|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
21.10.2008 11:18:50   
clericv6
Najprej Posadka: jaz sem na Simobilu, sem prestopila pred 2,5 leti. Pa nisem preveč zadovoljna s signalom, pa tudi s telefoni (njihovimi) imamo ogromno smolo. Drugače pa (predvidevam, da si starejša od 26, vsaj kako leto user posted image ) imam jaz Smart 1 paket. Če veliko kličeš na stacionarno omrežje, si vklopi opcijo stacionarni, pa obvezno Partner bonus (če sta oba z možem), ker se ti zniža naročnina. Imaš pa tudi možnost opcijo mobilni, če veliko kličeš v Mobitelovo omrežje. Jaz imam vse vklopljeno in je račun veliko manjši; je pa res, da ne govorim 6 ur na dan.

Joan: ja, pa izgleda, da so res zobki, vsaj po tvojem opisu sodeč. Ti bom čestitala, ko bodo zunaj. Drugače pa si priskrbi kljukico za na nos, ko ga boš previjala po meloni user posted image . Hujšanje- jaz sem bila čisto obupana, ker sem imela še 6 mesecev po porodu tak trebuh, kot bi bila nekje v 5. mesecu (no, jaz sem imela ogromen trebuh že pri 3), pa sem jedla en teden samo sadje in kuhano zelenjavo. In se mi je trebuh res občutno zmanjšal! Sicer imam še malo maščobice gor, ampak saj bo tudi to šlo. Je pa res, da jaz ne dojim, tako da to sama presodi. Je pa fino, ker sem jedla, kolikor sem hotela, tako da lačna res nisem bila.

Malecka: mislim, da je to kar normalna zadeva, nekateri aprilčki že kar nekaj časa dajejo celo nogice v usta. Tako da user posted image .

Tasyo: me veseli, da si tako dobre volje. user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
21.10.2008 11:22:15   
clericv6
Violica: žal ti ne znam svetovati, ampak po moje je najbolje, da kar pokličeš P in vprašaš. Saj imajo najbrž ure za svetovanje? Kaj takega bi najbrž tudi sestre vedele.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
21.10.2008 11:29:42   
Ketrin
O, mater... sem vse prebrala in sproti pozabila... pa vmes sto telefonov, zdaj pa je že čas da se zrihtamo in odjadramo v sončkov dan... tko da spet ne bom nič debatirala....

Posadka prosim za tisti kontakt od resonance

Srečanje: se opravičujem, ampak meni se prav ne da vsak teden kam po sloveniji vozit... tko da ta teden jaz preskočim kake hude relacije, če se boste zmenile.... Pa brez zamere...

Lep dan, šibam

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
21.10.2008 11:56:46   
sky77
Ojla

Tako kot ketrin, prebrala pa sproti pozabila kaj komentirat user posted image  

posadka mi2 sva bila na simobilu, pa sva prestopila na tuš mobil ker je večja pokritost, pa boljše akcije imajo, pa ne nazadnje ceneje nama je. Tu si izbereš paket in potem klicariš v okviru paketa. Kar je več pa doplačaš.

kakanje -  ne vem kje sem ujela o nekih tažavah pri kakanju. Pri nas se je prebava uredila odkar uporabljamo probiotične kapljice bio gaia. In zdaj spet kakamo po starem, 4x dnevno user posted image

Grem, mala se dolgočasi

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
21.10.2008 12:21:04   
miny
Dan!
Naša noč je pa bila najboljša doslejuser posted image user posted image user posted image , samo hranjenje ob 2 pa aja aja do 6 in pol. joj kak sem vam fouš tistim, k mate takole vse nočiuser posted image . včerajšnji dan je bil tud super, je bil naš oči cel dan doma, sem bila zvečer čist spočita, tako, da je MM tud mel kaj od tega user posted image . Se bi lahko komot navadila, da je mal več doma (tu pa pride svizec). Ah, kaj čmo.
Kosilo je že v pečici, danes bo musaka, za Lano pa krompirček, cvetača in bučke. Čeprav je tudi naša ljubitelj sadnih kašic.
Malecka-naša daje nogice v luft takoj ko jo daš na hrbet, potem pa palce veselo v usta, včasih oba istočasno. Sploh ko so nogice bose.
Posadka-te povabim na kofe ko boš kaj v mestu.
Violica-eno user posted image kza boljše počutje.
Joan-tud moje mlekarne so zdej bolj švohuser posted image .
Telefon- midva sva oba sedaj na Tušmobilu in sva zadovoljna.

