|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
26.9.2008 10:43:35   
Hope2
Kaj berem user posted image user posted image , sploh ne morem verjet, da je možno tolk hudičkuser posted image in minusov v enem dnevuuser posted image . Upam, da se vseeno kak plusek še pokažeuser posted image user posted image .

Bodite pogumne in verjemite v čudeže, če glih je včasih že prav težko. Dan, ko boste cartale bo ziher prišel, želim vam le, da bo to čimprejuser posted image .

Abra, a tebi pa gimnastičarka nagajauser posted image , no moj pa pingpongira z mojim desnim jajčnikom, ki ga je zamenjal za žogico. jah kaj češ, mal pa se morajo igrat in nagajatuser posted image

Laralight, bravo zate oz za vaju, da sta spremenila mal prehrano in je tudi vama uspelouser posted image user posted image . Kako pa zdaj kaže, se še pazita? Jaz moram priznat, da me je po 3 mesecu volja minila, oz od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jestuser posted image . Sam kaj ko se mami veselo redi, malček pa vseeno neki štrajkauser posted image .

Dajamaja, daj se kaj javi in sporoči veselo novičko.

Pikovitek, če boš drug teden imela kaj časa mi sporoči, se ti moram še oddolžit za odlične piškotke in tortouser posted image . Pa če katera še hoče zraven na kofetek, naj kar pride.

Vsem veliko sreče in naj se taki dnevi več nikoli ne ponovijo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.9.2008 10:53:50   
ledenka
od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jest

moj počne to že zdaj, ampak je nekam mahnjen na zdravo hrano - čokolade videt ne morem user posted image  sem pa čisto nora na kake solate, meso in polnozrnat kruh user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.9.2008 10:59:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj počne to že zdaj, ampak je nekam mahnjen na zdravo hrano - čokolade videt ne morem user posted image  sem pa čisto nora na kake solate, meso in polnozrnat kruh user posted image

Ja, ja kar tolaži se, jaz sprva tudi nisem mogla videt čokolade, piškotov in ostalih sladkarij, zdaj pa bi samo to jedeluser posted image . V prvih mesecih še moža nisem mogla poljubit, če je jedel čokolado, kak mi je to smrdelouser posted image . Zdaj pa 1 milka na dan ne uideuser posted image . Solata ap prej zagnije v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.9.2008 11:07:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ja, ja kar tolaži se, jaz sprva tudi nisem mogla videt čokolade, piškotov in ostalih sladkarij, zdaj pa bi samo to jedeluser posted image . V prvih mesecih še moža nisem mogla poljubit, če je jedel čokolado, kak mi je to smrdelouser posted image . Zdaj pa 1 milka na dan ne uideuser posted image . Solata ap prej zagnije v hladilnikuuser posted image

pustmo se presenetit user posted image  vsekakor upam, da bo pikec malce manj izbirčen, da ne bom vsak dan eno uro razmišljala, kaj bi za kosilo, in ko pridem do dotične restavracije, mi to začne smrdet user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.9.2008 11:20:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici user posted image

Dnarja ko smetja! Mlinčka ma bolj točno cifro. Je sicer rekla, da si mormo vsi zapomnit, ampak jaz nisem bila pridna in sem pozabila. Vem pa, da je LUDA cifra.

Sem mislila, da bom uspela več napisat, pa mi ni ratalo. Zdaj je pa cimra back in the house. Kradem zadnje trenutke - zdaj je glih na malci. user posted image user posted image user posted image

Pikovitka hvala za slikice, še sploh nisem uspela napisat. Komaj čakam, da spet kero rečemo bolj v miru.

Martin6 helou.

Kajši haj.

Ledenka fajn zrihtaj.

Ups šefica...

Hope, če boste bolj v popoldanskem času kaj okol letale, se bi pa človek celo lahko kaj zmenil. Moram šibat, preden me cimra ulovi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.9.2008 12:03:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici user posted image

Dnarja ko smetja! Mlinčka ma bolj točno cifro. Je sicer rekla, da si mormo vsi zapomnit, ampak jaz nisem bila pridna in sem pozabila. Vem pa, da je LUDA cifra.

QL, potem bo pa mogoče kakšen € še za striperja user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 781
26.9.2008 12:16:05   
lara light
Lepotičke, danes nič petkovo ležerno, ampak bolj ponedeljkovouser posted image

samo,da vidim, ozone še ni?

ledenka, lepo opravi, boš sama itak zmogla, moški pač...user posted image

mošek13, hvala, kako si ti? user posted image
Sem upoštevala tvoje nasvete, ne toliko spremenila, kot dodala zdrave prehrane...kot si mi svetovala in vse skupaj je sigurno kej pomagalo...čakam na prvi uz, da bom malo bolj mirna...ostani cvetočka in kupi eno pingponk žogco, da ti bo lažjeuser posted image

pikovitek, super plani...meni se zdi fajn, ker to lahko izvajaš kjerkoliuser posted image

arnejči, vse ok?user posted image

netka, kako špikce, si kej plava?user posted image

abra, hvala srceuser posted image

daisy, mismis...in vsem pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.9.2008 12:35:37   
netka34
Ojči, Larč!

