|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
1.10.2008 22:24:44   
Isabellabina
Čer

Sam tolk se javim ,da povem da sem polno zaposlena in  do kompjuterja sploh ne morem.Sem vas malo preletela za pokomentirat pa nimam volje ,komaj čakam da padem u postlo.Kot že veste imam Jakoba doma in me čez cel dan zmatra tko da je noro,al je vročina bi se crklov ,če je ni pa nagaja meni in Jerneju.Ima pa angino in bi rad jedel pa ne more in pol so krožniki polni ,sam pije več al manj sem mu pa prej sadje zmiksala in je lepo popil.Hb je vsaj malo dal u sebe,no pa čokolino tud laufa.

Ja je pa zdajle ful ratal ljubosumen in mi govori zakaj pa nosiš Jernejčka ,mene pa ne!al pa ---bom Nejčka kr u gmajno nesu...pa me še ene par takih ,ki so kruser posted image tko da ga ne smem čist nč pustit brez nadzora da bi bil sam z Jernejem tud na straniše ga moram sabo vlečt....sej poskušam da bi se več z jakobom igrala paa ga tud precej po rokah vlačim ,sam enostavno oba pa ne morem ,ker bom user posted image joj upam da ga tole čim prej mine ,ker je pa že kar hudo.
No pa sem mal pojamrala ,pa nism hotla ,se je kar samo tipkalo,zdej moram  pa u postlo ker bo kmal alarm

lepe sanje in mirno nočko

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.10.2008 22:27:40   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Nile... sem ti poslala ZS, pa mi je monitor naredil BLANK... če nisi dobila, me lahko pokličeš.

Joj, upam, da nisi sam zaradi mene še priklopljena ... ne, sej ni panike, ne bom te zdej klicala ... sam povej, če dam gor zmrznjene ... sem že skoraj pri koncu user posted image

O, Nile, a delaš tortico?user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.10.2008 22:34:40   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

...sem že nazaj.

Zdaj bom pa eno čist mim udarla.
Glede na to, da vas imam tukaj precej na kupu in ker vem da vas kar veliko šiva, bi rabila nasvet.
Kupila bi si namreč šivalni stroj, pa sem videla enega Toyotinega v Leclecovem katalogu (cena se mi zdi še kar ok). Me zanima, a je to za kupit, glede na to da ga bom rabila bolj občasno in da še ne znam kaj dosti šivat. Ima preveč, premalo...na kaj moram pazit. Če se kateri da pisat.

Jaz mnislim da bi bil čist ok, jaz imam sicer Singer, pa ti povem, da ima samo osnovne stvari, pa draga ko, moja mami ima Pfaff že 30 let, pa še vedno dela, sam zdej so firme drgač. Pogledat moraš da ima za gumbnice, pri načinih pa tudi za elastnično blago, pa za dvojni šiv - kot pri kavbojkah 5mm narazen...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.10.2008 22:43:21   
Krista28
Big mamma, jaz upam da bo kmalu pozabil, je pa hudo ko mali take zinejo, pa oni to prav dobro vejo....Kaj pa če bi mu razložila da stareši so imeli pa njega radi? Al je še premali...? Jaz mislim da so večji mal užaljeni in potem probavajo...user posted image user posted image zate in za malega...saj bo prerasel...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.10.2008 22:43:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Nile... sem ti poslala ZS, pa mi je monitor naredil BLANK... če nisi dobila, me lahko pokličeš.

Joj, upam, da nisi sam zaradi mene še priklopljena ... ne, sej ni panike, ne bom te zdej klicala ... sam povej, če dam gor zmrznjene ... sem že skoraj pri koncu user posted image

O, Nile, a delaš tortico?user posted image

Jap, me je tako zapalila s tem receptom in je res quick and easy ... no, men se je teh 15 min. razpotegnil na par uric, sam sem vmes še druge stvari delala.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.10.2008 22:48:15   
Majček28
evo mene, čist frišna pa dišeča pa oh in sploh, pa jezo utopila v vroči vodi, pa vroča voda mi je čist ( . ) ( . ) nabila (upam, da bo Brina kmal hotla tankat user posted image  ), moža še vedno ni (k bi on vedu kaj zamuja user posted image  ), u glavnem, jaz sem prpravljena na debato...kaj pa ve?

