|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
10.11.2008 11:31:40   
t*e*j*k*a

Joj dans je pa tako vreme-sama meglauser posted image , upam da se čimprej dvigne in se pokaže sonček.

Jan je šel spat ob desetih, se je zbudil ob enajstih, sva se mal pocartala in je kr zadrnjohal nazaj, tko da zdej še kr spiuser posted image .

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.11.2008 12:33:39   
t*e*j*k*a
O!

Pa kje ste vse? JAn še kr spi, jaz pa ne vem kaj naj delamuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.11.2008 12:40:53   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Dobro jutro,

Želva še ena ideja za malicouser posted image . Jaz Vani večkrat to naredim ker ima ful rada- otroške piškote raztopim v (toplem) mleku in dodam še banano zraven. Njammmmi, še meni je to tak dobrouser posted image

Meni se pa že sliši groznouser posted image Mogoče kdaj, ko no res zmankalo idej probamo.user posted image user posted image user posted image Brez zamere.To mi je tako kot kombinacija krompir, jabolko in korenjeuser posted image Mi na kraj pameti ni prišlo da bi M to naredila, čist iz principa, da ne paše skupaj.

Uboganje jr pei nas tako, da mi Ti-ti nazaj dela in odkimava z glavo. In seveda, počne svoje naprej. Po možnosti se še rreži zravn. Vpitja se ne boji.

Zadnjič je tašča neki kuhala in MAnca v dnevni govoti ne-ne, ne-ne in predno ji je všetkal je že celo rožo scufala.
Ve točno za kaj se gre, sam uboga pa nula. Gre proti stvari, ki je ne sme in dela ne-ne še preden kaj ušpiiči.

Se je zdaj začela počasi spuščat, stoji ko cvek in lahko zelo dolgo. Da bi korak naredila, se še boji. Se hoče pa za roke švercat, da bi jo držal, in moram priznat, da jo zdaj tud jaz še kdaj pod pazduho peljem.<Da o tašči ne govorimo, jo pa skoz za roke vlač.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.11.2008 12:47:51   
t*e*j*k*a
No da še jaz povem kako je pri nas glede uboganja. Vpitja se ne boji. Ko mu rečem
"ne sme" me pogleda, se zareži in potem me špeja kok cajta ga gledam, ko pogledam stran pa spet dela naprej.user posted image user posted image

Eh glavno da so zdravi!! Ubogali pa že še bojo-upam da kdaj.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.11.2008 12:48:07   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Ojla!

Jaz sem mala dva popokala spat. Sta bila tako user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem se morala prav koncentrirat, da mi ni začela uhajat para user posted image .

Želva - pohištveni sejem je pri nas rahlo za svetom - še vedno. user posted image  Našla sem edino ene ful dobre ploščice za kopalnico, pa Blanco je KOOOOOnčno tudi k nam pripeljal eno tako posebno (starinsko) keramično korito za kuhinjo in enoročno - mešalno pipo. Ampak še nimajo kataloga, ker je baje to prodajni program za leto 2009 user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image , čist poznam to.

ZA drugi odstavek, jaz sem tud bolj za svetom in bi mi bilo vrjetno finouser posted image .Sem hitro zadovoljna. Firbcat pa itak ne smem preveč, ker pol sam zapravljam. Kaj si še rihtate kopalnico? Midva vrjetno ne bova nič komplicirala, oz. bova vidla kolko bova lahko zaradi evrčkov.
Ta vikend bomo dali pod streho, potem pa pavza do spomladi. No, mogoče še omečemo. Želvak je šel danes za okna gledat(dobiva razstavna), jaz sem šibala po fabjon. Zdaj ga grem še štrihat, vse v polnem teku.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.11.2008 14:05:45   
ursa1981
Ojla,

