Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 10:43:35
|
|
|
|
Hope2
|
Kaj berem , sploh ne morem verjet, da je možno tolk hudičk in minusov v enem dnevu . Upam, da se vseeno kak plusek še pokaže . Bodite pogumne in verjemite v čudeže, če glih je včasih že prav težko. Dan, ko boste cartale bo ziher prišel, želim vam le, da bo to čimprej . Abra, a tebi pa gimnastičarka nagaja , no moj pa pingpongira z mojim desnim jajčnikom, ki ga je zamenjal za žogico. jah kaj češ, mal pa se morajo igrat in nagajat Laralight, bravo zate oz za vaju, da sta spremenila mal prehrano in je tudi vama uspelo . Kako pa zdaj kaže, se še pazita? Jaz moram priznat, da me je po 3 mesecu volja minila, oz od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jest . Sam kaj ko se mami veselo redi, malček pa vseeno neki štrajka . Dajamaja, daj se kaj javi in sporoči veselo novičko. Pikovitek, če boš drug teden imela kaj časa mi sporoči, se ti moram še oddolžit za odlične piškotke in torto . Pa če katera še hoče zraven na kofetek, naj kar pride. Vsem veliko sreče in naj se taki dnevi več nikoli ne ponovijo!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 10:53:50
|
|
|
|
ledenka
|
od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jest moj počne to že zdaj, ampak je nekam mahnjen na zdravo hrano - čokolade videt ne morem sem pa čisto nora na kake solate, meso in polnozrnat kruh
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 10:59:27
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jest moj počne to že zdaj, ampak je nekam mahnjen na zdravo hrano - čokolade videt ne morem sem pa čisto nora na kake solate, meso in polnozrnat kruh Ja, ja kar tolaži se, jaz sprva tudi nisem mogla videt čokolade, piškotov in ostalih sladkarij, zdaj pa bi samo to jedel . V prvih mesecih še moža nisem mogla poljubit, če je jedel čokolado, kak mi je to smrdelo . Zdaj pa 1 milka na dan ne uide . Solata ap prej zagnije v hladilniku
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 11:07:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka od takrat dalje me malček že mota okrog mezinčka in sugerira, kaj jest moj počne to že zdaj, ampak je nekam mahnjen na zdravo hrano - čokolade videt ne morem sem pa čisto nora na kake solate, meso in polnozrnat kruh Ja, ja kar tolaži se, jaz sprva tudi nisem mogla videt čokolade, piškotov in ostalih sladkarij, zdaj pa bi samo to jedel . V prvih mesecih še moža nisem mogla poljubit, če je jedel čokolado, kak mi je to smrdelo . Zdaj pa 1 milka na dan ne uide . Solata ap prej zagnije v hladilniku pustmo se presenetit vsekakor upam, da bo pikec malce manj izbirčen, da ne bom vsak dan eno uro razmišljala, kaj bi za kosilo, in ko pridem do dotične restavracije, mi to začne smrdet
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 11:20:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Dnarja ko smetja! Mlinčka ma bolj točno cifro. Je sicer rekla, da si mormo vsi zapomnit, ampak jaz nisem bila pridna in sem pozabila. Vem pa, da je LUDA cifra. Sem mislila, da bom uspela več napisat, pa mi ni ratalo. Zdaj je pa cimra back in the house. Kradem zadnje trenutke - zdaj je glih na malci. Pikovitka hvala za slikice, še sploh nisem uspela napisat. Komaj čakam, da spet kero rečemo bolj v miru. Martin6 helou. Kajši haj. Ledenka fajn zrihtaj. Ups šefica... Hope, če boste bolj v popoldanskem času kaj okol letale, se bi pa človek celo lahko kaj zmenil. Moram šibat, preden me cimra ulovi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:03:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Dnarja ko smetja! Mlinčka ma bolj točno cifro. Je sicer rekla, da si mormo vsi zapomnit, ampak jaz nisem bila pridna in sem pozabila. Vem pa, da je LUDA cifra. QL, potem bo pa mogoče kakšen € še za striperja
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:16:05
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke, danes nič petkovo ležerno, ampak bolj ponedeljkovo samo,da vidim, ozone še ni? ledenka, lepo opravi, boš sama itak zmogla, moški pač... mošek13, hvala, kako si ti? Sem upoštevala tvoje nasvete, ne toliko spremenila, kot dodala zdrave prehrane...kot si mi svetovala in vse skupaj je sigurno kej pomagalo...čakam na prvi uz, da bom malo bolj mirna...ostani cvetočka in kupi eno pingponk žogco, da ti bo lažje pikovitek, super plani...meni se zdi fajn, ker to lahko izvajaš kjerkoli arnejči, vse ok? netka, kako špikce, si kej plava? abra, hvala srce daisy, mismis...in vsem pozdravček!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:35:37
|
|
|
|
netka34
|
Ojči, Larč! Špikce brez panike sploh!! Pa kej čm bit plava, sej mislm, d špehc ne poplavi, ane??