Špikce brez panike sploh!! Pa kej čm bit plava, sej mislm, d špehc ne poplavi, ane??user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.9.2008 12:39:01   
lara light
user posted image user posted image user posted image
fajn, fajn, ma ne razumem, saj imaš ploh namesto trebuha...aja, špehc nosiš samo domauser posted image user posted image user posted image  bodi lepo!user posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.9.2008 12:44:45   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

fajn, fajn, ma ne razumem, saj imaš ploh namesto trebuha...aja, špehc nosiš samo domauser posted image user posted image user posted image  bodi lepo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ni plohč, ne! ima moj kej za prijet!!user posted image user posted image user posted image

Lepo tudi tebi!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 785
26.9.2008 12:45:20   
Dakec
user posted image Pija76 user posted image
user posted image  mismis user posted image
user posted image  Baci user posted image
user posted image M.L.B.K. user posted image

Žal mi je punce, da vam tokrat ni uspelo. user posted image

Naslednji boj naj bo 100% uspešen.

Neposredna povezava do sporočila: 786
26.9.2008 12:46:09   
baci
lep pozdrav vsem

ja danes je mal boljše,me je mismis včeraj do solz nasmejala

ja kaj čemo,gremo dalje po pingvine

pija-v torek grem komaj delat,tako da bom še malo doma,pa neke hlače si moram it kupit
ker so kg kr gor šli zdaj ko sem bila doma!!!

zarja-če ni skrivnost,k komu hodiš na nohte
jaz hodim k mireli v slivnico,pa je kr draga 45 evrov plačam
na tri tedne,drago ne?

......vsak dan je nov začetek....

Neposredna povezava do sporočila: 787
26.9.2008 12:50:17   
baci
arneja-UPAJ DO KONCA,JAZ TI DRŽIM PESTI IN TI POŠILJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.9.2008 12:54:55   
baci
vem da je neumno vprašanje,vendar bom vseeno vprašala

kaj mislite,tudi če sem dobila M,je kakšna možnost da je vseeno uspelo???
namreč sem prebrala nekje,da so ženske prvi mesec nosečnosti vseeno imele M,pa jim je pokazalo da so noseče!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.9.2008 13:04:03   
želvica99
Zarja evo meuser posted image sem vidla, da me pogrešaš. Včasih imam še ene popoldanske posle pa sem dopoldne v službi in popoldne na terenu, tko da samo padem vuser posted image user posted image

Vidim punce, da smo prebrodle najhujšo krizo, tko je prav in akcija naprejuser posted image .

Baci so tud primeri, ko ženska krvavi in je noseča, če te muči kupi testek, pa bo sigurno pokazal. Da veš pri čem siuser posted image

Sem hotla v naravo pa je tak zatežen, vetroven dan, da grem kar v šopinguser posted image

Aja Ozone-kako je???user posted image user posted image user posted image daj nam vsaj ti sporoči eno lepo novičko no- plis.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.9.2008 13:33:05   
miska73
baci, vprašanje ni tko neumno. Jst bi na tvojem mestu delala test, ampak bi še nekaj dni počakala.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.9.2008 13:42:45   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sisy, tebi je pa mogoče testek zadnjič tudi plusek kazal zaradi stopke, zdaj pa še nimaš dovolj nosečniškega hormona, pa ti zato minus kaže. Na kateri dan po stopki ti je pa začelo minus kazati? Sem šla pa tvoje slikce zdajle gledat in imaš full srčkano punčko user posted image . Pa zdi se mi, da sem te enkrat v čakalnici pri atu Rešu videla. 

.

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image  čeprov moja včerajšnja migrena je bila kr konkretna to je pa pri meni vedno znak za prihajajočo Muser posted image user posted image  no par stotink upanja še imamuser posted image

Hvala za komplimentek glede Sarčikeuser posted image  Vsak dan je večja, bolj srčkana in vse bolj navihanauser posted image

Pri Rešu si me videla? Jst se pa zmeraj sprašujem če je v čakalnici katera tudi iz RR-jauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.9.2008 13:57:23   
baci
miška-testa nebom več delala,bom počakala do ponedeljka ko imam krvnega,pol bomo vidli kako je na stvari

če ne pa v novi boj!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.9.2008 14:02:00   
Shuka
Ojla pupe user posted image

Včerajšnji dan je bil res negativen in žal mi je za vse, ki vam tokrat ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image Oktavija,gospodarica,  Blanč, T1979 , Kiwi, Pija76,  mismis,
M.L.B.K user posted image
Zarja moja - evo pravkar z wc-jauser posted image , pa še štrom so nam spet priklopili.