mi smo pa preživeli prvo uro v vrtcu:).  Ja Anja je šla brez problema k pomočnici vzgojiteljice, potem pa jo je druga pomočnica ogovorila in nekaj šlatala pa je začela jokat, pol pa ni nehala 20 minut jokat:) No, se je pr men pocrkljala pojedla piškot in se šla igrat s kockami, žogicami, gledala je slikice. No, ko pa je Maja (to je pomočnica) prinesla sadje in ko je videla banano jo bi pa mogli videt, kako je šibala k njej:) Sm, da je banano dobila.
Jutri pa imamo uvajanje 2 uri in smo z njimi le 10 minut - je pa baje malce huje ta teden, ker se uvajamo trije, pa naša Anja je najmlajša izmed vseh - edina, ki še ne hodi, saj so stari od enega leta in pol naprej mi pa samo 11 mesecev:( Pa ne vem, a je to boljš al slabš zanjo?

No, upam, da bo jutri minilo brez zapletov.

LP
URŠA

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.11.2008 14:20:01   
Mat3ja22
mi2 sva bila v vrtcu. danes je bil sam 1 uro. ko sem prišla se je glih cartal pri vzgojiteljici in bil ves zajokan. user posted image spomnil se je da mamice ni in  user posted image . se mi je prav smilu. pol pa sva še skupaj ostala kakšno urco da je pojedel malico-banano in se malo poigral. zajtrka pa jim ni hotel jesti.

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Dobro jutro,

Želva še ena ideja za malico . Jaz Vani večkrat to naredim ker ima ful rada- otroške piškote raztopim v (toplem) mleku in dodam še banano zraven. Njammmmi, še meni je to tak dobro

Meni se pa že sliši grozno Mogoče kdaj, ko no res zmankalo idej probamo. Brez zamere.To mi je tako kot kombinacija krompir, jabolko in korenje Mi na kraj pameti ni prišlo da bi M to naredila, čist iz principa, da ne paše skupaj.

to ni ista kombinacija....ta kombinacija ki jo omenja vrtnica je . sva že sprobala.

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.11.2008 14:20:04   
pikica*
Joj, punce, ne mi za mag. čestitat. Mi boste čez kak mesec, okuser posted image ?

ursa1981, ne sekiraj se, če je Anja najmlajša v skupini. Bo pa zato bolj mazica skupine, kar pa tudi ni slabouser posted image . Glavo, da ji je lušno in očitno ji je. Vidiš, če bi mi ostali v tej enoti, bi bila oba z Lovrotom plazilčkauser posted image . Tako bo pa Lovro še v starejši skupinici. Menda bo z otroci tam do treh let. No, bomo videli kako bo. Drug teden začnemo z uvajanjem, mene pa že zdaj stiska.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.11.2008 15:35:55   
lana38
Naj se malo javim na ta siv in turoben dan. Dopoldan sva se s Timom potepala po Rogaški Slatini. Sva šla malo prej, kot je bil naročen na terapijo. Pa tam je celo bil sonček. Tu pri nas pa se megla sploh ni dvignila.user posted image  vreme. 
Zdaj sva bila pa še v Hipermarketu v šopingu. Pa je nekako minil čas. Če bi bila skoz notri, bi sigurno bil prava tečka.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.11.2008 15:49:11   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

user posted image  vreme. 

Pri nas je že ves dan sivo. Zdaj ko pa sem prebrala tvoj post, sem se najprej prav fino nasmejala ponovnemu poročilu stanja pri vas, potem sem pa pogledala ven............................. in nič videla. user posted image  Pri nas je tako meglo stisnilo. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.11.2008 18:01:16   
karmy85
Hojla! user posted image

Spet se vam javljam po dolgem času. user posted image
Še vedno smo na vseh štirih,je pa prejšnji teden sama naredila 5 korakov do mene in še 2x po tri korake.user posted image user posted image
Imamo pa 4 zobke.Bi prosila za dodat na seznamček.

