tasyo
|
Uf, danes je pa tuki tako zatišje, da mi je zdej kar malo manjkalo branje.... Lana spi in je bila danes pravi cukerček, skoraj nič ni tečkala, čeprav se je vseeno borila, da ne bi spala. PA sem vendarle jaz zmagala... Tudi možička sem že uspavala in sedaj imam čas samo zase (pa za rr, no). Bana se že polni in me bo vsak čas zvabila, joj, kako to paše. Ma, večerna kopel me tko sprosti, da je kaj. Sam ponavadi sem že tok utrujena, da se grem raj sam stuširat, zobke umit pa spat... Krista- vidiš, to so koordinate zame. Na kratko. Sicer pa bom poklicala, če se slučajno vseeno zgubim - majster je majster, veš... NiLe, zarad bowlanja se pa ne sekiri, bom ziher jaz prevzela vlogo najbolj nesposobnega igralca... Uh, kako bo tole smešno, nas kar vidim. No, če ne bo naša miss spet užgala sirene. Ma jo sploh ne razumem več. Včasih jo kdo samo pogleda, pa že tuli, drugič je pa polno ljudi pa nobenega znanega, pa sesam smeje, goska. Še primejo jo lahko Nimam pojma po kakem principu se zdej gremo. V veliki večini je pa res ratala bolj jokica, ko vidi neznane ljudi in rabi kar neki časa, da se privadi. Je mal mojga karakterja... Ker tut sama rabim mal dlje, da prav zafunkcioniram v novi družbi. No, vsaj včasih sem, odkar sem pa z možekom, pa se vse spreminja... Ker zaenkrat še ni neke hude debate, grem kar v kopalnico. Mogoče vas pridem še kej poškilit, sicer pa lep večer in lahko noč. Pa danes naj vsa ta mularija prespi noč, no! Upam da se naša vsaj ne bo zbujala vsako uro. Ker sicer bodo tut mene začel čudno gledat, ko bom zjutraj zunaj kofetkala - pa čeprav se obeta otoplitev...
|