me je mal potolažila...bom pa še gin vprašala kako je to...sam kaj k mam šele čez 14 dni spet pregled...še tko dolgo do takrat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.9.2008 12:30:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina
user posted image

ka je dober maliuser posted image user posted image user posted image zgleda pravi navihanecuser posted image user posted image user posted image kak so ti naši otroci nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud večkrat boli in sicer kolki jokam ko se je treba premaknt.... pa kaj češ..... za nekrat potrpim in se z ničemer ne mažem..... čeprav tečejo solze....

kar se pa krčev tiče je pa men ena predlagala magnezijeve šumeče tablete in pomaga.... kak teden nazajs em mela probleme s krči sem si zjutraj naredla eno tableto in zdej je mir ko me bo spet grablo bom spet eno tak da jih niti ne rabiš vsak dan pit sam ko nastane problem.....

jst sem bla pa zdle pridna sem omaro pospravla.... mama z možem sam eno k nimama veliko prostora v sobi in si lahko predstavljate kak kaos je bil no zdej je pet lepo razdeljeno moje tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidli kako dolgo.... sem pa nekaj stvari donesla tud na hodnik v omaro tak da ne bodo kilometrski kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.9.2008 12:41:11   
brkn83
Katjuša, ja lahko prideš tudi po mene domov,.........še bolje zame.user posted image

Drugače pa sem bila js tudi zdele pridna, sem mal pospravla stanovanje, sedaj pa bom še šla malo pospravljati cote, ki jih imam kr nekaj, jutri pa me čaka še likanje, ko se mi še en stroj posuši.

No sej mene tudi dostikrat križ boli, predvsem zvečer, če kaj delam popoldan, oziroma  sem veliko na nogah....................... ampak js se tolažim, da bo kmalu februar in da bo takrat že bolje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.9.2008 12:47:39   
Čebel@
meni je v roku enega tedna tako zrastel trebuh da se sama sebi zdim okorna!!!!!sem šla včerej mimo ene mame in me pogleda in reče da same nosečnice okoli hodijouser posted image user posted image user posted image  končno se mi pozna da sem user posted image  in ne da sem se zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
komej čakam petek!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.9.2008 13:00:58   
Čebel@
uglavnem............glasujte za mene na miss buši-Zabret Maja...........hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.9.2008 13:03:29   
petrap
ja mislim, da se bo evforija glede petka sam še večala...bolj ko bo blizuuser posted image user posted image user posted image

no če potrebuje še kera prevoz - jaz grem iz Vodovodne (Bežigrad) do BTC-ja user posted image user posted image user posted image ...no sam res lahko kero poberem, če je kje v bližini

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.9.2008 13:22:53   
tanci29
petrap-jest sem iz bežigrada-sicer bom šla s svojim avtom, lohk pa prideš na kofico prej...pa še ajvy ker tud vem da si s tega konca..

majchy-grem gledat če se že glasuje...dopoldne ni blo še nič

akvalina-lepa slikica...pa dober tek....moj erik je glihkar pohamsal

pa pralni stoj mi dela že perem juhuhu

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 383
29.9.2008 13:25:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci2

pa pralni stoj mi dela že perem juhuhu
user posted image user posted image user posted image user posted image  za pralni strojuser posted image user posted image user posted image  bo mogu delat na polnouser posted image user posted image user posted image  se že lahko glasuje in preverjeno..........lahko večkrat ne samo 1x

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.9.2008 13:26:58   
tanci29
moj glas je oddan..piše da lahko samo enkrat...grem probat če lahko še enkratuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.9.2008 13:31:10   
petrap
tanci - ja jaz bom res končala prej, ob petkih navadno končamo najkasneje ob 15:30, tko da se nimam kam dat, sem rekla da bom šla pa mal v baby center...je pa tud kavica prou mikavna ponudba user posted image user posted image user posted image

majchy - jaz grem tud zdaj takoj pogledat, pa glasovat....user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.9.2008 13:35:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

moj glas je oddan..piše da lahko samo enkrat...grem probat če lahko še enkratuser posted image
hvala,hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.9.2008 13:36:10   
petrap
mislm, da res lahko glasuješ samo enkrat iz enega računalnika user posted image ... mamo pa pri nas v službi ogormno računalnikov, tko da bom glasovala še iz kakega drugega ... evo še en glas za majchy user posted image user posted image user posted image

mala* ti si tudi na tekmovanju, a ne? pod kaj pa zate lahko glasujemo?

