|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTUJČANKE...:)
1.10.2008 9:16:33   
Mat3ja22
mala pikica - krst smo imeli na Selah, ker baje v videmski cerkvi nekaj prenavljajo. fešta pa je bila v Gasilskem domu v Tržcu.

mižek - čestitke za obletnico.

nič grem jaz kavico spit, špotem pa ga mahnem na Ptuj.

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 76
1.10.2008 9:18:09   
Mat3ja22
ve mogoče katera kje je Vodnikova na PTuju?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 77
1.10.2008 9:50:31   
barby_nik
oj...vodnikova je tu, ko je pošta...

mejte se...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 78
1.10.2008 9:51:38   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

dobro jutro...user posted image

samo res ne ne več nekaj ekstra čvekamo...user posted image upam, da bo zdaj boljše...user posted image

nik mi spi..jaz pa sem malo na netu...pol, ko se zbudo pa greva ven..v trg. pa obvezno na kavicouser posted image

mižek si se oglasla..sem misla, da se ti je kaj zamerlouser posted image pa čestieke za obletnicouser posted image user posted image

nič pridne bodite...pa lepo se imejte...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 79
1.10.2008 9:51:54   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

ve mogoče katera kje je Vodnikova na PTuju?

Nažalost ne, nisem iz centrauser posted image . Hvala za čestitkeuser posted image .
Barby-nik nič se mi ni zamerlo, sem mela malce gužve, saj veš kako je to.

No upam, da bomo-boste sedaj malce več klepetaleuser posted image . Tako sedaj pa moram it ker že enoročno tipkam, je mojuser posted image  postal tečkast.

se tipkamo ko bo na dopoldanskem počitkuuser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.10.2008 16:38:09   
mižek
mislim, že spet nas je vrglo na drugo stran, dajte zmigajte user posted image se malouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.10.2008 16:57:29   
Mat3ja22
punce kaj res noben malček ne je kašic? Frutekov pa Hipp-ovih kašic mislim

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.10.2008 17:17:27   
mala pikica
mateja Gašperju dam kašice samo, če kam greva in mu ne morem narediti malice. Doma pa jih nikoli ne je.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.10.2008 18:41:14   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

mateja Gašperju dam kašice samo, če kam greva in mu ne morem narediti malice. Doma pa jih nikoli ne je.

enako, mi jih tudi jemo samo če gremo kamuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 84
2.10.2008 13:39:14   
bsasab
Ja dober dan dekline...

Mmmmm, ze komaj cakam da ga sibamo na ptuj, je tukaj kr precej dolgcas...

Kasice, ja mi jih pa kr redno jemo, je mami vcasih lena pa se ji ne da kuhat (grda mami, grda mami...user posted image user posted image ), ti samo povej kam naj pridemo iskat, pa za kolko dinarjev, mi bomo naslednji vikend (12.) na stajerskem, urejamo stanovanje...user posted image user posted image user posted image

Tja nasa tamala je rahlo smrkava, nic resnega, sam zvecer je malo otezeno nosno dihanje (skoz usta ne mora, jo duda ovira user posted image user posted image )... Je pa ze prava frajerka, zadnja dva tedna ful plese, je tako lusna, danes je pa od sosede dobla en tak govorec/pojoc telefon, cist je nora nanj, ji recem halo halo, pa si ga prisloni k uhi in poslusa (se ponavadi preko pravega telefona z babi iz stajerske pogovarja, pol pa verjetno caka da ji bo kdo kaj rekel - buca malauser posted image user posted image )

Sma pa zadnjic kuple ceveljecke, sva dale miljon trgovin in modelov skoz in edini ki so ji bili prav (ima mocno, visoko nogo) so bili cicibanovi pa super fit v humanicu, pa sva vzele superfitke, grejo en dva tri gor, pa se precej udobni zgledajo, sedaj pa razmisljam da bi ji preko spleta narocila pedipedke za znotraj, kot copati varianta, ker ze ful hodi, bi kr non stop hodila, ji odrzim samo za eno roko (kot rahla opora) in siba ko sus....

No sem se kr fajn razpricala, se vidi da ze en cas nisem bila gor, se pozna se grem za vikend na stajersko pol pa rabim kak dan dva da pridem spet na stara pota....

