|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
26.9.2008 8:40:50   
pikovit
Sem vam pozabila voščiti dobro jutro.

Dejzi a pol si do 11h frej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.9.2008 8:41:47   
martin6
Živjo!Spet sem jaz, ki kar naprej nekaj sprašujem. včeraj sem imela ET in so mi mi vstavili user posted image  in sem jih takoj zaslišlala zakaj samo enega? Odgovor: ker je kvaliteten, ker je potem če sta dva rizična nosečnost za mamo in za zdravnika in bla, bla, bla. No upajmo da se bo prijelo. Me pa zanima , če ste na bolniški, ker ti dajo samo tri dni. Sedaj sem se s svojo zdravnico zmenila, da grem v sredo v službo. Koliko časa ste pa ve? Kdaj delate test? Meni so rekli 15. dan po ET.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.9.2008 8:43:15   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Daisy.....kako naša politična prognozerka? Hvala bogu, da je s temi volitvami konc. Čeprav sem včeraj gledala mal Trenja in ne morem verjet kolk slabiča je v JJ. Mami dudo, ker sem zgubil....v jok pa na drevo....mislim....

Dovolj politike mam. Sem gledala včeraj Midsomer murderse. Ampak če praviš, da se je JaJa tako obnašal, pol mi je pa kar malo žal...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.9.2008 8:43:28   
zarja1
Martin kolk jaz poznam razmere, si dva tedna po et lahk doma. Kam ti hodiš?

Horny Teddy

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.9.2008 8:44:39   
pikovit
Zakaj so ti sicer vstavili enega ne vem.Botruje pa veliko faktorjev.Recimo en je tudi starost pa koliko si jih sploh imela.Ali je bil edini in še in še.
Kar se bolniške tiče ti pripadajo 3-je dnevi.Z zdravnico se pa lahko zmeniš tudi za več.
In test se dela 15 dan po et.

Zdaj pa veliko sreče in držim pesti.

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.9.2008 8:45:46   
arneja
Velja, bom še en majčken upala, punčke moje user posted image . Moram zdaj šibat.

< Sporočilo je popravil arneja -- 26.9.2008 8:46:24 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.9.2008 8:46:37   
martin6
V LJ -GK. Men so rekli samo tri dni. A ležite v postelji alikaj delate ? Jaz imam toliko za likat, pa ne vem če lahko?

Stara sem 31.let in bilo jih je 11. Nekaj jih bodo zamrznili.

< Sporočilo je popravil martin6 -- 26.9.2008 8:48:34 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.9.2008 8:46:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Velja, bom še en majčken upala, punčke moje user posted image . Moram zdaj šibat.

Mi pa s tabouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.9.2008 8:47:12   
Abra
Lara, jaz sem v takem strahu čakala prvi uz, nikjer ni blo nobenega znakca, vsaj meni se je tko zdelo. Pol je pa tista pikica tko utripala, da verjet nisem mogla. Boš vidla, da bo pri tebi tudi tko, če ne bosta celo dve user posted image Meni so se ti dnevi vlekli še bolj, kot uni do testa, tuki ne moreš nič prej delat user posted image

Arneja, lahko, da je vpliv stopke. Ker stopka je hcg hormon. Jaz sploh ne vem, če sem čutla kako razliko. Res, da sem v stimuliranem postopku samo 1x doživela minus. Ampak tudi takrat, ko je bil plus, nisem nč čutla user posted image al sem bolj čorave sorte al pa res ni blo nič posebnega user posted image

Gimnastičarka pa pridno vadi. Danes sem se malo čudna zbudila, najbrž zato, ker sem včeraj brala o DS, ki so se rodili z dobrimi napovedmi. In jaz pol sanjam, da je moji pupi nehal bit srček pred dvemi dnevi in pol se zbudim, pa sej sem jo še včeraj ful čutla in čakam, da spet začne brcat, pa nič ... ma grozno. Sem že hotla vstat in it poslušat AS, ko se je zbudila in fajn pobrcala ... očitno res ne smem ničesar brat, jaz pol o vsem sanjam. Pa še črvičit me spet začne, očitno se kar ne morem navadit, da je tokrat vse ok.
Zdaj sem se malo spucala, upam, da nisem preveč zatežila.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.9.2008 8:48:08   
Pija76
Arneja upaj še malo! Dokler se ne vlije je upanje. O stopki in prometriumu jaz nimam pojma, ampak je možno da je od stopke pomoje.

