scorpiogirl
|
pa moram vse brat, da bom v ponedeljek v Litiji našla plac ... sej mi je prov nerodno ... sem tri leta živela tam, pa ne vem, kje je mladinski center IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Punce- a je še katera zasvojena s čokolado ma moja mama je mela po mojem čokoladen mlek...jaz sem že od rojstva čokoholik...no ja zadnje čase jo bolj redko...je mož mal konkurence...pa mi jo prvi poje...če mu rata he he...včasih pa revež samo žalostno gleda prazno embalažo...he he...sej veste uno modro: Kdor prvi pride, prvi melje...he he zredi se pa tud bolj... pr nas je prov isto oba čokoholika pa si delava konkurenco ... dons pa sam Srečkico citiram ... se vidi, kdo je taglavna čveka, k ne sme velik migat pa drugih umetnij ne bom več citirala ... se itak sam režim zraven Joj, Jabolko, tvoji sosedi pa majo lepo vzgojenega mačka od Srečke kometarji pa itak Katka kje najdeš ti take fore moj me že prov blesav gleda, kaj mi je, k se tle po stolu skor mečem od smeha ... no, sej se po smeškotih vid ... če bi meli tistega, ki se po tleh od smeha valja, bi pa tistega popala Sasy, kolk fajn sedi mali na tejle vreči pa kar žogo bo pojedel Srečka, Iza pa v tejle kiči posteljici prov uživa ... tko pametno gleda, kot da jo je sama zrihtala aja, jst se kar strinjam s Simvir glede seznamov ... se mi zdi, da je Violica zdej kar obremenjena, ker mora na vsaki 10. strani objavit seznam. Tasyo, ne se sekirat, če bo Lana malo bolj tečkasta, pa le pridita v Litijo ostale sigurno ne bomo opazile, znajo bit naši tud tečkoti meni se tud zdi, da je samo Nala slišat pa opazit, če tečka, drugi pa sploh ne opazijo Katka, delaš lušte z receptom za čokolado bi jo šla kar takoj delat ... mi je takooooooo dobra krst ... tud zato našega ne bomo krstili, ker bi sigurno župnik sitnaril zaradi imena no, pa tudi tale institucija cerkve mi ne paše ... mi prevečkrat gre na , v kaj vse se vtikajo, pa kolk pozabljajo na tisto, kar naj bi vera bila ... pa se ne bom v to preveč spuščala, mam rajši bolj fajne debate Posadka, te razumem in seveda ima vsak(a) svoje mnenje aja, jst sem pa ponosna (no, mal napačna beseda, ampak ne najdem primernejše), ker ima Nal ime, ki ni pogosto, pa vseeno ima pomen Nal je namreč kraljevič iz starega indijskega epa Mahabharata ... krstit ga pa za tako ime vseen ne bi hoteli Yesssssssssssssssssssssssss najdla navodila za ponedeljek zdej pa vem, zdej pa vem ... se dobimo kar tam, ker bom imela še eno junijčico s sabo otroci ... tudi jaz nisem pristaš tega, da bi imela samo enega otroka (tistih, ki so/ste se tako odločili, pa ne bom kritizirala, ker to ni moja stvar), mogoče zato, ker je bilo meni blazno všeč, da smo štirje doma, tako za zabavo, pa za prepirčke tudi sicer bom najbrž imela dva (še punčko, seveda ), če bi bile finance, pa seveda želja pri obeh, pa nikoli ne veš zdej pa tole objavim ... itak toliko časa pišem, da bo spet ogromno napisanega, pa ven mi bo vrglo ... pa še moj me za*bava s prsato Danico pa vmes me za ena svetovanja hočejo snubit ... uf, mam jst dela dobr, da pikolo (končno) spi smo imeli pestro dopoldne, se je bal, da bo kej zamudil ... zaspali smo malo v avtu, pa šele doma ... ko se zbudi, sledi kopanje, hranjenje pa spet spanje