Punce lepo se mejte pa pa-pa

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 85
2.10.2008 15:59:49   
Mat3ja22
bsasab kašice dobiš. ti samo povej ko boš na Ptuju. pa se boma dobili kje v Qulandi na kakšni kavici. mogoče napizdim še bojano da pride poleg.user posted image user posted image

jaz sem mu pa iskala teniske; Nike al pa Adidas v Hervisu na Ptuju in v MB, pa jih nimajo. al ni številke al pa je vse v roza vijolčni kombinaciji...skratka za punčke. potem pa sem mu v Deichmanu kupla ene svetovne na ježeka v rjavo oranžni kombinaciji. drugače pa ima naš Nick tudi visok nart...tko da...

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 86
3.10.2008 12:37:24   
Mat3ja22
spet smo na drugi strani user posted image

ženske kje steuser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 87
3.10.2008 12:58:15   
mižek
evo me, sem že tuuser posted image . Ti pri decemrčkih, pa je danes vročeuser posted image .
Ko je danes tečen dan, a pri vas tudi dežuje?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 88
3.10.2008 13:06:03   
mižek
user posted image user posted image punce dve zvezdici že imamuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 89
3.10.2008 22:25:32   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

user posted image user posted image punce dve zvezdici že imamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je vroča debata o KM, vrtcu,....
naš Nick je pa danes naredil svoje prve 4 samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 90
4.10.2008 20:32:45   
mižek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 91
8.10.2008 9:39:12   
mižek
Hey, punce

kje ste že spet nas je vrglo nekam na drugo stran, nič kaj ne želite klepetati, ha?user posted image
Sem mislila da bomo malo napredovale, ko smo že na 4. stran prišle pa nič, ste nekam potuhnileuser posted image .
No mogoče pa bo danes katera našla čas in bo kaj napisala.user posted image

Pri nama je vse po starem, oz nekaj je na novo, zbujamo se po novem oz starem 20x na noč, mami pa pol cela crknjena vstane, zjutrajuser posted image .
No pol pa še za piko na i pa mi user posted image  pametuje, ko ga človek kaj prosi ga ni oz nima nič za dodat, ko pa je treba pametovat pa je takoj zravenuser posted image user posted image user posted image .
Ko bi kar vpila ko user posted image , me to razkuri.

No nebom na dolgo in široko, upam da se bo katera kaj oglasila, pa da kako rečemouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 92
8.10.2008 17:15:06   
barby_nik
oj, punce...user posted image

kako smo kaj?nekam smo se razgubile..no ptujčanke kje ste..user posted image user posted image
pri nas pa je danes pestro..je nikec zjutraj bruhal&driskal..neke virus razhaja..user posted image

zdaj pa je hb boljši..je pa mami nasračkala..user posted image user posted image
mi zanič ni..user posted image pa taki sonček je zunajuser posted image user posted image user posted image
jaz pa notri ležim, z malim pa se user posted image  obada..user posted image

nič mejte se lepo, pa javite se kaj..
držite se in bodite zdrave..user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 93
20.10.2008 7:23:16   
tatly
heyyyyyyyyy ja kje ste?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 94
20.10.2008 7:53:08   
mižek
ja ne vem, kam so se punce skrileuser posted image .
Pa ne da bomo pustle da nas potisnejo nekam daleč na konec?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 95
20.10.2008 8:03:37   
tatly
mizek-boma pa midve na tem delale da bomo vedno na prvi strani

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 96
20.10.2008 8:11:59   
mižek
poskusima lahkouser posted image user posted image .
Kako si kaj? Jaz sem bolj slabo, sem spala le kakih 5 ur, ne vem kaj se to spet dogaja celo noč bi jedo, nimam več idej kaj naredituser posted image , da bo opustil dojenje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 97
20.10.2008 14:59:50   
mižek
Heeey,
že spet smo na drugi strani, saj vem da danes spet lep sonček zunaj sije, ampak saj malo ko spijo pa lahko pokukate sem goruser posted image .
Midva sva zdaj glih prtišle iz sprehoda G spi jaz pa že spet tu visimuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 98
20.10.2008 22:04:38   
barby_nik
čer...
hja pa res full malo pišemo..upam, da bo zdaj boljše..user posted image

nekam smo se razgubile..se mogoče res sonček pozna...:)
no mi2 z nikom ta teden uživaama, je user posted image  celi teden ponoči v službi..user posted image
malo sem zlobna..
nič lepo se imejte, pa pišite kaj..
nočkouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 99
21.10.2008 7:59:57   
tatly
ojj..evo eno user posted image user posted image za vas..mižek-klko pa je tvoj mali star da se dojis?
saj bo bolse ali mu daj kaki dodatek ponoci

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.