Big mamma, zdrži še malo, pa upam da tole ljubosumje kmalu izveni. Prav nič ne bi bla rada v tvoji koži zdele...pa če te bo še kaj tiščalo naj prstki kar tipkajo

Nile, kaj pa praznujete, da tortico delaš user posted image  Nočko in da se jutri zbudiš brez bolečin

Simvir, glede šivalnega stroja nimam pojma....sama zase sicer mislm da sem velik talent, ampak so moje ideje tko abstraktne, da jih noben ne razume user posted image

Krista, imaš ZS

...da vidm kolk ste naklofale

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.10.2008 22:51:27   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

...sem že nazaj.

Zdaj bom pa eno čist mim udarla.
Glede na to, da vas imam tukaj precej na kupu in ker vem da vas kar veliko šiva, bi rabila nasvet.
Kupila bi si namreč šivalni stroj, pa sem videla enega Toyotinega v Leclecovem katalogu (cena se mi zdi še kar ok). Me zanima, a je to za kupit, glede na to da ga bom rabila bolj občasno in da še ne znam kaj dosti šivat. Ima preveč, premalo...na kaj moram pazit. Če se kateri da pisat.

Jaz imam eno 25 let staro Danico (Bagat), pa je še čisto uporabna, kaj imajo in kaj nimajo sodobne mašine pa pojma nimam, tudi ne vem, kakšen je tisti stroj iz Leclerca, ker ne dobimo kataloga. Tako da ti žal ne morem kaj dosti pomagat.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.10.2008 22:51:34   
NiLe
Joj, Big mamma, tako rada bi ti pomagala ... lahko ti dam samo nasvet, kako se mi borimo s podobnim problemom, saj se mi zdi, da je tud pri nas udarilo ljubosumje pri moji 3,5 letnici. Že kakšen mesec opažam, da prav išče, kaj bi ušpičila, kako skače okol Tie in sedaj je začela cuzat dudo user posted image od ene punčke (igračke) - drugače je brez dude že več kot eno leto. Pa je danes zvečer spet nekaj protestirala v postelji, pa sem  šla k njej, jo pocartala, ji razložila, da je še vedno moja princeska in da jo imam neskončno rada. Pa čim bolj jo skušam vpeljati v vsakodnevna opravila, da čuti, da je pomembna in da mi veliko pomeni.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.10.2008 22:56:53   
Majček28
oooooooo Roberta, pa kje si ti zgubljenka? A si čist v kava-avtomat padla pa zdej samo še kofetkaš user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.10.2008 23:04:52   
Majček28
mah, nič ni z vami....jaz pa časa za izvoz...ja spet je tko- ko men vse dela, pa ko ni ovir (beri: moža ) pa ni nobene klepetulje

(jutri ko bom pa šle čekirat bo pa spet 5 novih strani user posted image  )

lepo pančkajte pa kaj lepga sanjajte

Nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.10.2008 23:10:08   
JABOLKO3
Majček - tole s služkinjo - imam tudi jaz včasih tak občutek, samo potem hitro naštudiram maščevanje - pa naslednji dan vsi trije plešejo po hiši, jaz pa dirigiram, ha ha. Pa da ti povem še štorijo o peglanju pri nas - z najdražjim sva se preselila v skupno stanovanje, ko sem prvič zanosila, pa reče po kakšnih dveh tednih, da bi bilo treba njegove srajce zlikat, ker nima več kaj oblečt, jaz pa - OK, ti kar, pa reče, da ne zna, jaz pa - posušaj, ni to operacija na možganih, tu ni kaj znat, voziš likalnik po srajci toliko časa, da ni več zmečkana in to je to, vaja dela mojstra, kar loti se - in se je res. Potem pa čez nekaj tednov na obisku tašča reče, da ima sedaj precej manj dela, ker ji ni treba več njegovih srajc likat, in potem reče meni - sedaj ga imaš pa ti več - jaz pa ne ne, si vse sam zlika, pa še kakšno mojo stvar zraven, pa tašča oči ven vrže - ja, kako, saj ne zna, jaz pa no, sedaj zna, se je pol kar po glavi trkala, ker je bila tako neumna, da mu je toliko let peglala. Sedaj imamo pa tako, da je v kabinetu TV preko računalnika naštimana in potem ko je kak fuzbal, gre tja gledat in lepo zraven še malo lika - sem dobra žena, pa mu včasih kak pir prinesem, ha ha.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.10.2008 23:22:43   
trnuljčica
Srečka  daj malo popazi nase, pa čeprav si neuničljiva...