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:39:01
|
|
|
|
lara light
|
fajn, fajn, ma ne razumem, saj imaš ploh namesto trebuha...aja, špehc nosiš samo doma bodi lepo!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:44:45
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light fajn, fajn, ma ne razumem, saj imaš ploh namesto trebuha...aja, špehc nosiš samo doma bodi lepo! Ma ni plohč, ne! ima moj kej za prijet!! Lepo tudi tebi!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:46:09
|
|
|
|
baci
|
lep pozdrav vsem ja danes je mal boljše,me je mismis včeraj do solz nasmejala ja kaj čemo,gremo dalje po pingvine pija-v torek grem komaj delat,tako da bom še malo doma,pa neke hlače si moram it kupit ker so kg kr gor šli zdaj ko sem bila doma!!! zarja-če ni skrivnost,k komu hodiš na nohte jaz hodim k mireli v slivnico,pa je kr draga 45 evrov plačam na tri tedne,drago ne?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:50:17
|
|
|
|
baci
|
arneja-UPAJ DO KONCA,JAZ TI DRŽIM PESTI IN TI POŠILJAM
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 12:54:55
|
|
|
|
baci
|
vem da je neumno vprašanje,vendar bom vseeno vprašala kaj mislite,tudi če sem dobila M,je kakšna možnost da je vseeno uspelo??? namreč sem prebrala nekje,da so ženske prvi mesec nosečnosti vseeno imele M,pa jim je pokazalo da so noseče!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 13:04:03
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja evo me sem vidla, da me pogrešaš. Včasih imam še ene popoldanske posle pa sem dopoldne v službi in popoldne na terenu, tko da samo padem v Vidim punce, da smo prebrodle najhujšo krizo, tko je prav in akcija naprej . Baci so tud primeri, ko ženska krvavi in je noseča, če te muči kupi testek, pa bo sigurno pokazal. Da veš pri čem si Sem hotla v naravo pa je tak zatežen, vetroven dan, da grem kar v šoping Aja Ozone-kako je??? daj nam vsaj ti sporoči eno lepo novičko no- plis.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 13:33:05
|
|
|
|
miska73
|
baci, vprašanje ni tko neumno. Jst bi na tvojem mestu delala test, ampak bi še nekaj dni počakala.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 13:42:45
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Sisy, tebi je pa mogoče testek zadnjič tudi plusek kazal zaradi stopke, zdaj pa še nimaš dovolj nosečniškega hormona, pa ti zato minus kaže. Na kateri dan po stopki ti je pa začelo minus kazati? Sem šla pa tvoje slikce zdajle gledat in imaš full srčkano punčko . Pa zdi se mi, da sem te enkrat v čakalnici pri atu Rešu videla. . iz tvojih ust v božja ušesa čeprov moja včerajšnja migrena je bila kr konkretna to je pa pri meni vedno znak za prihajajočo M no par stotink upanja še imam Hvala za komplimentek glede Sarčike Vsak dan je večja, bolj srčkana in vse bolj navihana Pri Rešu si me videla? Jst se pa zmeraj sprašujem če je v čakalnici katera tudi iz RR-ja
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 13:57:23
|
|
|
|
baci
|
miška-testa nebom več delala,bom počakala do ponedeljka ko imam krvnega,pol bomo vidli kako je na stvari če ne pa v novi boj!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:02:00
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pupe Včerajšnji dan je bil res negativen in žal mi je za vse, ki vam tokrat ni uspelo Oktavija,gospodarica, Blanč, T1979 , Kiwi, Pija76, mismis, M.L.B.K Zarja moja - evo pravkar z wc-ja , pa še štrom so nam spet priklopili. Baci - kar pojdi kri dati, nikoli se ne ve. Bom držala pestke, da bi vseeno bila nosečka. gigi - še vedno delaš kot žamorč? Larči - kako si ti? mismis - veš, da počivam, tko kt si rekla Pupe - ne obupat, pa vem, da je men to zdej lahko rečt k sem že na polovici ampak dokler boste pozitivne in upale in verjele v čudeže se bo zgodilo, jaz pa vam iz vsega srčka želim, da se to zgodi že v tem ali naslednjem ciklusu. Mislim na vse, upam in verjamem, da se bo vsem čakajočim zgodil čudež, ker tako pač je zapisano v zvezdah.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:04:05
