lučka 25
|
Dober dan, darge moje. Danes je peeeteeeek. mismis, včeraj je bila v službi dolga, ker smo imele aktiv in se je še dodatno zavleklo, ker so imele "ta stare" spet probleme z nami "ta mladimi", ker zgleda preveč delamo, nas preveč vsi hvalijo in imamo preveč pestro privatno življenje. Kaj čmo, jih že uni hormoni po 50 dajejo, pa ljubosumlje. Kokr čjo, jaz se mam dobr. IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lučka pozdravček, kakšni so plani za vikend? Ojla, kako si. že bolje? Pri meni so plani za ta vikend tak, da greva malo k mojemu bratu in svakinji pogledat kako nareduje priprava, urejanj otroške sobice. Pa seveda en izlet, kam v hribe,...samo da se bo hodilo in uživalo na svežem zraku. Začela pa sem ga že tako, da sem šla na en dooooolg kafe k mamici in očiju (priznam, sem scrklanka ) Daisy, kaj super kravje moči pojenjujejo. Je preveč stvari na kupu. bo treba kakšno špinačo pojest. Naj se vse hitro uredi, ker nam manjka tvoj Mlakar in kakšen ekstra štos ali komentar. Zarja, kako si mi? A blok potem še stoji. pri nama se je tudi treslo . Ampak imam pa zato spet krvav izcedek , pa tako fino je bilo, ko se je za dva dni vse umirilo. A je res možno, da bom do naslednje za vsako tako stvar krvavela? Ah, ti hormoni so mi jo pa res zagodli, pa še nič koristi nisem imela od njih. arneja, jaz tudi upam, da se je vsaj ena pikica obdržala (ali pa kar obe). Samo, da is danes že bolje. jutri p naj testek pokaže . sonček, kako kaj tvoj slonček. Te ves čas malo zgečka in opozarja nase. Uživaj v prelepem gorenjskem koncu. Pa kar lepo jej, zdaj ko imaš apetit. lara, še malo pa bo UZ. Je prav gotovo tudi na to težko čakat. Ampak nič bat, bo vse v redu. Sem se jaz že vse zmenila. martin6, lepo grej , naj test čet dva tedna pokaže dve debeli . Abra, tvoja gimnastičarka je čisto O.K. ti to ves čas sporoča z brcami. Kar tako razmišljaj in bo bolje. ledenka, kako je bilo na UZ? Praviš, da miška lepo raste. Super. PDP pa imašna isti dan, kot ima moja prijateljica roj.dan in je res super oseba, tako kot bo tvoja miška. baci, sem vesela da si danes že bolje in že razmišljaš za naprej. Kar tako nadaljuj, me pa smo s tabo, da te kdaj primmo pod roko in gremo del poi s teboj, če seveda rabiš družbo. želvica, vidim da se kopaš v delu in težko splavaš na površje. Ko boš prišla spet malo do obale, pa zvij še na RR. Sisy, pozabi na migreno. Raje reciva, da je bila ta migrena znak za , a prav? Shuka, kako si kaj? Se j vse umirilo in si ž bolje. Ti kar pridno leži in uživaj. gloria, dobrodošla spet med nami. A tvoj Nik je pa že dobra dva tedna star? Kako gre čas hitro. pika.po, super za akcijo in, da ni ovir za štart. Naj gre vse po planu, da boš lahko poročala o in ........ pikovit, gospa, kako smo? Za srečanje nas je pa res že veliko, bo premalo miz za vse . Jih bomo pa od doma prinesle, samo da se nasmejimo, naklepetamo in kakšen pirček spijemo. dajamaja, nič razmišljat, bo vse o.K.
|