|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTUJČANKE...:)
24.9.2008 16:19:51   
tatly
JA PRINAS JE ZE SEL TA LEP SONCEK JE PREJ ZE NEKAJ DEZEVALO..JA NIC LEPO SE IMEJTE IN PAZITE NA SVOJE MALE SONČKEuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.9.2008 18:56:40   
mižek
UUUf, končno domauser posted image , smo imeli cel dan opravke, sva bila pri zdravnici in bila zeeeelo pohvaljenauser posted image user posted image user posted image .
Imamo 8870 kg in 74cm, ter zelo razvite motorične sposobnosti. No vidim da ste nekatere uživale na sončkuuser posted image , bi midva tudi pa ni bilo časa, smo komaj pred kako uro prikobacali domov, zdaj pa smo že tečni in pripravljeni za pančkanje, se še pol kaj oglasim, grema z bojlera na glavo skakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.9.2008 20:58:51   
barby_nik
čer...

mižek user posted image  za vajine mere...in napredovanje...

aha, mi2 sma danes kar izkoristila sonček...je blo full fajn...

hja nik mi že od 20ih pančka...

mižek ki je v vaših krajih vrtec?

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.9.2008 21:35:37   
mižek
Hvala, hvala, sva ponosnauser posted image user posted image .
Pol pa maš ti danes pridnega user posted image , Gal pa zadnje dni po večerih gnjavi, ne vem kaj mu je, mogoče zobkiuser posted image user posted image .

Barby_nik midva imava vrtec pet min vstran od doma, pri šoli ga imajo je povezan, zakaj? Kaj boš pripeljala svojega Nika knam? Potem bom ga jaz mogoče čuvalauser posted image , sem vzgojiteljica, no pomočnica, pa še delam pripravništvo oz ga dokončujem in grem po porodniški še nazaj za tri in pol mesece, pol pa še me čaka eno veliko delo strokovni izpit in iskanje službe, no verjetno bom morala že med tem iskati kje službo, mislimo namreč gradit pa bomo rabili everčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 54
25.9.2008 9:27:22   
mižek
dobro jutro, no bi lahko bilo boljše, smo bili celo noč več budni kot pa spaliuser posted image . Upam da so zobki in ne spet mešanje ritma iz enega bujenje na noč, na 20x bujenje na nočuser posted image user posted image
Vidim da še vse pančkate ali se prebujate, midav sva že pozajtrkovala zdaj pa še mami rabi, ker eno dozouser posted image .

se še beremo kajuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.9.2008 10:57:45   
mižek
Halo, kje ste pa danes vse?user posted image  Kaj če na Ptuju sije sonček, pa ste zunaj?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.9.2008 13:11:57   
barby_nik
pozdravljene...

mižek...ni mi blo jasno, ki je v mali nedelji vrtec...user posted image nik bo na ptuju v vrtecu.mogoče boš pa tu njegova vzgojiteljicauser posted image ...nik pa je spal do 5ih zjutraj..to imam veliko srečo, da spi celo noč...HB...user posted image
kaj vi2 se še dojita?mi2 sma se samo do 3 meseca...

samo res, ki so vse naše ptujčanke...pa ni danes sončeka...tako bedno vreme je, ki še mene dela tečkasto...
tak, da sem nika spat dala...user posted image  pa ven natirala...user posted image

nič se še javim kaj, grem kuhat...user posted image
pridne bodite, pa javite se kaj..
mižek kaj slekovca poznaš?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.9.2008 14:46:36   
mižek
user posted image Nebi bilo slabo, ampak malo verjetno da bom dobila službo na Ptuju, je malce predalec, imajo svojih vzgojiteljic dovolj ko jim ne rabijo plačat potnih stroškovuser posted image .
Jap mi2 pa še vtrajama pri dojenju, pi pa ga že ukinila, ker potem bi po moje pričel spat ponoči, zdaj pa se lahko cartlja, pa mu ni za spatuser posted image . mi je pa jasno zakaj se ti pol tvoj  nikec več ne budi, je ugotovil da je boljše spat, ker carte več tak niuser posted image , se pol raje vjutro pocartlja. Joj komaj čakam da pride ta dan da bom lahko prespala spet celo noč, upam da bo hitrouser posted image
No pa sva končno prišli do nekoga ki jih obe poznava, Slekovce pa mislim da vsi poznajouser posted image