Dejmo dorečt to srečanje.
Pa še eno vprašanje: tiste. ki dajete za večerjo kakšno kašico, koliko jo date količinsko?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.10.2008 14:06:41   
tasyo
user posted image Tole pove vse.... Sem mela vse natipkano, pa zmanjka elektrike, ne bodi ga treba....

Se mi ne da še enkrat vse klofat.

Malecka, naša že ful dolgo daje nogice v usta, v bistvu zdej že manj, ker je bolj zanimivo bit na kolenih in še bolj se dvigovat kar na stopalčka, afna mala... Tako dauser posted image

Joan, se mi je kar zdelo, da tak kjut face, kot je Jakob, ne bo zdržal kar tako resen. Me veseli, da te razveseljuje z nasmeški in smehom. Pa seveda user posted image  za preplezano sobo. Kar navadi se, pri nas je to že stalnica. Moram pazit, da je ne pohodim, ker se mi tut za hrbtom hitro znajde.

Še to - ena je spraševala o kašici  - naša jo je dobila cel obrok (150 ml), sam zdej smo obrok prestavili na pred večerno kopanje, potem le še čajček. Bomo videli, če bomo bolje spali.

Grem kuhat, bo kmalu lakota!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.10.2008 14:11:50   
Jo@n
Oj!
Se mi je zdelo, da je bilo J dnevno spanje včeraj za dva dni... Danes je spal celih deset minut in je prav user posted image  voljeuser posted image . Pa se ne dam, zdaj ga z vozkom šetam po stanovanju...
Kaj sem že hotela pokomentirat? O mobitelih ne znam svetovat, sem kar pri M, po izbiri drugih user posted image .

Tlačenje nogic v usta je v tej starosti nekaj običajnega, naš ima velikokrat mokre nogavice. Še najbolj zanimivo pa je žvečenje palčkov preden gre spat. No, v spalni vreči je to nekoliko težjeuser posted image .

Večerna kašica: po navadi dam okrog 120 ml vode in kašice toliko, da gre lepo na žličko. Po navadi kar vse poje. Potem pa še dojenje in včasih še flaša...

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
21.10.2008 16:04:35   
katka28
Samo, da se vem na hitro javim.
Pri nas vse O.K. ampak imam v cetrtek izpit pa se moram uciti zato raje nic ne berem za nazaj ampak bom med vikendom vse nadoknadila....

Danes smo stari 8 mesecev user posted image user posted image , bom sama napisala, ker sem videla,da je Violica nekaj bolna...

pa pa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
21.10.2008 16:29:28   
sinskaT
Čestitke fantoma za 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image Katka ti se pa le pridno uči, bomo držale pesti za izpit.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
21.10.2008 17:37:34   
JABOLKO3
Hej, kako je sedaj - bo srečanje ta teden ali ga ne bo? Danes smo zamudile prav lep dan, za jutri pa ne vem, kako bo. Imava pa z Jurčkom jutri plavanje - nadomeščava petek, ko imava P - pa če se kateri da prišpancirat (ali pripeljat) do Kodeljevega, bi lahko skupaj spile kakšno kavico?

Pa moje vabilo na fitnes v Arboretum tudi ni poželo množičnega navdušenja, ha ha... le nesrečna Srečka, vsa bolana in razbolela je za stvar.... če bi pa napisala, da so odprli nov lokal s super kremšnitami, bi bile pa takoj tam, kaj... ccccc

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
21.10.2008 18:00:29   
clericv6
Katka: čestitam našima dvojčkoma in jima želim vse naj naj! user posted image
Tebi pa želim, da uspešno opraviš izpit, s Kiaro bova držali pesti. Sicer pa ne dvomim, da bo šlo.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
21.10.2008 20:12:11   
novopecena
čer

ja danes pa je zatišje...no sem vsaj na čisto prišla z branjem :) sicer je šlo v en uč not in skozi drugega ven tako da komentirala ne bom.

naš frajer mi okoli 19h že zaspi (že par dni) in se sprašujem kako bo ko bo prestavljena ura user posted image
nič grem eno knjigo mal prebirat in mogoč še vržem uč semkaj

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
21.10.2008 20:25:53   
zolika
JABOLKO3 : si rekla kremšnite???? KJE?user posted image user posted image user posted image user posted image KDAJ? 

