Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 12:09:16
|
|
|
|
akvalina
|
se slišmo jutr jaz moram kuhat, da ne bomo lačniiiiiii .Se slišmo prot večeru.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 12:29:39
|
|
|
|
petrap
|
akvalina - dobro kuhaj, pa ne se preveč naprezat, če morš počivat, je pač treba počivat...bomo zihr slikale, jaz bom no, pa bomo pol mal slikce gor prleple, da boste še ostale vidle aja...vam morm povedat, da mi je moja tetka rekla, da mam bolj nizko lego in da se morm pazit, da ne bom prej rodila... pol sem pa mami omenila to, pa je rekla, da je imela on ravno tako lego pr men in sem bla rojena 2 dni čez rok, tko da mi ni treba nč skrbet...me je mal potolažila...bom pa še gin vprašala kako je to...sam kaj k mam šele čez 14 dni spet pregled...še tko dolgo do takrat...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 12:30:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ka je dober mali zgleda pravi navihanec kak so ti naši otroci nekaj posebnega mene tud večkrat boli in sicer kolki jokam ko se je treba premaknt.... pa kaj češ..... za nekrat potrpim in se z ničemer ne mažem..... čeprav tečejo solze.... kar se pa krčev tiče je pa men ena predlagala magnezijeve šumeče tablete in pomaga.... kak teden nazajs em mela probleme s krči sem si zjutraj naredla eno tableto in zdej je mir ko me bo spet grablo bom spet eno tak da jih niti ne rabiš vsak dan pit sam ko nastane problem..... jst sem bla pa zdle pridna sem omaro pospravla.... mama z možem sam eno k nimama veliko prostora v sobi in si lahko predstavljate kak kaos je bil no zdej je pet lepo razdeljeno moje tvoje bomo vidli kako dolgo.... sem pa nekaj stvari donesla tud na hodnik v omaro tak da ne bodo kilometrski kupi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 12:41:11
|
|
|
|
brkn83
|
Katjuša, ja lahko prideš tudi po mene domov,.........še bolje zame. Drugače pa sem bila js tudi zdele pridna, sem mal pospravla stanovanje, sedaj pa bom še šla malo pospravljati cote, ki jih imam kr nekaj, jutri pa me čaka še likanje, ko se mi še en stroj posuši. No sej mene tudi dostikrat križ boli, predvsem zvečer, če kaj delam popoldan, oziroma sem veliko na nogah....................... ampak js se tolažim, da bo kmalu februar in da bo takrat že bolje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 12:47:39
|
|
|
|
Čebel@
|
meni je v roku enega tedna tako zrastel trebuh da se sama sebi zdim okorna!!!!!sem šla včerej mimo ene mame in me pogleda in reče da same nosečnice okoli hodijo končno se mi pozna da sem in ne da sem se zredila komej čakam petek!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:00:58
|
|
|
|
Čebel@
|
uglavnem............glasujte za mene na miss buši-Zabret Maja...........hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:03:29
|
|
|
|
petrap
|
ja mislim, da se bo evforija glede petka sam še večala...bolj ko bo blizu no če potrebuje še kera prevoz - jaz grem iz Vodovodne (Bežigrad) do BTC-ja ...no sam res lahko kero poberem, če je kje v bližini
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:22:53
|
|
|
|
tanci29
|
petrap-jest sem iz bežigrada-sicer bom šla s svojim avtom, lohk pa prideš na kofico prej...pa še ajvy ker tud vem da si s tega konca.. majchy-grem gledat če se že glasuje...dopoldne ni blo še nič akvalina-lepa slikica...pa dober tek....moj erik je glihkar pohamsal pa pralni stoj mi dela že perem juhuhu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:25:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci2 pa pralni stoj mi dela že perem juhuhu za pralni stroj bo mogu delat na polno se že lahko glasuje in preverjeno..........lahko večkrat ne samo 1x
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:26:58
|
|
|
|
tanci29
|
moj glas je oddan..piše da lahko samo enkrat...grem probat če lahko še enkrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:31:10
|
|
|
|
petrap
|
tanci - ja jaz bom res končala prej, ob petkih navadno končamo najkasneje ob 15:30, tko da se nimam kam dat, sem rekla da bom šla pa mal v baby center...je pa tud kavica prou mikavna ponudba majchy - jaz grem tud zdaj takoj pogledat, pa glasovat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:35:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 moj glas je oddan..piše da lahko samo enkrat...grem probat če lahko še enkrat hvala,hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:36:10
