bsasab
|
Ja dober dan dekline... Mmmmm, ze komaj cakam da ga sibamo na ptuj, je tukaj kr precej dolgcas... Kasice, ja mi jih pa kr redno jemo, je mami vcasih lena pa se ji ne da kuhat (grda mami, grda mami... ), ti samo povej kam naj pridemo iskat, pa za kolko dinarjev, mi bomo naslednji vikend (12.) na stajerskem, urejamo stanovanje... Tja nasa tamala je rahlo smrkava, nic resnega, sam zvecer je malo otezeno nosno dihanje (skoz usta ne mora, jo duda ovira )... Je pa ze prava frajerka, zadnja dva tedna ful plese, je tako lusna, danes je pa od sosede dobla en tak govorec/pojoc telefon, cist je nora nanj, ji recem halo halo, pa si ga prisloni k uhi in poslusa (se ponavadi preko pravega telefona z babi iz stajerske pogovarja, pol pa verjetno caka da ji bo kdo kaj rekel - buca mala ) Sma pa zadnjic kuple ceveljecke, sva dale miljon trgovin in modelov skoz in edini ki so ji bili prav (ima mocno, visoko nogo) so bili cicibanovi pa super fit v humanicu, pa sva vzele superfitke, grejo en dva tri gor, pa se precej udobni zgledajo, sedaj pa razmisljam da bi ji preko spleta narocila pedipedke za znotraj, kot copati varianta, ker ze ful hodi, bi kr non stop hodila, ji odrzim samo za eno roko (kot rahla opora) in siba ko sus.... No sem se kr fajn razpricala, se vidi da ze en cas nisem bila gor, se pozna se grem za vikend na stajersko pol pa rabim kak dan dva da pridem spet na stara pota.... Punce lepo se mejte pa pa-pa