|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
2.10.2008 13:33:19   
lepa posadka
Kaj so naši prvi trije znali pri enem letu:

Mislila sem pol leta, da ne bo katera čudno gledala... Do poročila ob enem letu pa še pridemo, hehehe.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
2.10.2008 13:49:07   
clericv6
Na, pa me je spet vrglo ven user posted image !

Posadka: ja, jaz ji vse spasiram kar s paličnim mešalnikom v njeni skledici (iz Ikee), ki je manjša in se vse lepo zmiksa. No, edino korenčku dodam malo AM, da je kašica bolj gladka oz. da se lepše zmelje. Koščkov ji pa še ne upam dati, da se ne bi začela dušiti- se mi zdi, da še nismo tako daleč.

Hvala vsem za nasvete glede jabolka, bom poskusila jutri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1077
2.10.2008 14:02:08   
misa79
Mene tud kr naprej ven mečeuser posted image

Jaz tudi vse spasiram s paličnim mešalnikom, ker se mali kr davi, če je vmes slučajno kak kos. Ja še ne ve, da so zobki tud za hrano grizt in ne sam za grizenje mamiceuser posted image user posted image

Clericv super za brokoli, jabolko pa bo sigurno tud vsak dan bolj sladkouser posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
2.10.2008 14:09:09   
Jo@n
Posadka, jaz zelenjavo kar pasiram, edino krompir sem povsem na drobno naribala, dobro skuhala in še malo pretlačila z vilicami.

Je pa res, da se tisti ubogi korenček kar porazgubi. No, najprej sem pasirala v eni TW posodici, pa mi nikakor ni šlo, je bilo le premalo. Sedaj pa dam kar v lonček za čaj, je po vsej višini enako širok, in gre palični llih za glih noter in se zelo lepo zmiksa v kašico.

Vidim, da je naš user posted image  eden redkih, ki mu je korenček zelo teknil. Danes so bile še bućke, jutri bo pa ali polenta, ali pa kakšen riž in AM.

Pri nas bo pa danes kot kaže pester dan, je mali škrat buden že od osmih, ali pa še malo prej. Dopoldanska kitica je bila dolga natanko 10 minut, mi je user posted image  sms na mujotu zapiskal, pa se je zbudiluser posted image . In od takrat nič, pa sva bila na sprehodu, pa se je dobro najedel, še rit sem mu ponovno previla, če ga moti plenica, pa nič. Sedaj ga imam poleg sebe v vozku in ga guncam sem in tja, pa me gleda kot zajecuser posted image . Za kakšne bolj drastične ukrepe pa nisem pri volji...

Grem naprej sprehajat vozek...

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
2.10.2008 14:30:05   
resnično srečna
hmmm kako naj začnem...

naš dan je bil...eno veliko P R E S E N E Č E N J E...ne ne Iza ne plazi, Iza ne je, Iza ni veliko spala...Iza in mami sta dobili O B I S K E

pa ne samo obiske...dobili sta tudi eno super truper fajn okusno torto z višnjami...samo je bla super dobro narejena s pomočjo super truper dobrega recepta od Posadke...pa ena super truper luštna 3 letna pupa je miksala stvari za biskvit...tko da je bila torta zato tako dobra, ker je bila narejena z veliko dobrih želja in veliko pozornosti..pa prinesle so jo punce in punčke, ki so dvema priredile zelo lepo dopoldne...he he pa dan tudi...

v glavnem:

Hočeš nočeš je bilo treba vstati,
ker se je slišalo po vratih nekaj ropotati.

Vrata so brez zvonca in kukala,
pa pred vrati bila je cela štala.

A firbčni kakor smo,
smo vrata odklenili
in pred njimi presenečenje odkrili.

Lepotc 6,
3 male 3 velike,
z nasmeški bile so prave slike.

A to bilo ni vse,
bila je zraven tudi torta fina,
vesela klima in zabava prima.

user posted image

ej bejbe...sej nimam bresed...ampak prišlo mi je na pamet samo tole: That are friends for...

Hvala še 1x...

pip

mi2

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 2.10.2008 14:44:27 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1080
2.10.2008 14:35:15   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

hmmm kako naj začnem...

naš dan je bil...eno veliko P R E S E N E Č E N J E...ne ne Iza ne plazi, Iza ne je, Iza ni veliko spala...Iza in mami sta dobili O B I S K E

pa ne samo obiske...dobili sta tudi eno super truper fajn okusno torto z višnjami...samo je bla super dobro narejena s pomočjo super truper dobrega recepta od Posadke...pa ena super truper luštna 3 letna pupa je miksala stvari za biskvit...tko da je bila torta zato tako dobra, ker je bila narejena z veliko dobrih želja in veliko pozornosti..pa prinesle so jo punce in punčke, ki so dvema priredile zelo lepo dopoldne...he he pa dan tudi...

v glavnem:

Hočeš nočeš je bilo treba vstati,
ker se je slišalo po vratih nekaj ropotati.