Pri nas ni sončka user posted image .

Pikovit kdaj pa bi ti kofetkala?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.9.2008 8:48:09   
arneja
Dejzi, jaz sem tudi včeraj gledala Umore v Midsomerju - imava enak okus, nimaš kaj user posted image . Zdaj pa res šibam.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.9.2008 8:51:44   
pikovit
Joj Abri kolk si luštnauser posted image Ti se kar pucaj,jaz te prav rada berem.Ti pa čisto verjamem,da te je strah.Dokler gimnastičarka ne bo zunaj te bo strah,pol ko bo pa zunaj bodo pa drugi strahovi.Npr. meni je oči dajal ogledalo pred usta in se prepričal ali diham(ko se je ogledalo zarosilo)user posted image Ampak ga sedaj čisto razumem.Ja tole je pa moj zlati oči.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.9.2008 8:56:01   
zarja1
Martin, jaz jih štejem 29, vstavli bomo user posted image user posted image , je to moj prvi et, doma bom 14 dni, sem v mb.

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.9.2008 8:56:27   
zarja1
šibam na sestanek, Arnejčka moja mislim nate!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.9.2008 8:56:39   
netka34
Bravo, martin6, za 11!!!! In superca za zamrznjenčke!!user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče počivanja, pa tako: Vsaj danes počivaj, pusti se razvajat, leži na desnem boku in pojej kalamare!!user posted image

Potem pa je za naprej odločitev tvoja. Najboljš je, da vse tri dni počivaš, sej zato ti dajo tut bolniško, ane...d si ne bi pol, če bi šlo kej narobe (bog ne daj), očitala, da nisi vsega nardila, d bi blo ok.

Pol pa ženske različno prakticirajo...ene so do testa doma, druge delajo v izi, ene laufajo celo po terenu (tko kukr naša Larči,) pa se jim user posted image user posted image vseeno primejo!!!
Prow po tvoji želji in presoji!

Js ti želim vse super, naj čez 14 dni pokaže testek user posted image aliuser posted image !!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.9.2008 9:02:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit kdaj pa bi ti kofetkala?

Zdej enkrat-dopoldan.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.9.2008 9:12:56   
pikovit
Pija čakam na tvoj odgovor.Hedi me je klicala,ona bi šla tud na kavo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.9.2008 9:23:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pija čakam na tvoj odgovor.Hedi me je klicala,ona bi šla tud na kavo.

če ti ni predaleč, jaz jo ravnokar srkam, pa jo bom še zate skuhala ... me je minila volja po spanju, bom probala do zvečer zdržat ...

pridi gospa pikica user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.9.2008 9:24:41   
hedviga
O kristus, šele zdejle sem čez prilezla...
Mišmiš, Pikovit, user posted image user posted image user posted image  Za včerajšnje razpoloženje. Sem se zdele fejst nasmejala. user posted image user posted image

Pija, kaaavaaa, KAAA-VAAAA,KAAAA-VAAAA,KAAA-FEEEEE,KOOOOO-FIIII......

Sicer sem še v pižami, ampak to se lahko hitr spremeni. Pa kakšn hud mejkap tut ne rabim. Sej se sploh ne spomnim kdaj nazadnje je bil...Al pa kakšne hude štikle in minič...user posted image  Al pa glaž alkohola... Al pa kakšen čik...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.9.2008 9:29:51   
Abra
Pikovit, sej vem, da se je vse šele začelo. Tvoj oči je pa lušten, tega s špeglom še nisem slišala user posted image jaz bom kar napravico kupla, sem se že odločla za angelcare, da bom mirno spala.

O, greste spet kofetkat user posted image imejte se lepo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 770
26.9.2008 10:01:05   
mismis
Dan...danes zjutraj sem pa že tako naspidirana, da je kar joj. Kakor sem začela zjutraj delati, sem se šele sedaj zaustavila, da poduham rožiceuser posted image user posted image

No ženske moje, kako ste? Vidim, da se nekatere že dogovorjate za kavo, super...sem vam kar fovšuser posted image .