Lepa posadka  sem si sprintala tele tvoje RD ideje. Hvala

Joan super in hvala za pesmice in uspavanke. Tiste od Makarovičke so mi tolk všeč. Pa malemu tudi... je kar stalno poslušal, pa se smejčkal...

Rene - si super fantek in si dobil moj glas...user posted image user posted image user posted image

Majček, ja glavno da se je jeza že malo ohladila... Možeki so včasih od user posted image . Ampak saj smo me tudi včasih... Bog ve kaj se oni svojim prijateljem tožijo...user posted image

Jabček mi uporabljamo samo olivno olje, bubchen trdo milo pri kopanju( občasno), pa zadnje 3 dni mazilo od P tako sestavljeno za suho kožo telesa( ampak ga uporabljam le po obrazu), saj je šele sedaj dobil suho kožo po ličkih. Zadnja sploh ni slaba- pa še na recept...

Ziher sem kaj pozabila... Se v naprej opravičujem... Ementaler...

A ha : spanje dnevno in nočno. Sem pozabila povedati po 10 dneh od prenehanja dojenja, se je včeraj uredilo... Nič več groznega neutolažljivega joka ko je treba zaspati... Hvala bogu saj je meni od 4- 6 urnega viozičkanja za 1,5 urico spanja odpadel križ... Ampak sem ugotovila, da bo vseeno treba na slikanje... Saj je bolečina konstantna od poroda in user posted image . Le ko pretiravam, kot zadnje 10 dni, je v igri vsakodnevni Naklofen...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.10.2008 23:25:39   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Majček - tole s služkinjo - imam tudi jaz včasih tak občutek, samo potem hitro naštudiram maščevanje - pa naslednji dan vsi trije plešejo po hiši, jaz pa dirigiram, ha ha. Pa da ti povem še štorijo o peglanju pri nas - z najdražjim sva se preselila v skupno stanovanje, ko sem prvič zanosila, pa reče po kakšnih dveh tednih, da bi bilo treba njegove srajce zlikat, ker nima več kaj oblečt, jaz pa - OK, ti kar, pa reče, da ne zna, jaz pa - posušaj, ni to operacija na možganih, tu ni kaj znat, voziš likalnik po srajci toliko časa, da ni več zmečkana in to je to, vaja dela mojstra, kar loti se - in se je res. Potem pa čez nekaj tednov na obisku tašča reče, da ima sedaj precej manj dela, ker ji ni treba več njegovih srajc likat, in potem reče meni - sedaj ga imaš pa ti več - jaz pa ne ne, si vse sam zlika, pa še kakšno mojo stvar zraven, pa tašča oči ven vrže - ja, kako, saj ne zna, jaz pa no, sedaj zna, se je pol kar po glavi trkala, ker je bila tako neumna, da mu je toliko let peglala. Sedaj imamo pa tako, da je v kabinetu TV preko računalnika naštimana in potem ko je kak fuzbal, gre tja gledat in lepo zraven še malo lika - sem dobra žena, pa mu včasih kak pir prinesem, ha ha.

Jabček ti si moj vzor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.10.2008 23:31:56   
JABOLKO3
Big mamma - tudi Jakob je še majhen malček in želi mamico zase, v Jerneju pa vidi konkurenco, tako da mu ne gre zamerit, če kaj takega reče. Saj se bo počasi navadil, pa bo bolje. Probaj si kdaj vzet nekaj minut le zanj, da bo imel vso tvojo pozornost, ne vem, morda mu bo pomagalo. Naš srednji je 5 let star, pa ga daje ljubosumje, moram sedaj zvečer k njemu v posteljo lest, da se pocartava, pa vsak dan počneva nekaj skupaj, samo midva, pa tudi če le 5 minut - mu to zelo veliko pomeni, pa potem lažje kaj dosežem pri njem. Pa ti ne želim zdaj nekaj tu pametovat, vzemi le kot poskus pomagat.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.10.2008 23:36:57   
Jo@n
Jabolko, tale tvoj nasvet glede peglanja bom pa tudi jaz kdaj preplonkala...

Pa naj si kar lepitopija odnese v jutilitiuser posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.10.2008 23:49:18   
JABOLKO3
No, kje je sedaj tista, ki bi takoooo rada klepetala, ker ima fulll cajta, pa je sama, pa malo jezna....?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.10.2008 23:49:49   
Roberta69
Drage moje, pa kako ste se ve razpisale user posted image - sem omagala in naredila le bežen scan...