Vrata so brez zvonca in kukala,
pa pred vrati bila je cela štala.

A firbčni kakor smo,
smo vrata odklenili
in pred njimi presenečenje odkrili.

Lepotc 6,
3 male 3 velike,
z nasmeški bile so prave slike.

A to bilo ni vse,
bila je zraven tudi torta fina,
vesela klima in zabava prima.

ej bejbe...sej nimam bresed...ampak prišlo mi je na pamet samo tole: That are friends for...

Hvala še 1x...

pip

mi2

user posted image  user posted image  user posted image

Šerlok ima eno na sumu...

Fajn, da so ti polepšale dan, super ideja in presenečenje!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
2.10.2008 14:42:42   
tasyo
O Srečka, to pa je bilo lepo dopoldne in super presenečenje! Ja, ni kej, ob takih trenutkih mi je vedno žal, da nisem kje bližje... No, pa sej bo.

Hrana - jaz ji ničesar ne pasiram, ampak samo zmečkam z vilico, rižek dobi cel, sadje pa tud jaz naribam za sproti na steklen ribežen. Meni je ful fajni.

Ah, res so si različni tile naši škratki, ampak  kot je že Posadka napisala, vsi so zdravi in vsi so eni pravi sončki. Čeprav moja sončica čedalje bolj joka, ko so okoli nje drugi ljudje, veliki ali mali... PA karakter že oreng pokaže.

No, midve sva se danes, ker sva brez očija, kar k moji mami povabili na kosilo. Lana bo dobila zelenjavni mix (brokoli, cvetačka, malo krompirčka in stročji fižol), midve pa bova poleg tega še mal solatke, pa bo. Pa rižev narastek.

Žal tudi naša madam danes ne bi spala (smo dosegle pol ure, to je pa tudi vse) in je kar oreng tečkasta. Ampak oči zapret - oh ne, to pa ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1082
2.10.2008 14:44:50   
tasyo
Aja, glede mašine - meni se zdi tut kar ok, glede na to, da ne boš ne vem kaj šivala, za obentlat pa bo. Jaz imam elno, sem jo dobila za poročno darilo, pa je ful fajn. Res pa najbolj prav pridejo nastavek za gumbnice in zadrgo, ker ti to sicer precej časa požre.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
2.10.2008 14:46:58   
simvir
Srečka kakšno lepo presenečenje. Jih imam malo na sumu, tvoje obiskovalke, mislimuser posted image .

Posadka jaz tudi uporabljam steklen ribežn in sicer še tistega, ki ga je moja mami uporabljala za nasuser posted image . Se prav fajn zriba, pa še vsi vitamini ostanejo, samo sedaj mu dajem samo tisto kar je lepo zribano, ker drugače vse mini koščke po ustih premetavauser posted image . Zato mu zaenkrat tudi še pasiram zelenjavo. Glede količine pa, saj bodo zmeraj več pojedli, pa bo namesto pol korenčka cel, ali pa še kaj zraven, pa bo šlo lažje.

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Miša: super fotke, naša tudi tako "sedi", vendar jo potem prevaga, hehe. No, vse ob svojem času. Sicer pa je ne posedam, čakam, da se sama dvigne v sedeči položaj. Tvoj mali je pa res user posted image !

Pri nas je tudi tako, glede sedenja in posedanjauser posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
2.10.2008 15:49:05   
NiLe
Srečka,  tvoja zahvala mi je privabila solzice  ... lepše pohvale še nisem dobila  user posted image . Lepo je bilo v vajini družbi in upam, da smo ti malo skrajšale in polešale dan. Iza je pa itaq carica, kako suvereno sedi user posted image !

Aja, še tole: na obisku je Tia demonstrirala, kako je kašico iz hruške in jabolka in ker ni vsega zmogla, je ostalo dovolj, da sta še dve aprilčici odkrivali čare GH in počasi se bosta navdušili nad novimi okusi user posted image user posted image

Tkolele, naša princeska noče zaspati in jo imam na sumu, da bo mrknila, ko bo treba iti na generalko za nedeljski krst. Ah, bo že.

Arwenko; se nam boš pridružila? Ne vem, kam se je skril naš Sherlok user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
2.10.2008 15:49:57   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Šerlok ima eno na sumu...

