Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:27:35
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl zgleda pa na teh slikcah Kaja že tolk velika punca a si jo že mal ostrigla??? Ja, rastemo, rastemo...se že dolgo nismo videli Pa te fotke niso nove.... no tiste prve sta od danes Drugače pa ne, nismo se še šli frizerja...sam ma zdaj že tolk dolge, da so pretežke za rokezo...tko da ... Pa-pa ženka od Bilija Idola... Zdaj bomo kmalu paž furali
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:31:16
|
|
|
|
Ketrin
|
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:31:59
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 A tud tolk lahko jokajo, da zgubijo zavest No tega pa nisem vedla in mene bi verjetn kr kap...upam, da tega ne doživim. Jap, poznam primer ... v takem primeru, moraš dati na bok in obložiti z mrzlimi obkladki ... tudi jaz upam, da me to NIKOLI ne doleti Nile, za spanje, pa če se ne motim je teb to že parkrat uspel in to vedno ko možeka ni doma. Se vid kdo je glavni Ha, ha ... a veš, da res ... pismu, zgleda da sem res tečna in stroga mama, ker očija znajo tako lepo okol prenašat in z njim se stalno pregovarjata in pogajata, da je joooj ... jaz pa rečem: tkole je in pika! Nema trte - mrte
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:35:31
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe jaz pa rečem: tkole je in pika! Nema trte - mrte e vidiš tko tud jest rečem...zgleda zato še nisva bili na trgatvi...
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 28.9.2008 21:36:14 >
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:39:31
|
|
|
|
sky77
|
Nisem prav napisala. Naš Rok je nehal dihat zaradi joka. Enostavno mu je zmanjkalo zraka, postal je bled kot stena. Moj pa tudi. Sem takrat prvič (in upam da tudi zadnjič) dajala umetno dihanje
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:39:34
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe jaz pa rečem: tkole je in pika! Nema trte - mrte e vidiš tko tud jest rečem...zgleda zato še nisva bili na trgatvi... najbrž, da res ---> bo pa Ketrin drugo leto zorganizirala, da bo trta in tud mrta
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:42:21
|
|
|
|
Majček28
|
punce jaz bom čez x- let tud rabla pomoč za trgatev....midva bova drugo leto začela delat 'vikendico' na dolenjskem in če jo hočeš postavt, potem moraš imet še 100 trt ob njej....tko da....se razume, da po trganju sledi še 'taprav' zaključek....pa ne morem vsega povedat, ker pol ne bo zanimiv, ane
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:43:58
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Nisem prav napisala. Naš Rok je nehal dihat zaradi joka. Enostavno mu je zmanjkalo zraka, postal je bled kot stena. Moj pa tudi. Sem takrat prvič (in upam da tudi zadnjič) dajala umetno dihanje o joj, še dobr, da si tkole odreagirala....po mojem bi takrat tud jaz rabla umetno dihanje
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:44:10
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he Majček...upam, da naše hčerke ne bodo žolne he he... ketrin...a spet hokej gledaš a a a
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:46:32
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe jaz pa rečem: tkole je in pika! Nema trte - mrte e vidiš tko tud jest rečem...zgleda zato še nisva bili na trgatvi... najbrž, da res ---> bo pa Ketrin drugo leto zorganizirala, da bo trta in tud mrta Ne, ne...mrto bosta kr doma lepo pustile
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:47:05
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Majček...upam, da naše hčerke ne bodo žolne he he... ketrin...a spet hokej gledaš a a a Itak...sej veš mene....športnika Če je za gledat sem takoj za stvar....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:52:25
|
|
|
|
Ketrin
|
Ej, punce, kako pa avtar zamenjaš? Mislim, da daš svojo slikco?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:53:14
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Majček...upam, da naše hčerke ne bodo žolne he he... ketrin...a spet hokej gledaš a a a Itak...sej veš mene....športnika Če je za gledat sem takoj za stvar.... Jst sem imela pa do zdej ugasnjen TV in sem sam čekirala rezultat ... uauu, OLI vodi ... jeeee ... Sem pa danes mojmu med potjo rekla, če lahko ugasne radio-VAL 202, kjer je bilo skoz sam šport in ga leeepooo prosila, da če se me usmili, da bi rada miiiir ... namreč jaz sem celo otroštvo "trpela" ob očetu - fanatičnem športnemu oboževalcu ... in kaj potem dobim za moža?? Valjda, fanatičnega športnega obsedenca ... ah, jaaa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:54:46
