|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
1.10.2008 20:54:35   
JABOLKO3
Hvala Joan in Srečka za ideje, bom ponucala, s hrano pa ne bom kaj dosti komplicirala, ker pol tako ne jedo kaj dosti - obložene kruhke, nekaj sadja, nekaj sladkarij, pa seveda torta - da bom lahko vse v naprej pripravila in jih potem zabavala, da mi hiše ne porušijo, ha ha.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.10.2008 21:06:16   
resnično srečna
eh se ni za bati...če ti je me nismo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.10.2008 21:08:21   
lepa posadka
Hej...

Moj možek pravi, da kadar sem preveč utrujena (beri tečna) naj se umaknem za 10 minut in razkadim. No, pa zdele sem prilezla k vam. Današnji večer mi definitivno ni v ponos. Ta tretja cvetka je še posebej cvetela... :-((( Sva na koncu jokali obe... in sva si obljubili, da bova jutri bolj pridni! Bravo mami. Mah, tudi taki večeri morjo bit, da vemo, da nam je drugač res lepo... al kaj?

Mal pokomentiram...
Litija... dans ste me spomnili še na to reč!!! Čist sem pozabila. Pa ve resno mislite prit??? A nisem dovolj jasno napisala, da lahko rpeskočite prvi del in pridete sam na bowling? Ja, punce že res so prijazne... prostor je pa super truper barvna in pisana...majhna čumnata. To je res ne kletni prostor. Če vse pridete, ne boste imele kje stat... in ne nazadnje...mojih slik se sploh vidlo ne bo, hehehehe. Joj, saj res... moram danes še ene podatke poslat... Krista, upam, da Alenka ni že huda name. Bom prec zdele.

Srečka... fino, da je zadeva za vama. Samo upam, da bo zadovoljiva, da bo sedaj mir :-))) Kako si pa ti?

Trnuljčica in SpeliG... HB, da padci niso bili preveč nerodni. Ja, naše pikce res pazijo posebni angeli varuhi.

Simvir... vi ste pa tudi vedno pridni... kakšno delavnico pa delate... če ni skrivnost?

Tasyo... držim pesti, da bodo izvidi od tasta BP. Pri nas pa mama še kar ne neha s procedurami. Kot, da ni že vsega drugega dovolj, kar jo teži... je jutri naročena še na očesno operacijo... Bog pomagaj. Glede prvotnih težav niso nič odkrili... pa morda je bolje tako.

Zobki...naj hitro prilezejo, pa nehajo bolet. Začuda, jaz se nikoli ne spomnim, da bi se zavedala, da kakšni zobki prihajajo. morda zato, ker so jih vsi dobili šele proti enemu letu. Ponavadi ta prve dva... pa potem spet dolgo nič. Sinska... do šestic je pa še kar enih pet let, tako da brez skrbi...do takrat bo že utrjena, hehe.

Zabave za RD... Jabolko, pri nas je vendo tako, da imamo zabave zunaj, ker smo vsi nekako v zabavam prijaznem letnem času rojeni, hihi. S hrano mi ne kompliciramo. Sicer sem malo pokukala na tisti link od Joan...(ti si res hud virtualc... vse zvohaš!)... samo tam so ideje za zabave notri... pa ne strinjam se nekako s tem, da ponudiš na zabavi otrokom ves đžank kar ga je! Pri nas se pečejo čevapi, pa kakšna perutnina, pa če kakšna hrenovka pa je za vse poskrbljeno. Še kakšna sezonska zelenjava in solatka in to je to. nobenih smokije, pa čipcov, pa ne vem česa še. Ker smo zunaj je tudi animacije dovolj, pa se otroci razdelijo po taborih itd. Organizirana animacija pa izgleda približno takole. Ena izmed priljubljenih iger je, da se otroci postavijo v dve ekipi... vsaka izbere cca 3, 4 igralce. Naredita se dve stezi, po kateri se mora vsak igralec prebit... kao štafeta. Oblečeni so v kakšne najine smučarske kombinezone, pa velik gumaste škorje in smučarska očala, pa delavske rokavice gor... potem pa tečejo pod kakšno oviro, pa čez kakšno cev itd... Pa na koncu morajo še kaj natančnega naredit... recimo z žlico kaj iz kakšnega škafca dobit. Je res zabavno. Lov na skriti zaklad... to ponavadi vodi moj mož in so full srečni, ko pride od roštilja s tistim rpedpasnikom in reče...''otroci, jaz vam moram nekaj povedat...'' So se že vsi navadli in vedno vejo,d a bo na koncu torta... pa je tako luštno sodelovat. Nazadnje smo imeli takele psotaje: 1. na sosedovem drevesu je bil en velik avionček iz velikega kartona v njem pa naslednje sporočilo. Mož pa je tega napovedal kot: danes ni prišel poštar na motorju, ampak z avionom, samo ne vem kje je pristal... V prvem sporočilu je bila neka uganka v rimah... tam so našli kartončke z zlogi... če si jih v pravem vrstnem redu sestavil, si našel naslednje geslo. Na naslednji točki je bil puzzle... sem naredila fotko in jo zrezala v obliki puzzla na trši papir in so mogli sestavit. Na koncu je bila še ena risbica in na koncu so v enem čebru vode našli plastenko, v kateri je bil gusarski načrt do skritega zaklada... pač starosti primerno - v obliki števila korakov od hiše levo in desno... Glede na to, da je veliko otrok, so pač nekateri vodili igro, drugi pa samo sledili... ampak je tudi ta malim luštno v tisti furiji divjat...