sem ugotovila, da je ena tud iz našega kraja...sam raje glasujem za vas trebuškarce...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.9.2008 13:40:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

mislm, da res lahko glasuješ samo enkrat iz enega računalnika user posted image ... mamo pa pri nas v službi ogormno računalnikov, tko da bom glasovala še iz kakega drugega ... evo še en glas za majchy user posted image user posted image user posted image

mala* ti si tudi na tekmovanju, a ne? pod kaj pa zate lahko glasujemo?

sem ugotovila, da je ena tud iz našega kraja...sam raje glasujem za vas trebuškarce...user posted image user posted image user posted image user posted image

moraš par minut počakat po pa lohk spet!!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.9.2008 13:43:40   
petrap
no bom probala user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.9.2008 13:46:15   
Pikica5
Hey punce,

dajte linke katere ste na miss buši, da bomo glasovale. Če se kateri, da lahko glasuje zame TUKAJ

Punce že čutite gibe svojih sončkov.

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.9.2008 13:46:44   
petrap
pa res lahko...user posted image user posted image user posted image ...pol bom pa res lahko oddala velik glasov, ker sem tko al tko skoz na računalniku v službi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.9.2008 13:51:16   
orto2
hej punce!

ne MON-u je pušejak napisal prošnjo, da rabi nosečke med 21. in 28. tednom, za prostovoljno prisotnost na izpopolnjevanju za dr-je, kjer bi delali UZ ploda. V nedeljo 19. okt med 9-13 uro.

Če je katera zainteresirana, ima tam mobi.
Mgoče a ne bi bilo slabo, saj že tako malokrat vidimo naše sončke na uz?
Kaj pravite?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.9.2008 13:53:01   
Katjusa
 http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja, Maja, Maja, Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.9.2008 13:54:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hey punce,

dajte linke katere ste na miss buši, da bomo glasovale. Če se kateri, da lahko glasuje zame TUKAJ

Punce že čutite gibe svojih sončkov.

Želim vam lep dan

Mislim da nam moreš zaupat svoj priimek in imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k men odpre sam stran za glasovanje

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.9.2008 13:57:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

pa res lahko...user posted image user posted image user posted image ...pol bom pa res lahko oddala velik glasov, ker sem tko al tko skoz na računalniku v službi user posted image user posted image user posted image

no sem reklauser posted image user posted image user posted image user posted image  ti samo glasujuser posted image user posted image user posted image
pikica daj ime in priimek da bomo vedle karasi da lohk klikamo
isto velja za malo*

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.9.2008 13:58:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja, Maja, Maja, Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si čist noter padlauser posted image user posted image user posted image user posted image  take rabimouser posted image user posted image user posted image  zdej ste spotoma še vidle kako zgledamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.9.2008 14:02:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

si čist noter padlauser posted image user posted image user posted image user posted image  take rabimouser posted image user posted image user posted image  zdej ste spotoma še vidle kako zgledamuser posted image

sem ponosna na vas..... sama ne morem sodelovat k sem pre trebušastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se sploh ne vidi da sem noseča zato pa uživam z vami in navijam da naša dobi tist fajn stolček pa avto za pol leta in ne vem kaj še vse mislim da vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Super zgledašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.9.2008 14:03:42   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sem ponosna na vas..... sama ne morem sodelovat k sem pre trebušastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se sploh ne vidi da sem noseča zato pa uživam z vami in navijam da naša dobi tist fajn stolček pa avto za pol leta in ne vem kaj še vse mislim da vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Super zgledašuser posted image user posted image user posted image

sej moraš biti trebuškarca če si pa user posted image !!!!!hvala za komplimentuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.9.2008 14:04:20   
Pikica5
Aja upsi, Milena Kodrič user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?