lepa posadka
|
Hej... Moj možek pravi, da kadar sem preveč utrujena (beri tečna) naj se umaknem za 10 minut in razkadim. No, pa zdele sem prilezla k vam. Današnji večer mi definitivno ni v ponos. Ta tretja cvetka je še posebej cvetela... :-((( Sva na koncu jokali obe... in sva si obljubili, da bova jutri bolj pridni! Bravo mami. Mah, tudi taki večeri morjo bit, da vemo, da nam je drugač res lepo... al kaj? Mal pokomentiram... Litija... dans ste me spomnili še na to reč!!! Čist sem pozabila. Pa ve resno mislite prit??? A nisem dovolj jasno napisala, da lahko rpeskočite prvi del in pridete sam na bowling? Ja, punce že res so prijazne... prostor je pa super truper barvna in pisana...majhna čumnata. To je res ne kletni prostor. Če vse pridete, ne boste imele kje stat... in ne nazadnje...mojih slik se sploh vidlo ne bo, hehehehe. Joj, saj res... moram danes še ene podatke poslat... Krista, upam, da Alenka ni že huda name. Bom prec zdele. Srečka... fino, da je zadeva za vama. Samo upam, da bo zadovoljiva, da bo sedaj mir :-))) Kako si pa ti? Trnuljčica in SpeliG... HB, da padci niso bili preveč nerodni. Ja, naše pikce res pazijo posebni angeli varuhi. Simvir... vi ste pa tudi vedno pridni... kakšno delavnico pa delate... če ni skrivnost? Tasyo... držim pesti, da bodo izvidi od tasta BP. Pri nas pa mama še kar ne neha s procedurami. Kot, da ni že vsega drugega dovolj, kar jo teži... je jutri naročena še na očesno operacijo... Bog pomagaj. Glede prvotnih težav niso nič odkrili... pa morda je bolje tako. Zobki...naj hitro prilezejo, pa nehajo bolet. Začuda, jaz se nikoli ne spomnim, da bi se zavedala, da kakšni zobki prihajajo. morda zato, ker so jih vsi dobili šele proti enemu letu. Ponavadi ta prve dva... pa potem spet dolgo nič. Sinska... do šestic je pa še kar enih pet let, tako da brez skrbi...do takrat bo že utrjena, hehe. Zabave za RD... Jabolko, pri nas je vendo tako, da imamo zabave zunaj, ker smo vsi nekako v zabavam prijaznem letnem času rojeni, hihi. S hrano mi ne kompliciramo. Sicer sem malo pokukala na tisti link od Joan...(ti si res hud virtualc... vse zvohaš!)... samo tam so ideje za zabave notri... pa ne strinjam se nekako s tem, da ponudiš na zabavi otrokom ves đžank kar ga je! Pri nas se pečejo čevapi, pa kakšna perutnina, pa če kakšna hrenovka pa je za vse poskrbljeno. Še kakšna sezonska zelenjava in solatka in to je to. nobenih smokije, pa čipcov, pa ne vem česa še. Ker smo zunaj je tudi animacije dovolj, pa se otroci razdelijo po taborih itd. Organizirana animacija pa izgleda približno takole. Ena izmed priljubljenih iger je, da se otroci postavijo v dve ekipi... vsaka izbere cca 3, 4 igralce. Naredita se dve stezi, po kateri se mora vsak igralec prebit... kao štafeta. Oblečeni so v kakšne najine smučarske kombinezone, pa velik gumaste škorje in smučarska očala, pa delavske rokavice gor... potem pa tečejo pod kakšno oviro, pa čez kakšno cev itd... Pa na koncu morajo še kaj natančnega naredit... recimo z žlico kaj iz kakšnega škafca dobit. Je res zabavno. Lov na skriti zaklad... to ponavadi vodi moj mož in so full srečni, ko pride od roštilja s tistim rpedpasnikom in reče...''otroci, jaz vam moram nekaj povedat...'' So se že vsi navadli in vedno vejo,d a bo na koncu torta... pa je tako luštno sodelovat. Nazadnje smo imeli takele psotaje: 1. na sosedovem drevesu je bil en velik avionček iz velikega kartona v njem pa naslednje sporočilo. Mož pa je tega napovedal kot: danes ni prišel poštar na motorju, ampak z avionom, samo ne vem kje je pristal... V prvem sporočilu je bila neka uganka v rimah... tam so našli kartončke z zlogi... če si jih v pravem vrstnem redu sestavil, si našel naslednje geslo. Na naslednji točki je bil puzzle... sem naredila fotko in jo zrezala v obliki puzzla na trši papir in so mogli sestavit. Na koncu je bila še ena risbica in na koncu so v enem čebru vode našli plastenko, v kateri je bil gusarski načrt do skritega zaklada... pač starosti primerno - v obliki števila korakov od hiše levo in desno... Glede na to, da je veliko otrok, so pač nekateri vodili igro, drugi pa samo sledili... ampak je tudi ta malim luštno v tisti furiji divjat... Par slikic: Tako... kako pa notri... ideje od Srečke so tudi fajne... morda za že mal večje mulce še bolj. Eto... sedaj pa moram še tisti mail poslat... potem pa najbolje, da se zvlečem v mižule. Možek je ravno prišel domov... morda bo imel kakšno boljšo idejo. Lahko, pa mirno, pa dolgo... saj veste. Pa sladke sanje.
|