Par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image
Tako... kako pa notri... ideje od Srečke so tudi fajne... morda za že mal večje mulce še bolj.

Eto... sedaj pa moram še tisti mail poslat... potem pa najbolje, da se zvlečem v mižule. Možek je ravno prišel domov... morda bo imel kakšno boljšo idejo.

Lahko, pa mirno, pa dolgo... saj veste. Pa sladke sanje.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.10.2008 21:11:55   
NiLe
Čeeer ... sem se prišla mal spihat, ker sem jezna k user posted image ... naša tamala spet žnara ... spala ni od 15.30 in sem jo nalašč pustila budno in jo spravila spat okoli 19.30 ... malo sva se cartali in nato podojili, bila je totalna koma in je lepo zaspala... ko sem zapustila spalncio, da popedenam starejša2, pa klic iz spalnice, šibam ji dat dudo in ona kao čist budna ... no, vmes je prišel možek iz službe in jo malo nosil ... jok, brate odpade.... dretje na kubik in potem jaz spet ven joško, ampak ne, ona še ne bi spala user posted image ... zdaj sem jo pustila v posteljci in bom videla kaj in kako ... ne manjka dosti, pa bom šla kar ven na en giro, da se mal zluftam user posted image .
A mi lahko prosim poveste, kako vašim razložite, da je treba spat, ko odbije ura 19h oz. 20h???

Grem čekirat kaj dogaja v spalnici in otroški sobi 1 in 2 user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.10.2008 21:13:37   
sasy20
Čer!

Sam pozdravim vas čvekice....Nik že spančka user posted image  jaz pa ob radlerju in user posted image uživam in gledam fuzbal.

Lepo nočko vam želim pa se vidimo...ops pišemo zjutraj....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.10.2008 21:13:48   
lepa posadka
Še kakšna ideja:

Lov na besedo

V prostoru, ki naj zajema več sob, skrijemo listke (na enem mestu naj bo več enakih), na katerem so vsaj po dve črki (glej sliko). Igro igramo tako, da istočasno išče skrite listke več igralcev, ki skušajo z dobljenimi listki sestaviti smiselno besedo. Listke za igro sestavimo tako, da razrežemo že zložene besede. Na ta način smo prepričani, da je sestavljenka možna.

Sestavite tole:

SE

DA

BE

Zaklad v sobi

Igralce razdelimo v dve skupini, sami pa si izberejo kurirja. Na razpolago moramo imeti dovolj veliko stavbo z več sobami, kurirja pa morata imeti list papirja in pisalo. Vodja igre vodi oba kurirja do skrivališča, kamor skrije zaklad. Ko si kurirja skrivališče ogledata, se igra lahko prične. Kurirja morata sedaj čim hitreje narisati karto skrivališča ter jo odnesti svoji skupini, ta pa mora brez pomoči kurirja zaklad tudi najti. Zmaga skupina, ki prva najde zaklad.
user posted image

Katera žival sem

Izberemo igralca, ki zapusti sobo, medtem ko vsi ostali izbirajo, katera žival bo postal. Ko se ta vrne nazaj, mora ugotoviti ime živali katera je tako, da ostale sprašuje o svojih lastnostih (npr.: "Ali imam krila?"). Ti mu na vprašanja smejo odgovoriti le z da, ne ali mogoče.