No, mi se selili še prav kmalu ne bomo user posted image , ker si je od mizarja en delavec prste odrezal (revež ubogi) in to zadeve kar precej upočasni, ampak se sploh nočem preveč sekirat, ko bo pač bo in pika.

Srečka, veseli me, da se je vse super izteklo (pred operacijo ti nisem uspela zaželet sreče, nisem pa zato nič manj mislila nate)!

Ujela sem, da ima Hana že zobek, da vse bolj ali manj slabo spite (moj škrat ga je ene 2 dni tako sračkal, da je bilo joj - zbujala sva se kar na dve uri user posted image , ampak še danes ne vem natančno, kaj je bil vzrok.) Je imel pa user posted image -ek mali nek ustaljen spalni ritem, zdaj, ko sem pa za plavanje zamenjala termin in ga prilagodila njegovemu spancu, je pa začel ravno ob tisti uri toniti v spanec user posted image - a mi hoče povedat, da plaval pa on pač ne bo???  A že prov vsi papajo? Naš škrat je do sedaj (se mi je kar zasmilil, ko sem že pred časom brala, da so vsi že vse sorte probali)) obliznil banano, pojedel 1 borovnico user posted image , ugriznil v datelj, probal grenivkin sok, jabolčni sok, grozdni sok in mandarino in zaenkrat je videti, da bo pravi jedec, ker je kar pošteno in zadovoljno pograbil za vsako reč (no, le pri grenivki, se je nakremžil in vse skupaj pljunil ven). Imam pa občutek, da imate za sabo že orng kuhalno kilometrino. Upam, da ne boste hude, če bom prav začudeno spraševala to in ono, ko enkrat začnem z GH, ker se do sedaj s tem nisem kaj dosti obremenjevala.

Gor ste pa prilimale cel kup luštnih fotk!

Sem pa tako ponosna user posted image user posted image user posted image , moj sonček se je danes prvič samostojno usedel in kar ne morem verjeti, da gre tale razvoj tako hitro naprej. Pred recimo 10 dnevi se je začel pošteno dvigovat na roke, pred parimi dnevi zraven še na konice nožnih prstov ter postavljati na kolena, danes pa se je že parkrat usedel user posted image user posted image user posted image .

Ko bom spet malce na tekočem, pa kaj pokomentiram in se z večjim veseljem oglasim!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.10.2008 0:01:13   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jabolko, tale tvoj nasvet glede peglanja bom pa tudi jaz kdaj preplonkala...

Pa naj si kar lepitopija odnese v jutilitiuser posted image .

Saj moj še marsičesa drugega ni znal, ko sem ga dobila v roke, ker sta ga doma mama in babica pedenali, pa sem ga takoj 'v šolo vpisala', dokler je bil še na frišno in vroče zaljubljen, ha ha - dokler je glina še mehka, se jo da oblikovati, potem gre pa težje.

nič, grem še jaz spat, lahko noč

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.10.2008 7:16:16   
sasy20
Dobro jutro!

Ker sem spet prva naj vam najprej postrežem z dobro kavico user posted image  in naj vas popelje v lep dan.

Naša noč user posted image  a ne bomo jamrali...prazna luna se bo počasi zečela debeliti in bojo tudi nočke bolše...upam user posted image
Drugače pa sem ful vesela, ker sem šla včeraj kupit še cucelj iz lateksa za nukovo flašo in glejga zlomka brez k+joka je popil mleko oz kašico user posted image , zdej zjutraj pa je tudi še v spanju popil iz flaše brez problema user posted image . Zgleda da ima tako razbolene dlesni da mu tisti cucelj ki je malo trši ne odgovarja...in je ta mehkjši boljši.
No to zadevo smo rešili. Bravo mami user posted image

Glasovala sem za oba apričlka, user posted image  za zmago.

A gre katera danes hlačke na Dif probat????Če katera se lahko zmenmo še za kavico???

