Roberta69
|
Po ta novem je pa tako, da kak dan tu gor izpustiš in si totalno pečen . Ste pa tok luštne, (sploh pa Srečka in Majček, sem brez besed ) da vas je veselje brat (čeprav priznam, da mi marsikatera malenkost uide; namreč zadnje čase res pošteno klofate ). Posadka, vi ste pa zame ena taka perfect family (pa ne v tem posplošenem prizvoku, ki ga ta "fraza" ima, ampak ste tko... ja, prov the best no ). Ko berem tvoje opise raznih srečanj, praznovanj, vsakdanjih dogodkov, itd., kar čutim vašo toplino . Je moj škrat kar frajer, da se je že usedel, ja, ampak se zdaj recimo že dva dni ni nič, tako da se je izgleda samo malce považil (čeprav je "akrobacijo izvedel 3x, tako da ni šlo zgolj za naključno dejanje) in iz te moke še ne bo kruha. Drugače sem bila pa tudi jaz presenečena, ker se je to zgodilo čisto nepričakovano in Tasyo, ni rečeno, da te Lana en dan ne bo kar presenetila. Ga pa jaz nikoli ne posedam, še tako da je naslonjen v naročju je bil zelo redko... Sicer je pa to čisto nepomembno (kaj, kdaj...) in kot je rekla Posadka, so tile škrati eni taki sončki in mene osebno veseli predvsem, da je moj sonček veliko nasmejan in zelo redko joka, kar pomeni da je očitno zadovoljen in to je tisto kar mene osrečuje. Nekaj je bilo vmes debate o vitaminčkih: mi2 sva se po tehtnem premisleku odločila, da gre kavni avtomat via (ga morda enkrat nadomesti kak samostoječi) in bova imela poleg navadne pečice še parno pečico, ker je mene čist navdušila in že komaj čakam, da pripravim kakšen multivitaminski obrok . Je pa tudi tista zadeva iz bambusa, Srečka, po moje super. Mi2 imava doma kao parni "apartek" (v tri nadstropja sestavljive posode), ampak sva ga uporabila le enkrat, od takrat pa dela ful gužvo v omari in bog ne daj, da se pri pečici zgodba ponovi. Imena: meni so všeč predvsem eksotična, malce drugačna. Kot veste, je našega sončka doletela usoda, da je bil slab mesec le deček, ampak to fejst deček ... no, vsi so bili pametni, da se bova že spomnila, če ne prej pa ko ga dobim v naročje, pa se ni zgodilo nič podobnega. Vsi so nama na polno težili in klicarili, kot da je konec sveta, mi2 pa v bistvu s tem sploh nisva bila preveč obremenjena. Potem pa sem jaz en dan sanjala, da bo mojemu sinu ime Liam, tako da je bil poimenovan na poseben način in njegovo ime spremlja res good karma, poleg tega pa je še neobičajno (vsaj za naše konce) in meni zelo lepo. So ga pa razne stare mame itd. že želele preimenovati v razne Vilije in podobno, da ne omenjam, da si je večji del sorodnikov njegovo ime prav zapisalo na list papirja, pa enim še vedno dela težave . Krstno ime pa še ne vem, kakšno bo imel. Sem pa izvedela, da obstaja ogromno prekrasnih krstnih imen (tudi precej neobičajnih) in bo tako morda za naslednje sončke izbor veliko lažji. Jabolko, zakaj pa vidva hodita na fizioterapijo? Mi2 bi jo morala imeti v četrtek, pa mi je fizioterapevtka napisala sms, da zaradi bolezni odpade - sem prov jezna, ker toliko časa traja . Bi rada že enkrat izvedela, kako mu lahko pomagam. Litija - to bo res enkratno srečanje. Mi2 že tko neki štrajkava zadnje čase?!? Ampak v ponedeljek imava prvič plavanje, ob 9-ih... Do kdaj pa kaj mislite biti v Litiji? Ker mi2 bi se najprej iz LJ lahko odpravila ob 10-ih ali še kasneje? Sem pa zadnjič pogledala une fotke, ki so bile vmes in so res fenomenalne, tako da bo razstava bomba. Nisem pa čisto razumela, če greste same ali z boljšimi polovicami? Mi2 imava v Litiji veliko prijateljev, pa bi se mi morda pridružil še moj dragi (čeprav ne vem, če je glih pripravljen udarit čvek s takimi klepetuljami, kot smo me ). Itak sem kaj pozabila...
|