Roberta69
|
Drage moje, pa kako ste se ve razpisale - sem omagala in naredila le bežen scan... No, mi se selili še prav kmalu ne bomo , ker si je od mizarja en delavec prste odrezal (revež ubogi) in to zadeve kar precej upočasni, ampak se sploh nočem preveč sekirat, ko bo pač bo in pika. Srečka, veseli me, da se je vse super izteklo (pred operacijo ti nisem uspela zaželet sreče, nisem pa zato nič manj mislila nate)! Ujela sem, da ima Hana že zobek, da vse bolj ali manj slabo spite (moj škrat ga je ene 2 dni tako sračkal, da je bilo joj - zbujala sva se kar na dve uri , ampak še danes ne vem natančno, kaj je bil vzrok.) Je imel pa -ek mali nek ustaljen spalni ritem, zdaj, ko sem pa za plavanje zamenjala termin in ga prilagodila njegovemu spancu, je pa začel ravno ob tisti uri toniti v spanec - a mi hoče povedat, da plaval pa on pač ne bo??? A že prov vsi papajo? Naš škrat je do sedaj (se mi je kar zasmilil, ko sem že pred časom brala, da so vsi že vse sorte probali)) obliznil banano, pojedel 1 borovnico , ugriznil v datelj, probal grenivkin sok, jabolčni sok, grozdni sok in mandarino in zaenkrat je videti, da bo pravi jedec, ker je kar pošteno in zadovoljno pograbil za vsako reč (no, le pri grenivki, se je nakremžil in vse skupaj pljunil ven). Imam pa občutek, da imate za sabo že orng kuhalno kilometrino. Upam, da ne boste hude, če bom prav začudeno spraševala to in ono, ko enkrat začnem z GH, ker se do sedaj s tem nisem kaj dosti obremenjevala. Gor ste pa prilimale cel kup luštnih fotk! Sem pa tako ponosna , moj sonček se je danes prvič samostojno usedel in kar ne morem verjeti, da gre tale razvoj tako hitro naprej. Pred recimo 10 dnevi se je začel pošteno dvigovat na roke, pred parimi dnevi zraven še na konice nožnih prstov ter postavljati na kolena, danes pa se je že parkrat usedel . Ko bom spet malce na tekočem, pa kaj pokomentiram in se z večjim veseljem oglasim!
|