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.10.2008 20:29:37   
miny
Jst tud kremšnite user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.10.2008 20:30:00   
zolika
naš dečko že spi - jutri imava P. Pa da vidimo koliko smo jih pridelali? Gramov mislim...in seveda cm!user posted image

Sem pa danes v Hoferju kupila body - 2kom za 5e! Ugodno, kaj....pa trenerko -10e! Kolko bo zdržala bo...je kr vredu!user posted image

Srečanje tale teden - mi2 bi težko kam prišla - imava nabasan urnik za tale teden...drug teden so počinice - tako,da prvi teden v novembru! Za tist teden smo se menile za MB - bowling?! Upam,da še velja - da ste ZA? user posted image

Sem pa danes našemu fantu za jest ponudila:
Z: mleko
M; frutek in malo banane noter
K: riž z brokolijem, cvetačo in korenjem
M1; Hipp - banana, jabolko, pomaranča in žita
M2; hipp breskev
V; flaša - mleko in dve žlici grissa od Milupe

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.10.2008 20:32:47   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

JABOLKO3 : si rekla kremšnite???? KJE?user posted image user posted image user posted image user posted image KDAJ? 

user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.10.2008 20:33:33   
clericv6
Dober večer.

Imam občutek, da je vsak drugi post moj user posted image  No, zdaj pa res niste imele veliko za brati, tako da bo danes lažje.

Novopečena: tudi mene skrbi prestavljenje ure (kdaj se jo prestavi??), pa Kiara hodi spat med 20.30 in 21. uro. Ampak imam občutek, da bo začela hoditi prej spat, je že okrog 19h zaspana. Ko bi se vsaj ura premaknila naprej namesto nazaj... No, Baltazar user posted image .

Šerlok: imaš delo. Nekam slabo ti gre zadnje čase, hehe. Se ti ne da več, kaj? user posted image  Pa saj je prav, se bodo že javile. Sicer pa tudi me skočimo kdaj kam drugam...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.10.2008 21:04:12   
zolika
Zatišje??? Le kaj to pomeni? user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.10.2008 21:07:10   
simvir
Čer!

Mali mi zadnje dni štrajka z večernim uspavanjem in se začne dreti takoj ko ga primem v položaj da ga bom odložila. Ampak jaz kar vztrajam in ga odlagam, pa potem spet dvignem, če je prehudo. Tudi očka ni več dober če ga vzame v roke (tako kot pri vas Joan). Mali je ratal pravi mamin sinkouser posted image user posted image . Je pa trmast, samo sem jaz tudi, vsaj večerno uspavanje želim da osvoji nazaj.

Drugače je okopan in očeden za jutrišnji pregled pri P. V laboratoriju sva tudi bila, sem imela srečo in se je doma polulal v vrečko takoj, ko sem mu jo namontiralauser posted image .

Ja tole srečanje se kar odmika, za nami so res lepi dnevi in škoda da jih nismo izkoristile. Kako bo z vremenom sedaj pa ne vem.

Čestitke Jakobu in Anžetu za 8 mesecevuser posted image user posted image .

Večerna kašica - jaz kakšno uro pred spanjem pripravim cca 100 ml vode in potem dodam kosmiče, potem sledi pred spanjem še dojenje.
Se pa spomnim, da Nejcu tudi niso pasale te večerne kašice. Ga je zvijalo vsakič ko sem mu povečala količino.

Mobilni operaterji - midva sva tudi na Mobitelu, jaz imam hb služben telefon, MM pa Itak paket na mene (še od prej ko je bil študentski paket). Pa so tudi zadnji računi malo večji kot ponavadiuser posted image .

user posted image  Jakob za plazenje v rikverc, zdaj pa akcijauser posted image .
Mi se še vedno vlečemo z rokami , zgleda kot vojaško puzanjeuser posted image , pride pa že v drug prostor za manouser posted image . Se pa zdaj precej dviguje na kolena in ziba, tako da upam da bo osvojil pravilno tehniko kobacanjauser posted image .

Tasyo upam, da ugotovite kaj je z Lano oz kaj ji ne paše. Bi pa na tvojem mestu počakala z vsemi alergenimi živili, ker je očitno bolj občutljiva (ampak to je samo moje mnenje).

