mismis
|
Dan...danes zjutraj sem pa že tako naspidirana, da je kar joj. Kakor sem začela zjutraj delati, sem se šele sedaj zaustavila, da poduham rožice No ženske moje, kako ste? Vidim, da se nekatere že dogovorjate za kavo, super...sem vam kar fovš . Ozone, upam da je CB pokazal lep plus, da bo vsaj ena malo popravila to statistiko arneja, upam da tvoje ne bo, da so tile izcedki samo prehodnega značaja Hedi moja, pa saj veš, da se jaz po vsakem neuspehu hitro poberem in že delam načrte za naprej Martin, Bravo za tvoje pikice, te bom še danes dodala na seznamček, da bomo lahko trepetale s tabo. Drugače pa na GK LJ znajo komplicirati glede števila zarodkov, meni tudi niso hoteli vstaviti dveh, ker so tudi lepi zarodki in še nimam 35 let. Zarja, saj bi ti rekla, da se fajn imej na sestanku, ampak bljak, sovražim sestanke ob petkih. Abra, ti se kar pucaj tuakj, saj zato smo tukaj, da ti ponudimo "ramo za plakanje" Žiži, kje si ti meni, si spet na polno zasedena? Sonček33, ali se je sedaj prikazal sonček tudi pri vas, boš takoj boljše volje samo, da malo posije Netka, kako napreduje špikanje, kakšni čudni simptomi Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Mijavček, kje si, a si že oddihala svoje?? Seveda pa tudi ostalim želim prav lep sončen PETEK
< Sporočilo je popravil mismis -- 26.9.2008 10:03:17 >