Zamenjaj mesta

Igralci stojijo v krogu, lovec pa z zavezanimi očmi na sredini. Vodja dodeli vsakemu igralcu zaporedno številko, od 1 naprej. Lovec pokliče dve naključni številki, ki si morata v krogu takoj zamenjati mesti. Kogar se lovec dotakne, postane novi lovec.
Peter kliče Pavla

Igralci se usedejo v krog, prvi je "Peter", drugi "Pavel", tretji "številka ena", četrti "številka dve" in tako do zadnjega. Igro začnemo tako, da prvi kliče Peter s "Peter kliče Pavla". Nato se oglasi Pavel "Pavel kliče številko tri" (ali kogar koli drugega). Klicani se mora takoj oglasiti in poklicati koga drugega. Kdor zamudi, zajecla ali se zmoti, se mora prestaviti na konec vrste. Igralci se morajo vsakokrat ponovno prešteti, glede na njihov položaj. Cilj vsakega igralca je postati Peter.

Najdi svoj par

Na listke (kolikor je število igralcev) napišemo imena živali, isto žival na dva listka. Listke nato naključno razdelimo med igralce. Na znak se morata najti skupaj dve isti živali le s pomočjo oglašanja ali mimike (določi vodja igre). Kazen plača par, ki se je zadnji združil. Igro popestrimo tako, da izberemo najbolj čudne živali, ki se jih da posneti (črv, nilski konj, papiga...).

Toliko za nocoj.

Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.10.2008 21:15:51   
lepa posadka
Samo še tole... Nile... v mislih sem s teboj, hehehe. A tut tebi se danes kadi... no, meni je tole pisanje pomagalo se razkadit, hihi.

Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.10.2008 21:18:57   
NiLe
Posadka, imaš ZS user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.10.2008 21:19:47   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka...  Kako si pa ti?

ma jest sem očitno kot terminator...neuničljiva...čeprav je šele 8 dni od operacije...sem kot nova...se sicer še pazim...ne nosim Ize po stopnicah gor in dol...pa poskušam več ležati...ampak drugače sem pa super...me ne boli...šivi so šli...malo masiram tiste dele, da bo brazgotina mehka...krvavim pa minimalno...tako da...se je super končalo...sedaj se čakajo samo še histološki izvidi...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.10.2008 21:22:13   
misa79
Pozdravljene punce.

Našega user posted image tudi nekaj nosi. Že par dni je tako tečen, da je kar hudo. Pa vidim, da ni edini.........user posted image

NiLe točno vem kako se počutiš..... Naš je zelo zaspan že ob 19-ih potem pa ne in ne zaspat do 22 ali 22:30.... Včasih je res že na meji, da mi poči glava.user posted image Pa sej bo...........

Joan hvala za pesmice user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.10.2008 21:25:24   
resnično srečna
pri Izi je enako...ampak zato jo jaz na spanje začnem pripravljati prej...kr potem ko pride faza rofkanja po očeh je ona že skoraj v postelji...če pa to zamuudim...potem se pa zadeva potegne...in preide to fazo in je vsa razposajena...

na srečo nam zaenkrat uspeva...

She
Within the measur

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.10.2008 21:33:57   
JABOLKO3
Posadka - res hvala za ideje, pa idejo za iskanje zaklada bom najbrž tudi ukradla (saj dovoliš, a ne?) - bo pač po hiši sem in tja, na koncu pa tako speljem, da najdejo torto v hladilniku - hm, morda pa naredim tako v obliki skrinje - ah, so mi okrogle bolj všeč - no, bom še videla. Še enkrat hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.10.2008 21:51:02   
simvir
Danes se pa še jaz malo zvečer javljam, MM glih ni doma, pa imam čas.

Posadka ti pa imaš idej user posted image . Bi se kdaj kar na kakšen RD povabila, da sprobam tele igriceuser posted image user posted image user posted image .  Jaz sem si tele ideje kar v en fajl skopirala, mi bodo čez par let prav prišleuser posted image .