Fajn, da so ti polepšale dan, super ideja in presenečenje!

Še dobro, da poznamo frizure malčic tudi od zadaj, ha ha.... Bravo punce, super ste se spomnile!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
2.10.2008 17:07:21   
sky77
Mene spet lovi trebušna viroza in počivam. Povrhu vsega me še zebe kot psa, s tem da centralna dela na polno. Brini je ful vroče, mene pa zebeeee. Sem odspala 3 kitice skupaj z Brino, pa ni nič boljše. Da bi me vsaj zvilo do konca, da odbruham/odsračkam svoje (tako kot moja mami) in gremo dalje, ampak ne, se mi packa že cel teden tole.  user posted image   Res nisem za nobeno rabo. Mi je danes zadišala pica in sem se celo oblekla in šla v trgovino po sestavine, potem sem pa pojedla dva koščka.  user posted image   No upam da tole kmalu mine ker ni več za zdržat.

Komentirala bom potem ko preberem. Pišete kot nore user posted image user posted image user posted image

Grem malo pospravit, dokler so moji trije zunaj

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
2.10.2008 17:27:59   
novopecena
ojla

no mi smo bili danes spet pr dohtarju ker je bil mali čist flefast okoli oči in smo staknili virozo in se bodo fleki še ful razširili-me je kar groza user posted image
sicer se Rene lepo obnaša in mi veliko spi, jest pa klofam po tipkovnici user posted image
danes sva jedla krompirček s porom in je bil čisto navdušen, tako da bomo to še ponovili user posted image

Srečka verjamem da ti je zaigralo srce ko si videla največje čveke na tvojem praguuser posted image sj zato pa verjetno dežuje

Čestitke pa eno user posted image za slavljence user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.10.2008 18:08:10   
Ait
Jst sicer nisem ravno ljubitelj višenj..ampak tale torta je bla pa mnjami mljaski za prste obliznt.... sam eno slabo lastnost je mela.

Prehitr je je zmanjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
2.10.2008 18:20:08   
clericv6
Sky: joj, ti pa prav nič ne zavidam! Ti pošiljam eno user posted image , da se čim prej pozdraviš!

Enako želim Reneju, ampak zdaj vsaj veš, kaj je. Torej user posted image  še za Renejčka!

Simvir: kar se pa količin tiče, je pa naša kar velik jedec user posted image . Danes sva kar zamenjali en cel obrok s krompirjem in korenčkom (za tiste, ki korenčka ne marajo- poskusite z baby korenčkom, je bolj sladek in ima manj tistega parfumiranega priokusa), ker je kar jedla in jedla. Količinsko sicer točno ne vem, koliko je bilo, ampak v tisto skledico gre 270 ml...user posted image

Ne vem, kaj je v zraku, ampak tudi Kiara je že 2 dni tečka. Ji nič ni prav. Pa zobki sigurno niso. Je pa zaspana, spat pa ne....

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.10.2008 18:48:51   
sinskaT
Saj ne zdržim brez vas user posted image user posted image user posted image ,

MM je peljal Hano na večerni sprehod jaz pa zviz sem gor hihihi..

Čestitke vsem, ki imajo obmesečnico. user posted image

Clericv - glede tega, da sigurno niso zobki. Jaz sem še v petek P vprašala a je možno, da bodo kaml zobki in ona pametno pogleda, pregleda in prijavi:"Ja jutri jih še ziher ne bo". In kaj se je zgodilo? Naslednji dan sem začutila žagico. Itak.

Tudi jaz ne bom več težila tlele gor okrog spanja, ker se itak vsak dan menja. In opažam, da pol ratujem obsedena s tem koliko in kdaj, če sploh spi tamalčka. Sem pomislila kdaj smo najboljše spali (vsi 3)Ja takrat, ko sploh nisem obračala pozornosti na to. (nno ja to me spomnija na tisto kaj je bilo prej kokoš ali jajce hehee).

Ja Srečka, si mela fajni obisk. Bravo bejbe! user posted image

Ko toliko govorite-pišete o GH..sem danes dala za probat mini korenček...bljak se je kr tresla, pa pol malo jabčka ja ja to ji je šlo v slast. Pred spanjem probamo še z riževimi kosmiči. No vse to je bilo po žločko dve, da se ne bo kera spraševala al mislim tamalo kar zastrupit z vsemi novitetami hihihi.