|
|
|
|
baci
|
shuka-hvala za spodbujanje ti pa lepo počivaj in misli na nas
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:23:01
|
|
|
|
gloria
|
PUNCE MOJE HVALA VAM ZA DRŽANJE PESTI,DIHANJE Z MANO TOLK LEPIH BESED KO STE MI NAMENILE RES IZ SRCA HVALA ... ...mi smo od 16.9. doma sam sem bila brez interneta da se nisem mogla javit...Nik je priden pridno dobiva na teži...dojiva se in je res neopisiv občutek imeti tako drobceno bitje zraven sebe.....ko bom imela lufta prilepim kako slikco(sam da se mal ulaufam ker mam nov digitalc).... ....nove nosečke iskrene čestitke,trepetalke in špikarke pa pridno stopajte po tej poti za vsako sije eno sončece ki vama bo kmalu polepšalo življenje.... ....porodno zgodbo sem vam dolžna pa še eno štorijo katera se je končala z lepim koncem ampak mi je požrla živčke ko bo mal več časa...mislim na vas....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:24:27
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla pupe Včerajšnji dan je bil res negativen in žal mi je za vse, ki vam tokrat ni uspelo Oktavija,gospodarica, Blanč, T1979 , Kiwi, Pija76, mismis, M.L.B.K Zarja moja - evo pravkar z wc-ja , pa še štrom so nam spet priklopili. Baci - kar pojdi kri dati, nikoli se ne ve. Bom držala pestke, da bi vseeno bila nosečka. gigi - še vedno delaš kot žamorč? Larči - kako si ti? mismis - veš, da počivam, tko kt si rekla Pupe - ne obupat, pa vem, da je men to zdej lahko rečt k sem že na polovici ampak dokler boste pozitivne in upale in verjele v čudeže se bo zgodilo, jaz pa vam iz vsega srčka želim, da se to zgodi že v tem ali naslednjem ciklusu. Mislim na vse, upam in verjamem, da se bo vsem čakajočim zgodil čudež, ker tako pač je zapisano v zvezdah. jaz sem v redu, hvala, ti se pazi in lepo počivaj! netkič moj, vse ok , hvala za skrb
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:27:25
|
|
|
|
Pija76
|
Mišek13 kaj pa če bi se nam ti kar pridružla na naslednjem srečanju? Daisy a boš ti Mlinčko vprašala kdaj bo kasico odprla? Kajši daj povej mi zakaj so že une namočene limone in kako se naredijo? Mislim, da si ti o tem pisala enkrat.... Men se pa full spi.... Pozdravček prav vsem!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:28:57
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria PUNCE MOJE HVALA VAM ZA DRŽANJE PESTI,DIHANJE Z MANO TOLK LEPIH BESED KO STE MI NAMENILE RES IZ SRCA HVALA ... ...mi smo od 16.9. doma sam sem bila brez interneta da se nisem mogla javit...Nik je priden pridno dobiva na teži...dojiva se in je res neopisiv občutek imeti tako drobceno bitje zraven sebe.....ko bom imela lufta prilepim kako slikco(sam da se mal ulaufam ker mam nov digitalc).... ....nove nosečke iskrene čestitke,trepetalke in špikarke pa pridno stopajte po tej poti za vsako sije eno sončece ki vama bo kmalu polepšalo življenje.... ....porodno zgodbo sem vam dolžna pa še eno štorijo katera se je končala z lepim koncem ampak mi je požrla živčke ko bo mal več časa...mislim na vas.... Gloria , lepo, da je vse v redu. Ti si kar vzemi čas, me te že počakamo z novičkami, fotkami in porodno zgodbo. Samo, da sta fajn in Nik lepo raste praviš...super! Vaju prav vidim.... ...uživajte še naprej in ko utegneš te bomo še kako vesele!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 14:31:09
|
|
|
|
lara light
|
Je ledenka že nazaj iz UZ?
|
Online ShoppingAli nakupujete oblačila preko spleta?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 3346Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!