Jaz bi ga tudi dalauser posted image  pa ga nikoli ni je več ali majn na šihtu, kak je našim dedom fajn, mamic vse porihtamo okoli malčkov oni pa lahko uživajo, vsaj moj lahko več ali majn,...

Neposredna povezava do sporočila: 58
25.9.2008 15:07:22   
mižek
aja, še to kaj si opazila da so nama vse odšle in več ali majn midve piševauser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.9.2008 16:02:49   
barby_nik
mižek...aha sem opazla, da so ostale nekam odšle...upam, da se čimprej javijo...
aja pa veš koga še tak poznam reševalca perota..user posted image

no se zjutraj, ko se zbudimo pocartamo..pa je...mi je blo full hudo, ko sem mlekeca zgubla..user posted image

ojoj pa ga lije...sem misla, da boma malo ven šla..pa zgleda, da nebo nič s tega...user posted image user posted image user posted image

se tipkamo, še kaj...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.9.2008 16:29:42   
mižek
Ja, haloooo punce kje ste?Še vedno nič
Ja pri nas je že odlilo svoje sva bila danes samo kakih pet min zunaj, da sva se uspavalauser posted image . Zdaj pa že spet pančka, za kako urco je mami fraj, danes ne rabi kuhat, jupiiiiuser posted image .

Ja vem kako je to hudo če ti zmajnka oz misliš, da ti zmanjka mlekauser posted image , jaz sem HB samo mislila da mi je zmanjkalo, tako da te popolnoma razumem.
Sicer pa po slikah sodeč, je zdaj tvoj Nik glih tak korenjak pa čeprav ni zrastel na zizi.user posted image
Vse ima svoje prednosti in slabosti- tudi dojenje, to mi je potrdila tudi patronažna, tako da ni to samo moje mišljenje.
Je pa res, da je mamino mleko, zastonj in mislim, da se danes veliko mamic odloča predvsem zaradi tega razloga za dojenje-spet samo moje mišljenje, da nebo vzela katera osebno. user posted image

Zdaj ne vem če misliva enakega, ampak mislim, da ga poznam, samo na videz se nismo nikoli družili, je starejša generacija,..Kaj si se hodla v naše toplice kopat, da ga poznaš?

Kateri letnik (rojstva) pa si ti če smem vprašat?

Neposredna povezava do sporočila: 61
25.9.2008 18:59:27   
barby_nik
aha, iz toplic se poznama...eh on je prava faca...user posted image

87letnik sem...pa ti?user posted image
ja je res materino mleko zlata vredno..za dodatek se full keša zdevle..user posted image
pa res mi ni jasno, kje so druge...user posted image

mejte, se še pol kaj tipkamo..user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.9.2008 21:02:51   
mižek
No sem mislila, da sem jaz mlada mamica, pa sem ugotovila, da so še druge mlajše prisotne, jaz sem 85 letnica, sem malce starejšauser posted image ,...
No vidim da so naju punce zapustile sama pa nimam nobene teme, dajte načnite neko temo da malce podebatiramouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 63
25.9.2008 21:15:44   
barby_nik
user posted image  pol sem mlajša od tebe..no lahko rečema, da sma neke istega..user posted image

reči mi, kaj že papca tvoj gal-mam nečaka gala..user posted image

HEEJJJ PUNCE KJE STE???JAVITE SE KAJ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.9.2008 21:30:46   
mižek
ma midva jeva čez dan že kar vse zjutraj ponavadi gris, je že rutinauser posted image , vmes kako sadje potem pa juhico ali pa kuhan krompirček ali pire krompir odvisno menjava menijeuser posted image , proti popoldnevu mu še dam malo zize da se malo pocartlja, pozno popoldan oz proti večeru pa puding ali pa jugurt odvisno koliko mi poje kosilauser posted image .
Res pa rad je, tako da vsakega ki vidi da kaj je mu mora malo odstopit, se kar prične trest, če ne dobi kaj vstran, me čudi da je taki šlanker glede nato koliko pojeuser posted image . No zvečer pa ko se skopava pa še pride poslastica, mamina zizauser posted image