Ja nič sigurno sem pozabila še nešteto komentarjev, pa me kopel tako vabi naj  malo odpočijem user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.10.2008 19:52:59   
novopecena
meni je malo iz spomina ušlo pa me zanima kako je s srečanjem v litiji? kdaj že? kje-mogoče kakšen namig kje se nahaja lokacija?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
2.10.2008 20:03:45   
tasyo
Lana je omagala, čeprav zelo nerada, tako da imam danes čas za čvek. Upam da kmalu uspavate mladičke in se mi katera pridruži.

Novopečena, naj se Rene hitro izvleče! Mu pošiljam en koš poljubčkov od Lane, da bo čimprej zdrav. Kar se pa Litije tiče pa - v ponedeljek ob desetih, za natančnejša navodila pa bo potrebna Krista. Ker jaz imam neverjetne sposobnosti za zgubit se, he he.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
2.10.2008 20:04:32   
tasyo
Clericv, tvoja je pa res super jedka. Meni poje cca - 100 do 130 ml. Pa ji velik več tut ne dam, da si ne bi želodčka razžvemplala. Raj vidim, da imava en obrok več, pa malo manjše. Čeprav po pravici povem, mi je kar težko zdej, ko je še toliko reči, ki jih ne sme jest, da se zmišljujem obroke, da ne bi bili enolični. Jutri bo krompirček s koruzico, v nedeljo pa verjetno kakšna polentica z zelenjavo, mogoče s papriko. Joj, komaj čakam, da lahko začne glodat kruhek in jest skutice ter jogurte. Ker imava s temi flaškami oreng cirkuse. Lahk jo imam 3 ure po obroku pokonci, pa mleko izbruha, kašica pa ostane lepo v želodčku. Pa se mi smili, da bi 3x dnevno jedla isto, tko da ima zjutraj riževo, popoldan koruzno, zvečer pa mlekec s piškotki, ker ko spi, ni problema z bruhanjem. In je sama zgruntala da ji po mleku ni dobro, tko da je cel podvig, da mi še zagrabi flaško.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
2.10.2008 20:06:11   
tasyo
Sem ravno ugotavljala, da je bila danes še sorazmerno dobro razpoložena, čeprav je vsega skupaj po delčkih spala 1 uro...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
2.10.2008 20:07:27   
tasyo
Dejte no, pohitite z uspavanjem, meni je dolgčas!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
2.10.2008 20:08:07   
tasyo
Grem pa pesmice dol vlečt, preden me obtožite, da poskušam plezat do zvezdice....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
2.10.2008 20:13:40   
NaTaŠa*
Ja naša ga tud zadnje cajte nekaj sračka s popoldanskim spanjem. Mi ene 3x odspi po ene 15-30 min.

Včeraj zvečer smo mel pa tud celo noč žurko. Zaspala mi jekot ponavadi ob 19.30 jest vse pospravim in grem mal pred TV, ob 22h se odločim it spat in kaj stopim v temi v sobo (sploh nobene lučke nism prižgala) napamet sem se napravljala in ona iz posteljce ggggrrrr, posvetim s majhno lučko ona pa ko kakšna sova me pogleda in se začne smejat. Zaspala je po 5min nazaj a kaj ko se mi je zbujala na 30 min, uglavnm za znoret.

Tako da bom šla zj kr počas z njo v mižule. Sam še enkrat glasujem za naša  dva aprilčka in grem.

Se beremo jutri.

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
2.10.2008 20:14:02   
bela vrtnica
Halo vsem čvekicam!

Ta teden je tako hitro minil, da sploh ne morem verjeti. No nič čudnega, če sem pa spet imela svoj migrenski glavobol in sem skoraj tri dni preležala od nedelje do torka. Sedaj pa je bolje in se z Zaro veselo sprehajama.

Novopečena mi je prav hudo, da je Rene zbolel. Upam, da bo čimprej zdrav in nasmejan kot ponavadi.

Glede GH pa smo tudi mi kar pridni. Zara poje kar konkretne porcije pol pa še vseeno vsaj 90ml mlekeca. Do sedaj smo poskusili: korenček, krompir, bučke, hruške, jabolka, banane in mlečne kašice (rizeva...).

Tasyo katere piškotke pa uporabljate. A jih že lahko jejo naši malčki?

Kako pa kaj kaže srečanje v Celju? Ste za, da se začnemo dogovarjati za lokacijo in čas?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
2.10.2008 20:14:41   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ait

Jst sicer nisem ravno ljubitelj višenj..ampak tale torta je bla pa mnjami mljaski za prste obliznt.... sam eno slabo lastnost je mela.

Prehitr je je zmanjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa še enkrat naročit da pridejo na obisk pa da torto prnesejo sabo user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?