V Litijo pa valda da pridemo (če bo vse tako kot mora biti), bomo pa po skupinicah v tisti pajzl hodileuser posted image .

Aja drugače pa delamo d. za avtočke. Si jo je možek umislil, ker ima ful orodja, dvigalo, pa mora pri svojih doma pospraviti, ker bo brat nekaj zidal. Tako, bolj za hobi, ampak zastavil je pa kar na velikouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

pri Izi je enako...ampak zato jo jaz na spanje začnem pripravljati prej...kr potem ko pride faza rofkanja po očeh je ona že skoraj v postelji...če pa to zamuudim...potem se pa zadeva potegne...in preide to fazo in je vsa razposajena...

na srečo nam zaenkrat uspeva...

Sem hotela isto napisati. Morda so user posted image  že preveč zaspani.
Vsaj čez dan sem mojega pogruntala, da ko je cca dve urci buden, ga grem počasi spat spravit. Po 17h pa ga ne uspavam več, ga raje zvečer pol urce prej zrihtam za v posteljo...pa tudi če od 14h ni spal.
aja pa ko gre enkrat v spalnico, naš ne gre več iz nje, naj ve da je čas za spanje. Tako je še vedno tudi pri tavečjem (razen če je kaj nujnega).

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.10.2008 21:51:29   
Majček28
men se dons tud ušes kadi user posted image
1. Brina je lepo popoldan pančkala in jaz bi imela čas mal z vami klepetat pa mi je net dovolu samo en post napisat user posted image , ko sem pa hotla za Kajo glas oddat me je pa ven ruknl in nikakor nisem mogla spet veze vzpostavt
2. skuham pozno kosilo da bova skupi pojedla, jaz si vmes mal lakoto krotim,pa pride gospod šele neki čez 6 domov. Jaz ravno v kopalnici Brino rihtam, me vpraša:A ti si že jedla, mu odgovorim, da ne ker ga čakam...in ko pridem iz kopalnice je lepo že pojedu...je bil tkoooo lačen user posted image user posted image user posted image
3. ker mi je soseda spet prešvercala kup cunj v dnevno sobo in jih noče pridet zlikat (user posted image user posted image user posted image  ), sem se jih jaz spravla, pa gospod lepo odnese svoje kupčke v omaro in naznani svoj odhod v lokal dat za pir ker je naredu izpit...jaz pa spet sama...se počutm kot služkinja, bemtisch.... kaj pa recimo hvala ženka user posted image

No, Ok, zdej sem se mal spucala, hvala vam tud če niste prebrale, zdaj pa:
Kaja in Rene, sta tud naš glasek dobila

Posadka, ti si pa kot sport bili torbica, polna dobrih idej...se vid da obvladaš mladino

Jabček, men so bli najboljši rojstni dnevi pri nas doma...škoda da so otroc zgubil občutek kaj je fletno in prisegajo rajš na kaj je bolj fensi (pa drago )

Jaz ne vem kaj je z našimi malčki, tud naša Brina je dons kar neki tečkala...mogoče je pa kakšna luna user posted image

...ah tolk časa tole že pesnim, da sem pozabila vse kar sem hotla napisat

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.10.2008 21:51:46   
Jo@n
Spanje... pri nas imamo največje probleme podnevi, ko je mali tečkast in zaspan, pa skoraj nobeno uspavalno sredstvo (joška, nošenje) po navadi ne pomaga, No, vsaj zadnje dni je tako.

Zvečer pa kakor kdaj... čedalje redkeje zaspi med dojenjem, včasih se še božava, mu kaj nežno zapojem in do onemoglosti navijem slončka, pa se umiri in zaspi. Kakšen dan pa to ne pali, pa šiba očka varjanta, ali pa 1-1,5 dcl AM, da je sit do vrha...