Grem prebrat pa komentirat.....če mi bo škrat pustu ker se že tuki zravn mene neki krega user posted image  kako se mu že zjutri da?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.10.2008 7:56:16   
resnično srečna
he he sasy...tud naše se zbudi polna energije pa plenica je tud polna...vsega...dobro, da imam prazen želodec...in potem si jo dam zraven sebe v posteljo pa ona kot mlada mucka...krempeljčke ven pa navali na mamo...in sem popraskana kot bi imela zelo strastno noč...pa skuzmana v lase tud...

no sedaj mislim, da jo je pa s5 zmanjkalo...sem jo kar nazaj v posteljico dala, ker ni in ni nehala tečnarit, učke pa ko kitajček (no ja že sam črtice)...trmasti ovenčki naši...

drugače pa je bila naša noč povprečna...ne slaba ne najboljša...ampak če bo takole bom jaz kar zadovoljna...

sem se pa odločila, da bom jaz začela sedaj kar s sokcem...ker z Matevžem ni bilo problemov pri hrani in sva s sokom takrat začela...je hudič če se morajo naenkrat navadit in novega okusa in nove strukture hrane...pa bomo videli, če ta taktika pri naši bajsiki bolj pali...

ekola tole je vse za zajtrk...se beremo kasneje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.10.2008 8:39:41   
clericv6
Dobro jutro, punce.

Danes sem pa ponoči samo enkrat vstala za dudo user posted image . Ne vem, kaj ji je zadnje čase, včasih je celo noč lepo prespala, zdaj pa že kakšen teden ali dva vsake toliko potečka za dudo???

Nile: kaj pa če ima drugačen bioritem? Ne vzemi tega za slabo, nočem biti pametna (v vsakem primeru imaš ti neprimerno več izkušenj user posted image ), ampak naša je nekaj časa zaspala šele ob 22h in spala do 7h. Potem je pa sama spremenila urnik in zdaj hodi spat ob 20.30 (do 7h ali pol 8h). Poskusi jo dati spat vedno ob isti uri? Pa vztrajaj, sicer ni ravno lahko, še posebno, ko imaš še ostale otroke, ampak saj sebo tudi Tia navadila. No, tako sem razmišljala user posted image .

Roberta: user posted image user posted image user posted image  za sedenje!!!!! Bravo!!!!user posted image

Mi smo pa danes stari že 6 mesecev!!!!! Vse najboljše tudi Neli in Kaji!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.10.2008 8:52:01   
lepa posadka
KAJA, NELI IN KIARA... čestitke za čudovitih 6 mesecev.

Roberta... kako fino,d a se javiš... pa s takimi novicami... a Liam že kar sedi!!! Juhuhu. Pa tudi gurmansko ni nič prikrajšan, vidim. Supr, le tako na prej.

Nile... Upam, da je torta uspela. Jaz dam kar zmrznjeno sadje. Glede Tie pa... mogoče je bil samo tak večer :-)))

Ketrin... upam, da je bila noč super in, da še kar spite, hehe.

O likanju, kuhanju, šivanju in ostalih gospodinjskih opravilih pa malo kasneje. :-)))

Se beremo.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.10.2008 9:11:49   
NiLe
KAJA, KIARA IN NELI

VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO POLOVIČKO LETA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.10.2008 9:20:35   
Majček28
jutro,
me je tko firbec matral, da sem mogla pridet mal poškilt preden odjadrava v nov dan....ki po poln presenečenj user posted image

pri nas HB so boljše spali, 2x jedli vmes in zdaj smo pokonc že od 6:30...to bo treba spremenit user posted image user posted image user posted image  (pa svizec in to.user posted image ...) Iz noska gre cel user posted image ,upam da ga kmal zmanjka.

Jabček, vidim, da neki izzivaš, mogoče te pa danes ulovim. Pri nas drugač možek kuha in lika tud, ampak odkar sem na porodniški je na to kar mal pozabu....ga moram spet mal opomnit user posted image  

....joj, zdej se pa Brina tolk piz..... da moram nehat

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.10.2008 9:23:05   
Ketrin
Dobro jutro, dober dan...ni lepo če si zaspanuser posted image No, tale ver je počasi ratal moj moto dnevauser posted image

Sasy hvala za kavico...

Hvala vsem za čestitke... in seveda se pridružujem čestitkam Neli in Kiariuser posted image user posted image user posted image

Bravo vsem za dobro noč....in sočustvujem s tistimi ki ste imeli krajšo nočko... No, naša noč.... kot sem obljubila ne bom komentirala...

Nič, princeska kliče, bi rada plenico zamenjala in pesmice pelauser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?