Še malo pa bo december tukaj in naši otročki bodo kmalu stari 1 leto.Mi bomo praznovali v gostilni,ker midva še živiva z očijem,sestro ter nečakinjo in je za število povabljenih premajhno,da bi jih kam dala.Stanovanje pa še delava na podstrešju.Gre malo počasi,ker moj dela vsak dan do 17h,potem je pa s Tejo.
Vikend je pa tako,da dela sobote včasih ja,včasih ne.

Mamice,kaj boste pa kupila vašim otročkom za rojstni dan?
Jih boste obdarovale tudi za miklavža,božička ali dedka mraza?

Pri nas je tudi že cel dan megla in smo šle z mojo sestro raje malo v trgovino,ker ne bi zdržale cel dan notri.Tako vreme prov mori.user posted image
Važno,da smo ga včeraj izkoristili.user posted image

Me pa še zanima,če se mi splača Teji kupit takšen tricikel: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/tricikel-s-streho/205173831072905170 ?
Ker z mojim sva se pogovarjala in je rekel,da je brez veze,ker bo zdaj mrzlo in pa še tako vreme.Kaj ve pravite?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.11.2008 18:35:14   
andreja2000
Hvala vsem za dobre želje in user posted image  moji sestri.No,danes je trenutno njeno počutje spet boljše.

starši ja,o tej temi bi se res dalo pisat.Pri nas je oče delal razlike med nama z sestro in sem bila zaradi tega pogosto žalostna,mami pa se je vselej trudila,da bi te razlike kakor koli omilila in je trpela glede tega tudi sama.Sedaj,po mamini smrti sva pa z očetom še bolj odtujena,če prav sem se sprva trudila,da bi le nekako vspostavila stik,mi to žal ni uspelo.Ja,mi je žal,da je tako,ker sedaj,ko ni več mami,mi res manjka nekaj velikega.Mami je pa bila zlata mami in zlata ženska,res škoda,da je zgubila boj z kruto boleznijo...

tašče o tem pa raje danes ne bi komentirala,sem pa že tu in tam kaj napisala.

Mi že peremo v novem pralnem strojuuser posted image .
Eva ga je ponoči srala sto na uro in sem totalno nenaspana,se je znala v eni uri zbuditi tudi po štirikrat,večinoma pa se je zbujala na 1 uro.

Lepo mi bodite kljub tej sivini,ki je vzunaj.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.11.2008 19:45:30   
želva
Vremensko poročilo: punce pa bi k nam prišleuser posted image smo imeli cel dan tako lep sonček.

Karmy, mi imamo podoben tricikel, tamala ful uživa v njem, res super zadeva. Edino če bi še enkrat zbirala, bi vzela bolj kvalitetnega s gumjastimi kolesi. Nač ima plastična in to ropota za znort, težko ga šofiraš... Pa tale plastika tud ni ne vem kaj. Ampak podarjenmu konju se ne gleda v zobeuser posted image Sem jih v baby centru vidla za 100 eur, če se ne motim, samo so brez ograjce in vrjetno pridejo v poštev ko so otroci že malo večji. Ti kasneje prilepim link.Če bom znala seveda.

Mi zfaj že razmišljamo o nakupu sank, tistih z ograjco za sedet. V upanju da bo zima.

Obdarovanje Mance za roj.dan. Bomo raje kam skupaj šli, bodo že drugi dovolj prinesli, kar rabi ji itak sproti kupimo. Sploh se pa še ne zaveda in se mi ne zdi tok pomembno.
Pri nas praznujemo Miklavža, in takrat bo dobila kakšno luškano igračko. Nekaj malega. Zan novoleto oz. božička bo pa od babice dobila,

Vedno več nas je!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.11.2008 19:55:29   
želva
karmy, evo ne znam linka naštimat, če se ti da poglej na prvo stran sončka in boš našla otroške tricikle

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.11.2008 20:37:21   
lana38
Jaz mislim, da tricikel ni za en dan in februarja in marca bo že fajn toplo, da se bodo lahko naši user posted image  vozili. Če pa ni snega, pa zna tudi decembra in januarja biti kak lep in topel dan.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.11.2008 20:42:02   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Vremensko poročilo: punce pa bi k nam prišleuser posted image smo imeli cel dan tako lep sonček.

user posted image user posted image user posted image user posted image  To šele zdaj poveš!