Danes je en tak čuden dan, je naprimer odspal dopoldne pol urce, pa še pol urno kitico okrog dveh, potem pa ves sitkast in tečkast do pol petih in nama blagovolil, da sva med njegovim dremežem pojedla kosilo.Potem pa spet tečkanje, pa ni zaleglo nič, očke bi si pa najraj ven staknil... Popoldansko je zadremal malo pred sedmo zvečer user posted image , ker ga glede na njegovo user posted image  voljo nisem imela srca še večerno rihtati. No, ob pol osmih je bil auf, je sledilo večerno kopanje, pa plenica in pižama, nekje na pol joška je pa že spal... Pa ga skoz prepričujem, da bi mu kakšna daljša dnevna kitica dobro dela, pa se revež boji, da bi kaj zamudil....

Upam, da bo zdaj mir do (zgodnjih) jutranjih ur, saj je večernjo kašico preskočil...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.10.2008 21:52:53   
simvir
A danes ste šle pa že skoraj vse spat? Začuda ni bilo nobenega posta, medtem ko sem jaz mojega klofalauser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.10.2008 21:53:48   
lepa posadka
Nile... sem ti poslala ZS, pa mi je monitor naredil BLANK... če nisi dobila, me lahko pokličeš.

Srečka... fino je brat, da si tako super. Pa menda bodo ja tudi izvidi OK. Kdaj jih pa pričakuješ? Saj, če bi bilo kaj narobe, bi te gotovo že poklicali.

Jabolko... ti sam poberaj ideje, zato jih pa mečem. Pa naj dobro uspe. Otroci imajo tako animacijo rajši, kot sam bezlanje iz enega kota hiše v drugega. Boste na koncu vsi zadovoljni. Ti pa mal utrujena, hehe.

Evo me sedaj pa zares.

A-ja... glasovala bom pa za bejbije jutri. Bravo Kaja in Rene!!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.10.2008 21:54:16   
simvir
No vidim, da je spet nekaj branjauser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.10.2008 21:56:38   
Majček28
simvir, sej vemo da za zvezdice klofaš user posted image

...se grem v pižamo spravt, pa pridem nazaj

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.10.2008 22:01:43   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

simvir, sej vemo da za zvezdice klofaš user posted image

...se grem v pižamo spravt, pa pridem nazaj

Zdej si me pa dobila user posted image .
Samo ti si pred mano user posted image , jaz je še ne bom dobila kmalu.

Jaz grem tudi pod tuš...

< Sporočilo je popravil simvir -- 1.10.2008 22:03:57 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.10.2008 22:16:13   
Jo@n
Simvir, majček, go, gouser posted image

A bo zvezdica že dons al lahko grem spat??? user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.10.2008 22:17:09   
simvir
...sem že nazaj.

Zdaj bom pa eno čist mim udarla.
Glede na to, da vas imam tukaj precej na kupu in ker vem da vas kar veliko šiva, bi rabila nasvet.
Kupila bi si namreč šivalni stroj, pa sem videla enega Toyotinega v Leclecovem katalogu (cena se mi zdi še kar ok). Me zanima, a je to za kupit, glede na to da ga bom rabila bolj občasno in da še ne znam kaj dosti šivat. Ima preveč, premalo...na kaj moram pazit. Če se kateri da pisat.

< Sporočilo je popravil simvir -- 1.10.2008 22:23:44 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.10.2008 22:17:54   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Nile... sem ti poslala ZS, pa mi je monitor naredil BLANK... če nisi dobila, me lahko pokličeš.

Joj, upam, da nisi sam zaradi mene še priklopljena ... ne, sej ni panike, ne bom te zdej klicala ... sam povej, če dam gor zmrznjene ... sem že skoraj pri koncu user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.10.2008 22:19:27   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Simvir, majček, go, gouser posted image

A bo zvezdica že dons al lahko grem spat??? user posted image

Moje sigurno še ne bo danes, od Majček pa verjetno tudi ne, se že nekam dolgo rihtauser posted image user posted image user posted image .

Ti kar pojdi spat, jaz bom tudi počasi šlauser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.10.2008 22:24:24   
NiLe
Simvir, jaz ti žal ne morem nič svetovati glede šivalne mašine, ker sem bolj leva za to user posted image user posted image

Jabolko; za ritko moje TIe uporabljam hladilno mazilo od Galenskih laboratorijev.

Majček; upam, da se je tvoja jeza razkadila in da boš jutri kot rožica user posted image

Tko, otroci so se predaluser posted image user posted image user posted image , jaz pa še na hitrco dokončam tortico in šibam v posteljo.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?