JA OČITNO SO SE PTUJČANKE ODLOČILE DA BODO PROTESTIRALEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 65
26.9.2008 10:32:15   
bsasab
Helo...

Nic ne protestiramo..., sem vceraj prisla na ptuj, pa smo meli polno letanja...

Vidim da sta se cist razcvekale...

Eno vprasanje, aje na ptuju problem dobit vrtec?

Nasa Lili pa vse je, vse zraven nas, no svinjskega mesa ji ne dam, ostalo pa bolj ali manj vse. Je vceraj hrenovko jeda, je bla cist navdusena, je res da je zraven veliko nasa kuzlica dobla, ampak, je pa bil zelo fajn okus, sicer pa mi nimamo problemov s hrano, vse je, pa rada je (se pozna na kilah - 10500 g)

Vprasanje: kaksne copatke uporabljate doma, nasa ze kr fajn raca okrog pa ne vem ce ji naj kupim tiste trde cicibanove, ali kaj mehkega...

pridne bote, pa se tipkamo kaj....

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 66
26.9.2008 12:26:18   
mižek
Sicer nisem iz Ptuja, ampak mislim da nebi smelo biti težav, sicer pa imaš tudi alternativo zasebno varstvo, je tega že zelo veliko. user posted image
Tako da če neboš slučajno dobila vrtca, jo lahko daš tja, do informacij kdo ima zasebno vartsvo pa prideš preko interneta, nekateri imajo prav že svojo internetno stran, no seveda če te to nebi stalo več kot pa vrtecuser posted image .

Glede čevljev pa, midva jih že imava, ker se že sam postavlja na noge, pa mu je drselo če ni imel čevljev, in sva kar že šla kupit, stem da imava ene in taiste za zunaj in noter,jih spucam ko prideva noter, pa je. user posted image
No imava pa firmo elefant in je rekla zdravnica da so vredu, čevlji naj bodo mehki tako da jih lahko upogneš z roko in naj imajo trdi opetnik-tako nama je svetovala zdravnica.Tako da teh cicibanovih jaz na tvojem mestu nebi kupovala, je pa to čisto tvoja odločitevuser posted image
Pa še ugodni so ti čeveljci, glede nato da cicicbanovi že stanejo 45€, midva pa sva dala 30€.

No vidim da sta si najina dva mucka kar podobna-rada jesta, moj sicer vse potroši kar poje, beri nonstop kobaca da ga komaj sledim,ga je malce majn, ko tvoje Liliuser posted image .
No težave s hrano pa še nas čakajo imam nečakinjo staro 4. leta, jo je treba lepo prosit da kaj poje, ko pa je bila majhna pa je bila pridna, glede hrane.

Tako zdaj pa grem malce pospravljat, ker user posted image  spi, je treba izkoristituser posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 67
26.9.2008 20:51:06   
barby_nik
dobro večer...user posted image
danes pa nekak ni blo časa, da bi se kaj javla...user posted image
nik mi zdaj že spi, tako da lahko zdaj zamujeno nadoknadim...user posted image

no, naš nik že tudi je skoraj vse..full rad papca..hja bog pomagaj, če kdo kaj je poleg njega, se začne kar dret pa trest..kot, da 14 dni nebi nič jel...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

evo slikice, našega korenjaka pri papcanju...