|
|
|
|
petrap
|
mislm, da res lahko glasuješ samo enkrat iz enega računalnika ... mamo pa pri nas v službi ogormno računalnikov, tko da bom glasovala še iz kakega drugega ... evo še en glas za majchy mala* ti si tudi na tekmovanju, a ne? pod kaj pa zate lahko glasujemo? sem ugotovila, da je ena tud iz našega kraja...sam raje glasujem za vas trebuškarce...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:40:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap mislm, da res lahko glasuješ samo enkrat iz enega računalnika ... mamo pa pri nas v službi ogormno računalnikov, tko da bom glasovala še iz kakega drugega ... evo še en glas za majchy mala* ti si tudi na tekmovanju, a ne? pod kaj pa zate lahko glasujemo? sem ugotovila, da je ena tud iz našega kraja...sam raje glasujem za vas trebuškarce... moraš par minut počakat po pa lohk spet!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:43:40
|
|
|
|
petrap
|
no bom probala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:46:15
|
|
|
|
Pikica5
|
Hey punce, dajte linke katere ste na miss buši, da bomo glasovale. Če se kateri, da lahko glasuje zame TUKAJ Punce že čutite gibe svojih sončkov. Želim vam lep dan
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:46:44
|
|
|
|
petrap
|
pa res lahko... ...pol bom pa res lahko oddala velik glasov, ker sem tko al tko skoz na računalniku v službi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:51:16
|
|
|
|
orto2
|
hej punce! ne MON-u je pušejak napisal prošnjo, da rabi nosečke med 21. in 28. tednom, za prostovoljno prisotnost na izpopolnjevanju za dr-je, kjer bi delali UZ ploda. V nedeljo 19. okt med 9-13 uro. Če je katera zainteresirana, ima tam mobi. Mgoče a ne bi bilo slabo, saj že tako malokrat vidimo naše sončke na uz? Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:53:01
|
|
|
|
Katjusa
|
http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujte še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovale Maja, Maja, Maja, Maja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:54:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Hey punce, dajte linke katere ste na miss buši, da bomo glasovale. Če se kateri, da lahko glasuje zame TUKAJ Punce že čutite gibe svojih sončkov. Želim vam lep dan Mislim da nam moreš zaupat svoj priimek in ime k men odpre sam stran za glasovanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:57:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap pa res lahko... ...pol bom pa res lahko oddala velik glasov, ker sem tko al tko skoz na računalniku v službi no sem rekla ti samo glasuj pikica daj ime in priimek da bomo vedle karasi da lohk klikamo isto velja za malo*
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 13:58:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujte še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovale Maja, Maja, Maja, Maja si čist noter padla take rabimo zdej ste spotoma še vidle kako zgledam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 14:02:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujte še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovale Maja, Maja, Maja, Maja si čist noter padla take rabimo zdej ste spotoma še vidle kako zgledam sem ponosna na vas..... sama ne morem sodelovat k sem pre trebušasta in se sploh ne vidi da sem noseča zato pa uživam z vami in navijam da naša dobi tist fajn stolček pa avto za pol leta in ne vem kaj še vse mislim da voziček Super zgledaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 14:03:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml evo link za vse ki bi rade glasovale za naše lepe februarke spodaj med slikicami poiščite najlepšo z imenom Maja zabret in glasujte še ena je naša sam more povedat kdo je da bomo lehko glasovale Maja, Maja, Maja, Maja si čist noter padla take rabimo zdej ste spotoma še vidle kako zgledam sem ponosna na vas..... sama ne morem sodelovat k sem pre trebušasta in se sploh ne vidi da sem noseča zato pa uživam z vami in navijam da naša dobi tist fajn stolček pa avto za pol leta in ne vem kaj še vse mislim da voziček Super zgledaš sej moraš biti trebuškarca če si pa !!!!!hvala za kompliment
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 29.9.2008 14:04:20
|
|
|
|
Pikica5
|
Aja upsi, Milena Kodrič
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?