JABOLKO3
|
Živijo Majček in Srečka! Joj, jaz tega sploh ne dohajam več, do sedaj sem brala, da sem vsaj malo na tekočem. Še dobro, da odlično funkcioniram tudi z kakšnimi 4 - 5 urami spanja na dan, pa če se spomnim, kakšna zaspanka sem bila včasih... čedalje bolj razumem upokojence, ha ha. Sploh pa najbrž ne bi mogla spat, sem malo evforična - danes sem se oglasila v službi in izvedela, da bom po porodniški začela na povsem drugem delovnem mestu, veliko bolj zanimivo delo, pravzaprav nekaj, kar sem si pred par meseci upala le sanjat... Juhej, upam le, da bodo pričakovanja izpolnjena. Posadka - hvala za recept, bomo najbrž v kratkem sprobali, saj v bistvu je jogurtova strjenka na biskvitu, delam oboje, v kombinaciji pa še ne... Slavljenka na sliki pa tako žari, kot kaka mala zvezdica. Nile - pri nas je pa tasrednji mojster komplimentov - opazi vse, frizuro, čevlje, obleko..., sem že večkrat rekla možu, da bi se lahko od njega kaj naučil - je pa res, da je še majhen in zelo pristranski, tako da uživam, dokler traja. Grem vseeno počasi v gornji štuk, smo že krepko jutri.
|