mižek...ju3 pa sma z nikom v vaših krajihuser posted image

nič user posted image  in seveda mamice fajn pančkite...
pa sladke sanje..user posted image user posted image user posted image user posted image lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 68
29.9.2008 19:35:41   
Mat3ja22
kje pa se skrivate...sem vas čist na dnu druge strani dobila......user posted image

krst je končno za nami. mali je bil prav car tako v cerkvi kot na fešti. tko se je držal kot da bi vedel da smo bili vsi tam zaradi njega. na fešti je bil od 13 pa do 20.30 pa ni potočil ene solzice, pa non stop je bil po rokah...od enih do drugih ljudi.....edino ko je mene zagledal je takoj silil k meni....skratka fešta uspela... trajala je od 13 pa do polnoči. na koncu sem bla že tko utrujena da sem komaj čakala da odidejo domov.

ko dobim slikce bom kakšno pripopala...

ju3 grem v Mb v Hervisa malemu po Adidaske al pa po Nike-ice...je dobil bone za Hervis (med drugim)....

aja Nick se je že začel nekaj spuščat od stola do kavča....kdaj pa kdaj mu uspeta celo 2 koraka... pa tudi stoji že lepo brez da bi se kaj držal...sicer ne traja dolgo ampak vseeno ga je lepo videt.

lepe slikce barby-nik

Neposredna povezava do sporočila: 69
30.9.2008 12:17:27   
tatly
ja punce kje ste???????????????
komaj sem vas nasla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 70
30.9.2008 20:12:03   
barby_nik
user posted image pozdravljene..user posted image

ptujčanke, dajmo se bolj razpričat...nekaj ga štrajkamo...user posted image

matej22 user posted image  da je krst uspel in, da ste ga fajn začagali..user posted image

mižek kje se nahajaš, da nič več ne pišeš...user posted image

no, da še amlo nika pohvalim, danes je že ob 19 zaspal,user posted image  nik...
no kaj pa je pri vas kaj novega, ptujčanke?
lp, se še javim kaj če bo katera kaj tipkala...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 71
30.9.2008 22:19:05   
Mat3ja22
LP

Ptujčanke ste za no kavico.....lahko bi se zmenle in dobile ne enem čveku.

mala pikica - danes sem vidla na pošti tvojo mamico in Gašperja. Mamice ne poznam, Gašper pa je ful podoben tebi....in zato sem jo kar uprašala če je Gašper.user posted image pravi fantič je.. gre v vrtec na Videm? Nick gre z 8.11 oz 10.11 ker je 8.11 sobota user posted image .

zanima me če katera rabi kašice...Frutek in Hipp, imam nekaj sadnih in nekaj zelenjavnih in mesnih kašic, pa jih Nick noče več jest, zato jih imam odveč. Stran pa jih nebi rada metala, ker jim nič ne fali.

Neposredna povezava do sporočila: 72
30.9.2008 22:24:20   
mala pikica
mat3ja mi je mami povedala user posted image Pa hvala za pozdrave! Gašper zaenkrat ne gre v vrtec, šele septembra 2010 user posted image Do takrat pa babi vrtec user posted image Pa super za krst user posted image Kje pa ste ga imeli? Na Vidmu? Pa kakšno slikico pokaži user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 73
1.10.2008 8:43:26   
mižek
ojla,

ja vidim da naju pogrešateuser posted image .
Sva bila te dni več ali majn zunaj, ko je sonček sijal, danes pa ga očitno nebouser posted image . Čez vikend pa smo imeli trgatev, tako, da sva bila polno zaposlenauser posted image . Pa z user posted image sva imela obletnico tako, da sva se malo drug drugemu posvetilauser posted image . Pa ve? Vidim da nič kaj ne čvekateuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
1.10.2008 8:55:50   
barby_nik
dobro jutro...user posted image

samo res ne ne več nekaj ekstra čvekamo...user posted image upam, da bo zdaj boljše...user posted image

nik mi spi..jaz pa sem malo na netu...pol, ko se zbudo pa greva ven..v trg. pa obvezno na kavicouser posted image

mižek si se oglasla..sem misla, da se ti je kaj zamerlouser posted image

nič pridne bodite...pa lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.