Baci
- kar pojdi kri dati, nikoli se ne ve. Bom držala pestke, da bi vseeno bila nosečka.user posted image

gigi - še vedno delaš kot žamorč?user posted image

Larči - kako si ti?user posted image

mismis - veš, da počivam, tko kt si rekla user posted image

Pupe - ne obupat, pa vem, da je men to zdej lahko rečt k sem že na polovici ampak dokler boste pozitivne in upale in verjele v čudeže se bo zgodilo, jaz pa vam iz vsega srčka želim, da se to zgodi že v tem ali naslednjem ciklusu. Mislim na vse, upam in verjamem, da se bo vsem čakajočim zgodil čudež, ker tako pač je zapisano v zvezdah.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.9.2008 14:04:05   
baci
shuka-hvala za spodbujanje

ti pa lepo počivaj in misli na nasuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.9.2008 14:23:01   
gloria
PUNCE MOJE HVALA VAM ZA DRŽANJE PESTI,DIHANJE Z MANO TOLK LEPIH BESED KO STE MI NAMENILE RES IZ SRCA HVALAuser posted image ...
...mi smo od 16.9. doma sam sem bila brez interneta da se nisem mogla javit...Nik je priden pridno dobiva na teži...dojiva se in je res neopisiv občutek imeti tako drobceno bitje zraven sebe.....ko bom imela lufta prilepim kako slikco(sam da se mal ulaufam ker mam nov digitalc)....
....nove nosečke iskrene čestitke,trepetalke in špikarke pa pridno stopajte po tej poti za vsako sije eno sončece ki vama bo kmalu polepšalo življenje....

....porodno zgodbo sem vam dolžna pa še eno štorijo katera se je končala z lepim koncem ampak mi je požrla živčke ko bo mal več časa...mislim na vas....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.9.2008 14:24:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla pupe user posted image

Včerajšnji dan je bil res negativen in žal mi je za vse, ki vam tokrat ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image Oktavija,gospodarica,  Blanč, T1979 , Kiwi, Pija76,  mismis,
M.L.B.K user posted image
Zarja moja - evo pravkar z wc-jauser posted image , pa še štrom so nam spet priklopili.

Baci
- kar pojdi kri dati, nikoli se ne ve. Bom držala pestke, da bi vseeno bila nosečka.user posted image

gigi - še vedno delaš kot žamorč?user posted image

Larči - kako si ti?user posted image

mismis - veš, da počivam, tko kt si rekla user posted image

Pupe - ne obupat, pa vem, da je men to zdej lahko rečt k sem že na polovici ampak dokler boste pozitivne in upale in verjele v čudeže se bo zgodilo, jaz pa vam iz vsega srčka želim, da se to zgodi že v tem ali naslednjem ciklusu. Mislim na vse, upam in verjamem, da se bo vsem čakajočim zgodil čudež, ker tako pač je zapisano v zvezdah.user posted image

jaz sem v redu, hvala, ti se pazi in lepo počivaj!user posted image user posted image

netkič moj, vse okuser posted image , hvala za skrbuser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.9.2008 14:27:25   
Pija76
Mišek13 kaj pa če bi se nam ti kar pridružla na naslednjem srečanju?

Daisy a boš ti Mlinčko vprašala kdaj bo kasico odprla?

Kajši daj povej mi zakaj so že une namočene limone in kako se naredijo? Mislim, da si ti o tem pisala enkrat....

Men se pa full spi....

Pozdravček prav vsem!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.9.2008 14:28:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

PUNCE MOJE HVALA VAM ZA DRŽANJE PESTI,DIHANJE Z MANO TOLK LEPIH BESED KO STE MI NAMENILE RES IZ SRCA HVALAuser posted image ...
...mi smo od 16.9. doma sam sem bila brez interneta da se nisem mogla javit...Nik je priden pridno dobiva na teži...dojiva se in je res neopisiv občutek imeti tako drobceno bitje zraven sebe.....ko bom imela lufta prilepim kako slikco(sam da se mal ulaufam ker mam nov digitalc)....
....nove nosečke iskrene čestitke,trepetalke in špikarke pa pridno stopajte po tej poti za vsako sije eno sončece ki vama bo kmalu polepšalo življenje....

....porodno zgodbo sem vam dolžna pa še eno štorijo katera se je končala z lepim koncem ampak mi je požrla živčke ko bo mal več časa...mislim na vas....

Gloria ,user posted image user posted image user posted image  lepo, da je vse v redu. user posted image Ti si kar vzemi čas, me te že počakamo z novičkami, fotkami in porodno zgodbo. Samo, da sta fajn in Nik lepo raste praviš...super!
Vaju prav vidim....user posted image user posted image ...uživajte še naprej in ko utegneš te bomo še kako vesele!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.9.2008 14:31:09   
lara light
Je ledenka že nazaj iz UZ?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Pleničke
Miška2006

Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?

pred 1 letom starosti (14%)

do 2 leta starosti (25%)

do 3 leta starosti (44%)

do 4 leta starosti (10%)

do 5 leta starosti (2%)

po 5 letu starosti (5%)

Število vseh glasov: 393

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!