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.10.2008 21:10:00   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Zatišje??? Le kaj to pomeni? user posted image

Nimam pojma, pa jih je kar dosti gor...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
21.10.2008 21:11:00   
katka28
Violica za seznamcek, ce ga se mamo user posted image :

Jakob 6630g 67cm  2 zobka
Anze 6850g  69cm
   1 zobek

zobki sicer so ampak se niso cisto zunaj bo pa sigurno v tem mesecu tako, da lahko se to dopises.

Kar se srecanj tice sem sama te teden cisto zasedena se komaj z mojim usklajujeva, da imava varstvo za otrocka ( sola, zdravniki, cepljenje, fizioterapija...), v petek mamo tretje cepljenje in upam, da ga normalno prestanemo.

Hvala za cestitke, danes sem nasa fanta cisto izmucila (mi cel dan nista dala miru, da bi se lahko ucila tako, da se grem zdajle se malo jutri pa na polno...) pa sem jima vrnila milo za zajfo in sta morala cel dan z mamico okoli hoditi user posted image zdaj pa spita kot ubita .....mi je ze zal da sem se sploh spustila v to solanje...user posted image pa bom ze vsak zacetek je tezak user posted image .

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
21.10.2008 21:11:27   
trnuljčica
Telefon sem od začetka pri Simobilu. Zelo zadovoljna. Tudi s telefoni. Dokler je šlo sem imela ORTOuser posted image , sedaj imam smart1, partner bonus (izbereš številke ki so nato fu, včasih se zgodi, da klepetam s kom 1 uro na M pa prav pride... Drugič pa tista 2 evra več, dam zastojn, ker nobenega M ne kličem. Stacionarcev ponavadi s tega telefona ne kličem. Moj maksimalni znesek računa - prejšnji mesec, ko sem nabrala 5 ur pogovorov???? je 25 ojrov. Sicer okoli 15.

Oporoke nimava. Sem pa razmišljala o rizičnem življenjskem zavarovanju tudi zame. MM že ima. Tako da jaz lahko pokrijem vse kredite, če se njemu kaj zgodi, obratno pa ????. Skratka on je zavarovan, ko kočevski medveduser posted image user posted image user posted image ... Res se še hecava na to temo (pri dveh zavarovalnicah rizično, plus nezgodno; do visokega zneska). Jaz pa le nezgodno..., ki ga on plača.user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
21.10.2008 21:17:06   
katka28
Mobilni operater: tudi jaz sem na Si.mobilu (posledicno tudi zato, ker sem do predkratkim bila tam zaposlena user posted image ), sem pa prej imela M pa moram recti tudi znatno visji racun. Odvisno pa je koliko prijateljev, ki jih redno klices je pri enem ali drugem operaterju. Moj mesecni racun pa ne govorim malo je 15€ max. 20€ ampak za to se moram ze kar konkretno potrudit. Sem pa sla zdaj na orto v nulo tako, da cez 10€ nebi smelo iti...
Posadka: najcenejsi je SMART1 ali pa ce imas v druzini kaksnega otroka od 15 do 18 let nanj vzames Otro v nulo..

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
21.10.2008 21:21:02   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Najprej Posadka: jaz sem na Simobilu, sem prestopila pred 2,5 leti. Pa nisem preveč zadovoljna s signalom, pa tudi s telefoni (njihovimi) imamo ogromno smolo. Drugače pa (predvidevam, da si starejša od 26, vsaj kako leto user posted image ) imam jaz Smart 1 paket. Če veliko kličeš na stacionarno omrežje, si vklopi opcijo stacionarni, pa obvezno Partner bonus (če sta oba z možem), ker se ti zniža naročnina. Imaš pa tudi možnost opcijo mobilni, če veliko kličeš v Mobitelovo omrežje. Jaz imam vse vklopljeno in je račun veliko manjši; je pa res, da ne govorim 6 ur na dan.

Paketi za mlade so do 31 leta starosti..

Kar se pa telefonov tice in pokvarljivosti pa ni kriv ponudnik ( Si.mobil, Mobitel, Tusmobil)..vsi namrec kopujejo mobilnike od istega uvoznika Teleray (NOKIA), Svema( SE ).....so pa telefoni vedno slabsi ze na splosno, nikjer ni vec kvalitete kot je vcasih bila. Sama vedno pogledam kje je bil telefon narejen. Kopujem pa tiste, ki so bili made in Germany.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.10.2008 21:22:14   
clericv6
Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?