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 punce jaz bom čez x- let tud rabla pomoč za trgatev....midva bova drugo leto začela delat 'vikendico' na dolenjskem in če jo hočeš postavt, potem moraš imet še 100 trt ob njej....tko da....se razume, da po trganju sledi še 'taprav' zaključek....pa ne morem vsega povedat, ker pol ne bo zanimiv, ane Itak da smo za... jaz mam dolgoletne izkušnje...ti 2 češplji bomo morali pa še podučiti, da ne bo več škode kot koristi.... Pri nas imamo tudi Praznik češenj...to je skor bolš k trgatev... mmmmm se naješ češenj na drevesu... No, letos sem spustila in češnje in trgatev.. ampak martinovo mi pa ne uide Sploh če bo Kaja še vedno taka ponočnjakinja... ga bomo do jutra srali... ma glih ta prav tajming od polnoči do 4 k včasih
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:55:25
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Majček...upam, da naše hčerke ne bodo žolne he he... ja tud jaz upam da ne....mogoče pa lohk za preventivo jedilno grozdje posadim
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:55:47
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe uauu, OLI vodi ... jeeee ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:56:40
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Majček...upam, da naše hčerke ne bodo žolne he he... Pri nas je že prepozno, da bi upali... je hči 2 folkloristov
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:57:31
|
|
|
|
Ketrin
|
Punce, a ste vidle da smo same ostale... vse druge čveke so se odjavle Mogoče ga spet preveč serjemo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 21:57:55
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ej, punce, kako pa avtar zamenjaš? Mislim, da daš svojo slikco? pejt v profil..pa uredi...pa pikco pri avatarju...pol pa sledi navodilom....sam prej si eno slikco na zahtevano velikost zmanjšej...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:01:39
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Itak da smo za... jaz mam dolgoletne izkušnje...ti 2 češplji bomo morali pa še podučiti, da ne bo več škode kot koristi.... ne bova imeli težkega dela....punce sta brihtne, naju bosta še nadmudrile Pri nas imamo tudi Praznik češenj...to je skor bolš k trgatev... mmmmm se naješ češenj na drevesu... a sem omenla, da fullll dobr plezam.....gor ....dol pa No, letos sem spustila in češnje in trgatev.. ampak martinovo mi pa ne uide Sploh če bo Kaja še vedno taka ponočnjakinja... ga bomo do jutra srali... ma glih ta prav tajming od polnoči do 4 k včasih jaz bi tud šla na martinovanje, še nikol nisem šla....pa naša agencija organizira 5 različnih variant in peljemo na vsako po 2 busa.....kako že, kovačeva kobila pa tko naprej
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:02:14
|
|
|
|
NiLe
|
Ko smo ravno pri fotkah ... sem ravno včeraj snela s kartice septembrske fotke, tako da jih dam nekaj na ogled Tako smo pozirali pred vstopom v Gardaland Maskota Gardi in Tia (možek v ozadju, ni za javnost ) Moja dva sončka oponašata Gardija Moji 2 punci uživata v banji Tkole se pa stiskamo, ko se naredi jutro
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:02:53
|
|
|
|
misa79
|
Dober večer še od mene. Sva bila danes s na Štajerskem. Eno družinsko kosilo v spomin na babico, ki nas je lani zapustila in nas zdaj spremlja . Je bilo zelo lepo, sploh ko je posijal še sonček. Uspavanje je spet potekalo brez težav . Ketrin - tak športnik sem pa jaz tudi. Najboljše je spremljat šport v živo, ali pa poleti zunaj ob pivu . Upam, da bo cepljenje pri vas tudi tako uspešno delovalo na spanje kot pri nas Prehladi - smo ga mi tudi fasali. Pomagala pa je fiziološka in palčka za ušesa, seveda pa ni šlo brez hudega odpora do mojih poskusov osvoboditve noska Dobro, da je najbližja soseda malo naglušna
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:02:54
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom... Majček jedilno...ja aaaaaa...uno k hrusta...pa nima pešk...he he...naivka jaz a... Ketrin...a ti veš da sem jest maturirana kmetica...eden od predmetov je bil vinogradništvo...jao...še učil so nas cpit...tko da teorijo v nulo obvladam... he he niso ušle...mam 2 teoriji...prv a govori o posesivnosti moža...druga pa o nespečnosti otroka....a ju3 naredimo anketo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:02:58
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz bi tud šla na martinovanje, še nikol nisem šla....pa naša agencija organizira 5 različnih variant in peljemo na vsako po 2 busa.....kako že, kovačeva kobila pa tko naprej Ti si pa tud smešna... na trgatvi si bla na martinovem pa ne Pa to je največji praznik na slovenskem...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:04:03
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe uauu, OLI vodi ... jeeee ... dons vsaj igrajo, prej so sam drsal Mogoče pa jim je Posma zagrozil, da ne bodo smel več pit če zgubijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......