Si se bala, da bi vse gor k tebi navalile!!!! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.11.2008 21:38:41   
želva

user posted image user posted image user posted image user posted image  To šele zdaj poveš!

Komot, smo rabli pomoč za štrihnje fabjonauser posted image Jutr tuduser posted image

Mne  zanima kakšne prijeme kaj prakticirate za striženje nohtov na nogi? Ker tole pri nas zgleda kot mučenje otrok. Tamalo sam za nogo primeš in se upira z vsemi štirimi. Oba jo drživa, za kaj zlomit..jo animirava, pojeva, ona še kar nori in ponavad ji uspeva ostrižt kakšne tri nohte, drug dan naprej. Je pa ful problem, ker se ji na notr zvijajo.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.11.2008 21:40:07   
tea78
Pozdravljene vse!
Malo se vam spet oglašam in vsem pošiljam en mrzel pozdravček iz Slovenske Bistrice.
Jaz sem kar vredu, moja Naja pa takšna akcija, da vam ne znam opisat. Še vedno imamo samo dva zobka, naredi že par korakov sama, je pa ful ziherašica. Vsak dan nama pokaže kaj novega, zdaj ima ful finto, če ji kaj pade pod posteljo, gre na vse štiri in dela iiiiiiiiii, tako da vem, da je resnično nekaj pod posteljo. Naj bo to  žogica, kocke ali pa duda, ki jo ponoči vrže iz ustuser posted image . Kmalu pa se bliža čas, ko bomo upihnili prvo svečko, res ne morem verjet, da čas tako hitro, hitro beži. Še prej pa je moja tridesetka, uuuuffffff. 25 novembra bo ta velik dogodekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še eno vprašanje imam za vas? Kdaj se da otroku vzglavnik?
Lepo mi bodite, radi se imejmo.
Andreja2000 en velik objem za sestro.
Lepo nočko vsem, pa pa.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.11.2008 22:15:48   
trdozimc

Komot, smo rabli pomoč za štrihnje fabjonauser posted image Jutr tuduser posted image

Aja, zato delaš tako reklamo, jaz sem pa že mislila, da ste res imeli sonce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako stroga, da naša dva brez problema pustita vse ostričt. Se pa našima obema (Janu ne več tako zelo) vihajo not, tako da to je malo posledica še mehkih nohtov, bi jaz rekla. Nasveta pa nimam, edino če mogoče enkrat probaš sama ostričt, brez dodatnega pompa, ali pa kar med spanjem.

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

zdaj ima ful finto, če ji kaj pade pod posteljo, gre na vse štiri in dela iiiiiiiiii, tako da vem, da je resnično nekaj pod posteljo. Naj bo to  žogica, kocke ali pa duda, ki jo ponoči vrže iz ustuser posted image .

Iva isto, samo da dela: uuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.11.2008 7:51:02   
želva
Dobro jutro user posted image

Mala še spi, jaz pa ropotam že od 7, malo pospravljam, malo sem se nališpala....Tok sem jezna sama nase, ker odkra imamo malo sploh ne znam več trdno zaspat. Najmanjši šum me prebudi, ko pes na hodniku smrči me moti, ko moj vstane za v službo je pa vsega konec. Ne morem več spat, letauser posted image

Trdozimc, naša nikoli tako trdno ne spi(razen ponoči), da bi ji nohte strigla. Da bi jo pa ponoč ven iz spalke vlekla in pajaca slačilauser posted image Pa tud če probava same zjutraj, čist umirjeno, to sam za nogo primeš iin že brca. Mogoče je pa tok zgčkljivauser posted image

Danes imamo tud sonceuser posted image pride kakšna?

