|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke
9.11.2008 8:25:38   
tatly
tina vse naj naj LARISI ZA 1 ROJ.DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.11.2008 8:52:32   
TinaV*
hvala lepa tatly tudi tu....sicer je tak mini roj dan ampak je pa nekaj user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.11.2008 7:38:10   
mižek
ojla punce ste za čvek?user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.11.2008 11:19:52   
Anonimen
No, sam da vam povem, Banovci majo vse polno - so čez vikend napolnili, tko da gremo v Moravce, v hotel Ajda, nas bo prišlo tolk kot v Banovcih, k majo eno ponudbo, za 2.osebo 50%gratis. Upam, da bo ok. Vam javim, kako je blo. Fajn se imejte.

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
11.11.2008 13:47:37   
mižek
ojla punce,

toti naš ptujski čvek spet nekaj nazaduje ste vse nekam potihnile, in se potepate drugjeuser posted image .
Tudi danes ko je zunaj taka sibirija vas ni nič na spregled, boma pa imela spet en samogovor.user posted image
Mi2 z Galom še uživava zadnji skupni teden, ampak je neki tečkast, pa še sama ne vem kaj mu manjka, ko je buden je sicer ok, ampak uspavanje pa je prava muka, ne vem no kako bo to zgledalo ko bodo ga drugi teden čuvali, po moje bo rahla krizauser posted image
Tak punce upam da se tokrat katera javiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
14.11.2008 15:33:33   
TinaV*
danes je 14...pa se se kar nobena ne javi...ze 3 dni je tu tisina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem prva...kje ste ostale?

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.11.2008 9:50:19   
barby_nik
DOBRO JUTRO...

Mi2 se po res dolgem dolgem času javljama...nam je net zašteko in smo bli do zaj brez njega..user posted image user posted image user posted image
sem opazla, da ste full pisala, tak da bom pol ko NIK zaspi vse prebrala..user posted image user posted image user posted image

upam, da naju sprejmete nazaj...user posted image

mejte se

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.11.2008 15:29:37   
mižek
hej, hej, hej

se vam javljam malce, vidim da se nič kaj ne dogaja tukaj.

No jaz sem pa z ponedeljkom pričela delat, ampak kot za nalašč mi je gal prejšnji teden zbolel in tako imava zdaj že en teden drisko, pa se noče ustavit, HB nimava vročine tako da ni take nevarnosti izsušitve, nažalost si nisem mogla vzet bolniške, če sem komaj začela delat, tako da ga ima moja mama.

nič javite se kaj če vam bo drugače pa fajn bodite

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.11.2008 9:12:13   
tatly
eja ja kje ste?komaj sem vas nasla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.11.2008 10:56:09   
bsasab
Pozdravljenje...

po dolgem casu se tudi jaz javljam, no naj vam povem da smo se koncno preselili, tako da zdaj ze cel teden spimo na ptuju...jeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in moram povedat da je fenomenalno, se posebaj to, ker ima Lili  svojo sobo...., No vceraj smo uradno shodili, sama sprehodi celo stanovanje brez pomoci in opore, tak da smo bili vceraj ful veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in danes ze cel dan sama hodi po stanovanju, pa malo v kuhinjo pogledat pa nazaj v svojo sobo pa v denvno...., je ful frajerka....

No jaz se vedno brez sihta in se mi ze pocasi malo mesa, bi sla rada ful delat, pa ni in ni...user posted image user posted image user posted image

Nic lepo bodte pa se tipkamo kaj...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.11.2008 15:58:20   
mižek
no prišla sem vas malce pozdravit in vidim da je kar zatišje tu gori, ja nič za mano je prvi delovni teden, moram rečt da je prav pasalo, le da nebi bil Gal bolan in sem imela nonstop v mislih kako je, pa še navadit se je moral nato da je mamica odšla in je ni cel dan, no le 6.5 ur, moiram rečt da sem zadovoljna z delovnim časom, za zdaj se pa bliža sedaj veseli december in imamo veliko dejavnosti planiranih popoldan, tako da se nič kaj ne veselim tega decembra, še dobro da bo moj potem od sredine doma, in nebo gal nonstop v nekem varstvu.

Bsasab, vem kako se počutiš ampak ti povem da uživaj v tem času, saj veš kako je sredi šolskega leta boš težko verjetno dobila šiht v svoji stroki, pol jeseni pa se bo ziher ki kaj našlo, jaz imam sedaj tudi le do februarja službo pol pa še sam bog ne ve kaj bo, jaz upam da se bo ki kaj našlo, res ker do takrat se bo gal navadil da sem pač v službi in bi spet potem čez mesec dva pač kako dolgo bi iskala službo ga morala spet vse jovo na novo navajat da me ni.

Tako malo sem se razpisala, zdaj pa grem malo lenarit, dokler se gal ne zbudi

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.12.2008 22:16:03   
Anonimen
Evo, sam toliko, da vam povem, da smo v Moravskih fuuulll uživali. V hotelu Ajda, kjer smo bili nastanjeni prenavljajo bazen in savne, tko da smo koristili bazen in savne v hotelu Livada Prestige. Super je blo, Luka je mel otroški bazen čisto zase, ker so bili sami penzionisti. No, je bil pa tudi ravno zaradi tega skoz v središču pozornosti, vsem se je smejal, tete so se pa kar topile. Pa sej je prav tako, vsaj vemo, da imamo zelo dobrovoljnega otroka.

Hvala še enkrat, ker ste mi svetovale, pa lep pozdrav vsem.

< Sporočilo je popravil nya -- 1.12.2008 22:21:36 >

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
5.12.2008 18:07:23   
barby_nik
pozdravljene...z najine strani..tu na našistrani ptujčank pa je res ratalo, pravo zatišje...
dajte  javite se kaj..in se razpišite, kaj je novega..

kaj ste vse zaposlene z user posted image ?

lep miklavžev večer...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?