Ozone, upam da je CB pokazal lep plus, da bo vsaj ena malo popravila to statistikouser posted image user posted image

arneja, upam da tvoje user posted image  ne bo, da so tile izcedki samo prehodnega značaja

Hedi moja, pa saj veš, da se jaz po vsakem neuspehu hitro poberem in že delam načrte za naprej

Martin, Bravo za tvoje pikice, te bom še danes dodala na seznamček, da bomo lahko trepetale s tabo. Drugače pa na GK LJ znajo komplicirati glede števila zarodkov, meni tudi niso hoteli vstaviti dveh, ker so tudi lepi zarodki in še  nimam 35 let.

Zarja, saj bi ti rekla, da se fajn imej na sestanku, ampak bljak, sovražim sestanke ob petkih.

Abra, ti se kar pucaj tuakj, saj zato smo tukaj, da ti ponudimo "ramo za plakanje"

Žiži, kje si ti meni, si spet na polno zasedena?

Sonček33, ali se je sedaj prikazal sonček tudi pri vas, boš takoj boljše volje samo, da malo posije

Netka, kako napreduje špikanje, kakšni čudni simptomi

Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici user posted image

Mijavček, kje si, a si že oddihala svoje??

Seveda pa tudi ostalim želim prav lep sončen PETEK

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.9.2008 10:03:17 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.9.2008 10:25:30   
gospodarica
en lep pozdravček vsem skupaj!
upam,da bo danes malo boljši dan kot včeraj.
ARNEJA-tako se dela,vztrajat je treba do konca.jutri lepo lulaj na palčko in nam javi...jaz sem s tabo in držim pesti zateuser posted image
OZONE- si že lulala???da ne boš pozabila na nasuser posted image držim pesti....da je lep in debel +
LARA LIGHT- in kako se ima kaj naša nosečka?
GIGI 1 in NETKA 34- kako vama gre tole špikanje?jaz sem obupala nad samostojnim špikanjem tako da je zdej moj user posted image  prevzel nalogouser posted image
MARTIN6- eden ali dva...je vseeno,važno da se prime in ostane s tabo.čuvaj nase in na svojo pikico, da bosta še en lep čas skupaj.

vsem ostalim ki jih nisem omenila in tistim ki sem jih želim en lep dan.
rada vas imam...fajn babe steuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.9.2008 10:25:47   
netka34
Ojli, mišmiš!

Ja, špikanje laufa! Sijo tko elegantno trmasto zapičim, sploh ne jeb.m bolečine, pekočine ali kakšnih drugih jeb..kih znakov!user posted image Edino zju3 se zbudim zabuhla, pa ne vem, al je to od supre, al od pivauser posted image user posted image user posted image

Pr nas se je vreme nekoliko poslabšalo, pa pihat je začelo, tko d bomo mogli žal praznovanje za pikeca izvest notr. Bomo pač  vn hodil čikat, ane...

Lep dan vsem, grem mal album delat, d bo kak $ padu...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.9.2008 10:30:07   
kajsica
Lep pozdrav babike!

Vidim da je včerajšnja turobo proti večeru izginila in da je danes bolje! Punce glave pokonci in gremo dalje, saj smo pa ja najboljše in najmočnejše.

No danes pa vam še jaz en vic napišem, za malo boljše razpoloženje. Mene je ta res spravil v smeh:

Starejši možak in mladenič se zaletita z vozički v Mercatorju, ko iščeta svoji
ženi. Stari predlaga, da iščeta skupaj in vpraša mladega, kako zgleda
njegova žena.

Mladec začne opisovati: 24 let, sloka, dolgonoga bjonda s plavimi očmi, velikimi joški, v minici...
Vpraša starega: Kako pa zgleda tvoja?
Stari odgovori: Brez veze, greva iskat tvojo ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.9.2008 10:40:49   
ledenka
oj, punce user posted image  sem rahlo živčna, čez kako urco šibam h G. moj ne gre z mano, sem rahlo jezna - en teden je vedel in bi lahko sestanke organiziral tako, da bi bil fraj. ampak ok, bom preživela.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!