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.11.2008 7:52:22   
želva

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

zdaj ima ful finto, če ji kaj pade pod posteljo, gre na vse štiri in dela iiiiiiiiii, tako da vem, da je resnično nekaj pod posteljo. Naj bo to  žogica, kocke ali pa duda, ki jo ponoči vrže iz ustuser posted image .

Iva isto, samo da dela: uuuuuu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma tok so face tile škratje.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.11.2008 8:34:32   
lana38
Pri nas pa vsaj megle danes ni. V oblačnem bova pa sigurno šla ven. Tim še zdaj spi. Jaz sem pa že bila pridna in obesila perilo. Včasih so taka preprosta dela pravi podvig, kadar ima Tim slab dan in hoče samo na meni viseti. No, zdaj je pa še spal in sem to naredila 1,2,3 v miru.
Tudi naš Tim vsak dan nekaj novega pokaže. Še vedno pa je tudi ziheraš. Stoji par sekund sam, ampak vedno tam, kjer se lahko hitro prime. Pa tudi lepo se spusti na ritko počasi, ko mu zmanjka moči. Hodi ob kavču po dveh. Noče pa hoditi, tako da bi ga kdo držal pod pazduho, se kar spusti na vse 4 in šiba po svoje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.11.2008 8:56:57   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85

Glede daril za Lovrota še nimam pojmauser posted image . Za takele male je prav težko kupovat, ker so jim itak najbolj všeč stvari, ki niti približno niso primerne zanje (razni kabli, mobiteli itd. - hm, mogoče mu pa kupimo ene dva metra kablauser posted image ). Ampak bo verjetno padla bolj kakšna malenkost. Kasneje je to bistveno lažje. Otroka pelješ v trgovino, vidiš kaj ga navduši in greš potem to iskat.

Za Miklavža se pri nas ponavadi ne obdarujemo. No, mogoče kakšne sladkarije in se konča. Po moje bom pa letos za spremembo za vsakega mulčka kupila kakšno knjigico. Ravno toliko, da bo za vzdušje. Drugače pa pri nas nosi darila...hm...kaj pa vem kdo. Enkrat med Božičem in Novim letom ponavadi pridejo, tako da težko rečem kdo jih nosiuser posted image . Pa pri nas je še tako, da nosi na treh koncih. eno obdarovanje je seveda doma, potem pa še eno pri mojih starših in eno pri moževi družini. In ker je to nemogoče stisnit v en dan (smo preveč razseljeni), se to potem dogaja po kosih. Ampak mislim, da bomo otrokom prodali kar Dedka Mraza. Že v najinem otroštvu je nosil Dedek Mraz in naj tako ostane. Pa še z datumom si potem bolj fleksibilenuser posted image .

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.11.2008 10:32:33   
botrca

Tok sem jezna sama nase, ker odkra imamo malo sploh ne znam več trdno zaspat. Najmanjši šum me prebudi, ko moj vstane za v službo je pa vsega konec. Ne morem več spat, letauser posted image  

Danes imamo tud sonceuser posted image pride kakšna?

Mi2 sva ista, niti jaz niti moj user posted image  nimava trdnega spanca, ni čudno da je Jan isti. Ma niso leta saj sva mladi, ne. Koliko jih pa šteješ če ni skrivnost?
Pridem kam pa?user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.11.2008 10:33:34 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.11.2008 10:37:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: karmy85

Glede daril za Lovrota še nimam pojmauser posted image . Za takele male je prav težko kupovat, ker so jim itak najbolj všeč stvari, ki niti približno niso primerne zanje (razni kabli, mobiteli itd. - hm, mogoče mu pa kupimo ene dva metra kablauser posted image ). Ampak bo verjetno padla bolj kakšna malenkost. Kasneje je to bistveno lažje. Otroka pelješ v trgovino, vidiš kaj ga navduši in greš potem to iskat. 

Hvala za idejo user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?